- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
cappa72 #12184 üzenetére
Én újonnan vettem kb 1.5 éve. kb 2 hónap után tegnap vettem elő újra! tegnap 98% után lekellet vennem a töltőről és délutánra 90% lett! Hmmm...nagyon nem dolgoztattam meg! Semmi extrát nem csinált! Ezért kérdeztem!
Most felraktam a töltőre és megfigyelem! Remélem nem lesz egy hetes üzemideje! -
Attipatti
tag
válasz
cappa72 #11360 üzenetére
Na ez érdekes. Nekem is szinkronizálja az adatokat, de én nem látom hogy ki lehetne böngészni az előző bringázásaimat. Simán a Mi fit appal kellene vagy valami plusz varázslat? Ha a telefonról indítom az edzést akkor rendben van.
Update: Megtaláltam. :-) én vagyok a bamba. :-P
-
BalanceR
addikt
válasz
cappa72 #10904 üzenetére
Igen, csak így "morzézve" megy és bár használható (pér hétig használtam így) azért bőven nem kényelmes, ráadásul a gombnak sem tesz túl jót, ha naponta 120szor megnyomja az ember...
Talán van remény, és a korábban említett [Volkov féle] FW MOD hoz nekünk normális zene, vagy kameravezérlést.... -
törölt tag
válasz
cappa72 #9888 üzenetére
Milyen kategória az, ami ígér egy rakás extra funkciót, majd az egyes firmware frissítésekkel hol az egyik, hol a másik funkció nem működik, de általában jó ha valami működik? Nem tudom mi van a hifis topikban, de én ugyanúgy elégedetlen vagyok, ha egy olcsó fülesnek érintkezési problémái vannak, és néha nem szól az egyik oldal. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen a hangminőség.
-
RpPRO
őstag
válasz
cappa72 #9390 üzenetére
Nekem igen. Az akku pl annyira fontos, hiszen hipp-hopp, bármelyik pillanatban 40 nap alatt lemerül.
Arra meg nincs idő, hogy az oldalgombot lenyomva lehúzzam a képet és leolvassam onnan ezt a fontos adatot.
Fall-N: te bizonyára szereted 2 mm-ben látni a hasznos információkat.
-
betyarr
veterán
válasz
cappa72 #9119 üzenetére
fent van a mi fit app,azon be van állítva a híváshoz a csúszka,engedélyek meg vannak adva mindenhez.bandage-ben párosítva az óra,értesítések be vannak kapcsolva,így elvileg már ki kellene jeleznie,de nem.hozzáadtam amiket találtam a rendszeren belüli telefonalkalmazásokat,de így sem működött a hívókijelzés.érdekes,hogy a skype és a viber esetében is kiírja,hogy ki írt üzenetet.
-
scream24
senior tag
válasz
cappa72 #8607 üzenetére
Így van, szerintem senki nem érti. Ezért nem a play áruházas mifitet használom. Két appot futtani csak ezért, nem is tudodm.
BalanceR. Természetesen magyar nyelven van a mifit. Összefoglalóban is talán az van. Google maps működik. Elvileg google fiokkal nem lehet belépni, ezt nem tudom mivel Mi fiokkal használom. Megbízhatóan teszi a dolgát!
-
mgTerminator
veterán
válasz
cappa72 #8296 üzenetére
A magyarosítást megcsináltam újra, pirossal, átlátszó háttérrel pont ahogy az eredetiben is volt, ott ment a pöcsölés a paint-el, utána a GIMP-ben csináltam meg hogy átlátszó hátterű legyen.
Na mármost a színezés miatt ezt nem játszanám el újra mert hosszú, és egyszerűbb lenne a GIMP-ben megnyitni a fájlt, szín szerinti kijelöléssel kiválasztani és megadni neki az új színt. Na mármost ahogy én megváltoztatom a színét ő ugyan arra a beállításra mindig más árnyalatot ad neki, pl rózsaszínt vagy bordót, hiába állítom be ff0000 csutka pirosra...
-
KPistike
aktív tag
válasz
cappa72 #8263 üzenetére
S mikor kiderül, hogy amit nulláról, saját örömödre alkottál, még legalább 20 Bip usernek tetszik annyira, hogy letölti
mgTerminator és Tiger. fórumtársnak köszönhetően egy módosításom mindkét változata 280 feletti letöltésnek örvend - ezúton is köszönöm, hogy rávettetek a gyakorlásra
Természetesen snooze fórumtársnak is köszönettel tartozoma kérésekért, ezt még privátban is megfejelem Neki - ha még aktuális az utolsó kérése
-
DaDa
senior tag
válasz
cappa72 #8260 üzenetére
Én előszeretettel használom a WF-eimben a design elemeket. Több saját névre szólót is készítettem magamnak, ahol a becenevem jelzi ha van Bt kapcsolat. Pl. Fehér ha van és piros ha nincs. Valamint aláhúzza egy vonal ha a kijelző fel van oldva. Így máris 3 iconnal több hely jut. De millió ötletes lehetőség van, hogy a design elemet is befogd. Pl. A külső kör jelezhet az akku állapotát stb. Persze ezt csak az én nézetem. 😀
-
Upo
addikt
válasz
cappa72 #7497 üzenetére
Telegram-on MifitTcxExport csoportban vannak leírások.
Amúgy be kell menni az edzésekbe, megnyitni az edzést, és jobb felső sarokban megosztás gombot nyomni. Utána cancel, és ott lesz alatta a mod menü.
Setup alatt lehet a strava tokent kinyerni a feltöltéshez. Annyi, hogy ott a kisablakban a Google bejelentkezés nem fog menni, mert a nagy G letiltotta az OAuth kéréseket WebView alatt. Megoldás, hogy Facebook fiókot kell kötni a strava-hoz (akár ideiglenesen), és azon keresztül menni fog a token lekérése. -
-
válasz
cappa72 #7274 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a leírás alapján (összefoglaló, "Van lehetőség a Bip használatára magyar nyelvű menüvel?") a magyar felület is szépen felment, igaz, itt már nem a 4 perces időt futottam, hanem úgy 20 perc volt...
Ezek után jön a tényleges teszt: a futás, gps információk ellenőrzése (keresztpróbával, több gps eszközzel).
Csak kész leszek vele dec 22-ig...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!