- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
oliver7777
tag
Azt szeretném elérni, hogy házimoziról szóljon a TV, ne a TV hangszórójáról. A Házimozihoz egy sima Videó kábelt adtak, de ez nem jó erre a célra, legalább is nekem nem működik vele. Kipróbáltam HDMI-vel, de azzal sem működik. Lehet hogy azért mert nem támogatja az ARC-ot (audio return channel), és egy 1.4-essel kellene próbálkozni?
Köszi!
-
oliver7777
tag
Nyilván értem, hogy nálatok, mivel gondolom benne vagytok a témában, szóba sem jönnek ezek a komplett házimozi rendszerek. De mivel én max. egy bő 100 ezret szánnék rá, használt meg nem nagyon jön szóba, mert ajándékba lesz, meg szerintem ki se lenne használva egy komolyabb cucc, ezért gondolkodtam inkább egy blu-ray-es komplett rendszerre.
Esetleg meg tudnád/tudnátok mondani, hogy mik a lényegi különbségek egy ilyen rendszer ill. egy profibb cucc között, ami mondjuk egy erősen átlagos felhasználás mellet is észrevehető. Ill. félretéve ezen rendszerek iránti negatív érzületetek, mégis melyik márkák jöhetnek szóba az általad említett Onkyo mellett, ill. egy ilyen vételénél milyen tulajdonságokra érdemes figyelni.Köszi előre is!
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Egy Samsung LE40C650 LCD TV mellé szeretnék egy házimozirendszert egy kb. 25m2 nagyságú szobába.
Először is mit érdemes nézni komplett rendszert DVD-vel (+esetleg erősítővel), Bluray-jel, vagy külön 5.1 hangfalrendszert és hozzá lejátszót, erősítőt?
Esetleg konkrét termékeket tudtok ajánlani?
Nem szeretnék 100ezreket költeni, rá, de nyilván nem is valami gagyit szeretnék. Egyébként teljesen átlagos felhasználásra lenne, tv nézés, alkalmakként DVD-zés.Köszi!
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest