Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadgers
aktív tag
válasz
UberMutant #77184 üzenetére
Nálam szerencsére még semmi nem tört el rajta, de ez a “túlfőzés” dolog sajnos nálam is jelentkezik! Az AAA elemeket nehéz normálisan behelyezni, és az érintkező rugózása is olyan gagyi hatású, hogy úgy érzem bármikor széteshet! Egy egyszerűbb, de minőségibb töltőt keresek, az MC3000-ret meg eladom, mert a tudásának a felét sem használom ki! Milyet lenne érdemes helyette venni? AA, AAA és 18650-es akksikhoz kéne.
-
betyarr
veterán
válasz
UberMutant #78694 üzenetére
hát, ez fail a részemről, ugyanis az első lépésben nem választottam ki az országot...nyilván nem akart magyar címet elfogadni. köszi!
-
betyarr
veterán
válasz
UberMutant #78692 üzenetére
a packetát próbáltam,de magyar címre nem akart ugrani. lefordíttattam az oldalt google fordítóval, de sehol sem találtam MO-t csak SK és CZ-t.
-
nepszter1
addikt
válasz
UberMutant #75543 üzenetére
Bocsi igazatok van , szóval szerintem 20 környékén. Illetve szeretném hogy erősebb legyen a fénye távolabbra lassak vele.
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #75543 üzenetére
És hát mit jelent a jobb? Kisebb/nagyobb? Könnyebb? Kényelmesebb ? Erősebb? Szórtabb/spotosabb? Magasabb cri? Kiegészítő fény? Stabilizált? Stb.?
-
G@ben
addikt
válasz
UberMutant #75083 üzenetére
Én is szeretem a minőségi lámpákat, de amire kell, arra pont jó ez a kis kínai. Főleg, hogy több darab kéne, vagyis erősen számítani kezd az ár.
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #75083 üzenetére
Hát ez az, én sem, de miért? Lámpa-lámpa.
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #75080 üzenetére
Újra ráébresztettél, hogy
mi vagyunk a hülyékén vagyok a hülye... -
G@ben
addikt
válasz
UberMutant #75080 üzenetére
Rosszul kerestem ezek szerint, te viszont többször is megtaláltad a jelenleginek a klónjait! Köszi!
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #73942 üzenetére
Létezik, hogy az 5 dolláros szállítás egy hét alatt itt van, és dpd hozza ki? Most jött egy értesítés dpd-től, hogy holnap hoznak egy csomagot, csak nem tudom, ez lesz e, mert nkon.nl-ről is jön, de azt nem tudom ki hozza majd. Remélem az Acebeam lesz az.
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #73942 üzenetére
Köszi.
-
user112
senior tag
válasz
UberMutant #72890 üzenetére
Igen olvastam a blogot. Akkor ez lesz.
Ez a kuponkód a fizetéskor érvényesíthető és több termékre is? -
user112
senior tag
válasz
UberMutant #72885 üzenetére
Köszönöm. Ez jobb minőségű a LUMINTOP FWAA NW-nél, vagy többet tud? Úgy látom lumenben kevesebb kissé, de gondolom a Cree XPL jobb lehet a Nichia 219C-nél
-
xcsabo
senior tag
válasz
UberMutant #72885 üzenetére
Nem óccsó
-
z123456z
őstag
válasz
UberMutant #72711 üzenetére
Köszi, jó tudni végre, hogy gyors és költségmentes, legalábbis a priority mail.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Én is megkaptam a Nitecore LR40-est, köszöntem a közbenjárást a mylitee csapatának (minvel mincs készleten még náluk, de szereztek kettőt nekem expressz szállítva a gyárból)
Nekem a bekapcsolásnál nincs problémám, nem vált fényerőt. A legkisebb fényáram valóban lehetne még alacsonyabb, nekem is ez a véleményem. Ez egy relatív "olcsó" lámpás, a célpiac sem mi vagyunk, hanem a japán glamping közösség, akikkel én szimpatizálok, ezért is örülök neki, hogy hozzánk is eljutnak az ilyen retro lámpások és még ráadásul egészen korrekt áron is juthatunk hozzá. A vörös folyamatos fényt én nagyon hiányolom, tök jó lenne ha lenne, és mondjuk még kicsit magasabb fényáramú is lenne, mondjuk 20-30 lumen vörös fény már teljesen használható lenne táborban is, bogarak nélkül. A filament meleg fényű, tényleg retro érzést nyújt, a hideg fényű LED valóban hideg fényű eléggém, a kevert fény számomra tetszetős. Nem olyan brutális, mint pl. az Olantern, de teljesen használható a fénye, én nem bántam meg a vásárlást. -
bedvóter
tag
válasz
Köszönjük a részletes beszámolót.
Egyébként a lámpás fénye csak hangulatvilágításra elegendő vagy annál azért komolyabb ? -
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #72522 üzenetére
Felénk az Olight főleg a vadászoknál romlik. Ott az 5 év gari. Nekem elég jól bírják. Nincsenek túlhajtva.
A Convoy meg ugye "olcsó", javítható. A TIED is 1 példa, nagy a szórása, de azért azonnal nem írnám le.
-
bedvóter
tag
válasz
UberMutant #72522 üzenetére
A Nitecore TUP-pal én is így jártam.
-
gubabela
senior tag
válasz
UberMutant #70526 üzenetére
De biztosan, de nem mindig opció. Sokszor mindkét kezemre szükség van. Persze ilyenkor jobb lenne fejlámpa, de rövid ideig tartó munkáknál jobb volt, hogy csak bekapcsoltam, leraktam valahová és adott elég fényt amíg végeztem. Van aksis hordozható reflektor is, ha arra lenne szükség, de ez így sokkal kényelmesebb volt nekem, csak elökaptam zsebből és kész.
-
gyapo11
őstag
válasz
UberMutant #69855 üzenetére
Az AAA inkább 10440, az AA 14500.
link -
benfolds
őstag
válasz
UberMutant #69269 üzenetére
(AAA elemet akartam írni, mert nem csak alkálit lehet bele tenni, ugye) -
dik
őstag
válasz
UberMutant #69259 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68481 üzenetére
Nem működik NiMh akkuval nálam. De a hozzáadott 14500 -assal nincs problémám.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68475 üzenetére
Az enyém NiMh akkuval nem akar működni. Miért?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68475 üzenetére
Hogyan?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68462 üzenetére
A Fenix olcsóbb volt mint a Wuben, mégis jobban tetszik. Gyorsabban válthat fokozatot. És kb 5 évet kibírnak ezek az akkuk is.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68448 üzenetére
Nekem Wuben E05, Fenix E09R, E12 V2.0, Fenix E20 V2.0, Fenix LD12 is van itthon. Nekem a Wuben a lassú kapcsolásával nem az igazi. Az E09R és a E12 is sokkal könnyebb. A Wuben nem működik NiMh akkuval, így kb ugyanaz mint a Fenix E09R. Hatótávban is a Fenix E09R megegyezik a Wuben E05 -össel. Mérete, tömege a Fenix -nek a kisebb. Csukópánttal, vagy nyakpánttal a Fenix E09R nagyon kényelmes. Ízlések és pofonok.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68425 üzenetére
A használatot magát még bírják. Attól függ, hogyan használod. Ha nem 600 lm fényáramon működteted állandóan, akkor bírják. Nem esti sétára vannak kitalálva a kulcstartó lámpák, az is biztos.
-
bedvóter
tag
válasz
UberMutant #68423 üzenetére
A hiba nem benned van (tökéletesen egyetértek veled).
Ezt a világot egy jó ideje az idióták bitorolják. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #68423 üzenetére
Több beépített akkus kulcstartó lámpám is van. Már pár évesek, és köszönik szépen, jól vannak.
-
saril
senior tag
válasz
UberMutant #68410 üzenetére
Köszi az infókat, főként 18650-el fogom "csak" használni.
1KWh itt ~20ft-ba kerül, felőlem lehet magas, az a lényeg hogy ez már ipari cucc -
makoss
veterán
válasz
UberMutant #68086 üzenetére
arra a kimenne az áram például, legyen mivel világítani minél tovább, minnél erősebb tartósabb, hosszútávra.
Mit adjak még meg? -
Lacerta
aktív tag
válasz
UberMutant #67444 üzenetére
Megmondom a tutit, ez nem hiba, hanem tulajdonság.
Az összes csiptetős telefontokom klipsze ( hasonló megoldásúak, vannak elég márkásak is köztük ), vagy a vakuim beépített kihajtható diffúzorainak tengelyei ( egy jobb vaku 6 számjegyű összeg ugye ) ugyanígy törtek, random módon, előbb-utóbb és biztosan.
Kell egy Dremel, egy sorozat vékony fúrószár, mindenféle vastagságú rozsdamentes acélhuzal ( pl. gombostű, AWI drót, gemkapocs ), meg pillanatragasztó ( Pl. Loctite 435 ).
Ez a megoldás. Nekem évek óta be vannak készítve mindezek a cuccok. Sajnos kellenek is.
De az ember megvasalja, és tartósabb lesz, mint az eredeti.Természetesen, ettől még r*hadjon meg az összes kígyóbőr cipős, fillérba*szó lean manager, akik 0.03 eurocent megtakarítás kedvéért az anyjuk hamvaiból is szappant főznének.
-
gyapo11
őstag
válasz
UberMutant #67444 üzenetére
Az is jó. Azúgy ez régi probléma, mármint a műanyagok és a terhelésük, a kezemben tört el a Psion S3-as zsanérja, nem feszült, nem akadt, egyszerűen kihajtottam ezredszer és széttört.
-
Ra3
őstag
válasz
UberMutant #67439 üzenetére
Tegnap nem volt rá időm, de ma kicsit jobban kielemeztem, alapból az a baj hogy javítani akarták a korábbi NU szériáknál előforduló billentőláb törést ezért kitalálták ezt a feszülős megoldást.
Ennél a racsnis rész tuti nem fog tönkremenni, viszont itt meg a kialakítás miatt a két kis zsanér folyamatosan terhelés alatt van ha ki van hajtva, és szerintem sokan úgy hagyják ha nincs fejen a lámpa akkor is.
A pánton lévő rész meghajlása adja a rugalmasságot mikor hajtogatod ki-be, de ennek az erőnek folyamatosan ellentart a két kicsi zsanér, ez az állandó terhelés folyást okoz a műanyagban, és egy idő után elenged.
A fröccsöntésnél is oda kéne figyelni a hőmérsékletekre meg nyomásra, de ahogy ma jobban megnéztem ez a rész eléggé közel van a meglövéshez, szóval a tegnapi gyors öntési hibás elméletem nem állja meg a helyét, az anyag és a kialakítás egyszerűen nem bírja el amit hosszú távon kap.
A lámpa amúgy jól működik és továbbra is tetszenek a funkciók, majd nyomtatok hozzá egy normális tartót mert kidobni nem fogom. -
gyapo11
őstag
válasz
UberMutant #67439 üzenetére
Ha már ilyen ismert a probléma, akkor még törés előtt valami fém erősítést bele lehet olvasztani. A törés ragasztását/összeolvasztását azért nem mondom, mert akkor meg máshol fog eltörni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #65435 üzenetére
2 hónapja napi használatban van nálam a NU35 minimum 4x van naponta ki-behajtva amikor kiveszem majd elteszem táskába. Eddig bírja. A vetítési képét nagyon szeretem. Tesztvieó folyamatban. Ez lesz a következő. Elvileg még idén.
-
Ra3
őstag
válasz
UberMutant #65435 üzenetére
Ez most a NU35-re vagy a NU10-re vonatkozik?
A 10es hibájáról tudtam eddig is, azért nem is vettem belőle, a 35ben meg egyeltalán nem tűnik törékenynek, mondom ezt úgy hogy 10 éve műanyag alkatrészeket tervezek. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #64577 üzenetére
100 m -re nap közben is elviheted. De van otthon udvar, kert is, ahol elintézheti a dolgát. De a bicaj melletti futás, kb kimarad. Éjjel azonban lehet több órát is sétálni.
-
blueye
veterán
válasz
UberMutant #64577 üzenetére
kutyat lehet setaltatni 100m-es korzetben barmikor
-
brbly
újonc
válasz
UberMutant #64083 üzenetére
F1-be bele fér a samsung 40T és a shockli 4550mAh is
-
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #61962 üzenetére
A tali meg lesz tartva. Aki fél ettől az nem jön. Neki ugyanolyan mintha lefújnám. Aki meg jön max nem fogdossa a lámpáim hanem megkéri mutassam meg a fényét. Hoz maszkot, kesztyűt stb. Nem fogunk senkire furán nézni amiatt 😉Mindenre van megoldás. Én igyekszek megtenni a tőlem telhetőt.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #61961 üzenetére
Nem olyan rossz az. Csak túl gyorsan merül magától. Ezt kell tudni róla. Egyébként használható.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Ha kell, viszek fertőtlenítőt.😉
-
iatti
aktív tag
válasz
én úgy se megyek,nem lesznek d4s lámpicskuk
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #61953 üzenetére
Inkább 2x AA -s NiMh akkus lámpa, mint 1x 14500 -as, vagy 1x 18350 -es akkuval üzemelő lámpa. Ha már engem kérdezel. De ezek sem mind egyformák. Sőt, a 3x AAA -s, 2x AAA -s lámpáknak is látom értelmét. Persze az 1x 14500 -as, 1x 18350 -es lámpák meg apróbbak lehetnek.
Azt ugye tudod, hogy 1 db 14500, vagy 18350 akku kb ugyanannyi Wh -át tárol mint 1 db AA NiMh akku, vagy 3 db AAA NiMh akku. Csak ugye az 1x 14500 -as akkuvak üzemelő lámpákból 700, 800, 900 lm -t szeretnek kinyerni. A 2x AA -s lámpák 300, 400, 500, 700 lm fényárammal üzemelnek max, és a 3x AAA -sak meg 200, 240, esetleg 280 lm fényáramot használnak max. Így viszont az üzemidőben találni hatalmas különbséget.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #61953 üzenetére
1.5 V -os AA -s akkukról volt szó. A 14500 -asok már jóval magasabb feszültséggel rendelkeznek.
-
cili.ke
csendes tag
válasz
UberMutant #61482 üzenetére
Igen, lámpáról természetesen. Kösz a megoldást. (Az MF01 Mini-t tanulgatom.)
-
draco31
veterán
válasz
UberMutant #59685 üzenetére
Visszaadtam neki, mondtam hogy keressék a papírokat, aztán visszaküldés. Ha nem, akkor valószínű annyi.
-
kugyu21
senior tag
válasz
UberMutant #58239 üzenetére
Vajon ez eredeti?
-
xcsabo
senior tag
válasz
UberMutant #58239 üzenetére
Ennyiért ajándék
-
jozsi252
veterán
válasz
UberMutant #58134 üzenetére
Bocs de ez sok esetben hülyeség. Épp azt mondom hogy összehasonlítok egy xy Petzl lámpát, egy Fenix vagy Olight fejlámpával, akkor a Petzl drágábban jóval kevesebbet tud mint az általam kinézett Olight. Magyarán a fejlődés ütemét közel se tartják a többi prémium gyártóval összehasonlítva.
Részemről offolom a témát mostantól, aki tisztában van az adott gyártó termékpalettájával illetve tudásával, az tudja hogy miről beszélek.Hogy On is legyek, az Armyteket végül elvetettem de ez a Fenix HM65R kezd "bejönni" elkezdek tesztek után keresgélni.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #57966 üzenetére
Na most már kíváncsi vagyok, mennyi Convoy halt meg a fórumon tartózkodóknál. (Ha már említésre került)
Arra emlékszem, hogy elég sok jól árusított Zanflare F1 beadta a derekát.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
UberMutant #57966 üzenetére
Hát ha be sem vitted, meg sem próbáltad... szerinted ezeken véletlenül van sorozatszám?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #57947 üzenetére
Nálam is járt már 5-6 db döglött Olight. Zömében fegyveren használt 2 akkus lámpák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #57947 üzenetére
Melyik modell? Milyen körülmények között?
-
nemethbalazs
tag
válasz
UberMutant #57744 üzenetére
Köszönöm, tehát a fórum cipőboltja itt található
-
nemethbalazs
tag
válasz
UberMutant #57738 üzenetére
Én is ettől félek.
-
Marseille199
senior tag
válasz
UberMutant #57685 üzenetére
Uhh, elég gyenguszok.. :/
Pont NiMh akksit kellene kiváltani. Akkor felejtsem el?Ez kamu lehet?
https://m.banggood.com/4Pcs-ISDT-1_5V-850mAh-Rechargeable-AAA-Lipo-Battery-for-ISDT-C4-N8-Charger-p-1422818.html?rmmds=search
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
UberMutant #57669 üzenetére
jólvan azért megprobáltam
hátha
-
iatti
aktív tag
válasz
UberMutant #57669 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
válasz
UberMutant #57492 üzenetére
szerintem nincs különbség, de most nem tudom lemérni, mert a "Sumsung" éppen tölt.
egyik sem tűnik fake-nek. a bal oldalit egy ideje használom, nem tapasztaltam problémát, a jobb ma reggel érkezett, egyenként apró akku méretű dobozkákba, azon belül fóliába csomagolva. -
iatti
aktív tag
válasz
UberMutant #57189 üzenetére
egy picit spotosabbnak tűnik.talán ezért messzebb világít? de ha jobban melegszik,akkor nem biztos hogy ez a jó választás
-
iatti
aktív tag
válasz
UberMutant #57015 üzenetére
akkor nagy kő esett le a szívemről
már csak a led fajtáját kellene kitalálnom. sst20 5000 vagy xp-l hi 5000?talán jobban tetszene a floodosabb,kisebb átmenettel spotba. de ezek csak elképzelések.még sose láttam komolyabb lámpa fényét élőben.Zozz lámpamérőjében lévőnek tetszik a színe,meg a vetítési képe is. az ott v2 3a. az emisar oldalán meg v3 3a írnak. ezek megegyeznek egymással,csak már egy újabb kiadás?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
UberMutant #56361 üzenetére
Igen, ma én is megkaptam, akartam itt jelezni.
Összefoglalva, ez igen.
Szóval, ez tényleg minőség, ott van a szeren. Akkora és annyit nyom, mint egy SK68, világít mint egy S2+ (ilyen szempontból nagyobb a méret/fényerő és vele a wow faktor, mint pl. a Tip esetén - bár ott tudtam, mire lehet készülni), tok, övcsipesz, akksi, töltőkábel, diffúzor a csomagban. Világító kapcsoló, mágneses talp.
Mindez 15usd, gyors szállítással, nagyon-nagyon bejön.Remélem, nektek az Armytek minimum az a minőségérzet, mint nekünk a kis Wuben, ennyi pénzért nagyon meggyőző pakk.
-
vince
őstag
válasz
UberMutant #55960 üzenetére
Valóban, a promotion-nel kevertem
-
vince
őstag
válasz
UberMutant #55957 üzenetére
Szerintem az akciós árból adnak még 20%-ot. get 20% off from a whole sale price
-
papucsiga
csendes tag
válasz
UberMutant #55735 üzenetére
Igen banggood. Május 30.-án rendeltem, akkor a feldolgozási időre június 23 volt megadva.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #54220 üzenetére
Mi történt? Mesélj már.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #54215 üzenetére
Vagy lesd meg az Olight ION kulcstartóra való lámpáját. Annak az oldalsó kapcsolója rendes kapcsoló, és jól is néz ki.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #54215 üzenetére
A TINI már talán túl apró.
Legalábbis nekem úgy tűnik. Nekem a THUMB, TIP SS, TUP van meg eddig, de ez a TIP2 is bejövős.
A kezelésükkel sincs semmi gondom. És ez a TIP2 elég használhatónak tűnik.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #54213 üzenetére
Az 1. sorozat, azzal az lock funkcióval merítette az akut. Akkor inkább a 30 mp -es kikapcsolás. De e TIP2 esetében az oldalára kerültek a kapcsolók, így zsebben sem valószínű, hogy véletlen aktiválódik. A TUP lock1, lock2 -vel van ellátva, 2 gombnyomás, második hosszabban, ez is zavaró tud lenni, ezt kivárni. Inkább a TIP akkor már.
Remélem a TIP2 nem műanyag klipszet kap. Kinézetre tetszik, használhatónak tűnik.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #53930 üzenetére
Látod?
Ugyanez a helyzet pl a bicikli lámpával.
Tudjuk, hogy jó? Tudjuk.
Mások viszont ki sem fogják próbálni, mert drágának tartják. Pedig jobban védi az akkut mint a többi töltő, jobban végzi a karbantartást, ezért hosszabb lesz az akku élettartama is. Nálam 20 db AAA akku, kb 40 db AA akku + pár Li-Ion akku van forgásban. Nem mindegy, hogy hogyan vannak karban tartva ezek az akkuk, meddig bírják. Ha 2x hosszabban bírják, már meg is érte a skyrc mc3000. Ezután már csak hab a tortán a rengeteg funkció, lehetőség.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Azt képtelenség kezelni. Na jó nem, de elkezdtem írni a cikket, majd kb. az 1/10-nél feladtam.
1. túl hosszú lenne a cikk
2. az emberek 80%-nak túl bonyolult a kezelése
3. ez már nekem is feleslegesen bonyolult és sokat tud, nincs kihasználva
4. úgy gondolom ez már nagyon nem az átlag felhasználóknak szól. Aki ezt a modellt választja tudja, hogy mit és miért veszi. Szóval annak meg nem kell róla cikk. Gondolom van is az országban vagy 10 darab összesen belőle, azok meg tudnak angolul, megtalálnak mindent a kezelési könyvben vagy a nemzetközi fórumokon. -
Zola007
veterán
válasz
Azt elhiszem
, nagyon komoly cucc. De az már nekem túl bonyolult és kellene a hordozhatóság is.
Folomov nem tud NiMH-t, Olight UC is sok az AAA akkukhoz, de jó lenne valami hordozható.
Ezért döntöttem úgy, hogy a régi NiMH töltőm, az IPC-1L-t és a 2-slotos Ultrafire töltőt eladom (~35$ érték)Tölteni veszek egy Opus BT-C100 és Lii-500-ast,
Ha lesz jobb áron, akkor mellé SM8124A vagy Vapcell YR1030 akkutesztert.
Ez együtt ~65$, tehát egy Dragon ára
Így +30$ ráfordítással lesz 3db külön eszközöm, ami
- utazótöltő
- powerbank
- meríteni / regenerálni tud
- 4 csatornás töltő
- 4.2V, 4.35V, 3.6V Litium és NiMH akkut kezel
- 73mm és 32mm átmérővel megbirkózik
- precíz feszültség és ellenállásmérő
tehát körülbelül minden, amire egy átlag júzernak szüksége lehet a következő 10 évben, de mégis olcsóbb mint egy MC3000. -
kugyu21
senior tag
válasz
UberMutant #53575 üzenetére
??? Ezzel az eggyel is gondom volt, csak azért, hogy lepontozhassam öket, nem fogok még egyet rendelni.
-
i-sti
senior tag
válasz
UberMutant #53037 üzenetére
Ez túl nagy.
Most a TIP-et nézem, de félek ez is olyan gyenge lesz mint a TUBE -
Czimby
addikt
válasz
UberMutant #53023 üzenetére
Köszi az infót!
Donki Hote-nek is!
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #52769 üzenetére
Holnap már a lámpákról, magukról számolok be. 😉
Már nagyon várom, hogy megkapjam a csomagot. 😉
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #52391 üzenetére
Nekem nem volt szükségem sem a számlára, sem a garancia levélre. Az eladónál megvoltak az adatok, ő intézett mindent. A 8 éves meghibásodott Maglite XL200 -asnál, és a kb 3 éves Nitecore esetében sem volt problémám, bár a Maglite tovább tartott, mert kellett várni további meghibásodásokra, hogy ingyen legyen a szállítás is.
-
ZolkoW
őstag
válasz
UberMutant #52383 üzenetére
+1
26650-em nekem is onnan van, meg pár másik, és laptopakku is, minddel elégedett vagyok. -
válasz
UberMutant #52391 üzenetére
Elveszett a garipapír? A garancia garipapír nélkül is érvényesíthető, ha valamilyen dokumentummal (eredeti blokk, számla, elektronikus nyugta ill. számla) igazolható, hogy a terméket a kereskedőtől vetted. (19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet)
xhp35 nem nagyon van olcsóbban, hát még 5 év garival
-
válasz
UberMutant #52386 üzenetére
Szerencsére Olighthoz 5 év gari jár.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #52386 üzenetére
Peched volt, sajnálom.
5 év a gari. Elkülted? Érvényesítetted? Nekem a 3 éves Nitecore -t 1 hónap alatt cserélték. A 7 Nitecore lámpámból 1 romlott el. Az Olight még mindig működik.
Mint már írtam, nincs, nem létezik olyan márka, ami nem romlana el. Az Olight pont annyira romlik el mint a Nitecore. Legkevésbé a Fenix / Maglite / Led Lenser romlik, de ezok meg elég "egyszerűk", nem hajtják a lm -t.
-
válasz
UberMutant #52172 üzenetére
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
UberMutant #52165 üzenetére
Nem vártam kérdést.
Viszont, ha már rákérdeztél, Nitecore TUP, Led Lenser MH5, Led Lenser P4X, és még pár apróságnak kellene érkeznie (1,5 V -os Li-Ion akkuknak, fejpánt, forgatható lámpatok a szíjra). Remélem, nem hagytam ki semmit. Régebben mást küldtek, mint amit rendeltem. A termék nevének számai passzoltak, csak a sorrend nem. Most megegyeztünk, hogy csak akkor fogja küldeni, ha már minden meglesz.
Az Armytek termékei még hajókáznak. Nagyon jó volt az ár, ezért gondolom, valami lassú halászhajóval küldik, hogy ne keljen a fuvarért fizetni.
-
Diamond500
senior tag
válasz
UberMutant #51755 üzenetére
F1-et..S2+-om van már
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #51129 üzenetére
Nekem még várni kell rá hogy láthassam.
2018-12-25 12:55 HONGKONG / Hand over to airline.
-
Ibis
csendes tag
válasz
UberMutant #50955 üzenetére
Köszönöm! Meg is rendeltem.
-
Dyde
aktív tag
válasz
UberMutant #50898 üzenetére
Nincs még egy se
ezért volt kár idetalálni. Egyenlőre egy olyat szeretnék ami mindenes, túrázáshoz, edc csomagba, akár otthon.
Diamond500: még nem, de ne tetézd -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #50790 üzenetére
A legjobb fogalma szerintem relatív, mindenkinek más szempontok számítanak. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy Lumitop, vagy egy Wuben sem éppen szar kategória.
De erősen hajlok az Emisar felé, de azért még kicsit nézelődök, hátha van jobb.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #50792 üzenetére
Borostyánról véleményt kérek majd.
Ágy mellé lehet egy olyan lenne jobb éjjelre.
-
lkristóf
senior tag
válasz
UberMutant #50790 üzenetére
Neked milyen színváltozatban van meg a D4S?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #50718 üzenetére
De van. XPL-HI +15$
Intl-outdooron és nealsgadgets-en is. Máshol tudtommal nem kapni. Azzal 63$, a többi leddel 48$ -
lkristóf
senior tag
válasz
UberMutant #50711 üzenetére
Milyen típusú leddel ajánlod a D4S lámpát?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #50711 üzenetére
Nekem ez így hirtelen pont hogy túl bonyolultnak tűnik.
De elhiszem hogy jobb. Fényerőben is az?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #50708 üzenetére
És ZozzV6,
ennyivel jobb az Emisar? Ha igen, ez miben nyilvánul meg? Egyébként pont e kettő között vacilláltam.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #50704 üzenetére
Imalent DN70? Az tetszik a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest