- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Misi 007 #50236 üzenetére
Button-nál sztem vagy a gumimelegítés a probléma, illetve a jó tartományba hozás és ott tartás.
...vagy pedig a McLaren nagyjából megfejtette a gumikat, és az ilyen irányú fejlesztései nem igen jönnek be Button-nak.
De az látszik hogy ki-ki esik az ideális üzemmeleg tartományból a gumikat nézve.
Van amikor egész jó a tempója, aztán elesik tőle. -
stvnppp
senior tag
válasz
Misi 007 #47810 üzenetére
Nem tudom, volt-e már, de nagyon nagy!
Button és Hamilton versenyeznek különböző feladatokban (Léghoki, Fekvőtámasz, stb.)
Itt éppen ugyanabban, mint amiben a múltkor Kovalainen és Petrov. A többit is megtaláljátok a kapcsolódó videók között.
Lewis: "...it's absolut bullshit, I am get me outta here."
Kb ezt mondhatta most délután is. -
-
rocket
nagyúr
válasz
Misi 007 #43709 üzenetére
Vicc lett az F1 mara, Button fele pilotak TOP10-be nem fertek be volna a hoskorszakban.
A technikai sportok kiraly kategoriaja ma mar arrol szol, hogy ki mennyire tudja kimelni a gumikat.
Szepen tonkre vagtak az F1-et az idiota szabalyokkal.Jol fog mutatni jovore Hamilton a Mercedesben, Rosberg mellett, egyutt majd felviragoztatjak a csapatot
-
-
-
D.Orion
veterán
válasz
Misi 007 #38347 üzenetére
Alonso mai napig a legnagyobb kétarcú személyiség LH-val egyetemben. Megjátsszák magukat, mintha színházban lennének. Most is mire fel ez a nagy barátság? Hát azért, mert ott a közös ellenség az RB(főleg Vettel). Ha valami történik jövőre és az RB nem lesz versenyképes, akkor Alonso és Hamilton azonnal egymás torkának fog esni és megy majd a mutogatás. Persze lehet, hogy marad továbbra is a nagy baráti ölelkezés, de akkor hét szentség, hogy 2013-ban egy csapatban lesznek és azért megy ez az etetés.
F1-ben a mai napig van pár olyan versenyző szerencsére aki kb. szarik rá arra, hogy ki mit gondol róla. Saját magát adja. Ilyen például az egyetlen kamikazénk. Őt aztán nem érdekli, hogy éppen kit tör össze.
-
Gabesz1019
senior tag
-
törölt tag
válasz
Misi 007 #37528 üzenetére
...hát talán jobb volt, humorban biztos...de itt még mindig mélységről beszélhetünk szvsz, nem pedig magasságokról.
Itthon gyakran összekeverik a szakmát a hivatással.MS nagyon jó volt, Kovalainen szintén...Massa:
..és persze Vettel is komoly eredményt tett le, nagy technikai fölényben van, hogy ezeket a leggyorsabb köröket így tudja hozni szórakozásból, nagyon gyors és kiszámítható autó kell ehhez. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Misi 007 #36888 üzenetére
Én most már azt mondom, hogy Palik és Dávid "elfogyott az üzemanyaga" Sándor páros legyen, a studióban pedig a kockásinges kérdezzen a Gyulámtól.
Vagy még jobb: a kockásinges legyen a szakértő.
Elsőre talán örültségnek hangzik, de ez a felállás 10-15 youtube videót termelne futamonként, ami később még jól jöhet. Nem tudom elképzeli, hogy milyen lenne, ha olvashatóak lennének a köridők, néznem kellene a felvezető műsort a hasznos infoként, és senki nem verné ki a Schumit a Q2-ben. -
Nowhereman
őstag
válasz
Misi 007 #36537 üzenetére
röviden csillogósra fényezett nagy rakás x@r. Érdekes, hogy a AI sofőrök képességeiről nem mondott semmit sem, pedig egy játék élvezhetőségét még a látványnál és a fizikánál is jobban megdobhatja. Néhány Hamilton virtusú bot képes egy szimulátort leselejtezhetetlenné tenni...
-
bambano
titán
-
válasz
Misi 007 #34449 üzenetére
-Nico valóban üzemanyagproblémád volt a futam végén?
-Igen valóban, a futam közepén nagyon hosszú etapot kellett futnom és folyamatosan védekeznem kellett a hátulról jövő támadások ellen, emiatt sajnos spórolnom kellett a végén.
-Schumacher enélkül is megelőzött volna?
-Nem tudom én keménnyel mentem ő pedig lággyal a végén, talán kivédekezhettem volna. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Misi 007 #33453 üzenetére
Amikor délelőtt betett valaki képeket, és már biztos volt, hogy valamikor majd száraz gumival kell menni a félig vizes pályán, itthon mindenki rávágta, hogy Button fog nyerni, ezért inkább a WTCC-t néztük streamen, de ment mellette az F1 is, aztán bedarálták Norbi-t, úgy az már nem volt buli, de szerencsére az F1 addigra kezdett felpörögni.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Misi 007 #32883 üzenetére
No el ne találd már, hogy az öreg májsztró mindenféle komoly támadás nélkül körözgetett volna ebben a szituban! Kocka "forgalomban való versenyzési képessége még mindig kérdéses" kijelentése olyan finom verziója a versenyben 0-nak, mint az "erkölcsileg rugalmas" a becstelen gazembernek...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Misi 007 #32812 üzenetére
Kövezetek meg, de szerintem a fékprobléma csak porhintés, hogy legyen mire fogni a rossz szereplést.
Alibi az aranyifjúnak, ha úgy jobban tetszik. Védik a marketing-arcot, mint a hímes tojást.
sz: Már annyira felmagasztalták a gyereket, hogy az egész csapatnak pofára esés lenne, ha Vettel megbukik...
Láttunk már ilyet máshol is, nem egyszer.
-
proof88
addikt
válasz
Misi 007 #32539 üzenetére
ja az nagyon nagy volt
egy szabadedzés stream után ismételték a BBC összefoglalóját a futamnak. Folyamatosan megérkezett valaki a sóderbe az 1. kanyarban.
Nyilván fáztak és összegyűltek egy kis tábortüzet rakni.
szerk.: ma volt a legdurvább a hangja a Rönónak szerintem eddigi onboard hangból
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Misi 007 #31558 üzenetére
Itt is egy [vipbox.tv ENG]
Pá : próbáld ki ezt
-
Andrew_31
Modder
-
Race-Face
tag
válasz
Misi 007 #16900 üzenetére
Én erre azt válaszoltam volna, hogy nekimegyek Kubicának és mindketten kiesünk, utána a pálya szélén addig ütöm, amíg mozog
Akkor erre mit válaszol a versenybíróság? Ebben az esetben egyértelmű, hogy Kubicának származott előnye abból, hogy kimentem a fűre, megmaradt az összes foga, tehát megérdemel egy áthajtásos büntetést
Itt pontos (vagy pontatlan) szabályok vannak, a falas kérdés ködösítés. Szerintem ha ez peres ügy lenne, sok ügyvéd nyugodtan elvállalná Alonso képviseletét -
D@ni88
addikt
válasz
Ennyi erővel ha már a fehér vonalon túl mész akkor ott is fal van (mert a fehé vonal a pálya szélét hivatott jelezni elvileg)
Amúgy meg Technikai sportban nincs HA
Szval nincs ilyen hogy "Mivan ha ott fal van?"
Monacoban és Valenciában érdekes mód nem nagyon mennek a fehér vonalon túlra
Ahol lehet ott megteszik, itt inkább tényleg az volt a baj, hogy elfogyott a hely. Ettől függetlenül Ferrari drukkerként is azt mondom hogy el kellett volna engedni Alonsonak Kubicát. Persze Kubica is betartott, de csak védte a pozícióját. Ez egy szar helyzet volt, és mivel Ferrariban ül, ezért nem elég hogy büntetik, de még "jól" is időzítik...
-
aesir
veterán
válasz
A kérdés az, hogy mit csinált volna Kubica ha ott fal van? Alonso ment volna szépen a fal mellett, Kubica meg felkeni a falra mint ahogy most kitolta a pályáról? Nyilván nem kente volna a falnak hanem el kellett volna vennie a gázt. Nem Alonsonak aki az ideális íven és előrébb volt mint Kubica, hanem Kubicának. Ugye ez így elég érthető?
-
Oliverda
titán
válasz
Misi 007 #16412 üzenetére
Furcsa hogy azt nem taglalják annyira, hogy milyen sokat ért a 35 millás új aero csomag. Könnyebb másra kenni a gyenge szereplést. Amúgy Hamilton esetleges kizárásával lett volna egy ragyogó 7. és 10. helyük.
"Hitevesztett és keserű vagyok, nem csak a Ferrari, de az egész sport miatt is, mivel profiktól nem ilyesmit vár az ember" - olvasható a Ferrari honlapján kiadott közleményben. - "Az én szememben több, mint ésszerűnek tűnne, ha ez kétségeket vetne fel azokkal a cselekedetekkel kapcsolatban, amelyek egy valótlan versenyhez vezettek."
Gondolom akkor is hitevesztett és keserű volt amikor pár éve ez történt. Na de ugye a sport mindenek előtt...
Spica: Az hogy repülsz ha kiderül, hogy egy szimpla másodreg vagy nem fenyegetőzés hanem tény.
-
venember83
nagyúr
válasz
Misi 007 #16354 üzenetére
Ilyet (kép, személyeskedés) nagyon nem illik, légy szíves, szerkeszd ki.
akosf: Előnyszabály akkor van, ha a szabálytalanságot elszenvedőhöz jut a labda, és ebből előnye származik. Itt Hamilton szabálytalankodott és neki is származott belőle előnye. Bár tulajdonképpen ez is előnyszabály, csak nem a fair play jegyében a versenytársakkal szemben.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Misi 007 #15886 üzenetére
Nem a leggyorsabb, de legalább szép
-
törölt tag
válasz
Misi 007 #13190 üzenetére
Komolyan mondom ahogy Kubica vezet az se semmi, nem hinném hogy ebből a Renault-ból többet ki lehetne hozni...remélem nem feszíti túl a húrt.
Szemre nagyon tetszetős.szerk: jahajj Alonso, de komoly volt ahogy megúsztatta a hátulját a célrafordítóban...koccolta a szalagot
-
D@ni88
addikt
válasz
Misi 007 #9227 üzenetére
fél kör alatt megkapta a hátsó egyenest...
amúgy nem értem a Virgint és a Hispán csapatot, hogy mi a szarért neveztek, ha ennyi kört képesek csak menni?
legalább a Lotuson látszódik az hogy kört mennek. de pl Sennáék teszten se voltak ha jól tudom... nemtom hogy akarnak így a rajtrácsra állni.19. Timo Glock GER Virgin-Cosworth VR-01 8 kör
20. Heikki Kovalainen FIN Lotus-Cosworth T127 21 kör
21. Jarno Trulli ITA Lotus-Cosworth T127 15 kör
22. Lucas di Grassi BRA Virgin-Cosworth VR-01 2 kör idő nélkül
23. Bruno Senna BRA Hispania-Cosworth 3 kör idő nélkül
24. Karun Chandhok IND Hispania-Cosworth 0 kör idő nélkül
Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest