- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Az Amazfit-ben van ugrókötél is, és elég sok mindent számol is azzal kapcsolatban. Az Amazfit kezeli a Bip-et is. Aztán, hogy a Bip mit kezd az Amazfitben beállított ugrókötéllel, azt nem tudom. A Stratos, ami nekem van, elméletileg kezeli is, de én nem fogom kipróbálni, az biztos. 😀
-
Hi!King
őstag
Régebben határozottan azt mondtam volna, hogy nem. Ma viszont azt mondom, hogy igen. Főleg miután kiderült számomra, hogy az óra célközönségének egészen kis töredéke használja sportolás rögzítésére, inkább a Mi Bandhez képest nagyobb kijelző, ezzel jobb, szebb watch face-ek, jobb notification fogadás, szebb design és a hosszú aksi idő miatt veszik a legtöbben ezt az órát. Sportolásra meg vannak jobb, pontosabb órák.
@bexinho23:
Én menüből le tudtam kapcsolni (nyilván ehhez újra párosítani kell valamihez), de egyébként a csatlakoztasd üzenettel is hetekig bírja az aksi, szóval ne aggódj. -
Hi!King
őstag
Hát most épp csúszik a N&F menüjében a legújabb fw, de bármelyik telepíthető, a legújabb is a Mifit apk-ból kiszedve, vagy tetszőleges régebbi. Tehát ha egy új éppen instabillá teszi az órat ami a múltban már előfordult, akkor lehet downgrade-elni, mifittel nem tudok hasonlóról.
-
Hi!King
őstag
Nekem Notify and Fitness jött be Mi Fit nélkül, igazából mindent tud, amit a Mi Fit, de még többet, és jóval stabilabb maga az app is, és a csatlakozás is.
Szoftveresen szvsz nagyon gyenge a Huami, ez az óra igazi rakfenéje, pl. volt olyan firmware, aminél rendszeresen lefagytak a gps trackelések, de minden firmware frissítés kockázatos a potenciális hibák miatt. A N&F-el legalább manuális a frissítés, egyetlen hátrány, hogy nincs AGPS.
-
-
HKorn
veterán
-
törölt tag
Én sokáig próbálgattam, majdnem mindig fals adatokat ad, csak azért van néha látszólag köze a valósághoz, mert valamilyen algoritmus alapján megbecsüli.
@cappa72
Activitynél mindig a legrövidebb mérési ciklust alkalmazza, és akkor sem mér a valóságban, csak becsül az alapján, ami rendelkezésére áll: sebesség, lépések, eltelt idő, stb., stb. A pulzusmérő csak dísz, átverés ezen a készüléken. -
bexinho23
őstag
Még annyit hozzátennék, hogy én is MTB bringához használom, így rengeteget megyek erdőben. Viszont még egy alkalommal sem fordult elő, hogy elveszítette volna a jelet. Vagyis 1-2 alkalommal igen, de valószínűleg ott a fw volt a ludas, mert hónapok óta semmi probléma, és az sem erdőben történt, hanem bringaúton.
-
Jabby
őstag
Ékezetes betűk szintén az összefoglalóban (Mili_chaohu_v9-02.ft.zip), innen töltöttem le.
-
törölt tag
Hi,
ha a gombra ráprogramozod a leggyakrabban használt aktivitást pl bringázást, és úgy indítod a gomb hosszú megnyomásával, akkor először azt fogja közölni hogy épp jelet keres, majd ha talált jelet (nálam átalában fél percen belül) akkor rezgéssel jelzi, majd egy startot kell nyomni a kijelzőn és akkor indítja a bringázást.
-
SamiCsillag
senior tag
Én se tudom, nem megy. Letöltöttem ezt a Bold-ot, amit pár hsz-el ezelőtt mutatott valaki fotókon, de ugyanúgy nem teljes a szöveg. Igaz, ma délelőtt a nem hivatalos Mi Fit-et tettem a telóra, nem tudom, hogy ez befolyásolja e... Vagy a másoláson kívül kell még valami mást is csinálni a betűkkel?
-
Gloob
addikt
A Bandege-ben van alapértelmezett beállítás sok appra. Köztük van a gmail is. Ha nincs külön hozzá adva, akkor azt használja. Ha hozzáadod, akkor már a sajátodat, mivel magasabb prioritású lesz. Ha nem akarsz értesítést, akkor hozz létre egy csoportot a nincs értesítésre, és add hozzá a gmail, meg amit még akarsz. A Bandage helpjében le van írva minden, nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest