Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Pár hét után a a Klarus X1-ről:
Mérete és formája miatt kényelmesebb a zsebben mint a hengeres 18650-es lámpák. Fényereje meggyőző bár a közelség érzékelő miatt nem volt könnyű mérni mert folyton észlelte a mérőcső felső plexijét és visszavette a fényerőt. de még így is sikerült 3600 lument mérni a 4200-ból. Ami ebben a méretben elég jó.
USB type-C töltés ami ma már szinte alap egy fix beépített akksis cuccnál.
Pici Oled kijelző néhány infóval.
elején két db nem tudom milyen de 4 diódás led és egy közelség érzékelő, hogy ne csináljunk főtt tojást ha zsebben bekapcsolna turbóban.
Aztán jöjjön ami nem jó:
Kezelő felület. Az ember azt hinné 2 gombbal nagyon jó UI-t lehet írni rá és kényelmesebben használható a legtöbb lámpánál mert 2 gomb több mint 1. Ez nem sikerült. Ha már pár másodpercig egy módba vagyok utána következő nyomásra nem tudsz szintet lépni csak kikapcsol. Hacsak nem a moonból akarsz 2200 lumenre vagy bármi másból a moonra vagy turbora lépni. Szóval ez így elég nyögve nyelős. De szerencsére múlt héten rám írtak Klarusék hogy ők is érzik, hogy ez így nem jó ezért teljesen új menüt terveztek és a lockout nem 3 gombnyomásos lesz hanem egy csúszókapcsolót kap az oldalára a lámpa. Még emellé kértem hogy lockolt állapotban jó lenne egy moonlight mód ha nyomva tartom valamelyik gombot így ezt még bele fogják tenni. Aztán így jó kérdés melyik verzióról lesz nálam videó. Jelenleg nálam a régi és nem kaptam infót arról, hogy kapnék majd a frissítettből de majd rákérdezek. -
ZozzV6
senior tag
Sziasztok. Megkeresett a Klarus, hogy szeretnének együttműködni. Közöltem a feltételeim és választottam a felkínált lehetőségekből. Ilyen ritkán azért 1-2 teszt belefér hogy ne essek ki a kerékvágásból teljesen. Ma érkezett meg futárral de én még a munkahelyen vagyok. A hétvégén jól kipróbálom
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Áh ez is a lustaságom miatt készült el ilyen nehezen. Vagy egy évig épült mert nem fogtam hozzá.
Még mindig érdekelnek a lámpák de már nem ugrok rá annyira a szerelésre mint régen. Havernak egy sima led csere nyár eleje óta vár az asztalomon. De a végén lehet inkább kap tőlem egy másik lámpát
-
ZozzV6
senior tag
A rézzel párhuzamosan van kötve a 3 led csillag és egyben mereven a helyükön tartja őket egymáshoz képest. Mondeo van de abban a mappában csak mondeo lámpa van és MX5-be akartam befaragni de nem lett befejezve a projekt pedig közel volt a végéhez. Megvan még az MX5 de már hirdetem így nem akarom befejezni. De lehet valami más autóba még megpróbálom befaragni
-
ZozzV6
senior tag
válasz
alexandrosz #79655 üzenetére
Köszi
-
ZozzV6
senior tag
Ő lenne az. Anduril 2 program fut rajta. 2 db párhuzamosan kötött 3500mAh 18650 hajtja.
A hátlapba egy 10mm vastag alulapból martam ki a hűtést. A lemez hátlap kontúrját is követi és csavarokkal van belehúzva és hővezető pasztázva van az egész. A jó anyagmennyiség miatt 3500-4000 lument szépen tart pár percig. 1500 lument meg nagyon sokáig. A fénye nem extrém semmilyen irányba. Inkább használhatóságra mentem. Nem is visz nagy távra de nem is túl flood. Belekerült még USB-C töltőáramkör aliexpresszről ami alul a csati mellett világít pirosan töltés közben és kéken ha tele van. Ott átlátszó PETG 3D nyomtatott burkolata van az áramkörnek és az vezeti ki a fényt a csati mellé. Szintén ebből nyomtattam az optika tartót ami egyben a driver leszorító is. A kapcsoló és az optika közepe kapott aux ledeket kikapcsolt állapothoz. A kapcsoló így már nem tologatható csak a nyomógombbal lehet kezelni a lámpát. A ledek Samsung LH 351D 5000K 90 CRI darabok.
Pár képet berakok ide de itt a linken a többi. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #79341 üzenetére
Nem is. A nagy Xmaxx-ot eladtam. Csak a Maxx és a Slash 4x4 van ami Traxxas. Arrmából is van 2 ugye az Infraction 6S meg a Mojave 6S EXB. Az infraction a 4 gumit lefüstöli egy töltéssal ha akarom
.
A szimulátor pedig PC és PS4 és PS5-el működik. Nekem PS4 és PC van de jövőre tervezek PS5-re váltani. PC-n Assetto corsa amivel inkább driftelek de köridőket is szoktam menni Nürburgringen vagy Kakucsringen. PS4-en CarX drift és Gran Turismo 7 valamint Dirt Rally 2. Szóval mindenes de a GT7-ben van a legtöbb időm. -
ZozzV6
senior tag
Köszi! Védőgázas arra a kevésre amit én használom nem érné meg a palack szabályozások miatt ahogy most megy. Elektródás meg annyira nem szimpi ezért porbeles inverteressel nyomom. Hobbi célra nekem ez tűnt a legkényelmesebbnek. Finoman is lehet vele dolgozni. 1mm lemezt is sikerült vele de az 5mm vastag szögvasakat is viszi. Az én céljaimnak ez megfelel.
-
ZozzV6
senior tag
Sziasztok!
A múltkori óta még lógtam képekkel a dolgaimról. Ekkorára redukálódott a majdan
kb 150 darabból álló lámpagyűjteményem:
Lámpás témában ezek vannak meg még pár lámpa ami szerte van a lakásban meg táskában kulcstartón műhelyben ezeken kívül.
Ha jól emlékszem van még Convoy C8, Acebeam H15, Armytek Wizard pro, Nitecore NU25, Nitecore TIP és TIP2, Sofirn LT1S, Lumintop Glow1, valami Ledlenser AAA kulcstartó és biztosan kihagytam még párat.Amire a legbüszkébb vagyok a saját tervezésű és 100%-ban saját építésű szimulátor váz lett amivel idén év elején készültem el. Gyakorlatilag első komolyabb hegesztési munkám. Sose tanultam csak magamtól meg amit videókból ellestem. Tegnap kezdtem megvágni az építéséről a videókat. eddig 4x 10-15 perces rész van meg. De még legalább 3-4 rész lesz.
Na de, hogy ne legyek nagyon offtopik, a lámpákról részletesebben és az egyéb hülyeségeimről az alábbi linken van még pár kép.
-
ZozzV6
senior tag
Azt nem lehet
Nyilván használom őket és így hogy rég nem vettem semmit és elég sokat eladtam még mindig van kb 50 db. A csúcs nagyjából 160 lámpa volt. évente azért 1-2 alkalommal beesik valami a régi kontaktoktól és akkor kirakok 1-1 videót de ennyi. Idén a Sofirn IF24 jött májusban amiről volt videó és pár hete a Convoy S21E amiről majd lesz. Meg a laposelemes nagypapalámpa modot is fel kéne vennem mert az vicces hogy 4000 lumen jön ki abból a kinézetből és elég jól el is hűti. Mondjuk súlya is van rendesen. RC autózást is lejjebb adtam. Most inkább a szimulátorozás megy. Megtanultam nagyjából magamtól hegeszteni és építettem egy szimulátor vázat MX5 ülésből és azt nyüstölöm év eleje óta.
Meg újabban a legozás jött be a nagyobb technic készletek(1000db vagy fölötte) de a földön sincs annyi pénz ami arra kellene így az alis másolatokat rakom. 8-ad 10-ed áron vannak és annyira nagy hibákkal nem találkoztam ami nekem megérné az eredeti árat. A polcon kiállítva meg nem veszi észre csak aki kifejezetten azt lesi és ismeri az eredeti verziót is vagy mellé teszi.
Majd lefotózom a maradék lámpás polcot meg a jelenlegi agymenéseket. -
ZozzV6
senior tag
válasz
bedvóter #79164 üzenetére
Mivel nem tudhatják milyen külső áramforrásra kapcsolod ami lehet egy régi 0,5A-es lassú usb töltő is és egyszerűbb ha azt a 2 módot mindennel tudja mint minden más forrásból más funkciói lennének. Nekem legalábbis így tűnik logikusnak.
Amúgy szevasztok. Még élek. Évente azért kb benézek ide is
-
ZozzV6
senior tag
válasz
bedvóter #67436 üzenetére
Igen kesztíűben is működik a forgatás H15-nek és szépen tart egész sokáig 1000 lument is. Most nem tudom hol de valahol egy fotó van a grafikonról mit meddig tartott nekem.
#67437Ra3
Bakker. Pedig azt hittem tanultak valamit.....
Az enyém még bírja pedig naponta használom és 2 kattanásik minden esetben lenyitom majd visszacsukom és a táskám oldalzsebében van mindig nálam. Ott meg odaverődik mindennek. -
ZozzV6
senior tag
válasz
gyapo11 #67293 üzenetére
Közbe szoktam melegedést is mérni azt pedig 2 percenként mérni és jegyzetelni. És ha valami érdekeset látok vagy a nevezetesebb pontok mennek videóba. De most a hőkamerával ez változik. Még ki kell találnom a koncepciót.
Egyik terv egy vicces videóra. MS18 az Xmaxxon 😄
Még ki kell találnom a rögzítést. De lehet parasztba lesz rászigszalagozva.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #67289 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Az RC flotta most így néz ki:
Wltoys 144001 60A brushless tuninggal. 82 km/h-ra képes 2 cellávalZD racing 1/8 truggy 120A 4 cellával hajtva szintén 80 körül megy és folyton emeli az elejét.
Traxxas Slash 4x4 sok tuning cuccal 120A Hobbywing kombóval. Sok proline alkatrésszel. Ez olyan 90-et megy
Traxxas Xmaxx 8S Hobbywing max6 160A szabályzóval szövetbetétes kerekekkel és pár RPM alkatrésszel meg Proline törhetetlen kasznival. Passz mennyit megy mert karantén alatt jöttek meg az akksik és az udvar kicsi neki. Negyed gázra is két kerékre áll. Félelmetes ha feléd jön a 80 centis hosszával fél méter szélességével és a 10 kilójával
A lámpa hobbi is rájuk fér.
Na de befejeztem az offolást.
-
ZozzV6
senior tag
Eltaláltátok. Piros tojást
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyapo11 #67273 üzenetére
Pont az ilyen grafikonok gyártása a legunalmasabb legalább is nekem. Meg időigényes mert órákat ott kell lenni mellette és figyelni. Viszont közben lett egy rendes hőkamerám is így talán kis extrának majd jól jön a videókba melegedési grafikon helyett. Ezért maradt ki több hónap mert se kedvem se időm nem volt. De talán most a helyváltozás jót tesz. Felfedezhetek új lámpázós helyeket is. Az RC hobbi meg beszippantott. Már 4 autó van a polcon. Ebben is ki kellett maxolni mint lámpáknál az MS18-al így van egy Traxxas Xmaxx is a 4 között 😆
-
ZozzV6
senior tag
Sziasztok. Még élek.
Csak volt egy költözésem meg 1 hónap karantén mert elkapta a családot a covid nyavaja. Engem és feleségem legalábbis jobban érintett. Gyerek megúszta tünetmentesen. Jelenleg már csak köhögök. Az új házzal van meló bőven. Ha valaha még folytatom a táblázatom és a méréseket mar nem tudom ugyanott elkészíteni a fényképeket a lámpák fényéről így azzal sem tudom mi legyen. Kicsit vele is fáradtam ezekbe tavaly. Elnézést mindenkitől aki várta a teszteket vagy esetleg itt kérdezett és nem kapott választ. Remélem mindenki jó egészségnek örvend és ne hagyjátok abba a lámpázást. Tegnap megkeresett Lumintop két modell tesztelése miatt. Elfogadtam a felajánlást. Remélhetőleg az újra lendületbe hoz kicsit. Kellemes nyulat mindenkinek! -
ZozzV6
senior tag
Ja mint látjátok még élek csak kicsit alkotói válság volt idén meg időm is negyedelődött mindenre és a melós mókolás is kilőve már.
Kellemes ünnepeket -
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #65435 üzenetére
2 hónapja napi használatban van nálam a NU35 minimum 4x van naponta ki-behajtva amikor kiveszem majd elteszem táskába. Eddig bírja. A vetítési képét nagyon szeretem. Tesztvieó folyamatban. Ez lesz a következő. Elvileg még idén.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #65475 üzenetére
Sajnos igazán jó szívvel egyiket sem ajánlom. A lumintop nem egy kiforrott konstrukció. Az astrolux meg lámpaként amúgy jó de fejlámpának nagyon nehéz és ldalra húzza a fejed. Valamint reflektorral nekem túl szűk a fénye. Néha lehet fejen használni de inkább munkalámpának jó.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
zaskar #64589 üzenetére
Tegnap leteszteltem táppal. Ha van benne AAA elem és azok lemerülnek nem vált át a belső akksira. A belső akksi nem kivehető. Ha az AAA elemek lemerülnek kikapcsol a lámpa és ki kell venni őket. Utána a belső lítium akkuval bekapcsolható. Amíg benne vannak a lemerült AAA elemek nem kapcsol be hiába van a lítium tele.
-
ZozzV6
senior tag
Teszt lesz. Azért kaptam.
Lumen értékeket tudja. racsnis rész egész masszív. kezelés megegyezik NU25-el mivel eben is van piros és magas CRI flood fény csak itt a piros és CRI fény is 2-2 ledet kapott. Kivéve hogy ebbe nincs billenyűzár de ha felhajtod koppig egy műanyag a gombok fölé lóg. Tök új fejpánt design. Jobb az anyaga. nem csúszik annyira mint a régiek és van tapadós gumi csík homloknál pluszba. Töltőcsati végre usb-C.
vetítési képe nagyon el van találva 15-20m-ig kb bőven elég fényt ad. Akksi beépített de van benne 3 db AAA elemnek is hely amivel 2,5x annyi együtt az üzemidő. nincs fejtetőn pánt de elemek nélkül nem zavaró a súlya és nem bólogat. Elemekkel is megtömve még nem próbáltam. -
ZozzV6
senior tag
válasz
stellaz #63784 üzenetére
Azért ez egy 3 éves cikk. Azóta csak kihoztak pár új modellt nem? Ledek is fejlődtek.
Vannak nagyon fasza bringalámpák aláírom. De az egyik bajm velük a beápített akksi. Igen sok az üzemidő de ha mégis elfelejted tölteni meg nem olyan kényelmes mindig lámpát akkut lebontani. Nekem kézilámpák javára az akkucsere lehetősége és a gyors leszedés mozdítja a mérleget. Lehet nem lesz olyan vetítési képe de én ezt úgy oldottam meg hogy egy S2+ majd később M1 lefelé fordítva és egy C8 mellé a hosszabb szakaszokon ahol nem jön szembe senki. Ha jöttek lekapcsoltam a C8-at. Soha senkit nem zavart. Az S2+-t kicsit jobban le kellett fordítani ha jöttek szembe de egyáltalán nem volt baj azzal sem. ha szóltak is csak dícséretet kaptam milyen faszán világít. Zavarni senkit nem zavartam vele. Amúgy se nyomattam közepesnél feljebb az S2+-t. és az sem a 2800mA-es volt hanem csak az 1400mA-es 4x7135-ös. -
ZozzV6
senior tag
Megjött a Convoy M21C-U.
Mivel ma kezdem az éjszakás munkanapokat érdemben csak 2-3 nap múlva tudok jobban ismerkedni vele. Addig is:
3.9V-on álló akkuval 3120 lumen.
XHP70.2 led
Anduriltól jóval lassabb ramping de nem vészes. Ramping iránya felengedéssel megfordítható. Hirtelen eddig jutottam vele. 3 nap múlva tudok választ adni ha van kérdés -
ZozzV6
senior tag
válasz
csibe1 #63702 üzenetére
Bármit ami sötét színű és hőre lágyul. Egy fekete hátizsák anyagát simány kilyukasztja még egy Skilhunt H03 is.
M21C-U-val kapcsolatban. Ha valakit zavar a 10 klikk lock teker egyet a kupakon és az gyorsabb. Én is forgattam a szemem mikor megláttam de a többi része nem rossz. Nemsoká megjön. Kíváncsi leszek a ramping tábla jól van-e megírva meg a ramping sebessége. Az még hazavághatja az élményt.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
zolikaDB #63520 üzenetére
Convoy M21C SST40 vagy XHP70.2 leddel. Az SST40-es verzióról az aláírásomban youtube-on találsz videót.
Vagy most jött ki az M21C-U oldalgombos verziója az M21C-nek fokozatmentes állítással és XHP70.2 leddel. Ma adta Simon postára a tesztpéldányt. Ha ki tudod várni arról is lesz teszt. Sokkal több anyag van a fejében az M21C variánsoknak mint egy C8-nak így én ezeket ajánlanám. Kezelés se bonyolult és biztosan tovább mennek az EC01-nél nagy fényerőn.
PL: M21C SST40 verzió 2000 lumen 8 perc után vesz vissza. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #63515 üzenetére
sokkal szélesebb a wubennél szórt fényen. Méregetni fényköröket nem szoktam. Arra nem lesz időm. Fókuszálva szinta nulla a szórt fénye. 1-2 gyűrű van de a befeketített fej belső miatt sokkal kevesebb mint más zoomosoknál. A nagy led miatt bezoomolva sem kicsi a négyzet amit vetít.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63513 üzenetére
A Wuben se rossz azon az áron töltővel akkuval. És annak befókuszálva kellemesebb a szemnek a vetített képe de majd lefotózom a fényüket ma este.
-
ZozzV6
senior tag
Jött a postás.
Hozott Convoy Z1-etConvoy C8 vs Z1
Első benyomások. 1 fordulat a két végállás között. Az L60-nál több mint másfél.
Van benne bőven anyag. Nem forrósodik hirtelen.
Lehetne nagyobb a lencse a fejátmérő miatt.
Bezoomolva a led kocka alakját adja vissza. A wuben kört akkor is. Az kevésbé zavaró de fényerőbe sokkal több a convoy. Kb a duplája.
Szélesen 1600 lumen.
Fókuszalva 800 lumen.
Tehát a felépítése miatt ami hasonlít egy olcsó zoomosra elég veszteséges.
Viszont. Elég ritka a minőségi zoomos és akinek ez jön be tudom ajánlani mert ez össze van rakva. Sokkal kisebb a fej lógása mint a wubennek és legalább a led körül matt fekete hogy minél kevesebb zavaró gyűrű legyen a képében zoomolva. Én alapból zoomoa ellenes vagyok. Nekem simán nem jönnek be. Így a zoomos kocka kép kicsit irritál de a legtöbb zoomos ilyen. És a Brinyte B158B-n kívül máson nem éreztem ezt az összerakottságot ilyen árkategóriában. A B158B-t meg már nem lehet kapni. Ráadásul ez 21700 akksit használ amiben több a kakaó. Kezelése a C8-akból jól megszokott 12 módcsoportos biscotti. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63414 üzenetére
Convoy Z1 jön tesztre. Wubent vettem. A nextool brutál nagynak tűnik és nem jön be. Olyanom tuti nem lesz.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63389 üzenetére
Nekem is ma jött meg. Akkor kezdek 1 számmal:
700 lumen.
Ha távolra fókuszálsz csak a fele mint a legtöbb olcsó zoomosnál így itt sincs csoda.
Kb egyetértek. A fényerejétől nem ájultam el. Még annyit hozzátennék hogy nekem a fej billeg kitekerve. Viszont ha azt nézzük, hogy egyszerű, kevés pénzért komplett csomagot kapsz akkuval és beépített töltéssel. Kezdőknek első lámpának nem rossz főleg ha valaki a zoomra izgul. A kapcsolója szerintem nem vészes. -
ZozzV6
senior tag
Convoy is kihozott egy Zoomos lámpát. Z1 néven. Már úton van a tesztpéldány. Eddig a Brinyte B158B volt az egyetlen zoomos amire azt mondtam olcsó zoomosok közül használható. A Cometa is elment egynek de a lötyögő fej meg egyebek miatt nem ájultam el tőle. Képek alapján jónak tűnik. Adtak arra, hogy a led körül matt fekete legyen minden csökkentve ezzel a mondenféle karikák képződését befókuszált állapotban. SST40 led van benne így fényerőben sem lesz hiány. A hűtésre kíváncsi leszek.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
istika #63214 üzenetére
Te jöttél tanácsot kérni. Eddig mindet lehurroktad akkor részemről mindegy mire költöd a pénzed. Igen előfordulnak hibás lámpák de ez ugyanúgy benne van a pakliban Nitecore, Olight, Acebeam lámpákkal is. Ha pont az a hibás amit te veszel meg az fáj de nem kell ezért leírni hogy az egész kínai lámpaipar egy xar. Amúgy minden kínai amiket felsoroltál te is
-
ZozzV6
senior tag
válasz
istika #63208 üzenetére
Tőlem azt veszel amit akarsz. Keresd meg a legdrágábbat ami belefér a keretbe biztos az lesz a legjobb. Ha melegedett valószínű tudta a fényerőt addig a pár pillanatig. Vagy zárlat volt és valami elégett. Meglehet.
Azért vesz valaki 100$-os lámpát mert megteheti. Nem feltétlenül nyújt többet tudásra csak szebb a doboza, bonyolultabb az elektronika benne. Esetleg szebb a felületkezelés és a megmunkálás. Az árba Nitecore-éknak bele kell tolni a reklámokat, több alkalmazott bérét stb mert többet adnak el. Na béke. -
ZozzV6
senior tag
Andurilos hot rodokat ne ajánlgassunk kezdőnek kérlek srácok
Amíg nem tapasztalt ugyanaz lesz a véleménye hogy xar mert nem azt csinálja amit akar. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63145 üzenetére
Csak a dedómolás
-
ZozzV6
senior tag
válasz
belsodavid #63143 üzenetére
2x erősebb de 4x hamarabb el fog melegedni viszont a szemed nem fogja 2x erősebbnek látni. Nincs értelme nagyon az EC01-hez képest mondom ezt úgy hogy azon gondolkodok EC03 vagy FW1A Pro
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #63119 üzenetére
És persze nem egybe mert 15 percnél még ez is meleg tud lenni. Meg fokozatosan csökkenni fog a fényerőd. Így inkább 1 órával számolj. Ha hortelen kell akku sportlámpánál most elég jó akksi akciók vannak és van Sanyo GA is ami 3500mAh
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #63109 üzenetére
GT mini. Nagyon jól használható és nem horror az ára valamint XP-L HI leddel nem is melegszik azonnal.
-
-
ZozzV6
senior tag
s12 első rész.
Beamshotok:
Összehasonlítási alapok. 8x7135-ös azaz 2800mA-es Convoy S3 és Astrolux C8 driveres Convoy C8
S12 közepes fényerő csak a vetítési kép miatt
Vetítési képek falon közel:Távolabbi képek azonos fényképező beállításokkal mindegyik lámpa maxon:
A turbo mérésre még nem volt időm mikor lép vissza meg intenzitást se mértem. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#01506560 #63031 üzenetére
Az elektronikák szoktak elvérezni vagy a hanyag összeszerelés okoz galibákat. Én személy szerint ha kapok tesztre lámpát tőlük elfogadom és ha nem pusztul meg örülök neki. Eddig 5 saját Imalentem volt. Abból 3-at vettem. 2-t kaptam. Az enyémek nem romlottak el. De most már a saját pénzemen nem vennék tőlük. Túl sok negatív tapasztalattal találkoztam.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#01506560 #63023 üzenetére
Erősek a lámpáik. Tetszenek az okosságok mint az Oled kijelző meg hasonlók amiket belepakolnak.
DE!!!!!!!!
Nagyon gyakoriak a minőségi problémák. És gyakorlatilag javíthatatlanok. Össze van ragasztva mindene és ha elromlik mehet a kukába. Kínából a gari problémás. Itthon meg csak a sportlámpánál volt de ő is kifuttatta a portfólióból a minőségi gondok miatt. -
ZozzV6
senior tag
válasz
zolikaDB #63008 üzenetére
Jó hogy rámszólsz teljesen elfelejtettem.
1900 lument mértem. Kandelát még nem. Minőségre hozza a szokásos convoy szintet. Nem túl nagy 21700-hoz képest- Nagyon picik a reflektorok. Még turbót mérni kell meddig bírja mennyire melegszik. fix 6A az áramfelvétel turbóban. Módmemóriás 4 módos ami nálam van. A vetítési képére talán az érdekes a legjobb szó -
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #62988 üzenetére
És úgy gondolod egy C8 3 db sst40 leddel plusz hozzá való refikkel vagy optikával meg egy egyedileg méretezett és esztergáltatott távtartóval olcsóbb lesz? Tapasztalatból mondom sokkal többe jössz ki mint az EC01. Az EC01 kuponnal 25$ környéke. Ár/teljesítmény arányban kevés jobb van. Sofirn C8F 21700 verziója hasonló.
Ja és C8 vs EC01 méret: -
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #62985 üzenetére
Fireflies E07 mondjuk. De tényleg rövid az az idő 😄
-
ZozzV6
senior tag
válasz
janakbacsi #62952 üzenetére
Teljesen jó az S2+ ha úgy rögzíted, hogy menet közben lejjebb tudd dönteni ha jönnek szemből. Sosem panaszkodtak vagy villogtak rám. És ha lemerül menet közben tudsz akkut cserélni. A belső akksisban nem.
-
ZozzV6
senior tag
Mert ha a gyártó a legmagasabb bin számú ledeket alkalmazza akkor a meleg színek általában mindig 1-2-3 bin számmal lejjebb érhetőek csak el ugyanabból a ledből. Ennek technológiai okai vannak amiket már nem tudok megmagyarázni. De pl XM-L2-nél 6500K-ból van U4 bin de mondjuk 4000-5000K-ból csak U3 vagy még lejjebb.
Viszont ha a hideget is ugyanolyan bin számmal vesszük akkor elvileg nem kéne gyengébbnek lennie. Maximum abból fakad a gyengébb érzés, hogy kinek milyen fényre érzékenyebb a szeme. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest