- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
X3B6O0X #34580 üzenetére
no azért tegyük hozzá: nem csatlakozott a törmelékgyártókhoz, hanem 100%-ban kihasználta a lehetőségeket, nem várt a "kikerülési területre"...
Ez is gumielőnyből volt meg, de ettől még egy hajmeresztően brilliáns húzás volt...
-
Nowhereman
őstag
válasz
X3B6O0X #27541 üzenetére
Berozsdásodott az öreg, és évi ennyi kilométerrel nehezen akar majd lekopni a rozsda. A másik gond, hogy lassan már a mercinek is magyarázkodni kell, hogy miért alkalmazzák a vén obsitost szárgázsiért, mikor majd féltucat pilótát lehetne regutálni bagóért, akik minden bizonnyal eredményesebbek lennének a pontokért folytatott harcban, mint az egykori legenda.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
X3B6O0X #25624 üzenetére
Nincs jobb minőségű kép?
Én úgy tudom, hogy az A1-ringet 'felszántották', több helyen is komolyan átrendezték a terepet a pálya nyomvonalán
Örvendetes lenne ha vissza tudnák állítani az eredeti állapotokat legalább részben. És végre nem Tilke tervezi a pályát.. drukkolok, hogy 1-2 éven belül legyen rajta futam
-
[CS]Blade2
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
X3B6O0X #24603 üzenetére
Erre nincs jobb szó, elnézést
: Mi a faszom ez ?
Google Fordító : Az F1 főnöke van egy álma: "Adj egy versenypálya, ahol látjuk izgalmas verseny."Már megy is! KÉP létrehozott egy kifutópálya fellépés után Ecclestone akarata (még akkor is, ha nem minden javaslatot, hogy vegye túl komolyan) ...
Ecclestone maga hozta rövidítések a vezető szerepet játszanak. Mesterséges öntözés, azt javasolta már.
Műszakilag lehetséges és dönthető sarkok, macskaköves utcák, egy ugrás dombon. Nincs hurok a BILD még egy bónusz.
Teljes képtelenség? Nem. Az autó FIA tárgyalt a jutalék csak új ötleteket számokat. Is részt vesznek az Aachen építész Hermann Tilke, aki már tervezett egy csomó faj nyomait az Ecclestone.
Tilke: "Elméletileg nagyon sok lehetőség, és beszélgetünk. De természetesen a biztonsága a pilóták már az első helyen. "
BILD elárulta néhány saját legvadabb elképzeléseit. Ki tudja, hol látjuk őket a valóságban ...
-
hunnylander
őstag
válasz
X3B6O0X #24305 üzenetére
Szerintem nem nézik le Buttont, csak a McLarent próbálják helyén kezelni.
(#24293) SzalaiG: Próbálnak érteni hozzá, akárcsak mi, de persze ők több bennfentes infót ismerhetnek, viszont akkor is ez nekik is egy tippjáték jelentős szerencsefaktorral.
A helyszín meg a szezonnyitó jelleg miatt, mert sok minden új lesz a csapatoknak, pl. hogy hogyan működnek az abroncsok versenykörülmények között ausztráliai időjárásban, így lehetnek nagy mellélövéssel, rossz beállítások, eltaktikázások, magyarul káoszfutam, amolyan Montreál 2010 feeling-gel. Még eső sem kellene, de arra is van esély. Szóval nagy mák kell a szakértőknek is eltalálni a befutót.
Technikailag a Red Bull ígérkezik a leggyorsabb technikának, ha a polera kéne tippelni, rájuk tippelnék, de az még messze lehet a győzelemtől egy káosz-esélyes futamon.
-
Oliverda
titán
válasz
X3B6O0X #22613 üzenetére
Szerintem kiadták a feladatot a Red Bull Magyarország dolgozóinak, hogy szépen szavazzanak egyet.
2011-ben Indiában lesz az FIA Gála
Monaco után Újdelhi.... főleg, hogy Indiában milyen baromi nagy hagyománya van a motorosportoknak.
-
Nowhereman
őstag
válasz
X3B6O0X #22613 üzenetére
Egyrészt szimpátiaszavazás, másrészt pedig elfelejtik az emberek az év elejét. Én spec nem emlékeztem pontosan, hogy melyiken volt Petrovnak az a briliáns rajtja, úgyhogy írtam mást. Bahrein az utolsó futam volt. Ha a Hungaroring később lett volna, valszeg Bari-Sumi előzés is előrébb végzett volna.
Az elejére meg jobban figyelnek - szerintem Barika vagy Kubica keményebben tolta végig a szezont, mint mondjuk Vettel...
A csapatra szavazás meg - nos az RB-nek volt egy jó autója, de mint csapat, hát eléggé röhejesen - olyan HRT szinvonalon működött. -
Bluegene
addikt
válasz
X3B6O0X #20839 üzenetére
reméljük nem
több okból sem lenne jó üzlet az öreg Hungaroringet lecserélni, hiába van fűtés az aszfaltban(bruhaha)
-egyrészt odáig sokkal kevesebb német turista menne el, alcsonyabbak a jegyárak, világvégén van magyarul
-a bolgárok nem bizonyították még be hogy le tudják bonyolítani a futamot problémamentesen
-nincs hagyománya Bulgária+F1
én nem hinném ... erőlködhetnek tőlem
-
zuchy
őstag
válasz
X3B6O0X #20753 üzenetére
Kizárt dolog. Csakis saját magáért. De miután nekiment a falnak, akkor még kicsúszhatott volna a pálya szélére, ki az ideális ívről, de ő ennek ellenére fékezés nélkül visszakormányozta az ideális ívre... Mielőtt Rosberg belé csapódott, az előtt kicsit fékezett.
Fogja végig a kormányt, amikor ütközött elengedte, de utána megfogta, és úgy tartotta.
Itt végleg leírta nálam magát ez az ember. Remélem nem ő nyeri meg a VB-t és jövőre eltakarodik, ahogy azt mondta. -
Nowhereman
őstag
válasz
X3B6O0X #18923 üzenetére
Csak tudnám, hogy miért a motoron vagytok kiakadva, mikor a többi sokkal nagyobb marhaság...
A szoknyát anno azért tiltották be mert a hepehupákon fennakadt, leszakadt, és ezzel rendre balesetet okozott...
KERS 150lóerő 30 sec. Kezdeném ott, hogy KW a mértékegység - nem a lóerő, másodszor hogy lehetne acélfékkel vagy bármivel, hogy ennyi energiát rendszeresen körönként visszanyerni? Azaz a teljes felhasználással ment gyors kört a korábbi megtakarításból lehet fedezni. Így valszeg a mindenki a lehető legjobb aksikkal akar majd a pályára lépni, és már alig várom, hogyan fogják korlátozni a kapacitásukat, hogy mennyit lehet elhasználni egy évben...
Aktív témák
Hirdetés
- Távcső topik
- iPad topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali fotós kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest