- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Őket szerintem hagyd ki. 2 hónap alatt jött meg, az új akkuval max 10 napot megy az óra, fele-harmada a valós kapacitás. https://www.aliexpress.com/store/3566010?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4ddXpBkJ
Egyébként a csere se egyszerű.
-
SzaboZE
addikt
válasz
AiRLAC #14091 üzenetére
Én GTR 2e-re váltottam, ami a GTS 2e kerek tesója. Ezekben nagyobb akku van már! A legelső töltés után tudott helyből 6-7 napot, amikor 3 napon át folyamatosan nyomkodtam és minden feature-t bekapcsoltam. Az tény, hogy a BIPem 30-40 napot bírt, azt tuti nem éri el, de más is a kijelző és tud egy pár dologban többet. Féltem attól, hogy esetleg nagy lesz a mérete és nehéz lesz, de kellemes csalódás. Most éppen 3 nap után 95%-on áll, tuti nem egy hét lesz
A BIP S egy picit talán hosszabb is üzemidőben mint a régi, abban viszont úgy tudom nem olyan kontrasztos a kijelző, mint a sima BIP-ben és az árához képest már elég régi fejlesztés, ezért léptem tovább..
-
SzaboZE
addikt
Na, az enyém 46 hónap működés után feladta
Legelső szériás, minden vizet megjárt, hibátlanul működött az utolsó pillanatig 30-40 napos üzemidővel. Egyszercsak elkezdett merülni mint a kő, kb 10 perc alatt 60-ról 3%-ra, majd a töltés már nem ment neki, elkezdte, de reggelre már be se kapcsolt többet. Lehet akku hibás, bár mint mondtam simán ment még 30 napokat, furi lenne egyik pillanatról a másikra. Egy GTR 2E lesz az utód, meglátjuk.
-
SzaboZE
addikt
Ott van a leírásban, hogy mely órákat kezeli a mi bandage. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tiborsosdevs.mibandage&hl=hu&gl=US
-
SzaboZE
addikt
válasz
Papa-Georgo #13958 üzenetére
Unpair mindenképpen! Ezzel a factory reset is meg fog történni. Nélküle viszont nehéz leszz használni.
-
SzaboZE
addikt
Elgondolkodtatott, amit írtál, mert amikor én vettem (2017 ősz), akkor még e-ink kijelzővel reklámozták. Elképzelhető, hogy menet közben változtattak ezen? https://mobilesyrup.com/2018/05/26/amazefit-bip-pebble-smartwatch/
-
SzaboZE
addikt
válasz
littlebuddha #12241 üzenetére
Hogyne lenne. Az E-ink kijelző csak akkor fogyaszt, amikor frissíteni kell a képet. A statikus kép önmagában nem igényel energiát! Tehát minél ritkábban frissül a kép, annál kevesebb a fogyasztás!
-
SzaboZE
addikt
válasz
internetezoo #12220 üzenetére
Létezik egy megoldás törött mobil kijelzők javítására, szerintem itt is működhet.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz
topi66 #12165 üzenetére
A több mint 2 éves órám 41 nap után 8%-ra merült, most töltöttem pont. És vannak értesítéseim is bőven. Kérdés milyen óralapot használsz, mennyire statikus. Mindig lemerítem ennyire, egyesek jóslataival szemben, miszerint ez nem tesz jót neki. 5-10% körül szoktam töltőre tenni és rajta hagyom egy estétől reggelig.
-
SzaboZE
addikt
válasz
internetezoo #11993 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
Pár órát még hagyd a töltőn azután, hogy azt írja feltöltve. Szerintem a csepptöltés idejét már nem jelzi külön, ezért ír 100%-ot. Nálam is úgy van, hogy ha rajta hagyom pár órát, akkor utána akár 1-2 napig is 100%-ot jelez a töltés az órán. Ha azonnal leveszem a töltés után, akkor meg merül az első napon akár 5-7%-ot is. Amúgy az én órám elmúlt 2 éves és még mindig 35-38 nap után kell tölteni, pedig sok értesítés jön egy nap alatt.
-
SzaboZE
addikt
Az IP68 eléggé vízállósági (és porállósági) szabvány.
http://amazfitcentral.com/amazfit-bip-specifications/
"The Amazfit Bip is equipped with the IP68 standard which makes it fully waterproof. So you can use it under the rain or even when you swim because it can resist to 30m underwater. "
http://www.dualsimsmartphones.hu/ip68-szabvany-mit-jelent/
Sok helyen megy vérre menő vita róla, hogy ez mennyire igaz vagy sem. A gyártó beázás esetén nem vállal garanciát, ennek ellenére az óra sokaknak jól bírja a víz támadásait. Az enyém 1.5 éves és volt már minden helyzetben édes és tengervíz hatásainak kitéve 2-3 méter mélységben, hibátlan. Aztán hallani néha, hogy egyeseknek beázott. A gombot mindenesetre nem ajánlott nyomkodni víz alatt.
-
SzaboZE
addikt
válasz
papeti01 #8671 üzenetére
Miért nem veszel itthon? Az még olcsóbb is... https://xiaomi.hu/termek/xiaomi-amazfit-bip-gps-es-fitness-okosora/
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6671 üzenetére
Már ketten is írtuk. Mellkaspántot használj sportoláshoz. A perecek pulzusjelzése csak játékra van.
aradebil2: Köszi, ennek utánanézek
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6648 üzenetére
Ahogy írtam, a miband 2 se ad normális adatot. 50-60-ért octacore-os androidos telefonok vannak, ami mindenre elég, de ez egy tök felesleges vita. Ha leveszed, azért világít, mert keresi a pulzust. Nincs rajta külön kéz érzékelő
Nyilván előbb-utóbb rájön, hogy nincs kézen, mert nincs pulzus.
-
SzaboZE
addikt
válasz
eladogeppc #6637 üzenetére
A 3-as is 7k. A perecek nem igazán alkalmasak sport közbeni pulzusmérésre, mellkasra tehető BT-osat javaslok, decathlonban elvileg van 5-6k-ért.
-
SzaboZE
addikt
Nektek is megvan az a hülyeség, hogy ha a telefontól távol van az óra és van egy nem fogadott hívás eközben, akkor újra a telefon közelébe érve az óra elkezdi jelezni, hogy hívás van? És frankón addig zizeg, mint egy normál hívás esetén. Miközben persze már rég nem csörög a telefon (ki tudja, akár 1 órával előtte hagytad ki a hívást
)
-
SzaboZE
addikt
válasz
Imike_80 #1425 üzenetére
Nekem 87-es van az órán (legfrissebb) és angolul beszél. És kinai verzió a BIP. Szóval kell mennie. Más kérdés az, hogy legutolsó esetben akkor váltott át angolra, amikor frissítettem az Amazfit toolst, ami viszont fizető (egyszer szerintem nem vág földhöz az ára). Ja és most megy 18 napja, akku 42%. Ez azonban inkább függ az óralaptól, amit használsz.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabi__memo #1348 üzenetére
Nem hiszem. A nem internationalt nem nemzetközi eladásra szánják, így nem fogja érinteni őket ez a probléma, max több internationalt tudnak eladni drágábban.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Zozo0525 #383 üzenetére
Igazából a spinning mód elég érdekes lenne, mert nem igazán lehet érzékelni. Te hogyan értékelnéd ki a senzorokat? Amikor pl nem is tudod, hogy a bicikli milyen erős ellenállással dolgozik? A többi mozgásnál vagy helyváltoztatás van vagy ismert inerciarendszerben mozogsz. Ezért aztán nem is valószínű hogy lesz spinning opció, van egyáltalán olyan óra, amiben van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest