- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
clarlet167
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki megbízható erősítő szervízt?
-
clarlet167
csendes tag
válasz
bittehilfmir #28570 üzenetére
Miért, ez Japánba vagy bárhol máskép lenne? Zenélésre vannak sztereó cuccok, házimozira vannak házimozi erősítők, ez mindenhol így van, csak a csóró országokban többnyire nem válik szét a két kategória.
Ismét gratulálni lehet egy komoly szakembernek aki "egy H/K-ssal beszélt", na meg a fórumtársnak is, aki meg hallgat rá.
Engem annak idején egy saturnos nagytudású azért akart lebeszélni a heco szettről a jbl scs 178 javára, mert ugye márkatárs a harman és a jbl, azok passzolnak, nem a harman és a heco victa 500 szet.
még jó hogy olvasgattam errefelé
-
clarlet167
csendes tag
Újra felteszem a kérdést, hátha reagál rá valaki!
h/k dpr2005-ről tud valaki valamit? Tapasztalat esetleg?
A specifikációk alapján elég bika cucc, de nem tudom megérné e lecserélni a 435-ömet erre, igaz ha azt elpasszolnám és megvenném a dpr-t, még pénzem is maradna, nem is kevés.Előre is köszi!
-
clarlet167
csendes tag
heló
h/k dpr2005-ről tud valaki valamit? Tapasztalat esetleg?
A specifikációk alapján elég bika cucc, de nem tudom megérné e lecserélni a 435-ömet erre, igaz ha azt elpasszolnám és megvenném a dpr-t, még pénzem is maradna, nem is kevés.
Előre is köszi!
-
clarlet167
csendes tag
válasz
Vidala #25004 üzenetére
jaja h/k, 435-ös.
van még rá vagy 9-10 hó gar, megvárom csinálja e megint,aztán viszem vissza!
Már akkor gyanús a történet, hogy kikapcsoláskor optica 2-őn volt, bekapcsolom és analog-ot ír ki. Ránézek a beállításokra, ezset beállítás sehol. Mondom ez 2x 3x fordult elő december óta. Nincs valami reset gomb azon amit valaki véletlenül meg megnyom?
-
clarlet167
csendes tag
Hali
Miért felejti el időközönként az erőlködőm a beállításokat?
Már másodjára csinálja mióta megvan. Bekapcsolom, analog/optical stb beállítások összevissza, EzSet beállítás sehol. Valaki nyomkodná, esetleg áramkimaradás, vagy mi lehet?Köszi
-
clarlet167
csendes tag
Nem tudja valaki annak a skandináv oldalnak a címét, ahol temérdek fotó és leírás van moziszobákról, nappalikról?
Pár hete mutogatta egyik ismerősöm, de nem érem el sajnos, és most lenne időm nézegetni mit hogy kellene a jövőben!
-
clarlet167
csendes tag
válasz
clarlet167 #23510 üzenetére
egy-két hét
-
clarlet167
csendes tag
válasz
fatallerror #23501 üzenetére
Ne haragudj hogy beledumálok, de minden második HSZ-ed arról szól hogy mi lessz HA MAJD munkába állsz, na meg arról hogy már fejben el is költötted a következő 1 évben megkeresett pénzed.
Nem a lelkesedésed akarom letörni, de nem tűnt fel hogy Magyarországon élsz?
Vagy nem világosított még fel senki arról, hogy azért mert sikerült megszerezni a diplomát, az nem azt jelenti hogy lesz is munkahelyed, amiből a HM rendszered következik.Közgáz diplomával, német felső-, angol középfokú nyelvvizsgával, a kötelező fél éves szakmai gyakorlattal pályáztam majdnem fél évig ( mindegy volt hogy Debrecen, vagy Sopron, mindenhová beküldtem az önéletrajzom), annyit nem reagáltak sehonnan hogy menjek a .....-ba.
Nagy nehezen sikerült bekerülnöm egy multihoz, ami nagyon szarul fizet, de így is a szerencsések közé tartozom. 180-an végeztünk, kb 100 évfolyamtársam úgy döntött hogy inkább még tanul, a maradék nyolcvan végzett közül hatan-heten tudtunk elhelyezkedni.Még egyszer, nem bántani akartalak, csak a saját érdekedben ne vedd 150 % biztosra, hogy egy-két alatt megtalálod az arany tojást tojó tyúkot, mert könnyen csalódhatsz.
Bocs hogy offoltam a topicot.
-
clarlet167
csendes tag
A playstation 3 is szoftveresen oldotta meg a dolgot, szerintem működik a h/k-nál is.
Hálistennek egyenlőre nem hiányzik a hdmi nekem, 435+es80+dune minden igényemet kielégíti még úgy is, hogy a kábelezésem még nem a végleges.
-
clarlet167
csendes tag
Heló
Olvastam itt feljebb a dune analóg kimenetén nyert gyenge minőségről .
Mennyire életszerű ez az állítás?
Van valakinek esetleg tapasztalata?Kábelek híján még nem sikerült összekötnöm a rendszert, de ez most elkeserített
A HD hang analógon keresztüli megszólaltatása miatt maradtam a "nagy" harman és dune prime páros mellett, így mondjak le róla?
Ajánlottak digi-koax megoldást, azzal mi a helyzet?
Köszi előre is.
-
clarlet167
csendes tag
válasz
xtremetuning #20083 üzenetére
Sajnos nem budapesti vagyok ezért nem tudok hallgatózni. harman 435, jbl es80, es30 es25c, dune prime..
HDMI kábelre is kérnék tanácsot, 6-8k /db
-
clarlet167
csendes tag
válasz
clarlet167 #20061 üzenetére
Kábellel kapcsolatban segítene valaki? szeretném megrendelni...
-
clarlet167
csendes tag
Heló
Szeretnék hangszórókábelt vásárolni. a frontoknak 2x2,5m a centernek 1,5m kellene. Egyenlőre a hátsókat nincs lehetőségem megvásárolni.
Szeretnék valami jobb minőséget, streaméknél a sinus live sodort kábele, vagy az Audioquest Type 2 jöhetne szóba.Melyik legyen? Ebben az árkategóriában más esetleg? Banándugót láttam a vaterán, az lenne hozzá.
Köszönöm.
-
clarlet167
csendes tag
5.1-es rendszerem van. Lehet tévhitben vagyok, ha igen akkor légyszi világosíts fel Béci.
Tehát azért vettem meg a dune-t, mert szeretném a HD hangokat is hallani
mivel a harmanomon nincs hdmi, a 8csatornás analógos lejátszót ajánlottátok.
Én azt hittem hogy ez esetben mind a 8 csatornát össze kell kötni, de ezek szerint a hattal is átmennek a HD hangok? -
clarlet167
csendes tag
Kábel ügyben kérnék egy kis segítséget. Megvan a dune prime-om, szeretném összekötni a 435-ös harmannal. Milyen rca-t ajánlottok erre a célre? nagyon sokat nem szeretnék költeni rá, de ha már sikerült ilyen cuccokat beszereznem, jó lenne ha ésszerű keretek között a legjobbat hozzam ki belőle.
A másik dolog a hangfalkábel. Az utp-s megoldásról van valami leírás valahol?
Gondoltam arra hogy még megvan a régebbi szettem kábele, az elég hosszú, abból tudok esetleg fonott kábelt csinálni legalább a surrondoknak? 4-500 forint volt tavaly, most meg nem mondom hogy milyen vastag.jbl es és a fent említett harmant kellene összekötni.
köszi.
-
clarlet167
csendes tag
válasz
python1 #19271 üzenetére
Lehet csak túlságosan pesszimisták az eladók, de ahol fellelhető volt MO-on a prime, ott mindenhol azt mondták hogy nincs, és nagy valószínűséggel már nem is lesz, mert az importőr már az új modelleket fogja hozni.
Ha ez így van, figyelni kell a használtpiacot. Nekem sikerült 80-ba ráakadni egy 1 hónapos darabra.
-
clarlet167
csendes tag
Heló!
Még mindíg nem sikerült döntenem.
Vegyem a kinézett JBL es80 szettet es30-al vagy a most akciós dali concept 6-ot?
Ha az eredeti árakat nézem nagyjából egy kategória, de nem akarok tapasztalat nélküldönteni, meghallgatni nincs lehetőségem. Segítsetek légyszi.h/k 435-höz
Köszi
-
clarlet167
csendes tag
Heló!
Multiroom-ról tudtok mondani nekem néhány szót, esetleg ajánlani valami egyértelmű leírást?
Legfontosabb kérdéseim:
- hogyan kössem be az erősítőbe (h/k 435) a 2 x 5.1 szettet
- hogyan tudom használni a távkapcsot a másik szobából
- egyszerre tudok az egyik szobából mkv-t nézni a tv lejátszójáról, a másikban pedig audio cd-t hallgatni az erősítő mellett lévő lejátszóról?Nem életbevágó a dolog, de gondolkozom hogy megtartom a régi hangfalakat, aztán egyszer behangszórózom a másik szobát is.
Köszi.
-
clarlet167
csendes tag
Hi,
következő lenne a kérdés. Beszereztem egy es80 front párt a hozzá való es25c centerrel.
Nézegettem az árakat, mert ugye kellene hozzá egy surrond pár, de az elég húzós lenne, kb 80ezer forint.Viszont találtam egy e80 párt kb annyiért mint 1 es surrond lenne. Ezeket beköthetem az es-ek mögé? hangkép változna negatív irányba ha a "kis" es surrondok helyett ezt a jbl-t kötném be?
Köszi.
-
clarlet167
csendes tag
válasz
clarlet167 #17638 üzenetére
Lejárt a szerkesztés. A harmanon nincs analóg 7.1 ugylátom.
-
clarlet167
csendes tag
Heló
Tud valaki media lejtászó-bluray kombót ajánlani lehetőleg 7.1 kimenettel?
Milyen (emberi árú)kábel ajánlott a 7.1 csatorna összekötéséhez?Láttam avx-en egy dune-t de sajna már elkelt, valami ilyesmi kellene, használt is szóba jöhet.
Köszi
-
clarlet167
csendes tag
válasz
Vidala #17547 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de mintha azt olvastam volna itt régebben, hogy egy komolyabb lejátszó dekódere komolyabb mint egy házimozi erősítőé.
Valaki ajánlott itt valamelyik nap egy panasonicot 3d blu rayt, aminek van analóg kimenete is. Ez szerintem megfelelne a célnak.
Most ez a lényeg, hogy jobban járok e ezzel a 4es szériással mint egy felkatrancolt 2essel?!
-
clarlet167
csendes tag
válasz
Vidala #17543 üzenetére
Ok, az érthető hogy LPCM-et fog kiírni. És mi a valóság?
DTS-HD vagy DD True HD hanggal rendelkező filmet ha lejátszok egy BD lejátszón, és analógon küldöm az erősítőbe, az rosszabb, jobb, vagy ugyanolyan lesz, mintha vennék egy 150 ezer forintos harman, denon vagy onkyo legújabb szériás elektronikát és hdmi-vel lenne összekötve?
Egyenlőre egy heco 500as vagy 700as szet lenne hozzá, de jövő év elején szeretnék egy komolyabb, audiophil frontokkal rendelkező szettet.
-
clarlet167
csendes tag
-
clarlet167
csendes tag
Heló!
Szeretném kikérni a véleményeteket.
Erősítő cserében gondolkozom, eddig egy h/k avr 255 vagy 260-ban gondolkoztam, melyekhez ugye 160 ezer forint környékén lehet hozzájutni.
A napokban láttam egy új, garis avr 435-öt 90k környékén. Szerintetek érdemesebb ezt választanom? Érveket és ellenérveket osszatok meg velem légyszi.
A 435 hátránya hogy nincs hdmi, nincs HD, régebbi modell.
HD hangot hogyan tudnám pótolni? 7 csatornás bd-lejátszó megoldás?Várom válaszotokat.
-
clarlet167
csendes tag
Közben a haver azon problémázik, hogy a Qln dobozok 4 ohmosak, az onkyo meg 6 ohm-ra van állítva.
Állítsa át 4re? ha igen míért, ha nem miért?
Köszi.
-
clarlet167
csendes tag
Hali.
Tegnap volt szerencsém az egyik haveromnál beüzemelni egy onkyo 608 - Qln 603 kombót.
Nem nagyon tudok semmit erről a szetről, nem merte a srác feltekerni kicsit sem a hangerőt - nameg járatás végéig úgyis sokat változik a hangja - ugyhogy semmilyen következtetést nem tudok levonni, kivéve hogy k..va jól néz ki és hatalmas a 2 surrond, majdnem mint egy álló számaítógépház.
A stream audiós fiúk ajánlották neki polk és jbl szett helyett (nem tudom pontosan melyek voltak).
Tudtok esetleg ezekről a dobozokról mondani valamit? Elég jó árban van , elgondolkoztam rajta, de nem szeretnék csak az elfogult haver véleményére adni.
egyébként megszenvedtem az onkyo hátuljába "bebetonozott" műanyag biszbaszokkal én is
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest