- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
the radish
senior tag
válasz
Undoroid #14487 üzenetére
Nem, dehogy, az új BIP S lett elajándékozva, az eredeti BIP a műhelyben pihen, nem dobtam ki.
A töltési metódus nem változott, igazi "töltőt" sosem látott és tulajdonképpen még egyben is van, de a felső szélén már észre lehet venni a "hézagot". Csak hát a 6+ év az nem kevés. -
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #14473 üzenetére
Újabb tapasztalat az órával kapcsolatban:
kontra - A készülékbe átvitt (már megtett) edzések útvonalai nem jelennek meg a térképen, de helyette -amikor ezt visszanézném folyamatosan újraindul- a ZEPP.
kontra - A jelzések sem tökéletesek! A bejövő hívásokat nem mindig jelzi az óra.
pro - Az üzemidő nagyon kellemes!Ha ügyesen lövi be a használó a hangerőt és a fényerőt, akkor sokat nyerhet vele!
Nagyon nem nyomkodtam, most ennyit tapasztaltam.
-
DeFranco
nagyúr
-
válasz
Undoroid #14471 üzenetére
" Amióta meg van a bip nem csörög a telefon, csak az óra rezeg. Nekem ez a fontos. "
Ez nem hiba, hanem pozitív tulajdonság. Azt szerettem volna írni ezzel, hogy nekem fontosabb, hogy az óra mindenféle program üzeneteit és a hívásokat, sms-eket, stb korrekten, magyarul, ha lehet nagy méretű karakterekkel jelezze.
Ezért kérdezem a kezelő app tulajdonságait.
Nem izgat a lépésszám, meg a gps.
Ezen kívül a ritka töltés lenne még , de azt buktuk az oled kijelzőkkel. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Undoroid #14464 üzenetére
Írd majd meg légy szíves, hogy mennyire volt zavaró a méretkülönbség. Én felvettem ezt is, meg az active-t is, meg a GTR minit is, egyedül az active-t tudtam elképzelni a kezemen, ez valahogy nagy lónak tűnik, nem tudom elképzelni hogy ne feszüljön be a csuklómon pl. bringázáskor.
-
gyapo11
őstag
válasz
Undoroid #14459 üzenetére
Valószínű. Ma a Pennyben voltam gyalog, odafelé jó a track, visszafelé elugrott valahova, piros a szakasz mert hirtelen ott találta magát és ezt nagy sebességnek gondolta. Itthon (egy szintes családi ház, palatető) sem fog jelet a házban, csak ha kimegyek az udvarra. Szóval gyenge a vevője, emiatt valóban csak a szabadtéri tevékenységekhez ajánlott a tracket felhasználni. U Pro. Megnéztem egy korábbi bicikli km-óra tracket, a piac csarnokban is vannak pontok, és nem ugrált el, Cycplus M2. Garmin Edge 800-assal mentem a postára, több emelet, modern fém-üveg épület, bent a jel elveszett, viszont amikor kijöttem, bő 100 m után van az első pont és közte semmi. Ez azért jobb lenne mint az első jelekből kimatekozott hamis koordinátákra elugrálni.
A másik szintén apró kényelmetlenség, hogy a kerékpár computert mire ráteszem a biciklire már van pozíció, a U Pro meg várat egy fél percet.
Még rövid ideje nézegetem, lehet valami nincs jól beállítva, ha fut egy workout, akkor az időt kicsiben szürkével a jobb fölső sarokba teszi, és nem tudok átkapcsolni a watch face-es módra. Ezt az apró szürkét viszont nem látom csak szemüveggel, tehát amíg fut egy sport tevékenység addig megszűnik számomra az óra funkció. Van erre valami módszer, hogy legyen nagy óra anélkül hogy leállítanám a track készítést? -
Dr.NX
addikt
válasz
Undoroid #14453 üzenetére
Nem tudom hol láttál 10 órát, ami nyilvánvalóan hülyeség!
A hivatalos oldalon 10 nap, meg a google keresés első pár találatán is mind 10 nap volt írva!
https://www.amazfit.com/products/amazfit-bip-5
Felkiáltójel! -
DeFranco
nagyúr
válasz
Undoroid #14450 üzenetére
Nem szórakoztam vele, kidobtam, még a gyári akksikban sem bízok, nem hogy az utángyártottakban.
Viszont a pótlással bajban vagyok, az amazfit bip 5 elég jónak tűnik, de ránézésre az is batár nagy, és az összes többi négyzetes alternatíva szintén nagyon nagynak tűnik a képeken.
Kapszula és téglalap forma nem tetszik, nem jön be, a kerek órákkal ugyanaz a bajom, mint a bip 5-tel, hogy túl nagyok.
A funkciók tekintetében szinte mindegy mit veszek, van egy soft vendor-lockom az amazfithez, mert jó az app és stabil az óra, jó a szenzor is, de ez nem zár ki más márkákat.
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #14450 üzenetére
Adtam egy utolsó lehetőséget a szerkezetnek. Képeket is készítettem:
[kép] , [kép] , [kép] , [kép] és amiért az egészet akkucsere- és mérés után újra szétszedtem: [kép]
Sajnos nem jártam sikerrel! A GPS-alapú méréseket nem tudja továbbra sem detektálni! Minden más még működik...de így már csak egy egyszerű lépésszámláló lett belőle! Így jártam...
Szóval Én is alternatívát várok a következő masinára!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Undoroid #14445 üzenetére
Ma reggelre én is ugyanígy jártam (Amazfit Bip U)
Az én agyamon is átfutott ez-az, hogy mi van ha töltőn van, vagy mi van, ha nem áll meg a puffadás. Éjszaka történt, este még rendben volt, töltve nem volt 11 napja (45% körül volt az akksi).
Első tulaja vagyok, 21 februárban vettem.
Mindenkihez kérdés:
Milyen BipU-hoz hasonló órák vannak most, amiket érdemes megvenni és aktuális a tudásuk? Igazából mindenben megfelelt ez az óra, jók voltak a funkciói (persze amiről nem tudok az nem hiányzik, szóval lehet érdemes lenne még pár funkciót felvenni a listára), és szerettem a nagyon hosszú akkuidőt is.
Sportolásra használom, nagyon komoly tudás nem kell, de rögzítsen távot, pulzust, sebességet, stb. Preferált a pontos szenzor, a BipU ebben jó volt.
Mit érdemes most nézni hasonló kategóriában? Preferálom ezt a négyzetes formát kerek gombbal, de ha van nagyon jó kerek ajánlat az is jöhet. Kapszulát, téglalapot nem szeretnék.
Tudnátok segíteni ajánlásokkal? Ismertebb márkák jöhetnek szóba, amazfit, xiaomi, huawei, esetleg samsung, stb.
Okosóra nem kell, szeretem a hosszú akkuidőt.
Bip 5-öt néztem, de az lehet már nagy lenne, a BipU mérete pont jó volt (a kinézete is, így hogy messziről hunyorítva kicsit hasonlított az apple watch-ra
)
-
the radish
senior tag
válasz
Undoroid #14447 üzenetére
Akkor az enyém tényleg jól bírja. Sosem látott töltőt, csak noti USB keresztül kapott áramot és most is vígan elmegy 24 napot..(Most pont 20 napra kapott töltést, mondjuk ebben a ciklusban volt 2x30 km GPS bringa, továbbá a pulzus figyelés is folyamatos.)
Kár, hogy nincs méltó utód...
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #14440 üzenetére
Régebben sokkal könnyebben ment az ilyen apróságok szerelése...de ez most nagyon nem egyszerű...öregszem!
Találtam több gyanús helyet is az órában. Elhárítom őket és összerakom! Mielőtt visszaragasztom, kipróbálom! A végén kiderül, hogy mi marad?! Lesz egy "drága" karórám vagy újra működik minden funkció?! Szorítsatok Nekem!
-
-
Undoroid
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron