- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
martina79
tag
Csináltam , gond nélkül párosítottam . Akkor ezek szerint már megszűnt a párosítás a másikkal , csak a mi fit bekavarodott ? Oda akarom adni vkinek , hogy használja és attól tartottam , hogy nem tudja majd használni , mert nem lett leválasztva . AmazTools sem működik azóta , nem tud kapcsolódni , azt is ke kellett volna választani ?
-
martina79
tag
Sziasztok , nagyon okosan csináltam egy factory resetet az óràn , viszont a párosítást nem szüntettem meg a mi fit-ben . Most semmit nem tudok csinálni vele . Párosítási kijelzőt mutat az óra , de nem kapcsolódik , a telefon nem is látja az eszközök listájában . A Mi fit viszont azt mutatja , hogy Bip párosítva .Van rá esély , hogy életre keltsem újra , vagy kuka ? Köszi előre is .
-
martina79
tag
Sziasztok ! Vki ennek az inverz verzióját elkészítené , egyszerű fekete -fehérben ? Nagyon köszi
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=21029 -
martina79
tag
válasz
Sipka81 #8884 üzenetére
Szia , nekem 3.5.5 Mi Fit van Ios 12.1.4. -el . Minden pulzus ott van az egészség app-ban . Bár nem igazán használom , most rámértem és mi fit szinkron után egyből ott van a mai dátummal az appban a diagrammon . Én soha semmi beállításon nem változtattam , mert soha nem néztem még ezt az egészség alkalmazást . 😀
-
martina79
tag
Nekem hotmail-t nem jelzi , de azon kívül mindent . Gmail , hívások , üzenetektől kezdve a viharfigyelmeztetésen át mindent . Tökéletesen működik ios 12- vel , mifit , amazfit , amit használok hozzá . Az amazfit-et csak watchface cseréhez és ékezetes font felrakáshoz használtam .
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest