- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
simi762 #22003 üzenetére
dali lektor 3
8.0 MAGNETIC SHIELDING
The speaker drive units produce a magnetic field which may interfere with CRT televisions/
monitors, hard drives, audio and video tapes as well as swipe cards etc. Therefore keep such items
away from the speakers to avoid damage.(#22004) BBéci: akkor visszaveszem a listámra :Đ
szerk: bár nem tudom, mert a gép nem messze lenne tőle
-
fatallerror
addikt
válasz
simi762 #21427 üzenetére
ja azt hittem h drága kábellel nem jó, kell oda szerintem kb 1500/m-es kábel
a dobozhang meg szerintem azért van mert túlságosan a sarokba van rakva a hangfal, mögötte kb 40 centi hely legyen, mellette a faltól meg legalább 60 centi, szintén csak szerintem, nincs gyakorlati tudásom sajnos
-
-
bcrics
tag
válasz
simi762 #21191 üzenetére
egyelőre,ocsóér komplett házimozi szetett veszek rá,csak a hangrendszert,erre van most keret
,..nyilván nem is fog ugy szólni ahogy azt neki kellene,,
Ahoyg lesz rá Zsé,,kb 100.000 ft környékén gondoltam az 5.1 rá.
Valszeg a wharfedaletől vmi szettet.És mit értesz azalatt hoyg a hangszórók nagyját kezeli is?..
az előző hozzászólásban említett kérdésekre vmi ?
-
skoos
őstag
válasz
simi762 #21186 üzenetére
Sry. Háború előtti Sony str-d965 erőlködőm van, minden digitális, vagy hdmi-s tudás nélkül. analóg hang és egyszerű sárga rca videót tud. Egykor elméletileg nagy dolog volt, mára porfogónak még alkalmas. Szteróban megy, bár tud több csatornát, 2 db pio 5030as van hozzákötözve.
Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz
simi762 #21131 üzenetére
A Streamaudiós fiúk szerint kiváló kábel, én hiszek nekik.
Sanci38
"Olyan 100 wattot ad max elöl és 60-at hátul 5 hangszóró esetén."Ezt honnan vetted???
A frontok sztereó üzemmódban szoktak "erősebbek" lenni, ha mind az 5 csatorna meg van hajtva, akkor azok egyforma teljesítményűek.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest