- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
TCr
veterán
Szintén megvan, sajnos csak dvd-n, tudtommal itthon (még) nem jelent meg BD-n.
Idézet a Wiki-ről:"The film was nominated for two awards at the 73rd Academy Awards: Best Sound Editing and Best Sound Mixing (Steve Maslow, Gregg Landaker, Rick Kline and Ivan Sharrock). It won the sound editing award."
-
spiky03
veterán
Igen jól tudod, Oscart kapott a hangkeverésért.
Meg ami még tetszett az az U-571. A vízibombák hangja, az valami kegyetlen, nah meg az, hogy abban a filmben mindegyik hangszóró dolgozik rendesen!(Mondjuk a Mátrix is kapott Oscárt de az annyira nem volt valami nagy szám.)
-
Tamoo
nagyúr
Tegnap nem volt sok időm, AC3-al próbálkoztam, hát abból a hátsókra nekem nem küldött ki semmit az automatikus cuccra kapcsolva (pedig kellett volna). Ma vagy holnap kerítek valami tisztességes videót aztán megnézem arra mit dob, de valami itt nem stimmelt... remélem csak én vagyok a hülye.
-
spiky03
veterán
1 szó mint 100, az a lényeg, hogy próbálgatni kell, hogy legyen mindenhol mély, de legfőképp ott ahonnan hallgatod.
A héten átjön majd egyik haver és tesztelgetünk, 4fül csak több, mint 2.
Meg a napokban szedtem le jó kis DTS Demostráló dvd-t, így lesz összehasonlítási alap, hogy itt, meg ha ott van a sub, akkor milyennek érezzük a hanghatásokat. -
Kamikaze240
tag
Köszi a választ. Meggondolom hogy hogyan döntsek. Karácsony környékére akarom meglepni magam egy nem túl drága alap kis erősítővel, mert ideje lenne leváltani a Dimarson dmr-300ast (főleg hogy csak 2.1ben használom főleg zenére). Mivel eme dimarsonnal is megvoltam elégedve hangerőben és hangminőségben(lehet most a tapasztaltabbak mint te is csóválják a fejüket hogy egy ilyennél hangminőségről beszélek mivel ti több erősítőt hallgattatok meg így van viszonyítási alapotok ellenben nekem sajna nincs) Ezért is lenne elég egyenlőre egy ilyen kisebb alap cucc hogy ismerkedjek az ilyen av erőlködők világával.
Huhh még egy kérdés ugye mint például a cat-on is csak optikai és coax digitális bemenet van gondolom ha ezek megvannak erre már nyugodtan rá lehet kötni a gépemet és 5.1 ben fog szólni(Persze megfelelő forrással: gondolok itt pl egy 5.1 dd filmre).
Remélem jól gondolom. -
spiky03
veterán
Hát ettől féltem egy picit én is. (mondjuk volt, hogy megcseréltem, viszont akkor olyan volt mintha eltűnt volna a mély :S, igaz akkor egyenesen előre nézett, nem fordítottam felém)
Az a baj, hogy a hörit nem tudjuk máshova pakolni, pedig tényleg az lenne a legjobb!
Hát igen a jobb oldali frontot akkor távolabb tudnám tenni a szekrénytől, meg akkor átkerülhetne arra az oldalra a sub is. -
spiky03
veterán
Úgyhogy, amikor megvettem a rendszert, akkor még a kis hangfalak voltak hozzá, és a center a tv tetején volt.
Ezt is oda szántam csak egy kicsit bemágnesezte a tv-t
Így hirtelen a dvd-ket kikapkodtam az alsó polcról és be a centert. (Tudom, hogy nem jó helyen van ezért is akarok majd átrakni őket a felső részre, a játékosok meg mehetnek az alsóra pl)
Meg a frontot és a mélyet gondoltam megcserélni még és a mély majd elfordítva a fronttal megegyező irányba.
Szerinted/tek tűrhető elrendezés lesz? -
Gabor970
addikt
köszi szépen!
Akkor ezzel megint nem vagyok nagyon kijjebb.
Egyre inkább látom, hogy nem is kell ez nekemCsak úgy megtetszett az a 1908-as erölködő, 2 HDMI bemenet, nekem máris egyel több, mint ami most a TV-men van (kettő van, de írtam régebben, hogy sikerült saját balfékségből megrettyenteni az egyiket) Gondoltam, nnna, akkor ha vennék egy Oplay minit, akkor végre igazatok lenne, hogy a samsung mellé is kell player
és nekem sem kellene többet a DVD-k MPG-vé alakításával kínlódnom, az FLAC zenék notebook-külső USB hangkártya mizériáját nem is említve....
Most hogy végigolvastam, lehet mégiscsak kell nekem az az erősítő
olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?írta Dorian, hogy kicsit többér másik erősítő, ami HD hang képes, de nekem az onkyok nagyon nem szimpik, a jobbak meg messze drágábbak, vagy mint az új denonok olcsóbbikain alig vannak kimenetek, azért nem ok...
-
spiky03
veterán
jujujj.
Ez nem valami jó hír.
Most lesz decemberben 1 éves.
Akkor lehet, hogy kell neki valami másik helyet keresnem...
Csak az a baj, hogy nem nagyon van.
Jelenleg így néz ki. (annyi módosítással, hogy a tv mellől a dvd-k felkerültek egy polcra)
[link]Akkor ez így nem jó?
Mert azért van neki hely -
Patice
nagyúr
Direkt azért választottuk ezt a filmrészletet, mert a són, amikor beültünk a többiekkel a Clarus termébe és pont ezt fogtuk ki hogy is mondjam, lehangoló volt az amit nyújtott a kiállított rendszerük.
Kíváncsi voltam, hogy xtremetuning rendszere hogy adja elő. Az ővé úgy ahogy kell.
-
muzsikpeti
aktív tag
-
spiky03
veterán
Értem.
Részemre van esetleg valami tanácsod?
A csillapító panelek esetleg segítenének valamit? (azokat ugye a frontok mögé szokták tenni?)Asszony mondjuk nem biztos, hogy díjazná majd az ötletet
Vagy milyen egyéb ötleteitek vannak, ami segíthetnek?
A rajz alapján nagyon rossz a helyzetem??? -
ovecs
senior tag
Anno te biztattal, hogy vegyem meg, ezuton is koszonet erte "Azonnal csapj le ra", es a sok segitsegert, amit a temakorben nyujtottal a vasarlas elott. Meg kell meg emlitenem, hogy Dorian volt meg aki nagyon sok felmerult kerdesemre valaszolt priviben
Igen elegedett vagyok azzal amit kaptam a penzemert, es kulon orom, hogy a felesegem is
-
Patice
nagyúr
Az elnevezéseket, leírásokat úgy értettem, hogy a Dolby Pro Logic IIz mátrixolással front magassági csatornákat generál a meglévő csatornák anyagából az erősítő processzora, így egy 5.1-es forrás meg tud szólalni 7.1 csatornán, egy 7.1-es forrás meg tud szólalni 9.1 csatornán.
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy az általa linkelt oldalon mik azok a is hangszórók a frontok fölött. Erre írtam.
A Dolby Pro Logic IIz még mindig analóg módon mátrixol? A digitális jelfeldolgozás után?
-
oliver7777
tag
Nyilván értem, hogy nálatok, mivel gondolom benne vagytok a témában, szóba sem jönnek ezek a komplett házimozi rendszerek. De mivel én max. egy bő 100 ezret szánnék rá, használt meg nem nagyon jön szóba, mert ajándékba lesz, meg szerintem ki se lenne használva egy komolyabb cucc, ezért gondolkodtam inkább egy blu-ray-es komplett rendszerre.
Esetleg meg tudnád/tudnátok mondani, hogy mik a lényegi különbségek egy ilyen rendszer ill. egy profibb cucc között, ami mondjuk egy erősen átlagos felhasználás mellet is észrevehető. Ill. félretéve ezen rendszerek iránti negatív érzületetek, mégis melyik márkák jöhetnek szóba az általad említett Onkyo mellett, ill. egy ilyen vételénél milyen tulajdonságokra érdemes figyelni.Köszi előre is!
-
szinimini
senior tag
Csak azzal az a baj,hogy Pesten van és nem küldik el postán amit meg is értek,mert 20 kiló
így jutottam el a JBL balboa-hoz
Aztán a warfelade wh208ast meg nem ajánlották,hogy nem valami szép a mélye?Szerinted?
Wharfedale Vardus VR-SUB8 ??
Tudnál ajánlani olyan subot ami 30körül lenne??egy jó állapotú használt is jó -
-
MaTTeS
senior tag
A helyetekben, kb. 40%-al lecsökkenteném a hirdetések méretét és azzal a 1.5-2 centivel nagyobbra méretezném a középső szöveg-cikk részt. Így a hirdetések is tökéletesen láthatóak maradnak, viszont nem lesznek zavaróak, mert nem azok fognak az oldalon dominálni.
Ha olvasol egy cikket, akkor nincs gond a hirdetések méretével, mert eltűnik a bal oldali menü sáv és kitöltődik szöveggel, de a főoldalon érdemes lenne átszerkesztenetek.
Nem hiába írják a többiek, hogy zavaró. -
cekkk
veterán
De sok haszna nem lesz ha ezzel elriasztjátok a látogatókat, vagy ilyen hirdetés blokkolót használnak majd mint amit javasoltam, és nem látszódnak majd a reklámok
Nézzetek szét pár nagyobb oldalon, hogy helyezik el a hirdetéseiket, mert abból lehetne tanulni, ez így nagyon fárasztja a szemet és idegesítő, hosszútávon ez nem lesz jó.
-
spiky03
veterán
Köszi
Most a tv-s szekrény és a front között van. (így tűrhető azért)
Próbáltam úgy is, hogy a frontot raktam a szekrény mellé,majd mellé a sub-ot, így még annyira sem volt mély mint eddig
Az a baj, hogy más helyre nem igazán tudom tenni.
A szekrény másik oldalára nem tudom mert azt a helyet a hörcsög birtokolja
Nah sebaj, majd meglátom, hogy mit tehetek -
xtremetuning
addikt
Igen, de csakis XLR-el.
Egyébként Pityunak is igaza lehet, mert ITT A STEALTH AUDIO is megkülönböztet analog és digit ic-t.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest