- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
Mi Fit app: megpróbáltam az apk-t módosítani, benne van a magyar nyelvi fájl amivel az angolt kicseréltem. De hibát kapok Apk Easy Tool programmal és az APK Editorral is. Aki profibb az nem tudná megcsinálni máshogy? Köszi.
UI: írtam már a MiFit supportnak, reagálás nincs.
-
internetezoo
senior tag
Amazfit órán lejött a ragasztás, belenéztem, sőt le is pattant a kijelző csatlakozó, visszraktam és lett újra kép. Gyurma ragasztóval tömtem ki a a ragasztás helyét és fogja.
-
internetezoo
senior tag
Mi Fit app másnak is angol nyelvű lett pár magyar szóval? És hol lehet kikapcsolni, hogy ne jelezze azt, hogy sikerült a napi lépésszám.
-
internetezoo
senior tag
Az 1.1.6.48 firmware újra frissült, a GPSnek új szövege van pl.
-
internetezoo
senior tag
Futás közben mi az a hibaüzenet amikor nem mér hanem vmi "slow" üzenetet ír, aztán leáll és nem menti el.
-
internetezoo
senior tag
válasz
tothferenc #12224 üzenetére
Itt van: [link]
Ha nem aprozódik a repedés akkor használható továbbra is, max víz ne jusson a repedésen keresztül. -
internetezoo
senior tag
Ennek annyi? Vagy lehet cserélni az üveget? "Vízálló" a kinyílt sarok?
-
internetezoo
senior tag
Lehet valami készül mert a Xiaomi App áruházban nem Mi Fit a neve hanem Xiaomi Sports [link] és 4.0.14 , 2019.december 20.
Play áruházban 4.0.15 és 2020. január 14. -
internetezoo
senior tag
UNIVERSAL POSTAL UNION írja most először:
Departure from inward office of exchange
Item returned from Customs (import)BUDAPEST
Ezt visszaküldte a vám?
-
internetezoo
senior tag
Mi Fit-ben hogy lehet megtudni mennyi volt a tavalyi futás km-ben összesen? Csak az ez évit adja össze.
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #11639 üzenetére
Visszajöttek az adatok. Úgy néz ki több óra kell neki.
-
internetezoo
senior tag
Sziasztok! Van egy Samsung telefon ahol a MiFit nem mutatott semmi átszinkronizált futás, kerékpározás adatokat a 4.0.x verzió óta. Most újra lett telepítve de, a beállításokon kívűl most semmilyen futás, kerékpározás több havi adatait nem hívja le a felhőből. Mi lehet az oka? (Redmi 4A telefonon nincs ilyen gond)
-
internetezoo
senior tag
Óra magyarításhoz a fordítónak ha itt is olvasná:
Biztos, hogy nem lehet más nyelvre fordítani? Mert itt OTA frissítés miatti visszafrissítés a leírt ok.
Akkor az orosz (4PDA), olasz (Notify Amazfit) hogyan tudja csinálni?
orosz v1.1.6.32 FW: https://gofile.io/?c=0Z4EjD -
internetezoo
senior tag
A budaörsi "Nemzetközi Posta Kicserélő Központ" után másnak is azt írja, hogy a győri logisztikai üzemet mint "Feldolgozás/szállítás alatt" miközben a másik irányban van a megadott cím?
-
internetezoo
senior tag
Magyarításról vmi hír?
-
internetezoo
senior tag
Másnak is nagyon meríti az új Mi Fit app? Hét nap alatt 50%, ebből két futás az kb. 12%.
-
internetezoo
senior tag
Magyarítva
BIN: [bin link]
-
internetezoo
senior tag
Másnak is "sorkizárt" a szöveg az új felületű Mi Fiten?
-
internetezoo
senior tag
Pulzus zóna mérésben lehet kalibrálni? Nekem sose megy a max VO2 szintre pedig direkt direkt futottam olyan gyorsan. Másik futótársnak legtöbbször VO2 maxon számolja. Mérési hiba vagy nem szorosan kötve vagy mi a lehet a különbség oka?
-
internetezoo
senior tag
Amazfit Biphez Google térkép navigátor irányítás. Google Map csak online tud navigálni illetve nem találom a leírás szerinti beállítást.
Amazfit Map:[link] -
internetezoo
senior tag
Van magyarított fw a v1.1.5.16-hoz a miui.hu oldalon.
-
internetezoo
senior tag
Rajen itt tagja a fórumnak? 1.1.5.16 fw magyarítás várható tőle?
-
internetezoo
senior tag
Úgy látom nincs még magyar fw 1.1.5.16
-
internetezoo
senior tag
Hibajelenség: megállt a gps illetve távolságmérés, de az idő ment. Megállítottam majd folytatás és újra mérte a távolságot.
-
internetezoo
senior tag
Itt lehet hirdetni?
-
internetezoo
senior tag
Na de mégis milyen érzés viselni illetve mekkora súlya van? AliExpress
-
internetezoo
senior tag
Szóval 1.1.5.04 volt a korábbi fw ami a magyarított volt. Erre ráfrissített az 1.1.5.12 ahol magyar maradt a menüpont jobbra igazitva, de a menün belül angol. Miui.hu oldalról letöltöttem a magyarított 1.1.5.12-t és felvittem.
-
internetezoo
senior tag
Frissült a Bip FW-je 1.1.5.12-re. Menüpont magyar, de jobbra igazítva. Minden menün belül angol a nyelv. MIUI.hu majd magyarítja?
-
internetezoo
senior tag
-
internetezoo
senior tag
Magyarítva:
BIN: [link] -
internetezoo
senior tag
Frissült a Mi Fit 3.5.7-re és visszaállította a rendes menüre vagyis Alipay bug megoldva.
-
internetezoo
senior tag
válasz
mgTerminator #8349 üzenetére
Az alap hátteret is inverzáld. Irfanview elvileg alapból tudja egy gombnyomással. De lehet csoportos konvertálással is ezt.
-
internetezoo
senior tag
válasz
mgTerminator #8301 üzenetére
Photoshop CS6 portable. Csak 80 mega, van hozzá magyar nyelv.
-
internetezoo
senior tag
Patchelt appot lehet teszt célból linkelni?
-
internetezoo
senior tag
Amazfit Notify 8.0.14 másnak se akar magyar nyelvű lenni?
-
internetezoo
senior tag
Felraktam a Myamazfit.ru felé magyar ékezeteset Notifyvel és úgyanugy nincs értesítésen ékezet. Notify nem jól kezeli?
-
internetezoo
senior tag
válasz
mgTerminator #8136 üzenetére
A pirosítás már sokkal több munka, minden pontot pirosítani kell. (szöveg, szám) De ezt magad is megtudod csinálni Photoshoppal. A BIN fájlt Amazfit BipTools-al "kicsomagolod", pirosítod, "becsomagolod"
-
internetezoo
senior tag
válasz
mgTerminator #8117 üzenetére
Itt van:
BIN: [link] -
internetezoo
senior tag
válasz
mgTerminator #8117 üzenetére
Tiler JNL a betűtípus, de fizetős fajta.
link -
internetezoo
senior tag
Jött a fólia, de használhatatlan mert nem jön le a segédragasztó cetli. Ha leszedem azt csak kaparva lehet és gyűrött lesz. Más is járt így?
update: néztem videót, mindent jól csináltam, Az enyémről hiányzik a harmadik köztes réteg.
-
internetezoo
senior tag
válasz
tothferenc #8029 üzenetére
Photoshop
-
internetezoo
senior tag
Köszönjük aki lefordította. De kérem mi a bánatot akar jelenti az, hogy "Hely meghatározása GPS-vel. A jel jobb nyílt területen." "Aktivitás nem mérhető mielőtt a hely nincs pozícionálva."
Inkább: A GPS jel keresése.
Aktivitás nem rögzíthető GPS jel nélkül.
Ennyi. -
internetezoo
senior tag
A "steps linear" rész lett felhasználva egy napkelte-napnyugta illetve napszakos szöveg vázlatos megoldásához. A kép 1000 lépésenként vált és csak 8 képet enged. Ötlet van, lehet fantáziálni és grafikázni.
-
internetezoo
senior tag
Topik összefoglaló el lett rontva ahogy látom. A BIP-re 2 év garancia van? Mert ahol vettem az a weboldal 12 hónapot ír. Az üzletben személyesen 24 hónapot mondott. Most akkor mennyi az annyi?
-
internetezoo
senior tag
Másnak is azt csinálja a Mi Fit, hogy váratlanul előbukkan pofátlanul pl. böngészés közben? Mintha a háttérben való frissítés előhozza az ablakot... (MIUI 10 Global)
-
internetezoo
senior tag
Edzést rögzítő számlapon nem lehet nagyobb betűk? Igaz gyári, nem lehet hozzányúlni gondolom.
-
internetezoo
senior tag
Notify Pro csak 3 gpses útvonalat szinkronizál? Volt egy séta, mi fit szinkronizálta, Notify nem.
-
internetezoo
senior tag
Csak egy próba:
-
internetezoo
senior tag
Magyarország címeres: [link]
-
internetezoo
senior tag
Magyar címerrel lenne értelme csinálni?
-
internetezoo
senior tag
válasz
Picur882 #7740 üzenetére
Hónapban csak 10-t lehet. WF Editor hiába mutatja jól 12 esetén, de a watchface csomagoló átírja 12-ről 10-re. A "Neon" számlap nálam magyarított szöveges, használd nyugodtan.
Úgy kell elképzelni, hogy balra jobbra van mozgatva negatív koordináta értékkel.
Én már függőleges szöveget is próbáltam, nem sikerült. -
internetezoo
senior tag
Volt ma egy futás. Mi Fittel lett leszinkronizálva először majd Notify de nem akarja átvenni, a régebbieket leszedte. Mi Fit törölte az órából?
-
internetezoo
senior tag
Milyen egyégben mutatja a merülést? 1,2,3%? Nekem most 3%-ként mutatja, még nem tudom mitől lett hirtelen egy nap alatt 6% merülés, nem volt GPS, pár értesítés inkább. Nem másodperces a számlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest