- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiki18 #43163 üzenetére
régóta kedvelem
vs.
de nem mindenkide Kimi azért kemény feladat lesz.
-
werszomjas
addikt
válasz
Kiki18 #43163 üzenetére
És ha már Kimiről is szó esett,szerintem gyengén fog szerepelni.Nem lesz egyszerű dolga,szokatlan neki a gép
Itt azt írják, : A „Jégember” becenevet viselő finn úgy nyilatkozott, nem voltak problémák az autóval, egyszerűen csak nem jöttek össze a dolgok.
Bőven van potenciál az autónkban, ráadásul a kormánnyal sincsenek már problémáim.
Nem tudom mennyire hiteles ez a http://www.hirado.hu/Formula1, de holnap meglátjuk, ha Kimi nagy léptekkel jön majd előre, akkor sztem nincs gond
Grosjeant idejéből ítélve mintha versenyképes lenne az autó, bár tavaly pont ez volt, Petrov nagyon jól kezdett, aztán mi lett belőle....
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Kiki18 #43138 üzenetére
Biztos megakadt a Cd a kormányon lévő lejátszóba,ütött rajta egyet,de az sem segített.Ezért inkább kiszállt és közben eldúdolta a Hammerite festék reklám dalát ami így szól és azt hiszem ez lesz a kedvence "Ócskavas,ócskavasnak rozsdás vasnak,jól takaró színt ad......"
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Kiki18 #36007 üzenetére
Ez igaz, csak Sumi ott kőkeményen felépítette a sikerét.. Ugyanis 96-ban mikor a Ferkához került az egy olyan ágrólszakadt csapat volt amilyen most kezd lenni megint...
Kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz szabályváltozás (megint), mert az RB és Vettel miatt hamar VB győzelem lett csakúgy mint 2004-ben a Ferrari + Sumi páros után..
-
hack69
aktív tag
válasz
Kiki18 #28799 üzenetére
Itt most nem lesz Schumi éra. Az RB Neweyből áll. Ő megy, vagy karácsonykor túl sokat piál és cseszhetik a szezont. A Ferrarinál azért volt más nagy értékű változó is a képletben. Persze a legjobb (és rosszabb) egy Prost/Senna kombó mp4/4-el párosítva. Azt a teljesítményt a büdös életbe nem fogja f1 csapat megismételni, amit ők ketten, a tragacs és a csapat műveltek az egész mezőnnyel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Kiki18 #25913 üzenetére
Ne táplálj hiú álmokat. Az megint vicc, hogy nem mutatják a KERS-mérőt, kezd kicsit erősödni az összeesküvés-elméletem, a problémás mesterséges szárnyterhelés miatt is.
Szegény Gyula összezuhan mindjárt. Nehogy történjen valami a német kölyökkel, mert akkor el is fogja sírni magát.
-
D.Orion
veterán
válasz
Kiki18 #25881 üzenetére
Bocs, nem jól fogalmaztam. Petrov rajtja szerintem is nagyon jó volt, mint ahogy Nick-é is. Petrov hibáját már a későbbiekre értem. Mikor elment a két Ferrari, mert elnézte a féktávot.
Faszomat már a DRS-be... Mikor fognak már lekopni erről a kommentátorok?
legiaap Olvass vissza kissit, tele van stream videós linkekkel az elmúlt két oldal.
-
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest