- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Az enyem is zart doboz, nincsen rajta reflexcso. Megforditottam, most nem a fal fele sugorz a lada, tesztelem igy 1-2 hetig. Oszinten szolva en eddig is nagyon emg voltam elegedve a hangjaval, sot barki aki eddig nalunk jart (vagy csak nem merik megmondani
)
Na majd beszamolok, hogy van -e valtozas....
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne, hogy lehet -e barmi baja attol a melynyomonak, hogy a fal fele van forditva ? Faltol 2-3 centi tavolsagra vana doboz (Parketta szegely), tehat szerintem azert ott tud a levego mozogni rendesen.... -
ovecs
senior tag
Hatha valaki pont ilyet keres JBL ES80 akcio
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, nos a szüleim találtak otthon 2 láda bakelitet, ezért felmerült bennem az ötlet, hogy bakelit lemezjátszóval bővíteném a rendszert. Viszont sajnos a témában elég sötét vagyok, esetleg valaki ért hozzá ?
Használtban gondolkodok, max 10-15 ezer ft körül.Amúgy a Denon DCD-735 típusú CD lejátszóm (Ezüstös színű) is szeretnék segítséget kérni.
-
ovecs
senior tag
Anno te biztattal, hogy vegyem meg, ezuton is koszonet erte "Azonnal csapj le ra", es a sok segitsegert, amit a temakorben nyujtottal a vasarlas elott. Meg kell meg emlitenem, hogy Dorian volt meg aki nagyon sok felmerult kerdesemre valaszolt priviben
Igen elegedett vagyok azzal amit kaptam a penzemert, es kulon orom, hogy a felesegem is
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Sziasztok! Háttér sugárzókhoz kell nekem 2*17m kábel mint már írtam. Tudtok ajánlani valami olcsó, de elfogadható alternetívát ? (Lehetőleg linkelve
) Egyre bizonytalanabb vagyok a témában, lehet, hogy mégse forrasztok hozzá a jelenlegiekhez... bár sajnánám kidobni a 2*12m -t :S
-
ovecs
senior tag
Tobb mint 1 honapja koltoztunk, egyre kevesebb a doboz, es vegre kezd osszealni a nappali
A hatso sugarzok a konyvespolcra erositett lapra vannak felakasztva, igy elso ranezesre mit kelelne mashogy / mashova ?
[link]
[link]Ja bocs a rumliert, de folyamatosan szerelunk / pakolunk / atmozgatunk .... Szoval alakul a lakas, es a nappali is. A kanape az amit az elozo tulaj hagyott itt, lesz helyette egy L vagy U alaku 3*4m es valamikor .....
-
ovecs
senior tag
válasz
bajnokpityu #42251 üzenetére
Szegínysíg van....
Kácsa audio-ban a legolcsóbb 1,5mm es kábel métere 380ft -nekem 34 m kell- majdnem 13 ezer forintot költeni a háttérsugárzók kábelezésére nekem elfogadhatatlanul sok, ráadásul a hangrendszerem sem olyan drága. (Whaefedale WH 20+Diamond 8.4+Denon1306+Van 1 Canton 30 centis mélyládám MNC beépíthetó erősítővel aktivizálva)
OFC villanydrót ? Annak mennyi métere ?
Szerk: Ez a Bandridge is 99.96% OFC -legalábbis ez van ráírva
-
ovecs
senior tag
Na szoval. 2*12 m Bandridge markaju 2*2,5mm (Feher szinu) hangszorokabel elado, vagycserelheto 2*17 m gyengebb minosegure, esetleg rafizetek. Minden megoldas erdekel.... Legvegso esetben megtoldom forrasztassal
-
ovecs
senior tag
Meg 1 olyan kerdesem lenne, hogy az uj lakasban nagyon hosszu vezetek kell a hatso hangsugarzokhoz, kb 10 es 12 m (Megkerulok 1 ajtot, ami 2 oldalt es felul tobb mint 7m) , a jelenlegi kabelek 2.5mm - kb 8-9 M hosszuak. Az jo megoldas, ha veszek meg par M 2.5mm es kabelt, es egyszeruen csak megtoldom ? Arra gondoltam, hogy siman osszesodrom a 2 kabelt es leszigszalagozom... Ez fog mukodni ?
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
"Mivel minden hallgatási környezet más és más, így az egyes hangfalak késleltetését hozzá kell igazítani az aktuális környezethez. Ezt az olcsóbb erősítőkben manuálisan, a távolság megadásával tehetjük meg"Itt az en (hazimozit nezo) hangfaltol valo tavolsagarol van szo ?
-
ovecs
senior tag
Olyan kerdesem lenne, hogy a Denon 1306-hoz nem kaptam antennat, ilyet hol tudok beszerezni, es mennyibe kerul, esetleg van-e valami hazi barkacs megoldas, hogy tudjak rajta radiot is hallgatni
-
ovecs
senior tag
Na szoval, az alatta levo csatiba bedugva is szol a melylada, ezert visszaraktam az Y kabelt, es bedugtam mind2-be
Megneztunk 1 akciofilmet, es hala az egnek a felesegem is elegedett a hangzassal, szoval nem fogom kapni az ivet, hogy "mar megint mire koltotted a penzt salalalaaaaa"
-
ovecs
senior tag
Koszi szepen, bar halkan, de szol
A Subwoofer input alatt mi az a fekete dugo ? Oda nem kell dugni semmit ? Amugy ez 1 canton lada ami ezzel az erositovel lett aktivSzerk: Meglett kozben hol lehet +kakaot adni a melyladara. Mostmar elegedett vagyok vele
-
ovecs
senior tag
válasz
hackeeeee #41504 üzenetére
Na ugy allok, hogy a zobbi mukodik, de a melynyomot sehogy se sikerul beuzemeln. Denon 1306-ban mit kellene alitanom ?
A menuben a Woofer Yes -en van (Mondjuk nemtom szamit -e, de a 2 hattersugarzot meg nem kotottem ra, mert nincs kesz a polc amire fogom tenni oket)
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, eleg lama kerdes, de bajban vagyok a melynyomo bekotesevel (1 honapja koltoztunk, de meg csak most jutottam oda, hogy beuzemeljem a hazimozit
)
Addig rajottem, hogy az erositon a woofer-be kell dugnom valamit
pliz help -
ovecs
senior tag
válasz
#09634560 #38838 üzenetére
Ezt a PCM dolgot nem teljesen ertem. Az LG55LD650 tv-m medialejatszojat szeretnem hasznalni USB vinyorol, a TV-t ossze szeretnem kotni a DENON AVR1306 erositommel. At fog menni az 5.1 ha optikai kabelt hasznalok ? Ilyen kimenet van a PC -men is, szoval 1 lgyet utnek 2 csapasra
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
onkyo 605 onkyo hd erosito,+,2 db jbl balboa front hangfallal osszesen 45000ft ert
Tudtok valamit mondani a cuccrol ? Megyegyem ? -
ovecs
senior tag
Onkyo TX-SR508 HM - ilyet talaltam most hasznaltan 55 be ? Ez jo vetelnek szamit ?
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, MARANTZ SR-5001 55 ropit meger ? A HDMI 1.1 rajta - ez az ami visszatart
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Ez a szett megeri az arat ? Milyen a hangja ? [link] -
ovecs
senior tag
Kovetkezo kerdes:
Sony STR-DH500 VS Onkyo TX-SR308 -
ovecs
senior tag
Sziasztok tudnatok mondani valamit errol a sub ladarol ? [link]
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, tudnatok valamit mondani a hirdetesben szereplo cuccrol ? Az arbol gondolom lehet meg alkudni [link]
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, ismeri valaki ezt az erositot ? Onkyo TX-SR308E
Esetleg tapasztalat ? Megeri -e, milyen a hangja, ilyesmi -
ovecs
senior tag
Nos, akkor kezdjuk az alapoktol. Van egy LG55LD650TV-m, ehhez szeretnek valami hazimozit, max 100k -bol. Tegyuk fel, hogy a TV medialejatszojat hasznalom full HD filmek lejatszasara.(USB vinyorol) Ebben az esetben ki tudom tolni a TV rol az 5.1 hangot az erositore es onnan a hangfalakra ? A TV leirasban a ko vetkezo tipusu audio kimentet talaltam : OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT
Tehat ezt ra tudom kotni az erositore, es jo-e a minosege ? Vagy kulso medialejatszot kell vennem ? Bocsi, de full lama vagyok a temaban.... -
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Akkor az ilyen tomegtermekek mint ez nem jok kb semmire ? Annyira nem ertek hozza, hogy magam rakjam ossze a szettet, nekem lehet jo lenne egy ilyen elore gyartott dolog is...
Vagy ha magam rakom ossze akkor annak fenyevekkel jobb lesz a hangja ? Mert akkor lehet megeri utanaolvasnom.... -
ovecs
senior tag
Sziasztok, nemreg vetteg egy LG55LD650 TV-t, ehhez szeretnek vasarolni hazimozit. Nem valami premiumkategorias dologra gondolta, legyen szepen szolo 5.1 , foleg filmnezesre lesz hasznalva. Lehetoleg olyan kellene ami usb vinyo rol lejatszik mindent (tehat media lejatszo is 1ben - nem tudom van -e ilyen)
Teljesen jo valami atlagtol jobban szolo tucattermek, az sem kell, hogy uj legyen, ha van jo ar/ertek aranyu hasznalt cucc a piacon, teljesen jo lesz. A Szoba 25 nm, bar valoszinuleg gurulos TV allvanyt veszek, es filmezesnel kozelebb hozom a keszuleket a kanapehoz (3m)
Szeretnem meguszni 50 ezer korula dolgot, kmpromisszukra is hajlando vagyok, mivel tudom, hogy ennyi penzert nem szamithatok tul sok jora. Esetleg el tudok menni 70-80 ezerig, de tobbet nem szeretnek kuldeni a dologra, nem operakat fogok rajta hallgatni
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, karácsonyra szeretnék házimozit venni dvd lejátszóval, és ahogy láttam már vannak 30 körül nem csak orion, hanem samsung meg ilyenek is. Ezek mennyire jók? Jobban járok, ha veszek használtan 30 körül valami drágábbat, vagy azért ezek sem szörnyűek?
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest