- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
gyuri2008 #14067 üzenetére
Nekem az asztalomban a szúk-nak a pulzusát is méri
Olcsó szenzor, nem ennek az értékeivel kell menni az orvoshoz. Valami viszonyításnak jó csak.
De amúgy próbáld ki, asztal, ágy, stb, mindennek mér, ritka amikor jelezné, hogy át van verve.
Most pl. a levegőnek 90-es volt a pulzusa -
-
-
oba
addikt
válasz
gyuri2008 #13461 üzenetére
Más BT eszköz stabilan működik? Csak a BIP miatt dobálódik el a kapcsolat vagy maga a telefon ettől függetlenül szarakodik vele? Valami energiagazdálkodási beállítás dolog nem lehet a háttérben ami miatt úgy gondolja a telefon hogy lekapcsolja a BT-t? Valami Samsung topikban kérdezz rá. Lehet hogy Samsungos 10-es droidos OneUI "feature".
-
-
-
válasz
gyuri2008 #13117 üzenetére
Google keresés, első találat: PAI (személyes aktivitás intelligencia)
-
Upo
addikt
válasz
gyuri2008 #11771 üzenetére
Energiagazdálkodási gond lehet. A mi fit/notify is lehet hogy el lett altatva a héttérben, illetve az alkalmazás aminek az értesítéseit kijelezné, lehet hogy az nem jelez időben energiagazdálkodás miatt.
Az a kérdés, hogy vajon az értesítés a telefonon megvan, csak nem kerül ki az órára időben? Vagy a gmail rakta ki csak egy óra múlva az értesítést, mert akkor az óra se tud mást csinálni minthogy akkor jeleníti meg. -
Dr.NX
addikt
válasz
gyuri2008 #11644 üzenetére
Mostanában nem, úgyhogy nyitottam egy GTS topikot.
Töltsük meg tartalommal!
https://mobilarena.hu/tema/amazfit_gts_okosora/friss.html -
divan
őstag
-
M3oH
addikt
válasz
gyuri2008 #10946 üzenetére
Az tény
De van G-shockom is, azt sem gizda. Én szeretem a nagyobb órát. Külsőre jobban bejön a VErge lite. Viszont tudásban nem kell több nekem, mint amit a bip tud. És a transflective kijelzőt imádom, lehet nem olyan szép mint az amoled, de megvan a maga előnye.
Amúgy, csak elgondolkodtam, marad a bip egyelőre.Nem ér nekem annyit a csere.
Viszont, ha most vennék, akkor Verge lite lenne a nyerő. -
D4rkm4n
őstag
válasz
gyuri2008 #10765 üzenetére
Én tegnap kaptam egy firmwire frissítést, remélem, hogy megoldja ezt a frissítéssel kapcsolatos problémát. Volt úgy, hogy az edzés befejezése után vagy hússzor próbáltam szinkronizálni a karórát a telefonommal (iphone7) és nem ment. Valamikor este magától megoldotta végül a dolgot.
Ma reggel pedig jött még egy GPS frissítés is.
-
-
gyuri2008
veterán
válasz
gyuri2008 #10426 üzenetére
Megtaláltam a Gadgetbridge alkalmazást.
De erre Egyáltalán működik rendesen a 9-es androiddal Samsung A40 a telefon.kíváncsi vagyok.
Gondolom használja már valaki 9-es androiddal.
Igazából ma venném meg a Bip-et azért lenn sürgős a válasz.
A Mi fit+Tools & Amazfit alkalmazásokkal használnám. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest