- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz
M@trixfan #47335 üzenetére
Idéznék a GURU3D-től az új AMD 7000-es kártyákról:
AMD expanded on the HDMI 1.4a specification and now is going to support frame packing for Stereo 3D. And that will allow far greater framerates. The 7900 series GPUs will and are the first to support 3GHz HDMI with frame packing support for Stereo 3D. See typically you'd be limited to HDMI 1.4a restrictions. ie. highest the resolutions for 3d gaming are 720p60 or 1080p24. You couldn't do 1080p60.
The new spec allows that over HDMI you can setup the screen at 1080P and get a good 60Hz per eye, that's thus 120Hz in total. This in the past was not possible as over HDMI you'd get 24/30 Hz (and thus FPS) per eye at 1080p. Which is great if you are a fan of seizures.
-
-
BBéci
legenda
válasz
M@trixfan #28936 üzenetére
Nem értem a problémádat.
Miért kell a vetítőhöz két kábel??? Nem lehet átdugni egyik lejátszóból a másikba???
A hírek megnézéséhez használatos olcsó tévébe miért kellene 3D jeleket juttatni???
Az általam eddig látott high-end rendszerek többségében a lejátszó dekódolta a HD hangformátumokat és analóg kábelek mentek az erősítőbe. Valahogy nehezen tudok ezektől elvonatkoztatni.
Nem azt akarom mondani, hogy felesleges az 1,4 interfésszel rendelkező erősítő, de ne menjen a hangminőség rovására.
Inkább egy használt Denon 3806, mint ugyanannyi pénzért egy 1911. -
python1
veterán
válasz
M@trixfan #28183 üzenetére
Helló!
Igen jól látod, sőt én még Szombaton sem láttam már a Saturn-ban,mire haza értem a postaládába dobták be azt a hirdetési újságot.
Akciók mindig vannak csak nem tudni,hogy éppen mi és mikor,van mikor napközben 1-2órára áraznak le valamit.
De tudni kell,hogy eleven olcsóbb szokott lenni minden mint otthon,azért is írtam,hogy egy egy darabot mindig tudok vinni rendes Német áron.
Nem érdemes neki indulni senkinek mert min 60-rugó egy kis kiruccanás és ha pedig nincsen akkor van szívás,meg akkor már a többletet le is autókázta az ember.
Csak tényleg ez most itt faramuci helyzet ként jött le.
Halkan jegyzem meg két hete vittem haza 30kg cukrot 65cent/kg-os áron. -
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest