- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essejó
veterán
válasz
zeon.hu #14143 üzenetére
Redmi9, de megnéztem a Mi Fit beállítását, és az alapján autostartra tettem a Zepp-et, úgy néz ki ez a megoldás.
Ha Xiaomi, akkor mehet a MIUI "kanossza". Hmm?
Egyébként mekkora vicc már a tőlem méterekre, töltőn lévő telefon, én meg kíváncsiságból megnyomtam az órán a Telefon keresés-t, persze mindezt hajnali 4 körül amikor rajtam kívül mindenki aludt. Addig! -
Arageus
tag
válasz
zeon.hu #13562 üzenetére
Tudok róla hogy van független mód, sőt amivel használom, MiBandage is tudja. Viszont eddig tudomásom szerint nincs mifit-en kívül más app ami tudná a gps adatokat szinkronizálni (A-GPS update).
Néha kerékpározásnál használom, így egyenlőre marad mifit + mibandage páros.
Talán majd most h vége a bicós szezonnak, tavaszig kipróbálom milyen is, addigra meg hátha lesz gps update re is megoldás.
A régi fonthoz downgradelni kéne fw-t akkor valszeg menne, de a mostani is megteszi, és ennyi macerát már nemér az egész nekem, főleg ha közbe vmi random vmi miatt tégláznámkevés rá az esély részemről, de ugye IT világában semmi sem 100%, egy pont, egy vessző és bukik minden (progos tapasztalat)
Szóval jelenleg úgy vagyok vele, ami jó azt nem kell bántani
A régebbi bold font szebb volt az tény. Újak közül pedig a fent említettet találtam csak ami "ékezet kompatibilis" -
Acef
addikt
válasz
zeon.hu #13542 üzenetére
Én telefont cseréltem pár hete.
Előbb megszüntettem Mi Fitben a párosítást, majd kijelentkeztem a fiókból.
Az új telefonon meg fordítva.Nektek is így kellene.
Tehát ne legyen párosítva a te telefonodon lévő app-al, mert csak így tudod a másik telefonon lévő app-hoz csatlakoztatni -
yogee
tag
válasz
zeon.hu #12681 üzenetére
Eddig csak a saját Amazfit alkalmazásban kerestem, de nem találtam.
Ez ugye a Notify and fitness for Amazfit-ben volt...
Átállítottam és 24 órásra és jó lett...
köszi!
Egyébként Alapértelmezett (telefon)-on volt eddig (mint a képeden) és bár a telón 24 órás jelzés volt, mégis 12 órást használt az óra...
Ez BIP-nél is volt már? -
flash-
veterán
válasz
zeon.hu #12548 üzenetére
köszi szépen ez tényleg klassz
ilyet is szeretnék
én a klasszikusabb fémszíj szerű szíjat keresm még olyan valakinek van?pár kérdésem még van az órával kapcs. mivel tudom hogy itt többen is elég jól benne vagytok a dolgokban merem megkérdezni
-sokszor felemelem a kezem de nem kapcsol be a kijelző próbálom mindenhogy forgatni mozgatni minden szögben felemelni de semmi, máskor meg egyből..(igen be van kapcsolva a funkció arra az időre) mintha a mi fitben láttam volna giroszkóp kalibrálást,a Notify fitness appban ezt nem találom.lehet ez oldaná meg a dolgot?vagy ez a "hiba" témafüggő?
-alvás.
hát pontosra van állitva azt hiszem a 4.3 as alvás verzió van kiválasztva mert van hogy napköben is alszok(müszak függő) az éjszakai alvást meg levágta az óra pedig tuti többet aludtam
hogy érdemes beállitani hogy a lehető legjobb legyen az alvás monitorozása?illetve érdemes csatlakoztatni a sleep as android programmal?-
-
snooze
veterán
-
szumoo@gmail
tag
válasz
zeon.hu #12488 üzenetére
Próbáltam úgy ishogy be volt kapcsolva a felfedezhetőség, de nyilván ha leválasztom akkor ez a funkció nem működhet, az óra tutira felfedezhetővé válik, hiszen anélkül Amazfit sem találná meg. Szerintem az S -ben valami változott és az alkalmazások egyszerűen nem ismerik fel. Mi Bandage-ban meg lehet adni kézzel a párosítndó mac addresst úgy sem találta.
Notify viszont nem önmaga párosítja, nem számít a felfedezhetőség hiszen a többi adat átjön mint írtam. Kipróbáltam azért bekapcsolva is de semmi.
Kiválasztom a szimpatikus számlapot, rányomok bejön az oldala, tap a frissítés indítása gombra és rögtön kiirja hogy sikertelen a számláló alatta 0%, ugyanez ha az alternatív módszer checkboxokat bepipálom.@SztiviVander:
Igen de mint írtam hiába másolom be oda, vagy másolja be a Watchface app, az Amazfit akkor sem találja, mindenképp egy létező bin-t kel felülírni akkor megy csak. -
szumoo@gmail
tag
válasz
zeon.hu #12486 üzenetére
Igen Notifyban az Amazfit van beállítva, amúgy a telefon nem is kapcsolódott a hagyományos módon bt eszközként, most sincs a listában pedig működik.
A Notify amúgy sikeresen kapcsolódik: az edzések, a lépések, akku, miegymás megjelenik Notifyban, a teszt üzenet is átmegy az órára, csak a watchface feltöltése sikertelen. -
rozsi71
tag
-
rozsi71
tag
válasz
zeon.hu #12422 üzenetére
Üdv.
Eddig én is ezt a betűtípust használtam, illetve még a FONT_BIGv3-at. Frissült az órám a 1.1.6.48-as fw-re és utána nem hajlandó telepíteni ezeket a betűtípusokat. Mindig kéri a MiFit csatlakozást, mint amikor először üzemelem be, a MiFit pedig vissazarakja a gyári betűket. Az meg olyan apró, hogy nem látom:-)
Vajon az új fw-el nem kompatibilis az eddig használt betűtípus? Vagy én szúrok el valamit?
A régi fw-el tökéletes volt. Ja, még annyi, hogy a Notify-al frissítettem a fw-t, 1.1.6.48 latin. -
vilmaboy
őstag
válasz
zeon.hu #12427 üzenetére
Egyenlőre úgy néz ki az alkalmazás zárolása megoldotta. Na meg egy Factory reset, amitől persze angol lett megint az óra menü
Kérdésem: 1,1,16,34 firmware esetén ennyit kell csak csináljak a magyarítás érdekében?
Ha már a legújabb Bip 1.1.5.16 Firmware van fent (Ellenőrzés az órában: Settings - About)
- Tedd fel a kicsomagolt Gadgetbridge appot
- Másold a telefonodra egy "biphu" könyvtárba a letöltött .fw és .res fájlt
- Indítsd el a Gadgetbridge appot és párosítsd az órával (Jobbra lent + gomb)
- Fájlkezelőben (pl. ES Explorer) keresd meg a "biphu" mappát és bökj a .fw fájlra
- Töltsd fel az órába a Gadgetbridge appal
- Tégy így a .res fájllal is -
vilmaboy
őstag
válasz
zeon.hu #12425 üzenetére
Átnézték de mindene megvan. Ha kikapcsolom az engedélyt akkor írja hogy kapcsolják be, ha bekapcsolom, akkor kéri hogy ellenőrizzem.
Tegnap frissített a miui. Lehet hogy még nem tudja kezelni rendesen?
Reinstall után addig jó amíg be nem zárom. Utána halott bármit teszek. -
BalanceR
addikt
válasz
zeon.hu #12347 üzenetére
Köszi az infót,
Jól hangzik, gondolom, a gyári MiFit felejtős mellette, mert ráfrissítene, én Bandageval használnám, gondolom, menne gond nélkül...
Te mivel használod?
Illetve csak letölt, és Gadgetbridge-el telepít? semmi egyéb hókuszpókusz?
Ja, és a latin, vagy a Non-latin kell nekünk? ékezetek vannak?
-
Flashy
veterán
válasz
zeon.hu #12087 üzenetére
ha felváltva használnád a két telefont, akkor működhet a dolog, ha ugyanazzal a Mi Fit fiókkal vagy belépve mindkettőn, de mindkettőre egyszerre nem fog kimenni az értesítés, csak amelyikkel éppen BT kapcsolatban van. de egy olcsó Mi Band 2 jó lehet másodiknak, akár nyakba is lehet akasztani vagy kulcstartóra feltenni.
-
DaDa
senior tag
válasz
zeon.hu #12055 üzenetére
Azzel én sem vacakoltam, ránéztem de nem sikerült nekem sem létrehozni(férfi ujjal szerintem nem is lehet) . Bár nálam pár játék sem működik rendesen. De mivel főleg a zenevezérlés a lényeg nem is foglalkozom velük. A számológép meg a naptár néha még jól jöhet, azok mennek rendesen.
-
Gloob
addikt
válasz
zeon.hu #11730 üzenetére
Itt van egy az Aliexpress-ről. Black friday akciós. 😀
-
Mike76
tag
válasz
zeon.hu #10813 üzenetére
Teljesen egyetértünk. Netopernek (aki az eredeti számlap készítője) nagyon jó ötletei vannak (a "double masking" módszer - amikor az analóg óramutatóval maszkol ki elemeket a számlapon- egyenesen zseniális), csak sajnos a dizájn sokszor az olvashatóság rovására megy nála.
-
KPistike
aktív tag
válasz
zeon.hu #10446 üzenetére
Mert nem Notify-ban kell keresni
Feloldod az órát, fentről lefelé húzod, ahol írja, "DND is off". Ráböksz, "Select a DND mode", és a jobb oldalon lévő, cián/türkiz hátterű "Auto" gombot választod, majd "Got it". Hátrány: hosszan tartó nyugalmi állapotot is alvásnak érzékel, és akkor sem jelez / rezeg.
-
dragonfx
veterán
válasz
zeon.hu #10240 üzenetére
de ha letöröltem de nem jelentkeztem ki.akkor szerinted lehet hatással rá?
miért jobb a weather map N&F.hez?
nekem is sokat 0át mutat.más:
sokan panaszkodnak fb csopiba a legujabb 8.81es N&F.nel nem akar csatizni az órához.
valaki használja a legujabbat? igaz ez?amugy fura play mér nem dobja fel a update lehetőséget mér csak a progiba mutatja van ujabb?
-
dragonfx
veterán
válasz
zeon.hu #10222 üzenetére
Koszi megvan kiraly. Es ha n&f.rol mesz watchface weboldalrs felajalnlja a frissitest bandage.bol ezt nem tette meg....
Engem megyozott ez a progi megvettem. 😊☺😃😉Abba kernek segitseget:
Edzes sablont el lehet menteni hogy gyorsgombbal kezdje?
Runkeeperbol vagy mifitbol a mentetteket at tudom hozni n&f.be?(akkor meg nem volt ora,telovsl mertem,de mentett)??Erdemes telorol merni az edzest gps.srl vagy ora eleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest