- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
DopeBob #46846 üzenetére
Azt nem hiszem.
Ha így van, akkor az hatalmas csalódás számomra, és szerintem más számára is. Kimi-re egyáltalán nem jellemző ez a mentalitás. Szerintem egyszerűen ez a szettje nem olyan erős, ennyi.
DRS zóna végén volt a hiba, ami végzetesnek bizonyult. Ott betette Vettel mellé az autót, így a kigyorsításon elvesztette azt, amit eddig ledolgozott.mod: és lám, a rádión is hajtják.
-
VD
őstag
válasz
DopeBob #45164 üzenetére
Technikai sportban nincs simán!
Eddig is összejöhetett volna. De nem jött. Pont.
"Ha"-ra, meg "mi lett volna ha"-ra, meg nem osztanak pontot/dobogót. Bár Bernie miatt ezt a lehetőséget még nem zárnám ki a jövőre nézve.Semmi bajom Kimi-vel, az egyik legszimpatikusabb versenyző a jelenlegi mezőnyből, de vele együtt a pech-je is visszatért a sportágba.
-
válasz
DopeBob #44492 üzenetére
Tudod okoska ez fizika! Csak lassabban kellene menni és akár derékig érő vízben is körbe tudnának menni...... Ha kicsit jobban esik te félreállsz az autóddal?
Ha a világ legjobb pilótái ők (állítólag így van) akkor tudniuk kell, hogy mikor nem szabad 300-al menni........ -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DopeBob #43424 üzenetére
Én nem vagyok Hamilton szurkoló és, akkor még enyhén fogalmaztam, így nem igazán izgat ez a része, de elismerem a tehetségét ettől függetlenül.
Engem tavaly is az bosszantott, hogy másnak csinált kárt a saját idegeskedései miatt és nem szeretném, hogy ezen múljon pl. egy Schumacher dobogós hely. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
DopeBob #41725 üzenetére
10:29 - Grosjean eddig mindössze 7 kört teljesített, amit a Lotusnál azzal indokolnak, hogy egy különleges szenzorral szerelték fel az autót az első etapra, amit most kicsit időigényes eltávolítani róla. "De mindez része a tervnek" - nyugtatott meg mindenkit a csapat, melyre szükségük is van a rajongóknak azt követően, hogy a múlt heti négy tesztnap kihagyása például nem volt része semmilyen előzetes forgatókönyvnek sem.
a5.hu -
boogie84
veterán
válasz
DopeBob #32011 üzenetére
Ez jó
(#32002) AMD Power: Az erősen csapathiba. Az elején nem figyelték h milyen a fogyasztása?
(#32000) C0d3r: Érdekes volt az ismétlés. A nyalókás ember (gondolom a teamleader) hibázott, a levegőpisztolyos emberkének ideje sem lett volna visszatenni a csavart, mert akkor az autó már ott sem volt
. Sajnáltam Button-t.
(#31999) darál0w: Hamilton előtt le a kalappal? A végén 10mp stop/go-t kellett volna adni
, NEM volt szabályos amit csinált. Remélem megbüntetik! Ha még nem tették.
(#32021) .bableWes: Nincs csapatutasítás, csak ha veszélyben van Vettel VB címe... Ergo van náluk is. Nincs miről beszélni.
(#32022) shteer: Sztem ez csak arra magyarázat, h miért nem ért be 4-ként a célba. Sajnos a 2mp-et ezzel nem lehet... (ennek ellenére én neki is szurkolok!)
HAJRÁ FERRARI!
-
Oliverda
titán
válasz
DopeBob #29043 üzenetére
Ilyen esetekért badarság lenne fekete zászlót osztani. Pont ezekkel veszik el a versenyzők kedvét attól, hogy egyáltalán bepróbálkozzanak. Baromi szórakoztató lenne, azt nézni az egész versenyen keresztül, hogy a hátul haladó nem mer próbálkozni mert attól tart, hogy kizárják, ha összeérnek. Ott volt példának a tavalyi utolsó versenyen Alonso és Petrov esete. Szvsz még az sem lett volna annyira ciki, ha Alonso megpróbálja az előzést de kiesnek mindketten.
Amúgy látszólag éppen még az FIA-nak is van annyi esze, hogy ezeket ne büntesse túlságosan. Már így is túl sok mindenért osztanak ki büntetéseket.
Arkar: Ez talán az egyik legemlékezetesebb. Később Senna be is vallotta, hogy szándékosan ment neki Prost-nak.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DopeBob #29043 üzenetére
Két olyan emberét, akiknek esélye sem volt a pontversenyben, csak autókáznak. Vannak ma is olyanok, akiknek az autóversenyzés a győzelemről szól.
-
-
proof88
addikt
válasz
DopeBob #23305 üzenetére
Sztem Kubicának mindig lesz hely valahol, és most nem egy utolsó autós csapatra gondolok. Kérdés, hogy mennyire tud felépülni. Legalább agyban helyben van. Igazából a Massa-dolog meg sosem volt nekem tiszta, persze könnyű ráfogni, hogy nem olyan, mint azelőtt, de szerintem nem a balesete miatt nem volt olyan jó, hanem más volt a kocsi, stb. De nyilatkozta is, hogy nem érezte rendesen az autót. Majd meglátjuk, kiknél alakul másképpen a dolog az új gumik miatt. Ilyet meg inkább ne jelents ki, hogy vége az F1-karrierjének, ez azért nem így van.
Aláírom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy folytatja valaha is az F1-et, és hónapok múlva sem fog pontosan kiderülni, hiszen ha mindenki azt mondja, hogy oké, még akkor is hátravannak a konkrét tesztelések, amikor még kiderülhet, hogy valami mégsem okés, nem tudja csinálni. Egyelőre gyógyulgasson, aztán meglátjuk.
-
proof88
addikt
válasz
DopeBob #23296 üzenetére
meg ugye egy f1-es pilótafülkénél elképzelhetetlen hogy egy szalagkorlát áttöri. Persze a fej ott védtelen a repülő tárgyakkal szemben. Mondjuk ki tudja, lehet hogy eleve a pálya azon része is idióta volt. Mert ugye az nem is pálya, hanem közút, ideiglenesen lezárva a rali idejére. Azért a szervezők felmérhetnék jobban is a pálya veszélyesebb részeit és pl a szalagkorláthoz rakhattak volna valamit, bár nem tudni mennyi hely volt ott, esetleg valami elképzelhetetlen hibát csinált Kubica (balra helyett jobbra akart menni
), passz. 1 éve vagy mikor volt, Nascar versenyen meghalt egy versenyző, na ott egyértelműen a pálya volt a hibás (a vezetői hibán túl), f1-ben nincs olyan pálya ahol olyan nagy sebességnél a betonfal állít csak meg, legrosszabb esetben is van 2-3 soros gumifal a beton előtt. De a versenyzés mindig is veszélyes volt, F1-ben is csak idő kérdése sajnos, és lesz megint halálos baleset is. Emlékszünk 2 tavalyi esetre: Monacoban, Chandokra mászott fel egy másik kocsi, meg amikor Abu Dhabiban Schumira mászott fel a force india. Mindkét esetben ha kicsit más szögben mászik fel a kocsi, máris a fejet találja el. Vagy Massa esete. Vagy ugye ami Brands Hatch-ben volt, a repülő kerék okozta haláleset. De ezt minden versenyző tudja. Kubica is tudta, hogy az F1-es álomkarrierjét veszélyezteti a ralizással. Bevállalta a dolgot. Ne feledjük, hogy nem feltétlenül kellett volna így történnie a balesetnek, Kimi is hányszor törte meg a Citroen-t. Sokan törnek rali autót, ettől még nem feltétlenül rossz a pilóta. Nagyon szerencsétlenül alakult ez az eset. De alakulhatott volna rosszabbul is, ugye. Én bízok benne, hogy Kubica rendbe jön majd. Nagyon sok idő lesz őt visszahozni egy tisztességes alap szintre (ha sikerül), és nagyon rossz hogy ezen felül még a visszaszokás is sokáig fog tartani.
-
prmcsk
addikt
válasz
DopeBob #23296 üzenetére
Ezek után nem hiszem, hogy sok F1-es pilóta fog holtidőben rallizni
Már tegnap írni akartam erről, csak nem mertem...
De tényleg, ha van olyan "tubica" kaliberű idióta, aki az extra pénzkeresős extrém sportját veszélyezteti a hobbiból és "ingyenesen" űzött extrém sportjából adódó baleseti veszéllyel, az vessen magára. És pont a ralival, az autóvezetés királyságával kellett ennek is próbálkoznia ? "Tubinál" jóval nagyobb nevek estek-keltek már ebben a sportban.
Ha a holt szezonban adrenalinra vágyik valamelyik, menjen le hídba,a répáját kösse fel egy madzaggal a mennyezetre és garantálom, hogy izgi lesz, ha fárad...
Lehet kövezni...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest