- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
Fall-N #14010 üzenetére
oled nagy fényben láthatatlan az Amazfit Bip-hez képest, főleg napszemüvegben. 3 mi band-em volt eddig, 1-2-3, 2 utóbbi oled, botrányos volt 1 év után már nagy fényben a láthatósága... nem tudom, hogy ez változott-e már azóta, arról ne is beszéljünk, hogy nem kell különböző gesztusokat alkalmazni, hogy látható legyen, ami biciklin nagy előny
-
Upo
addikt
válasz
Fall-N #13795 üzenetére
A műholdak ugyanazok, nincs különbség a katonai és a polgári alkalmazás között. A zavarjeleket már rég kikapcsolták, a műholdakról ugyanaz jön le. A katonai azért pontosabb, mert egyéb kommunikációs csatornákon kapnak korrekciós adatokat a földi katonai bázisállomásokról a vevőik. Anélkül ugyanazt tudnák mint a sima polgári vevők.
Egyébként ez a pontosság polgári célra is elérhető, meglehetősen borsos díjazás ellenében, de ahhoz erre felkészített speciális hardver kell. Pl. mezőgazdasági felhasználásra, vagy modjuk építésznél-földmérőnél is láthatsz ilyen készüléket ("bot" tetején dobozka, amin mérés után már nyomja is ki azonnal az adatkapcsolatot mert Q drága). -
slippy
tag
válasz
Fall-N #13581 üzenetére
A MiBand4 (meg úgy maga a karkötős dolog) nekem nem annyira jön be.
Amazfit Neo-ra izgultam rá, de a vibra motor hiányzik nekem belőle, a csipogás meg annyira nem diszkrét (legalábbis így távolról úgy gondolom, mert sajnos élőben nem volt még szerencsém hozzá)
Egyébként minden olyat tud, amire nekem szükségem lenne (persze most meg sírok, hogy nincsenek ékezetes karaktereim)
Így esett a Bip-re a választásom, méret/forma/tudás/ár alapján
Egy elég kétesnek tűnő oldalon találtam utalást rá, hogy letölthető, és bár szeretem a kihívásokat, azzal inkább nem játszottam. -
Obyboy
addikt
-
Upo
addikt
válasz
Fall-N #11896 üzenetére
Ja, úgy. Akkor átfordítod ékezet nélkülire.
Nekem meg nem gond hogy néha újra kell rakni a fontot, bár az utóbbi pár frissítést túlélte. Ha jól rémlik, talán valamikor nyáron volt olyan firmware frissítés ami a fontot is cserélte, akkor kellett egyszer visszatolni az ékezetest, de nem gond, rajta van a telefonon.
De az is lehet, hogy a mod miatt nem írja felül, azt nem tudom. Nekem csak simán működik azzal az egy mifit-el. -
Upo
addikt
válasz
Fall-N #11893 üzenetére
Én az órával rögzítek aktivitást, nem a mi fit-el.
Magyar nyelven nem tudom mit értesz, a mi fit magyar nyelvet is tartalmaz, és egész jó a fordítás. Ékezetes font fel van rakva, úgy jönnek az értesítések. A szoftver listában ott van minden app, nekem nyilván nincs mindegyik bepipálva csak azok amik kellenek ( <20 ).
Én a revolution modot használom, a hívó megjelenítés és a strava export miatt, de a többit a gyári mifit is tudja. A 4.0.1.4_revolutions most a legfrissebb mod. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Fall-N #11719 üzenetére
Basszus az open source-al kapcsolatban is tök igazad van -ha jobban belegondolok!
Talán kétszer volt életemben hogy belenyúltam a forráskódba is átírtam magamnak a progit. kb. 30 év alatt :) Szinte imádtam a FOSS-t.
De ma már erre nincs idő.Azt hiszem egy világ omlott össze bennem ....
hát van neked szíved ?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Fall-N #11716 üzenetére
És az ingyenes ? Opensource?
Egyébként igazad van ez is egy plusz alkalmazás. viszont jóval kevesebb erőforrást fogyaszt mint bármelyik rivális. ( RAM tárterület CPU battery )
ahhoz hogy mindent ki lehessen hozni ehhez is fel kell rakni weather notifications alkalmazást valamint a tasker sem árt. nekem ez utóbbi amúgy is fent van
szoval nekem ez ezért jött be.
-
-
törölt tag
válasz
Fall-N #11512 üzenetére
Próbald ki te is activity közben, hogy leveszed az órát. Fogsz kapni pulzus adatokat. Sokadszorra írom ezt le, és sokadik vagy, aki ezek után szimplán leírja, hogy activity-n kívül ha leveszed, nem mér. Nyilván egyszerűbb totalisan hülyének nézni, és beszopni a marketinget, mint hogy magad is kipróbálnád.
Nem gyártok összeesküvés elméleteket, keress rá, sokan tapasztalták, hogy a hiányos mért adatokat kiegészíti, pontosan ezért van, hogy activity közben akkor is van adat, ha nincs a kezeden. Tapasztalataim alapján ez az esetek legalább 90%-a, ezért feltétlezem, hogy valószínűleg a maradék 10% is kamu, de abban nem vagyok biztos.
Az, hogy ismert életkorral rávágja mondjuk hogy 70, és lám a vérnyomás mérő is ugyanannyit mutatott, nem bizonyítja, hogy jól mér.
Na jó, befelyeztem. Láthatóan vannak, akiknél a kognitív disszonancia feloldhatatlan. Én senkinek sem akarom bebizonyítani, hogy egy nagy semmi a pulzusmérő ezen az óran mondjuk gáz, hogy simán ti is hazudtok új potenciális usereknek, de mostantól azt is leszarom. Többet nem írok ide, ígérem.
-
HKorn
veterán
válasz
Fall-N #11493 üzenetére
Nekem e-mtb-m van ennek is világít a km órája, minden adatot meg tudok rajta nézni, pedál fordulat nem annyira érdekel, terepen bringázok főként, ott az nem számít. A track infóra meg pulzusra meg teljesen jó a Bip, legalább mindig látható a kijelzője és sokáig bírja az akksija.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Fall-N #11270 üzenetére
Sebességmérő, pedálfordulat és pulzusmérő pánt nekem is egyszerre van csatlakoztatva a Garminhoz. Már 4 éve működik tökéletesen ez a kombó.
Mondjuk én a Bip-et eredetileg azért vettem mert futáshoz jónak gondoltam. Oda elég nekem amit trackel arra már nem vettem volna egy vagyonért Garmin órát például. Bár ha versenyszerűen futnék akkor azért oda se a Bipet választanám de nálam a bringa a komolyabb hobbi. -
bunnyhu
senior tag
válasz
Fall-N #10753 üzenetére
Erre gondolsz?
Mi az az IAP? -
Grisa bácsi
kezdő
válasz
Fall-N #10106 üzenetére
Jó régen voltam itt... Én is Mastert használok. Számlapcsere simán megy erről is, fw-frissítés szintúgy. Le kell tölteni a megfelelőt ( WF., FW.) és betallózni. Vannak számlapok, amiket csak fájlkezelő segítségével tesz fel, de nem nagy ördöngösség. Több, mint 1 éve csak ezt használom, mást nem.
-
törölt tag
Az adatok nem pontosak és a megáll random a trackelés, vagy épp a notification-ök nem érkeznek, nem egy kategória. Lassan ott tartunk, hogy annyi lehet az elvárásunk, hogy a kezünkön van, és mutatja az órát. Talán, mert pl. óraátállás már necces volt, és manuálisan meg nem állítható az idő.
-
bl4ze
veterán
És akkor miért ment hiba nélkül 6-8 hónapig, de most kezdett el sz%+%odni??? Ezt nem értem.
Több mint fél évig jó volt. Minden másodpercben ott volt az aktuális hőfok.
Már az EMUI 9.0-át várom, remélem Android Pie rendet tesz bizonyos dolgokban..... Nem értem mi változhatott, hogy hirtelem pár hete elba+%/ott... -
törölt tag
Egy átlag embert inkább elriaszt, ha rájön, hogy mondjuk a pulzusmérője nem ér semmit. Aki már mért pulzust előtte, de nem elsődleges, az tudja kompromisszumként felfogni.
Hát igen, a napi 10 ezer lépés az azért is vicces, mert mint motiváció, nem működőképes. Heti bontás sokkal motiválóbb lenne, mert egy aktív életmód sem arról szól, hogy ne lennének kihagyások. Sőt pl. heti pihenőnap eleve javallott.
-
törölt tag
Egyrészt a komolyabb sportórák nem ebben az árkategóriában vannak. Amik meg ebben az ároategóriában vannak, ennyit sem tudnak.
Az alatt meg mit értesz, hogy valaki komolyabban fut? A pulzuskontrollos edzés nem annyira általános bizonyos szint felett, mint gondolnád. Élsport közeli atléták is megosztottak ebben, sokan csak felmérésnél mérnek pulzust, amúgy edzésnél nem. De amúgy nem csak a "komolyan fut" kategória létezik, hanem a kezdő szinttől a profiig mindenféle.
-
snooze
veterán
-
-
malna88
tag
Köszi, ezt is csináltam, sőt órát is reseteltem, másik telefonnal kötöttem össze, de mindig azt mondja a MiFit, hogy custom watchfacem van, akkuteljesitmeny gyengébb és nem tölt be a listára egyetlen watch face-t sem. Notifyt töltöttem le és azzal tudtam cserélni, de a hiba nem oldódott meg :/
-
misimagaki
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
Köszi, erre a tényre itt jöttem rá
Valamint ha huberpe ezen bejegyzése csak kevés iróniát tartalmaz, kezd olyan érzésem lenni, hogy a szerver az ünnep előtti utolsó kitakarításkor elveszíti a tápját - és akkor válik elérhetővé ismét, mikor az ünnep után elsőnek beérő kínai kolléga bekapcsolja
. Vagy a hálózati rendező jár így - esetleg mindkettő
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Az eddigi tapasztalat szerint az óratémák elérhetősége verzióváltás nélkül lesz hirtelen jó - most épp a kínai újév ünneplésének végét lottózom be; korábban a teljes karácsony idején volt hibás. Notify pedig közvetlenül az amazfitwatchfaces oldalról tölti le (mindegy, melyiket választod), és egy kattintással közvetlenül az órára küldi. Minden letöltést a saját mappájában watchface.bin néven ment.
Szerk.: Ahogy snooze is írja, amíg a többi alkalmazásban a fejlesztő által kerül beválogatásra egy óratéma, ebben már 1 perccel a fent linkelt oldalra való feltöltés után látom az újakat; valamint én válogathatok az ott található témák közül.
-
-
BalanceR
addikt
A megoldás egyszerű:
Töltsd le [Ezt az appot]
Keress benne szimpatikus számlapot (van bőven Magyar is)
Ami tetszik, letöltheted, és az majd a MiFit óratémámái között a helyi óratémáknál meg fog jelenni, onnan pedig egy kattintással telepíthető az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest