- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Atomgeszi #14265 üzenetére
Tudtommal a bip-ek (de az összes gombbal rendelkező karkötő /óra esetén) nem éleszthetőek fel érintésre. Ez nagy szívfájdalmam ezeknél nekem is. Csak egy menü kéne, ahol User engedélyezheti magának, de nincs ilyen. Szóval ha gomb van az órán csak azzal éleszthető vagy ha be van állítva a csukló emelésre élesztés akkor ha felemeled a csuklód, akkor amíg aktív a kijelző addig elvileg megy. Bár bip-s nél nem vagyok benne biztos. Olyan opció is van, hogy ha üzenet jön élessze fel a kijelzőt így amíg aktív szintén olvasható, de ha lejár az aktív idő már nem tudod csak gombbal éleszteni.
Szerk : most látom, hogy rosszul értelmeztem a leírásod és aktív kijelzőnél nem éred el az előző értesítéseket. Akkor viszont nem tudok segíteni. Sorry
-
DaDa
senior tag
válasz
vtechun #14000 üzenetére
Én nemrég cseréltem egy Amazfit Gtr 2e-re. Le kellett mondanom a jó kis transflectiv kijelzőről mert most valami újat akartam, de cserébe az amoled tű élességét kaptam ami napfény kivételével jobb nekem. Napon is lehet azért látni. Akkuja kb. 35 napot bír, igaz nekem csak értesítő óraként van. Azt még szoknom kell, hogy ha csak úgy rá pillanatok nem látni mert aod-t nem használok de egyébként nagyon megszerettem. Mielőtt cseréltem okos óra guru lettem annyit megnézem már de nem találtam jobb alternatívát. 20 kap üzemidő alap volt. A Bip nagyon feltette a mércét. Tudom, hogy 2 óra feltölteni de örülök, hogy ha elmegyek 1 hétre nyaralni nem kell töltött vinnem. Sajnos az árhatárt feljebb kellett tolnom. 37 e-ért vettem itthon mert ebben a kategóriában már kell hazai gari.
-
DaDa
senior tag
Talán valaki tud segíteni. Tervezek egy amazfit gtr 2e-t venni a Bip helyett. Mivel a másik fórum nem túl pörgős itt is felteszem. Nincs valakinek ilyen órája? Vajon a mi bandage kezeli? Esetleg lehet növelni a betű méretet egyedi fonttal? Bocs az offert.
-
DaDa
senior tag
válasz
HoaryFox #13493 üzenetére
Bip s-nél tudtommal nincs kieső kijelző és a sima Bip-nél is javítottak az újabb szériánál. Az értesítések kizárólag telefon beállítás(mi fit, bandage) és telefon szoftver (one ui, emui stb...) kérdése. Szóval nyugodtan veheted a Bip s-t egyetlen hátrány tudtommal a minimálisan gyengébb fényerejű kijelző de minden másban jobb. Magyar ékezet alapból (tudomásom szerint) egyikben sincs de a Bandage ezen is tud segíteni.
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz
AlfaGyuri69 #13324 üzenetére
Valami nem stimmel ott. Valóban minél erősebb a fény annál jobban látszódik. Érdemes levenned a fényerőt mert szabadban nappal teljesen felesleges. Nekem a sima Bip évek óta a legkisebb fényerőn van. Ha nem látszódik szabadban mindenképp ajánlatos vissza vinni. Érdemes ott összehasonlítani egy másikkal. Biztonság kedvéért érdemes egy másik WF-el is tesztelni kint. Lehet, hogy gyártási hibás és kimaradt volna a fólia? Később írd meg mi lett a vége.
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz
snooze #12699 üzenetére
Igen ez mindenkinél így van, a miifit mindig frissíti ha nem a sajt font, fw, van fent. Vagy használod a bandage-t mi fit nélkül vagy a play-es mi fit helyett a modolt mi fitet rakod fel, ami nem frissít csak agps-t. Én is a modolt-al használom emiatt. Keress rá a keresőben itt a modolt szóra, sok mindenre választ kapsz.
-
DaDa
senior tag
válasz
pilipi #12662 üzenetére
Az óra, lépésszámláló, időzítő, stopper, ébresztő útvonal követés egyszóval minden (majdnem minden) működik telefon nélkül, amihez nem kell BT kapcsolat. Értesítések nyilván nem működnek. Aztán ha telefon közelbe érsz szinkronizálódni fog. De az óra memóriája véges, pár naponta érdemes szinkronizálni. És napi szinten újra kezdi a lépésszámlálást is de a memóriában megmaradnak az előző napok is.
-
DaDa
senior tag
válasz
Viktor0610 #12634 üzenetére
Igen, és nem olyan nagy ördöngösség. Ha rákeresel neten van pár jó leírás hozzá. Minimális számtech ismerettel szerintem menni fog. Így bármilyen egyedi watchface - t tudsz alkotni magadnak. Ha találsz olyat, ami tetszik azt pedig a saját ízlésedre szabhatod. Talán így a legegyszerűbb elkezdeni.
-
DaDa
senior tag
válasz
Viktor0610 #12632 üzenetére
Azért mert ez nem a valós naptárat mutatja, hanem képeket rak egymás után naponta/havonta. Sem a szoftver sem a memória nincs feljeszitve annyi képre, hogy több év is menjen rajta.
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
Na erre azért kíváncsi leszek link remélem meghagyják a transreflective kijelzőt. Készenlétben 90 nap üzemidő és nem néz ki rosszul de ha amoled lesz akkor megint nem tekinthető alternatívának.
-
DaDa
senior tag
válasz
BalanceR #12350 üzenetére
Nekem már hónapok óta fent van. Semennyivel nem merül jobban és ugyan olyan stabil mint a gyári. Én is Bandage-el használom de nekem fent van mellette a modolt mi fit is (hogy ne frissítse csak az agps miatt) . De anélkül is megy tökéletesen. Én poweramppal vagy a huawei gyári zene lejatszójával használom a zene vezérlést. Mindkettőt tökéletesen vezérli. Kamera vezérlő nincs benne de nem is néztem, hogy van-e frissített sw mert ez tökéletes. Amúgy kamera vezérlést nem lehet bandage gomb vezerléséhez hozzá adni?
Szerk. : néztem és van benne fénykép készítés lehetőség, ez valószínű a videót is indítja.
-
DaDa
senior tag
válasz
Bear16 #12324 üzenetére
Ezek az akkuk kenyesek a teljes lemerülésre. Ha hónapokig állt lemerülten akkor lehet, hogy kampec. Érdemes egy kisebb teljesítményű töltővel próbálkozni nem gyorstöltővel. Esetleg laptop vagy PC usb portjaval. Esetleg picit hűtőbe rakni az órát (pár percre), valakinek már ez is segített de ebben én nem nagyon hiszek.
-
DaDa
senior tag
válasz
littlebuddha #12241 üzenetére
Igen, ahogy előttem is írták, ráadásul nagyon nagy különbség. Nem érdemes másodperces wf-et használni.
-
DaDa
senior tag
válasz
littlebuddha #12233 üzenetére
Tudtommal ezt egy programmal sem lehet. Sem a mi fittel sem egyik 3rd appal sem. Ez egy védelmi funkció valószínűleg. Néha engem is dühít de sokszor direkt hagyom az órámon az értesítést, hogy ne feledjek el valamit.
-
DaDa
senior tag
válasz
SamiCsillag #12203 üzenetére
Örülök, reméljük meg sokáig bírni fogja.
-
DaDa
senior tag
válasz
SamiCsillag #12199 üzenetére
Az óra setting/beállítások menüjében van a factory reset menü. Ez gyári beállításra visszaállítja az órát. De minden saját feimware/oralap el fog tűnni róla.
-
DaDa
senior tag
válasz
SamiCsillag #12196 üzenetére
Esetleg egy factory resetet érdemes megpróbálni. Amúgy a technokol ennyire jó ragasztó lett? Iskolas kori emlékem szerint csak arra volt jó, hogy összeragasztózzuk a kezünk, hogy leszedhessük róla. 😀 (mi nem szipoztunk) de már akkor is képtelen volt bármit is megragasztani.
-
DaDa
senior tag
válasz
Dimond G #12190 üzenetére
Nem a részlet számít hanem, hogy van e rajta másodperc mutató. Mivel a tiéden nincs így nem is fog gyorsan merülni. Persze ha megy a pulzus és vagy a gps akkor nagyon fog. Enyém is másfél éves és 60 napokat bír ki. Igaz éjjelre kikapcsolom és nem használom a gps/pulzust. Kizárólag uzenet/hivas/emlékeztető jelzésre használom de abból sok van. Átlag napi 16 órát rajtam van.
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
Nekem is dettó ezt csinálja. Mate 20 telefonnal. Én moddolt mi fitet használok még is ki írja. Eddig nem találtam rá megoldást. Amikor ránézek az órára úgy is csekkolom ikonon hogy van e kapcsolat. Így ellenőrizhető. Viszont nekem csak pár napja, hete csinálja és és android 10em már több hónapja van, igaz eddig régebbi mi fitet használtam, lehet vissza is térek rá. Mióta a friss moddoltat használom azóta ilyen.
-
DaDa
senior tag
válasz
zeon.hu #12055 üzenetére
Azzel én sem vacakoltam, ránéztem de nem sikerült nekem sem létrehozni(férfi ujjal szerintem nem is lehet) . Bár nálam pár játék sem működik rendesen. De mivel főleg a zenevezérlés a lényeg nem is foglalkozom velük. A számológép meg a naptár néha még jól jöhet, azok mennek rendesen.
-
DaDa
senior tag
Ahhoz képest, hogy azt hittük az orosz app feldobja a fórumot, inkább leültette 😀 Pedig én a music Control hiánya miatt akartam már lecserelni de most jobban szeretem az órát mint valaha. Hála azoknak, akik elsőnek tesztelték.
-
DaDa
senior tag
válasz
fujifilm1 #12032 üzenetére
Ezt használom, myamazfit.ru_BOLD_v4i.ft de nem tudom, honnan lehet letölteni jelenleg, google biztos segít. Nagyon rég óta használom, sokkal jobban látni. A menüket is, valamint a Bandage nagybetűsre konvertálását is használom pluszban, mert a szemem öregszik de én nem.
-
DaDa
senior tag
válasz
SztiviVander #12029 üzenetére
Igen, nálam így van.
-
DaDa
senior tag
válasz
Zoli_007 #12027 üzenetére
Én a 3_6_0_revolution_no_fw - t tettem fel. Ez is visszaállítja az adatokat de nekem megmaradt minden.
Azt nézd meg, hogy a Mi fit ben az óra megjelenítési beállításokban nem vette az alipayt a nem látható elemek közé. Mert maga az ali Pay az app. Nekem is levette alapból és vissza kellett raknom.
-
DaDa
senior tag
válasz
scream24 #12021 üzenetére
Nem moddoltat használtam, sima orig de régebbi mi fit. Mi accounttal. Tudtommal a moddolt mi fitbe nem lehet bejelntkezni mi fiókkal. Vagy rosszul tudom? Ha lehet, akkor felteszem azt és néha elinditom.
Mondjuk az agps frissítés miatt sem ártana mert mi bandege-en az nem megy tudtommal.
-
DaDa
senior tag
Visszaraktam a BipOS-t és csak a MI bandage-t használom. Meglátjuk, milyen stabil ez a verzió és minden jól megy-e. A font file-t már fel se raktam, meghagytam a bold-ot így csak 3 file-t frissítettem. Zene vezérlés a winampot is kezeli. Ha kérdés van próbálok válaszolni.
-
DaDa
senior tag
Nos én sem bírtam sokáig, felraktam a BIPOS-t igaz én Notifi-vel. Tökéletesen hiba nélkül fel is ment és rendben működött. Mivel én Borisz MI Bandage alkalmazását használom MI fit mellett így tettem egy próbát, hogy egy régebbi mi fit (3.6.0) is felülírja-e a FW-t. Sajnos fel. MOstdilemábban vagyok, hogy kell-e nekem a mi fit vagy nem. csak arra kell, hogy az össz lépésem meglegyen. Az band 1 óta azt használom és közel 10000km-t tettem bele a mi fit-be. Jó lenne ha ez a szám megmaradna. Bár a zene vezérlés nagyon csábít, lehet lemondok a MI fitről.
Érdekesség képpen elmondom, hogy a félkövér fontot is fel lehet rakni BipOS-ra, rendben megy vele. Valamint úgy telepítettem, hogy uninstaltam addig a mi fitet, de nem töröltem benne a párosítást. Ez sem okozott gondot.
-
DaDa
senior tag
válasz
SzaboZE #12007 üzenetére
Jogos bár főleg az érdekelne, hogy egy régebbi mi fit is frissítene -e mivel az új a fontokat is felülírja így én egy régebbi mi fitet használok. Nem egyértelmű, hogy az okozna e gondot és hajlandó lenne szinkronizálni a custom fw-el. Igaz így is kellett volna fogalmaznom a kérdést.
És ne feledjük a leírás egy dolog, a tapasztalat meg egy másik.
-
DaDa
senior tag
válasz
wmarci #11963 üzenetére
Erre nem jó. Nem lehet nyomkövetésre használni. Amúgy is max BT kapcsolattal tudtommal 8-10 órát bír. Valamint net kapcsolat is kéne. Erre jobb lenne egy olcsóbb nagy akkus GPS-es telefon és Google maps-ba kérsz helyzetmegosztást. Vagy van millió play-es alkalmazás. Ehhez persze kell folyamatos GPS és Net. De ha nagyi nem ért hozzá, tehát a GPS-t és a netet sem tudja aktiválni, akkor vannak direkt erre szakosodott cégek, nagyon egyszerű GPS trackerrel. Igza ezek havi dijasok de azért egy ember biztonsága megér annyit.
-
DaDa
senior tag
Valóban, úgy látszik ez frissült. Én nagyon rég nem figyeltem ezt. A mi bandage főleg a nagybetűre konvertálás(jobban lassam) az ékezetek és a finomhangolás miatt kell. A legtöbb app máshogy rezeg és van ismétlődő beállítás is valamint szűrési lehetőség
A mi fit sem rossz de a testre szabhatóság szinte semmi. -
DaDa
senior tag
válasz
tomszli11 #11882 üzenetére
Mi fit nem tud sajnos minden appot. A Notify vagy a mi bandage bármilyen app esetében beállítható. Érdemes megvenni azt amelyiket választod. Valaki ezt valaki azt szereti. Én évek óta mi bandage-t használok és nagyon szeretem. Mellette megy a mi fit is az fw frissítés miatt.
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz
#21329600 #11482 üzenetére
Nem akarok vitázni és nem is annak szánalom de én nem látom az összefüggést, hogy miért baj ha mér ha nincs rajtad. Ettől még ha rajtad van mérhet jól. Mivel optikai elven mér így valamit mindenképp mutatnia kell mert valószínűleg a megírt algoritmus így is dolgozik. Feltételezem, hogy egy ilyen olcsó kütyüben nem fognak mindenféle védő mechanizmust beépíteni. Akár hw akár sw részen. Hiszen senki nem akarja úgy a pulzusát mérni, hogy közben az asztalon van az eszköz így minek tettek volna bele ilyen védelmet? Ettől még nem fog tökéletesen mérni mivel az adott technológia korlátolt. De ahogy örökké visszatérő kérdés ez, annyira megoszlanak itt a vélemények. Ahogy sokan írtuk nyugalmi állapotban megfelelő felhelyezéssel nagyon is pontosan mér. Én is teszteltem már többször Omron mérővel és így alig volt eltérés. Mozgás közben valóban nem pontos de ennek nincs ahhoz köze , hogy a biciklikormányon is mér. Ha bele raktak volna egy védelmet, hogy ugyan ilyen technológiával ne mérjen asztalon, akkor lelkileg pontosabbnak hinnéd? Arra akarok kilyukadni, hogy ez nem befolyásolja a pontosságot és nem dísz rajta a szenzor.
-
DaDa
senior tag
válasz
Napfénysüti #11010 üzenetére
Igen, és nekem az amoled is visszalépés lenne a transflective kijelző után. Hiába élesebb és szebb a szín. De majd meglátjuk a Bip 3-at ha lesz egyszer. 😀
-
DaDa
senior tag
válasz
BalanceR #10913 üzenetére
Nem, mert az új mi fittel jön az új Fw, tehát ha le van tiltva a play frissítés, akkor az fw sem fog frissüllni. Nekem kb 2 hónapja le van tiltva és azóta fw sem frissült. Azért tiltottam mert állandóan frissítette a font-ot és nem maradt meg a bold. Felraktam egy stabil verziót (3.6.0) és play off.
-
DaDa
senior tag
válasz
KPistike #10738 üzenetére
Mivel a BT-t amúgy is kikapcsolom a telefonomon este, így a kapcsolat amúgy is megszakadna. Az elmúlt egy évben egyszer sem volt kapcsolódási probléma pedig 2 telefon csere is volt. Reggel bekapcsolom, még csak nem is pislogok már csatlakozott a telefonhoz /programhoz. (csak jól kell beallitani az androidot) De ahogy írtam az akku kímélés csak a pozitív hozama. Egyszerűen azért kapcsolom ki mert nem használom.
-
DaDa
senior tag
válasz
gyemipapa #10726 üzenetére
Még most sem tudom felfogni miért hagyjam bekapcsolva ha nem használom? 3 érintés a kikapcsolás. Erre várok értelmes választ. A telefonon kereshetnek éjjel nappal ezért nincs kikpacsolva, tehát használom éjjel is. Ha a quartz órákat ki lehetett volna kapcsolni, bizony azt is megtettem volna. A számítógépet sem azért kapcsoljuk ki mert sok a fogyasztása, hanem, hogy ne 1 év alatt menjen szét a táp és egyéb, hanem 10 év alatt.
Én pont azokat nem értem meg, akik éjjel leveszik és nem kapcsolják ki. Miért nem?
Gyűjtsük össze a pro kontra-t. Én vagy 4 okot felsoroltam a kikapcsolás mellett. Mi az ami ellene szól? Annál több viszont a kontra. Még sem érted, hogy miért akarom, szeretem kikapcsolni.
Úgy érzem erre kár több bejegyzést fecsérelni.
-
DaDa
senior tag
válasz
gyemipapa #10724 üzenetére
Miért menne a készülék ha nem használom? 1. Az akku így tovább bírja 2. Sosem árt egy ki/be kapcsolás 3. Kevesebb használat, hosszabb élettartam. Ezek a pozitívumok viszont egyetlen hátrányt sem találok miért ne kapcsolnám ki ha nem használom. Ha nyerek 5 napot az üzemidőben már akkor is megérte. Hosszabb távon kevesebb töltés.
Valószínű én abból a korosztályból vagyok, aki ha nem használja a PC-t, laptopot, erősítőt stb. akkor kikapcsolja. 😀
-
DaDa
senior tag
válasz
Messss #10660 üzenetére
Nincs külön lite verzió. Ez csak valami "marketing" elnevezése egy két országban vagy emlékeim szerint a kínai verziót hívják annak. De majd valaki pontosit. . Mindegyikben van GPS mivel 1 verzió létezik Bip - ből. Kivéve a Bip 2 de ez csak update és persze az is GPS - es.
-
DaDa
senior tag
Azért az nem fer, hogy a Band 4-be berakták a zene vezérlést, ezzel még morzézhat az ember addig míg le nem szakad a gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest