Aktív témák
-
simi762
tag
Nagyon köszike!
Megnézem, és ha valami nem tiszta, akkor kiabálok! -
simi762
tag
Halihali!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy mediaplayer-t szeretnék venni, de egy kicsit tanácstalan vagyok.
Max 40K-t szánnék rá, de a piac egy kicsit telített ebben a szegmensben.
Ha valakinek van javaslata, az ne tartsa magában!
Előre is köszönöm!
simi -
simi762
tag
válasz
fatallerror #22005 üzenetére
Na ja!
Ezt benéztem! -
simi762
tag
Azt megtudná nekem mondani valaki, hogy mi a különbség az 1.3, és az 1.4-es HDMI kábel között?
simi -
simi762
tag
válasz
fatallerror #21995 üzenetére
Halihó!
Te melyik Dalira gondoltál, mert Én nem látok olyat, ami ne lenne árnyékolt!
Az enyém is a tv mellett van, de nincs vele gond. (még)
-
simi762
tag
válasz
fatallerror #21397 üzenetére
Valahogy nekem a basszus nem elég ami most jön ki a dobozból.
Bár van ,ellette egy aktív bass, de ha azt kikapcsolom, nagyon doboz hangja van.Sima 400Ft/m-es kábelem van, és arra gondoltam, ha lecserélem valami normálisabbra, talán elő lehetne csalogatni egy kicsivel többet is belőle.
-
simi762
tag
Halihó!
Látom, hogy egy páran kábel mizériában szenvednek.
Pont a mai napon mentem el tyúkbelet venni a mostani alap 2.5-ös , alap kábelek helyett, de az eladó elmondta, hogy a mostani kábelem is teljesen jó, és nincs szükség a cserére, mivel ezek szerint ez csak ennyit tud.
A cuccom, Dali concept6, pioneer vsx-920.
Ezek szerint megspóroltam egy valag pénzt, mert már elő volt készítve a 40K, az új készletre.
Ma is tanultam valamit!dz1!
-
simi762
tag
Ahogy elnézem, a Te erősítődön csak analóg csati van, és a lehetőségek tárháza sem végtelen.
Az újabb HDMI-seknél, már több csatornán tudod küldeni a jeleket, és csak át kell váltanod, hogy épp tv-t, DVD-t, BD-t, vagy mit szeretnél nézni.
Sajna nálad lehet hogy ez a max, amit ki lehet hozni, de szerintem az utánam szólók, még mondanak okosakat, amit Én még nem vágok. -
simi762
tag
válasz
muzsikpeti #21189 üzenetére
Nekem csak annyi a tapasztalatom az analoggal, hogy, amikor a zenét hallgatok analogról, olyan doboz hangja van az egésznek, de amikor átrakom HDMI-re, egyből jobb lesz a hangzás.
-
simi762
tag
Hully gully!
Egy kicsit lámán értem a kérdésedet, de ha az erölködőről mondanál valamit, az lehet hogy egy kicsit még segítene is.
Nálam a videokarin van HDMI kimenet, és én direkbe szoktam kötni az erősítővel, az meg elosztja amit kell.
Ha van több HDMI bemenete a tieden, akkor miért húzogatod ki-be (nem a pöcsödet!)
simi -
simi762
tag
-
simi762
tag
Ahoj!
Az sajna a boxnak a nyűge.
Én is így jártam , csak nekem két erölködő után világosodott meg az elmém.
Először vettem egy yamaha-t, ami ugyan azt csinálta, mire azt gondoltam, hogy azzal van a gond.Visszavittem a boltba, de azt mondták, hogy kb 2 hét a gari. Vettem Nemakartam kivárni azt az időt, így vettem Én is egy 920-ast, és amikor rátettem a beltérimet, megint elkezdett villogni.
Szal a beltérivel van a gond, nem a pio-val.Gondolom a többi cucc, mint DVD, Xbox, stb gond nélkül megy!Én is szeretnék valami normálisabb kábelt venni!
A véleményetek kellene erről a kábelről.
Használja valaki?
DALI concept6-hoz kellene!
Köszike!
simi
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hővezető paszták
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest