- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Ugy nez ki az IDE vinyo mar nem is mukodik csak megteveszteskent van bekotve a gepbe. Ha esetleg az Asrock lap atment a teszteken engem erdekelne. Nem tudom van e hozza hatlap vagy barmi.@Balinov: Valòban règen jàrtam màr erre. 9 ève elköltöztem BP-re ès nem mertem ide ìrni. Màr a lakcìmkàrtyàmon sem Győr szerepel. Most szülőknek pròbàlok gèpet összevadàszni ès a híres győri adok veszeknèl nincs jobb hely erre.
-
Hello!
A gép amihez kellene az tartalmaz egy régebbi winchestert is ahhoz nem tudom hogy van e ezen a lapon csatlakozó. Ha jól látom csak sata cuccokat lehet rákötni alapból.(legalábbis a képeken nem látom azt a csatlakozót ami kell hozzá) Bár az is lehet hogy van valami átalakító ehhez.
-
-
Dorien
veterán
-
RudyD
tag
Üdv uraim!
Köszönöm a válaszokat!
Ebbe biz' slim való LP165WH3 (TL) (A2) .
Egyelőre még használható, de van rajta pár sérülés és folt itt-ott. Jó lett volna kicserélni pár napon belül, de ha nincs normális bontott kéznél akkor kénytelen leszek együtt élni ezzel.
Sajnos folyamatosan melóban vagyok a következő pár nap és utána már mennem kell. -
Dryman
őstag
oszt az milyen????
lemérnéd a felfogató csavarok távolságát!
meg ugye az sem mindegy milyen a venti tápmadzagja....
melyik gyártó terméke az a gtx 460????
a képeket nézegetve asus-on directCU II van, Gigabyte meg legalább 3 féle megoldást is alkalmazott....
nem is beszélve az msi 3 kártyahely széles megoldásáról.... -
Dryman
őstag
Ennyiért úgyse kapod meg máshol az M2 to sata convertert
tegyük hozzá azt is hogy ez az átalakitó csakis sata-s interfésszel megáldott M2-re jó.
ha már sata+pcie-s az M2, akkor bizony másik átalakítot kell hozzá faragni.
ebay-es a cucc, olcsó, meg jó kis lutri egy ilyet berendelni, de ez esetben mégis hasznos.... -
Dryman
őstag
Jamba Mester! ez nem msata! hanem M2
az msata rövidebb és két csavar a lefogatója, ez meg ugye a hosszabb és a közepén lévő csavarral rögzíted!
Van ilyen átalakítóm, de az sem mindegy hány bemetszés van az érintkezőinél....
teljes cikk: [link]
van ilyen átalakítóm, anno én nem ilyet rendeltem de ezt küldték ebay-ről...
m2 to sata converter...bontatlan csomag...sosem használtam. átvehető a beszerzési árban! -
sladka_pani
senior tag
A B&D-t aláírom, de mint látod a Lidl-s szerszámok másnak sem olyan rosszak. Az említett márka kb. tényleg ilyen szinten van és igen, én is találkoztam a Maktec, Makita olcsóbb gépeivel. A Boschnak is van ilyen, a színével van megkülönböztetve: a KÉK iparilag is helytáll, míg a ZÖLD inkább csak otthonra...
-
sladka_pani
senior tag
Nem hiszem, hogy csak szerencsém volt, én elégséges jó minőségűnek tartom a cuccaikat. Jobbnak tartom, mint pl. a Tesco által forgalmazott olcsó Straus márkát, azzal már szívtam meg
Nyilván nem hasonlítható a Bosch, Makita vagy más ipari márkákhoz, de ár-érték arányban szerintem rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- PlayStation 5
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest