- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
Poki79 #13447 üzenetére
Köszi. Árához mérten egész jónak tűnik. A szabadtéri úszásnál kicsit cikk-cakkos a GPS. De nekem beltérire kéne úgyis. Nem tudom, hogy megéri e egy Garmin Instinct a 3,5x-es árat. Nyilván az többet tud, meg jobb a hozzá való app.
Nekem nemrég szart be a sima BIP-em. Pár nap alatt nullára merül az akksija (előtte kb. 20-25 naponta kellett töltenem) és emiatt kicsit elveszett a bizalmam a márkában. De ugye a Garmin árából meg veszek 3 ilyet. -
JohnnyWeiss
tag
Bip S-t használ valaki úszáshoz? Szívesen olvasnék tapasztalatokat ezzel kapcsolatban.
Én leginkább uszodai úszás méréséhez használnám. Mit és hogyan tud mérni/számolni (csapásszám/hossz/stb...)?Köszi
-
JohnnyWeiss
tag
Valakinek nincsen véletelnül már BIP lite-ja? Azt írják, hogy van benne úszás tracking. Na már most amiket láttam videókat róla, azokban egyikben sem volt.
Mert valószínűleg nekem előnyösebb a 30 ATM vízállóság, mint a GPS (a telefon úgyis szinte mindig nálam van).
Szóval ha valaki rendelkezik már ilyen kütyüvel, megoszthatná a tapasztalatait. -
JohnnyWeiss
tag
válasz
Tiger. #11157 üzenetére
Ez egy ismert probléma. Nem az engedélyekkel van gond és nem csak a pebble-nél, hanem a régebbi órák telefonos szoftverével, amiket már nem frissítenek.
("Android P has new permissions for reading phone calls. The Pebble app obviously isn't going to have access to this.") -
JohnnyWeiss
tag
válasz
Tiger. #11154 üzenetére
Igazából jelzi a hívásokat, de a hívó nevét vagy számát nem tudja kiírni, mert változott valami jogosultságkezelés az oprendszerben, így mindig csak ennyit ír ki: Unknown
Van külön egy app, amit fel kell tenni a telóra is meg az órára is, az már kííjra a hívót de az sem tökéletes. -
JohnnyWeiss
tag
Olyat lehet csinálni az órán, hogy a üzenetek/jelzések hátterét megváltoztatni fehérre, a betű színét meg feketére?
Nekem jelenleg egy pebble time készülékem van és amúgy imádom, szép olvashatóan jeleníti meg az üzeneteket. Csak az a baj, hogy a 9.0-s androidnál már a hívásoakt nem tudja rendesen jelezni, ezért kéne lecserélnem és egy BIP-re gondoltam.
De ez a fekete háttérben fehér betűk nekem nem tűnik annyira jónak a pebble után:
Normál fénynél háttérvilágítás nélkül szerintem szebb és jobban olvasható ez a fehér háttér. -
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok,
Vásárlás előtt vagyon és azt szeretném kérdezni az óratulajoktól, hogy a pirosas narancssárga (cinnabar red) keretes órának a szíjja az szürke vagy kékes színű? Mert a fotók alapján nem tudom eldönteni. Illetve a Navy green-nek ugyan olyan fekete a szíjja mint a feketének?
Amúgy még a világosszürke is tetszik. Nehéz eldöntenem melyik színt is szeretném igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest