- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
proof88
addikt
nem tudom mit kéne csinálnom, mert most pl megpróbáltam a BBC One-t nézni de azt írja h rakjam fel a flash playert. Biztos ami biztos alapon felraktam a gépre még1x, de nem segített. Láttam hogy ott van egy Flash10v.ocx a mappájában, kikerestem a gépene lévő friss flash ocx-et, az Flash11g.ocx volt, bemásoltam, az eredetit töröltem, úgy nem indult el, ezután a 11g-t átneveztem 10v-re, így elindult de így sem jó neki, azt írja töltsem le.
Amúgy ez legális dolog, vagy hogy van ez?
Vagy az Eurosport playerrel keverem, és az fizetős?
-
Sundesz
addikt
Michelisz Norbinak is majdnem megsimogatták a buksiját a kommentátorok, amikor a Hungaroringen kiütötte Poulsen-t az első helyről (ezzel nem Norbit akarom bántani, minden tiszteletem az övé, nagyszerű versenyző). Szóval egy brit kommentátor nem fogja elküldeni a saját pilótáját melegebb éghajlatra.
Egyébként nem azt mondom, hogy Hamilton a hibás, hanem azt, hogy mindketten nyakig sárosak az ügyben. Onboard videó kéne inkább.
Az igazságos az lett volna, ha mindkettejüket szóban megdorgálják - szerintem.
-
kisza25
félisten
na ja csak mindent arra fogni, hogy az ö ősei afrikai származásúak
néha kicsit magába nézhetne, mert nem gyanús, hogy mindenki hülye csak ö látja jól a dolgokat, én elismerem, hogy kiváló autóversenyző, de ugyan olyan, mint Montoya volt,
dur bele bumm lesz ami lesz alapon
anno mikor Sumi hátulról előzgetett nem emlékszem, hogy sorban lökte volna ki a többieket -
shev7
veterán
biztos ez? a to be to-nak inkabb must-hoz hasonlo jelentese van:
"This form refers to an obligation to do something at a time later than now. It is similar to 'must', but there is a suggestion that something has been arranged or organised for us. It is not normally used in spoken English" [link]
-
hunnylander
őstag
Az a fogalmazásmódot úgy vettem át egy cikkből, ahol arról az ABBA számról és eladási adatairól olvastam.
Feltételezem arra gondolsz, hogy lehetett volna inkább has become vagy egyszerű múltidő. Számomra a was to become nyelvtanilag helyesnek tűnik és úgy fogalmaz, hogy volt a múltban egy kislemez, ami már akkor rendkívüli eladási adatokat produkált és így az együttes legeladottabb, legismertebb kislemezévé vált (akkor is és azóta is). Vagy 'ez a dal volt az, amelyik a legnépszerűbbé vált'.
-
Pá
addikt
Nem a legjobb példa, mert Mika már a pályafutása végén szerezte a bajnoki címét (címeit) utána már nem nagyon tudott volna hova menni.
Ráadásul abban az időben nem is nagyon volt aktuális a dolog, mivel a Ferrarinak épp volt egy egészen jó bajnoka kéznél.
Amúgy én Hakkinent sosem tekintettem olyan igazi nagy bajnoknak. Nem volt rossz, de sztem valami hiányzott ahhoz, hogy különleges legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest