- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Gaben!
Töltsél már le az okostelefonodra egy lux-meter nevű programot....igaz nem laboratóriumi környezet, de működik, és viszonylag pontos is!
Céges szinten évente jönnek hozzánk munkavédelmisek, náluk zajszint mérő és fényerősség mérő is van. nekem meg problémám az általuk mért értékekből...
úgy mondta a jóember hogy 400K az a műszer ami nála van....gondolom nem veszel azért hogy megmérd a ledes elemlámpád értékeit..... -
Coyot
őstag
1 napos határidő? Teljesen jó az náluk.
Teleszkópon csináltattam nagy szervízt náluk hétfőre vigyem oda a bringát hétvégére garantáltan kész lesz - gondoltam hátha nincs olajuk rendelnek stb. Csütörtökön felhívtam őket hogy mi a pálya, erre közölték ha hétvégére ígérték akkor pénteken állnak neki. Namost akkor mi a rákért állt 4 napot ott a kerékpár kinn az esőben - szivacsos markolatom úgy megszívta magát vízzel hogy egyszerűen hosszában kettérepedt... Nekem az utolsó szervizem volt ott.
Amugy ha ezeken kívül nincs senki aki jól megcsinálja kb esélytelen vagy. Vegyél centrírállványt aztán csináld magad
Amugy nem lehetséges hogy annyire kivannak már a küllőanyák hogy nem tudják rendesen helyrerakni?
-
stairmaster
tag
OBI! Ma láttam 19 ezer forintért, kiárusításban
-
zsigee
aktív tag
Értelek. Az asztalos drágább...ez tuti.
Más.Keresek fém karikát, hasonlót mint a hordó abroncs. 1cm széles kellene, három féle méretben. A legnagyobb átmérője kb35-40cm legyen. Ha krómozott, az lenne a legjobb. Hol lehet ilyet venni? Neten keresgéltem eddig, de nem találtam semmit.
-
Ukraan
aktív tag
Én most találtam egy, használatlan, agancs markolatú példányt. Fürész meg dugóhúzó is van rajta a konzerv ill. sörnyitó mellett. 8k-t kér érte a tulaj, kicsit sokallom... Jó minöségüek ezek a bökök? Mondjuk rosszat nem olvastam még róluk, Te vagy az elsö, akit "ismerek" és Mikov tulaj.
-
Dryman
őstag
A képen is látható alsó kettő kicsi négyzetes lyukba kapaszkodik a csati kihúzható része....
mivel hozzáférsz rendesen, és késeid is vannak bőven, így javaslom hogy egy erősebb késpengével a csatlakozó oldalánál lévő rövidebb felületre támaszd a kés pengéjét - a kihúzható középső rész oldalról peremes kialakítású) így a késpenge szépen meg is akad benne, egy kis csavaró mozdulattal először az egyik, utána a másik oldalt pattintsd ki...csak éppen hogy megmozduljon....utána már könnyen széthúzható lesz. -
Balinov
titán
Vannak gagyik is, alairom, azok kerulendoek. Nekunk 3 eve sikerult par nappal karacsony elott, mar joarasitott normalisat venni, kb 30perc osszeszerelni, dobozban elvan a padlason, meg a pok sem megy bele es diszitve teljesen oke. Illat az okes, azzan fenyoagon vagy fenyoillatu gyertyan/olajon kivul nem tudsz mit kezdeni, de sztem ezt boven karpotolja az a teny, hogy nem kell gorcsolni, hogy normalis fat talalj, nincs vele kosz, elfer, 1xi beruhazas es nem kell a vegen lehurimbalni a szemetbe.
Itt a Wicklow hegysegben csomo fenyo van, annyira illuziorombolo, mikor karacsony utan elmegy az ember kirandulni es latja a friss irtasokat
-
Thocy a ZAGY
tag
Az egész Karácsony egy illúzió (Mi köze is van egy állítólagos születésnek - ki hisz benne ki nem, beállítottságtól függően - a fenyőfák kivágásához és a mértéktelen ajándékozáshoz?) ehhez képest egy műfenyő már nem a világ (pár igazi ágat teszel ide-oda a szobában és illat is lesz
).
-
zsigee
aktív tag
Gaben.
Kérdésed helytálló, nem hülye...
Tehát. Ha valahol a tesco-Praktiker-bármilyen árúsnál veszed a fát, ez esélyes. Oka: vannak kereskdők, akik már november 2, 3-dik hetében kivágják a fenyőket. Mire hozzád eljut, bőven 1 hónapja ki van vágva, és nem kap nedvességet. (Ha esik az eső, akkor sem...) Te megveszed mert szép, kifizetsz 5-15k-t egy fáért, és örülsz. 24-én beviszed a lakásba, és feldíszíted. A baj ekkor jön, mert egy kb hónapja halott fa, még hősokkot is kap, és valóban ledobja a tűleveleket. Van aki azt mondja normand fenyő nem ilyen, pedig a folyamat ugyanez.
Javaslom a kiválasztást valahol háznál, és az ember akkor vágja ki, amikor Te kéred. A másik pedig a víz tartós fenyőfa talp..
Remélem kielégítő, részletes választ kaptál, és nem maradt nyitva egyetlen kérdésed sem.
Üdv. -
Balinov
titán
G@ben, jol ertem, hogy egy archivalt, publikus forumbeli posztra kell rakeresned, amit az adminok rejtette tettek az evek soran, hogy jobb helyzetbe hozzad magad?
Itt talaltam egy hogyan keressunk Google webcache-n belul, van par tipp, nem olvastam at, de talan ez tunik a legigeretesebbnek
probat meger, szvsz
-
zsigee
aktív tag
A következő soraim sokakban ellenszenvet ébreszthetnek, ezért elnézést már előre.
Szóval, a sok jólelkű, iskolázott, kedves földművelő hatalmas segítséget tenne az autósoknak, ha az ilyen akciókat éjszaka csinálnák. Hihetelen, de normális helyeken nappal nem közlekednek főútvonalon munkagépekkel, sőt nagyon szigorúan bírságolják is... Nem nevezem meg az országokat....A 83-as főút alapból veszélyes, a sok vidéki, hétvégi sofőr miatt... Egy-egy ilyen, általad is említett gép pedig életveszélyes azon az úton, ismerem, rendszeresen járok arra.A hatóságoknak inkább ezzel kellene foglakozni, nem pedig a házunk előtt parkolási bírságokat kiszabni....de ez egy külön történet...
G@ben, dobj be mégegy pálinkát, a skoda utasainak pedig nyugodtabb napokat kívánok!
-
MR_Joe
senior tag
Legalább hasonlítani fogok
Más: eladóvá vált ól in van babakocsi
-
MR_Joe
senior tag
No és mi lesz belőlem utána? Valami ilyesmi?
Doki: tééényleg, van itt egy doktor is
Szerk.: Amúgy van ott mindenféle szike, alkalmas ez mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest