- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
ssoobbrrii #11711 üzenetére
Pl nincs GPS a lite-ban, ezért már nem is éri meg pár ezerrel olcsóbban venni...
-
HKorn
veterán
válasz
fujifilm1 #11631 üzenetére
A szomorú az, hogy ezt mindet a Mi Fitnek kellene tudnia mindenféle hókuszpókusz nélkül. Én maradok a moddolt Mi Fitnél, hívás így oké, értesítések meg nem érdekelnek, azt majd megnézem a telón. Feleségem Huawei Band B0-ján out of the box megy minden értesítés hívásazonosítás 6 ezer Ft-ért.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #11582 üzenetére
Hát akkor az Amazfit GTS-t, hogy összekevernék
-
HKorn
veterán
Nekem moddolt Mi Fittel is szarok az ékezetek, hívószám az oké.
De ez engem nem különösebben érdekel, csak akkor van rajtam ha sportolok, akkor meg úgysem olvasok értesítést, ki is kapcsoltam, csak a hívás van bekapcsolva. Minden más esetben az elegánsabb analóg órám van rajtam. -
HKorn
veterán
válasz
beni121 #11522 üzenetére
Szia! Szerintem megéri megvenni, írok neked néhány előnyt és hátrányt, ahogy én látom.
Előnyök
- kompakt méret, könnyű súly
- mindig látható kijelző
- hosszú üzemidő
- beépített GPS
- cserélhető szíj
- moddolt Mi Fittel gpx/tcx exportNegatívum
- értesítés és híváskijelzés nem a legegyszerűbb, sajnos több app is kell hozzá. Gyári Mi Fit nem tud hívószámot kiírni, ileetve ékezetekkel is baja van. Viszont egy Mi Bandage-al (vagy más 3rd party appal) ezek megoldhatóak
- futásnál nem pontos pulzusmérés. -
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #11502 üzenetére
Aláírásomban ami van Rockrider E-ST500
-
HKorn
veterán
válasz
Fall-N #11493 üzenetére
Nekem e-mtb-m van ennek is világít a km órája, minden adatot meg tudok rajta nézni, pedál fordulat nem annyira érdekel, terepen bringázok főként, ott az nem számít. A track infóra meg pulzusra meg teljesen jó a Bip, legalább mindig látható a kijelzője és sokáig bírja az akksija.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #11481 üzenetére
Montizok csak, nem outival nyomom, szóval nagyon nincs is esélyem nézegetni, meg a bringán van kilométer óra, azon látom a szokásos adatokat. Órát, csak a trackelés miatt tartom magamon.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #11473 üzenetére
Mire gondolsz? Nekem ez a Bip amúgy elég trackelni az útvonalat, meg megközelítőleg megnézni a pulzustartományt. Moddolt Mi Fit-tel meg ki tudom exportálni a tracket és be tudom tenni Komoot-ba. Kb ennyit használok.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #11467 üzenetére
Na ez megnyugtató, fő tevékenységem a bicikli, futás az csak a rossz idő okozta melléktevékenység :)
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz
Ablakos #11462 üzenetére
Igen nekem is gyanús hogy felfelé nagyon csal. Ma kipróbáltam futópadon, laza kocogásnál is már át-átcsúszott az anaerob zónába, ha rendesen futok akkor csak anaerob vagy VO2 max-ba rak. 3km-t futottam gép szerinti 7km/h-s tempóval, Bip szerint átlag 135-ös pulzussal.
Aztán az is lehet, hogy szarul viselem a futást és hamar felmegy tőle a pulzusom.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Amúgy nektek mi a tapasztalatotok a Bip pulzusméréséről? Mennyire pontos?
Nekem gyanús, hogy bármit csinálok (futás, bicikli) sokszor van a pulzus anaerob, vagy VO2 max tartományban, még akkor is, amikor én nem érzem, hogy nagyon magas lenne a pulzusom.
Tudom hogy ezek nem pontosan mérnek a technológiából adódóan, de kiváncsi lennék mennyire fals ez az adat.
-
HKorn
veterán
Tört Mi Fit-el most nekem nem megy a gpx export. Elmegy 75%-ig és megáll, más is tapasztalt ilyet?
-
HKorn
veterán
válasz
fageza #11258 üzenetére
Én pont ilyesmikre használom. Szinte csak sportolásra. Korábban használtam napi szinten óraként is, de ezt hamar meguntam és rájöttem hogy nekem nem kell még egy kütyü a kezemre is, szóval maradtam az elegánsabb bőrszíjas analóg órámnál.
Bip szerintem teljesen oké ennyi pénzért sportolásra, én MTB bringázáshoz használom már 2 éve trackelni a megtett utat, szintemelkedést és pulzust. Biztosan nem 100%-ban pontos adatokat ad, de nem is vagyok élsportoló, így nekem ez elég.
Most már a moddolt Mi Fit-et használom így megy a gpx export is Komoot-ba. Egyik óriási előnye, hogy nagyon jól bírja az akksija, bekapcsolt GPS-el is elmegy egy napot kb, ha meg csak 2-3 órát megy a GPS akkor is 1-2 hétig kibírja.
-
HKorn
veterán
Moddolt fw-t feleakni mennyire bonyesz? Gpx export nagyon kellene, csak ez miatt csinálnám.
-
HKorn
veterán
Létezik Biphez olyan tartó, amit bringára lehet rakni, hogy előttem legyenek az adatok tekerés közben? Pulzus nem érdekel.
-
HKorn
veterán
Ugyanúgy állítható Mi Fit-ben, hogy karemelésre kapcsolja csak be a kijelzőt (pontosabban a kijelző világítást, mert a kijelző maga always on üzemű a transzreflektív technológia miatt).
Nekem mondjuk ez is ki van kapcsolva, csak ha megnyomom az órán a gombot akkor kapocsol be a kijelző világítás.
-
HKorn
veterán
Igen de csak 3 csoportot lehet csinálni sajnos.
Mindegy, úgy néz ki meglett a megoldás, hogy minden menjen, még ha kicsit kacifántos is, hála a leírásodnak.
Mi Fit maradt az edzéseknek és fő appnak, híváskijelzés és nem fogadott hívásra Bandage, minden értesítésre pedig alertbridge.
Így egyelőre minden jónak tűnik
-
HKorn
veterán
Megnéztem a Bandage videódat, látom értesítéseknél külön be vannak állítva mindegyik apra, amit én nem találtam hogy kell. Lehet ez amiatt van, hogy nem fizetős verzió van és abban nem lehet?
Egyik problémám volt, hogy értesítéseknél nem jelenítette meg az alkalmazás ikonját.
-
HKorn
veterán
Basszus, hogy nincs egy app amivel faszán működne a Bip jelzés.
Mi Fit fent van, de ugye hívófél kijelzés nem megy vele, plusz ékezetekkel is gond van ezért feltettem Bandage-t. Ezzel megy frankón a hívófél kijelzés, ékezet nélküli karakterek, de bizonyos app értesítéseket 3x küldd el,
és nem jeleníti meg az app logóját, amire a mai napig nem jöttem rá miért.Namost kipróbáltam az Alertbridge nevű app-ot, ami tök jó értesítésekben, megy szépen minden logóval, de nem tud hívófél kijelzést.
Ha fent hagyom Bandage-t is, akkor azonk ívül, hogy 3 app lesz fent, az Alertbridge összeakad Bangade-val és sms üzeneteknél nem jelez a Bip, úgy eem hogy Bangade-ban minden értsítésjelzés ki van kapcsolva, csak a hívás kijelzés aktív.
Ha felteszem a moddolt Mi Fit-et, akkor minden gondom megoldódik, vagy mit javasoltok?
-
HKorn
veterán
DND módba rakva lelövi a BT?
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Ehh, azért ez a Mi Bandage sem tökéletes, FB messenger üziket 3x kapom meg, ikonja meg összesnek ugyanaz.
-
HKorn
veterán
válasz
Prof_Entel #5993 üzenetére
fuck
-
HKorn
veterán
válasz
nylontacsko #5904 üzenetére
Ne add fel, előbb-utóbb összejön az 1 km biciklivel, tudom, hogy nehéz, de kitartónak kell lenni.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Nekem az a fura, hogy értesítések Mi Bandage-n keresztül jönnek, de mindegyiknek ugyanaz az ikonja. Konkrétan Messenger és Hangouts tök ugyanaz.
Ez valamelyik másik programnál hogy van?
-
HKorn
veterán
Ha olyanWF-t használ az ember, amin nincs akksi kijelzés, akkor csak Mi Fitben lehet megnézni hogy mennyi a töltöttség, vagy valahol az órán is?
-
HKorn
veterán
A trackingelés közbeni képernyő alján lévő oszlopdiagram az mit mutat pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest