- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightelf
tag
válasz
this is life #12135 üzenetére
Köszönöm, minden ok lett!
Ezt a dolgot be lehetne tenni az összefoglalóba, másnak is, okulásul.
-
nightelf
tag
válasz
nightelf #12131 üzenetére
További ügyködés után a mi fit elkezdte a firmware frissítést (gyárit ugye), be is fejezte, majd az eszközöket, az is ok, majd a gps-el vacakol többször újrakezdve. Bip lite-om van. Abban tudtommal nincs gps. Mit csinálhat vele kb 25 perce többször befejezve, majd újra elkezdve?
-
nightelf
tag
Még annyi, hogy a mi bandage mutatja az aksi idő csökkenést, és a mi fit a lépésszám növekedést.
Megpróbáltam letölteni az összefoglalóból a gyári fw-t, de már nem él a link.
-
nightelf
tag
Help!
Ma reggel megjött a bip lite-om. Örültem. Majd megpróbáltam a volkov firmware-t feltenni a Notify-al. Az fw fel is ment szépen, majd a mosthings.res fájl már nem akart felmenni. Az óra kijelzőjén connect app to update felirat virít, de semmire sem reagál.
Dobhatom ki, vagy van valami megoldás? -
nightelf
tag
Mármint persze az órára.
-
nightelf
tag
válasz
this is life #12051 üzenetére
Szia! Nem igazán igazodok ki a google fordítóval a belinkelt oldalon. Szóval leszedem
[link] innen a különböző appokat zip-ben. Mi a következő lépés? Hogyan kerül a telefonra? -
nightelf
tag
Sziasztok! Megnéznétek nekem, hogy a bip hogyan kezeli az eredmenyek, a sofascore és a chrome értesítéseit? Most egy kínai csodát használok, de az vagy sehogy, vagy több felé darabolva, vagy sehogyan sem kezeli ezeket. Váltani szeretnék, de már csak ezek az infók hiányoznak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest