Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fall-N

veterán

válasz Mr X #9473 üzenetére

Meg a Notify is. Ezért sincs említve, mert szóra sem érdemes.

Én leteszteltem az összes segédprogramot és kettőt meg is vettem.

Először a Mi Bandage lett, amit használtam és megvettem. Tökéletes a Mi Fit mellé, mert annak a hiányosságait kiegészíti. Viszont a grafikonok nem elég részletesek és nehezen értelmezhetőek. Az oszlop diagramm jobb lenne. Ezenkívül nem tudja az edzéseket megjeleníteni és bár relatív, de csúnyák a widgetek.
    Jó az ékezetes szavak átalakítására és értesítésekre (nagy betűsítés is megy). Tud időjárást, ébresztést, zenevezérlést stb.

Második befutó a Notify and Fitness for Amazfit. Rengeteg mindent tud, sőt teljesen ki is tudja váltani a Mi Fitet. Ezért is ez mellett döntöttem végül. Ez tud alvás-elemzést, edzéseket és értelmes és részletes oszlop diagrammok vannak benne. Kicsit bonyolult is a beállítások rengetege miatt, de szerintem és sokak szerint is ez a legjobb a kategóriában. Tud Sleep as Android és Tasker integrációt is. Firmware frissítés és számlap csere is megvan vele pillanatok alatt.

A harmadik amit próbáltam az az Tools & Amazfit. Ebből csak fizetős változat van így nincs ingyenes próba lehetőség. Így ha nem tetszik marad a refund két órán belül. Ennek is normális oszlop diagrammos nézete van, tud értesítéseket a latin ékezet nélküli karakterekkel csak kicsit beállítgatni kell. Nem alapból tudja, hanem a betűket tudja kicserélni, amit definiálni lehet. Például é -> e, á -> a, Á -> A, É -> E. Edzést ez sem tud, így csak kiegészíti a Mi Fitet. Kevesebbet is tud a Mi Bandage-nál, így nem éri meg megvenni.

Az utolsó versenyző az Amazfit Master. Ez egy orosz fejlesztő munkája, így sajnos latin karakterek átírása (transzliteráció) mint opció nem volt szempont a fejlesztés során. Egyébként tetszetős a kinézete és tudása, bár alvás elemzést és edzéseket ez sem tudja. Mi Fit nélkül is működik, ezt kérdezi is első beüzemeléskor. Ha Mi Fit nélkül használjuk, akkor csinál egy factory resetet az órán, ami kellemetlen lehet, én is így jártam vele. Erre lehetett volna figyelmeztetés, ha félrenyomna az ember.

Remélem tudtam segíteni dönteni, ha valaki most vette a Bipet.

• toto0569

addikt

válasz Mr X #9274 üzenetére

Ne a "nem megoldható"-ra koncentrálj,hanem a "nem kell vele foglalkozni" javaslatra...
    Megoldja magának.

• toto0569

addikt

válasz Mr X #9271 üzenetére

Már valahol írták,hogy 10 vagy 15 értesítésig marad meg aztán törlődik magától folyamatosan...
    Nem kell vele foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák