- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Joker88 #37457 üzenetére
Hát a klímásokkal csak annyi tapasztalatom van, hogy inkább nem győrben csináltatom. Astra H-ra kértem bevizsgálást. Kompresszor kapcsolt, motortéri ventilátor nem. Sikeresen kiengedték az összes gázt, ami még megvolt a rendszerben (azóta már nem indul) és adtak egy 120.000 Ft-os javítási ajánlatot klíma hűtő csere (kb 60e) + töltés (40e) + munkadíj (a maradék) és igazából majdnem egy tízesért azt állapították meg, hogy nem lyukas a klímahűtő, de 4 óra után elengedi a gázt valahol, valószínűleg a klímahűtő anyagában elengedi már a gázt. Szóval a héten viszem Veszprémbe, ahol remélhetőleg normálisabbak lesznek és korrektebben megállapítják a hibát. Amúgy olcsóbb helyeken még mindig 20 a töltés és a klímahűtő kedvezménnyel ebbe az autóba még nekem is 40-45e a normálisabbik fajtából. Persze erre valaki azt mondta, de hát neki garanciát kell rá vállalni..... szóval zsebbenyúlós dolog ez. Szűrő cserét és fertőtlenítést magam csinálom, mert valószínűleg ez is horror lehet árban, plusz H astra szerelés és időigényes, ha a szűrőt nem begyömöszölni akarod.
-
Weaver
senior tag
válasz
Joker88 #37319 üzenetére
azért az nincs kőbe vésve, hogy csak és kizárólag orkok keresnének, ha meghírdetnéd. szerintem inkább hírdesd meg egy normális (és őszinte) leírással, el fog az kelni. ennyi idős kocsinál a kereskedő nagyon csapott áron számítana be (ha egyáltalán). eladáskor engedni kell a próbakört (úgy hogy ott ülsz te is a kocsiban), készségesnek kell lenni, hagyni kell átnézni, de azt nyomatékosítani kell, hogy a vétel után reklamáció nincs.
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #37071 üzenetére
Nagy ívben tojok a focira.
Abból a szempontból viszont jó, hogy az illető a Slovnaft tulajdonosa (ami meg a MOL Csoport tagja).
Tehát egy nagyvállalatról van szó, nem pedig a fekete gazdaságban megtermelt pénzt szeretnék tisztára mosni. Pedig ez utóbbi eléggé jellemző a focira.
Jobb helye lett volna annak a pénznek máshol? IGEN. -
-
Diák66
őstag
válasz
Joker88 #36710 üzenetére
Megszokásból arrafelé elég sűrűn vezetnek, főleg Pápa felől....hiába a STOP tábla stb. Ha fekvőrendőr lenne, legalább átugranák a kereszteződést, így csak a behajtást követően fognak leugratni a vetésbe. Hihetetlen, hogy semmibe veszik a táblákat és Pápa felől Láziba áthajtanak körülnézés és megállás nélkül egyesek. Heti 5x megyek arra, nem veszélyes kereszteződés, csak tojnak a szabályokra az emberek sajnos.
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #36497 üzenetére
Bármely Rossmann és talán DM üzletben (szublimációs nyomtatóval) kinyomtathatod magadnak a cewe kioszkon.
Amúgy van még pár klasszikus labot, ahol nem nyomtatják, hanem előhívják a képeket.
Viszont mindenkinek sokkal jobb, ha online adod le a rendelésed, nem pedig helyben megy a szerencsétlenkedés, mert azzal csak feltartanál egy embert, aki azt várja, hogy az ügyfél mikor fejezi be a tökölést a saját telefonján, ahelyett, hogy érdemi termelő munkát végezzen. Tapasztalatból mondom, dolgoztam hasonló helyen. A SprintFotónak egész jó az online felülete, én is náluk hívatom elő a képeimet. Marcal Bélán vannak, Lajta u. 26. alatt, de lehetőségként ott van még a belvárosi Fekete Macska is.szerk... feltéve, ha képek alatt fényképre gondolsz. Ha ábrára, grafikára, akkor az egyetem közelébe van pár lehetőség, devárosrésztől függően létezik csomó másik hely is.
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #35821 üzenetére
A már megkeményedett pasztát, rárohadt dzsuvát aldilidlis körömlamkklemosóval szoktam feloldani, mert az tényleg oldja a rátapadt réteget. Hordozóként kozmetikai vattakorongot használok. Ha pedig lágyabb a cucc, akkor az univerzális féktisztitó spray a tökéletes megildás, de ez oldja és hígitja is a pasztát, igy a felhígult dzsuva megfolyhat. azon megoldásoknál ahol hővezető gumis lapka van, gap-pad, tilos bármilyen oldószert használni, mert a lapka anyaga szétesik, és trutymósodik.. :)
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
22 év számítógép alatt sok mindenem van és volt is.. általában kiváncsiság és kényszer hozza vissza a laptop korszakot, de egyébként mindig PC párti voltam és leszek is. Pl. most augusztus vége óta laptopról vagyok, most épült meg az új Ryzen konfigom, már alig várom, hogy beüzemelhessem
Laptop pedig megy vissza tartaléknak.
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
Van laptopom (üzleti kategóriás HP), de nem szeretem használni, csak rendes asztali gépnél vagyok produktív. Nincs olyan felhasználási terület az életemben, ahol valami előnyét érezném a laptopnak a rendes asztali géppel szemben.
Zavaró, ha nem egy (vagy több) normál méretű monitor van előttem, vagy ha billentyűzeten nincs numpad, vagy ha az egér nem jó minőségű.
Laptop esetén is megoldható lenne mindez, ha vennék hozzá dokkolót, de túl sok extra kiadásba kerülne egy azonos erejű gép picibe, mint normál asztali méretben. (Meg más apróságok is hiányoznának, mint pl. most 2 SSD és 3 HDD van a gépemben.)
Ezt a gépet folyamatosan újítom, és van még benne tartalék. Laptopok sokkal gyorsabban öregednek, upgrade körülményesebb. -
Hannibhál
őstag
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
Én próbáltam átállni laptopra, azóta is bánom h azt a jó kis gépemet eladtam...de azóta lett egy másik.
Nekem melóra, játékra a nagygép van, a kis notit max akk hazsnálom ha nem otthon vagyok. Az a baj h ami teljesítményem most van(ryzen 2700x, 16gb ram, gtx 1660 ti, 27 col 4k kijelző, csendes hűtés) az notiba kívül esik a keretemen, s nem is könnyen fejleszthető, így nekem maradt a pc -
doc
nagyúr
válasz
Joker88 #35418 üzenetére
10+ eve nincs asztali gepem, egyaltalan nem hianyzik.
Van ket darab 6 eves (lassan 7...) MacBook Prom (igaz, nem a gyari kiepites hanem 8 helyett 16GB RAM van mindkettoben), tokeletesek akar home office munkara is, es a nagyobbik a dedikalt videokartyaval akar szamottevo jatekra is (a kicsin is elmegy az integralttal ami kell, de ott azert kisebb a teljesitmeny) -
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #35120 üzenetére
A Bán A. u. páros oldalán lévő 4 emeletesek annyira nem gázak. A páratlan oldalon lévő 10 emeletesekben tömörül a kisebbség. Ott már láttam érdekes dolgokat... Pl. lakás bejárati ajtaja berugdosva, csótányok hemzsegnek a környékén. Van egyfajta energiája a helynek. Én nem vágyom oda, na.
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #35120 üzenetére
Az előző városvezetés anno előszeretettel csoportosította oda a szocializációra már részben hajlandó városi kisebbséget.... megszokod hogy a bringatároló nem arra való amit a neve sejtet... babakocsit, bringát felcűgölsz a lakásba hogy holnap legyen mit használni... vagy kapásból egy garázsos lakást veszel...A közbiztonság semmivel sem rosszabb mint a Lajta út közepén lévő 10 emelleteseknél.. oda is kaptak beutalót a városi brazilok szép számmal... Laktam a Bánon átmenetileg 2 és fél hónapot... arra megfelelő volt, de a 4-re felhallatszott a kisebb-nagyobb lépcsőház előtti csoportulások olaszos mentalitással fűszerezett bájcsevegése, a nyári estéken sokszor éjfélig is... aztán meg úgyis előkerül néhány műanyag szék, vagy egy picit selejtes kanapé, és már meg is van a kiccsalád napközbeni pihenőhelye... Ennek is van valami varázsa..
-
tipuka
addikt
válasz
Joker88 #35087 üzenetére
Köszi, jónak tűnik!
Ha tudok, elmegyek oda, mert kicsit a másik irányba van.Nincs valami múzeum(pesten a közlekedési múzeum tetszett) vagy vár(Gyulait néztem csak eddig, az bejött) vagy még valami lazulós hely, mint a Rába Quelle ?
Szomszéd-ba nem tudom el fogok-e tudni menni, mert ott is lehet lazulni. -
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #35039 üzenetére
A komplexum neve Interspar Center Győr (ISP Center).
Az étteremé pedig Liu's Cooking. Weboldaluk: http://www.egyelsokat.hu/. Ide vonatkozó cikk: Robotpincér viszi ki az ételt egy győri kínaiban. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Joker88 #34999 üzenetére
Elég jó.
Arra figyelj hogy a bedobott pénz időt fog jelenteni, tehát amint elindítod a programot már pörög is lefelé (nem csak akkor amikor nyomod hanem a program indításától addig amíg le nem jár [vagy nem stop-olod le] ha mosol vele ha nem).
500-800 Ft-ból jól le lehet mosni a verdát. -
envagyok
veterán
válasz
Joker88 #34666 üzenetére
1.: Nincs Audi, VW Skoda busz
2.: Eredetileg a Mercedes buszok Kecskemétre mentek (Ott van ugye a Merci gyár), de a kisalföld volánból énykk lett pár éve Szombathelyi központtal, majd nemrég Volánbusz, ami országos cég, és a Borkai malőr után kellett egy extra esemény (Csoda új buszok Győrbe) az új papagájos polgármester jelölttől, hogy megpróbálja bebiztosítani a nyerést. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Joker88 #34666 üzenetére
Engem csak a színük zavar. A hagyományos sárga festés lehet, hogy nem a legszebb volt, de már messziről ki lehetett szúrni, hogy ott egy busz. Az ekkora monstrumok nem baj, ha jól látszanak az utakon. A mostani ezüstös festés, bár kétségkívül elegánsabb, messze nem ilyen jó ezen a téren.
Ráadásul eddig az egyes Volán társaságoknak megvolt a maguk színe, így legalább adott területen nagyjából tudtad, hogy helyi/helyközi busz közeledik mondjuk a megállód fele és érdemes-e kilépni, vagy éppen sorba állni
Gondolom előbb-utóbb országosan is egységes lesz, de előtte évekig lesz itt mindenféle szín.
Amúgy mindegy a gyártó, csak megbízhatóak legyenek, mert a mostani öreg géppark (pedig itt Győrven még nem is annyira gáz a helyzet) már azért produkál késéseket vagy éppen kimaradt járatokat, ami nem annyira segít az amúgy környezetbarát tömegközlekedés felé terelni senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest