- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
-
-
robi0604
őstag
-
Cobalt14
tag
-
Warter
addikt
válasz
kimi02 #20957 üzenetére
Nekem mondjuk 355-s van az RTi-hez, de ha most keresnék, akkor is ezt választanám. Remekül szól filmekkel és koncertekkel is. Én hallgatok mindenfélét Sealtől, Celine Diontól egészen ACDCig. A múltkor csodálkozva hallgattam valamelyik GnR számot, mert olyan hangszereket hallottam, amiket előtte sose. Már azt hittem, hogy rossz a hangfal.
Mondjuk tény, hogy nem egy csilingelős sem a polk, sem a hk, szóval aki ilyenre vágyik annak denon való valami másféle hangfallal. De én se a térre, se a hangzásra nem panaszkodom. És most igy 200 óra körül még mindig javul a hangfalak hangzása.
-
sirfer
aktív tag
válasz
kimi02 #20696 üzenetére
Tudod,hogy nekem is ilyen van, azt javaslom,hogy inkább a gyártóval csináltass,mert a hátsó kábelvezető elem mindenben akadályozni fog!
Én anélkül csináltattam meg.
Még azt is javaslom, hogy mérd meg a cuccaid és egyedi magasság szélesség paraméterekkel csináltasd meg,figyelembevéve az erősítő szellőzés igényét és az esetleges jövőbeni terveidet. -
Vidala
senior tag
válasz
kimi02 #20682 üzenetére
Szépen alakul, jó lesz az. Így még a Mozi dizájn is testet ölteni.
(#20683) Jasonchan
Jó a felvetés, egyetértek, csak gondolom nem lenne két forint egy ekkora szobát teljesen körberakni akusztikai panelekkel.
Én esetleg azt javasolnám még, hogy a helyüket lehetne próbálgatni, hol segítenek a legtöbbet. Ráadásul én simán berakknám őket a függöny mögé a "dizájn" miatt, persze nem tudom, hogy néznek ki, lehet így lesz a jobb.
A múltkori témába vágó hsz-om éppen ilyesmi miatt írtam, mert biztosan javít az akusztikán ebben az esetben, bárhova is teszi. -
törölt tag
válasz
kimi02 #20682 üzenetére
Gratula a rendszerhez!
Csak egy tanács (szerintem kapsz majd többet is
), hogy szerintem azzal az állvánnyal érdemes lenne kezdened valamit, mert az erősítő nagyon zárt helyen van és alig tud szellőzni. Úgy emlékszem ezeknek az oldalai is teljesen rácsosak, ezért szabadon kellene őket hagyni. Nehogy a végén terhelés alatt megfőljön, kár lenne érte.
-
fatallerror
addikt
válasz
kimi02 #20682 üzenetére
mekkora ez a szoba? tök nagynak néz ki...legfelső emelet, nem sülsz meg a nyáron? vagy megy a klíma? :]
jó h linkelted a képeket, majd tv állvány is kell, ez sem ingyen van#20681 Z0mbi: hát igen de itt a fórumon is látom h milyen gépeik vannak az embereknek szóval nagy probléma itt sincs : D
ott a képeken azon szoktam mosolyogni h ott a menő házimozi de a legolcsóbb ikea-s bútorral van tele a szoba : DD -
ToxLee
őstag
-
szmegma
aktív tag
válasz
kimi02 #20237 üzenetére
Errol beszelek, hogy HDMI-n keresztul kell egy HD-hang kepes erositonek kuldeni a HD hangot. Tehet a legjobb megoldassal kell megvizsgalni egy lejatszot es abbol levonni a kovetkeztetest, hogy jo-e a lejatszo!
Szoval en azert "pampogok", hogy ugy ereztem lekezelted a legjobb media playert egy kozepszeru medoldassal. (analog)
-
sirfer
aktív tag
válasz
kimi02 #20231 üzenetére
Nekem ilyen van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyű kezelhetőség, rengeteg opció (DLNA, hálózati lejátszás, Internet, Blu-ray stb...)
A HDMI része viszont nagyon részletesen paraméterezhető.Az erősítődet úgyis HDMI-vel kötnéd rá, nem? Bármilyen opciót is használsz, a TV valószínű, hogy kell hozzá. Akkor viszont a HDMI a nyerő.
Zenéhez pedig bármely más kimenete jó.(stereo, optikai) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kimi02 #20239 üzenetére
Hát, most csak úgy keresgéltem..
"According to the Blu-ray Disc specification, 1x speed is defined as 36Mbps. However, as BD-ROM movies will require a 54Mbps data transfer rate the minimum speed we're expecting to see is 2x (72Mbps). "
Itt találtam.
Szal, gondolom ezt a tempót tudnia kéne.. De ez csak tipp.
-
sirfer
aktív tag
válasz
kimi02 #20054 üzenetére
Nekem rossz volt a hangzás, amíg közelebb nem mentem, most kb. 3 m-re ülök, eddig 4,2 m-re ültem. Azt a javaslatot kaptam, hogy menjek közelebb,illetve legalább 120 cm-re rakjam el a faltól a hangfalaimat. Az addig kicsit "gyengén" szóló rendszer belenyomott a fotelbe.
Már diffúzorok sem kellettek...
A tetőtérben az Ikon 6 MKII-es hangfalak nekem is furcsán szóltak, ott viszont közelebb raktam a falhoz őket és úgy lett jobb, de azt is hozzátenném ,hogy fával van burkolva az egész szint.Projektort én is el tudnék képzelni hozzád...
-
M@trixfan
addikt
válasz
kimi02 #20038 üzenetére
De jó nektek, hogy ennyi helyetek van! Gyakorlatilag az egész tetőtér a multimédia körül foroghat.
Amúgy házimozi projektorért kiált a második kép, legalább 240 cm széles vászonnal
Mivel rá van szánva a tetőtér még akusztikus panelek elhelyezésén is gondolkozhatsz, jobban hangolja a szobát mint a bútor. Hallgattam RTi szériát, nagyon kellemes, gratulálok hozzá!
-
törölt tag
-
Dictator^
veterán
válasz
kimi02 #19607 üzenetére
Legalább örülj, hogy a karácsonyi maszlagig megjön
Én meg az Ikon 6-ot várnám, de nincs rá meg a tőke..
Mivel új, sok használt darab sincs belőle (szám szerint egyet sem láttam)..Újonnani ára meg.. szóval gáz.
(#19606) xtremetuning: pedig én már pont kinéztem a VDH 2 millós kábeleit
)
-
Mercutio_
félisten
válasz
kimi02 #17034 üzenetére
Melyik volt ez a pioneer erősítő, hogy messze elverte a denonokat?
MÁS: Olyan létezik, hogy a piros fényt látom az optikai kábel végén, de az sérült és ezért az erősítő optikai bemenetére dugva nem tudja dekódolni?
Hiába választom ki forrásként ezt a bemenetet nincs hang csak ha coax digivel kötöm össze a lejátszót és az erősítőt -
BaLee
addikt
válasz
kimi02 #18843 üzenetére
Tőlük rendeltem az erősítőm, meg a hangfalaimat és a kábeleket.
Gyorsak, korrektek, megbízhatóak és segítőkészek.Telefonban készségesen próbáltak segíteni még mikor választás előtt álltam (javasolták, hogy menjek be és hallgassam meg a hangfalakat) plusz a HDMI kábel amit kaptam hibás volt ezt visszaküldtem és azonnal cserélték (írtak mellé egy levelet, hogy letesztelték és tényleg hibás volt), a visszaszállításért sem kellett fizetnem.
-
BBéci
legenda
válasz
kimi02 #18816 üzenetére
Ha beleférne az anyagi keretbe, akkor számításba vennénk, és még jó néhány másikat.
A Parasound Halo az, amin még érdemes elgondolkozni.
Közben beszéltem az ismerőssel, vett egy Lexicon RV-5 receivert, ezzel a keresgélés egyelőre lezárult.(#18817) Jasonchan
A kanapémról 3,8, a fotelből 3 méterről nézem a most éppen nálam lévő 60 colos tévét és nem tűnik túl nagynak.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bluetooth hangszórók
- Reklámblokkolók topikja
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest