- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalooTM
tag
válasz
Cathfaern #24839 üzenetére
Vágom, csak ahonnan költöztünk, ott digim volt, szinte 0 problémával, az új helyen a vida már bekötéskor sem ment rendesen és azóta is vannak megmagyarázhatatlan ping ugrások, amik bf4-nél auto kickkel járnak...
És ezek általában akkor vannak, amikor a két gyerek mellett végre le tudnék ülni lőni egy fél órát. Marha idegesítő. -
-
Jazzos
őstag
válasz
Cathfaern #23812 üzenetére
én 2x25 szűk fekvőtámasznál tartok, ill. támasz mellett másfél percet megy a kézenállás. Húzodzkodás elég gyér, kb 2x8 ami megy pihentségtől függően.
Fegyenc2-ből érdemes a különböző testtartásokat (törzscsavarás, L-tartás, híd) csinálni, nagyon egészséges és hálás dolog.
-
Jazzos
őstag
válasz
Cathfaern #23810 üzenetére
Egyik barátom a Bem térnél szokta nyomni. Konditeremért sztem nem érdemes fizetni, ha saját testsúlyos edzést akarsz. De jó ideig otthon is lehet a húzódzkodáson kívül csinálni mindent.
Egyébként tök király a dolog, én sokkat nagyobb izmokat növesztettem vele, mint a szokványos konditermi ugrálással.
Az sem rossz, de ez nagyon állat.
-
Jazzos
őstag
válasz
Cathfaern #22611 üzenetére
Pedig 2000 km után már épp jöttek volna az eredmények.
Én 90 kg-ról indultam közel tíz éve, évente kb 5 kg ment le. Most meg már küzdenem kell, hogy ne legyek átlátszó.
73kg a max súlyom, de augusztus környékén belekarcolok néha a 71-be is. Évi 8000 km már nem múlik el nyomtalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest