- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MittuDomain_ #61471 üzenetére
Nem vettem magamra.
Egyébként lehet, hogy a biztonsági őrök boldogabbak/tovább élnek, mint a programozók...
...avagy boldogok a sajtkészítők! -
válasz
Zoli-bácsi #61467 üzenetére
-
válasz
MittuDomain_ #61463 üzenetére
Akkor hogy kell írni?
Írtam, hogy nekem nincs és nem is lesz.Szerk.:
Egyébként nincs arra egy értelmes magyar szó? -
válasz
janakbacsi #61460 üzenetére
Parasztvakításnak elmegy: kilóra/méretre legalább nagy, így a betörőket akár agyon is lehet vele ütni, ha jól dobja!
Nem vagyok biztonsági őr (mert van, aki tovább tanul
), de mivel ez munkaeszköz, sztem legalább egy Skilhunt H03/H04 vagy Panda a fejre ami szórt fényt ad és vmi tower a kézbe, amivel messzebbre el lehet világítani, ha kell.
(Towerem nincs, nem is lesz, így ez ügyben tartózkodok.) -
válasz
HardSanyeee #60898 üzenetére
H03-am van, azt szeretem.
Viszont első olvasatra nem látom, hogy miben változott ennek a szoftvere ahhoz képest. -
Forrás:
"A fasttechen meg a CYBER15 kupon ma meg holnap 15%-ot levesz."
Van ott olyan termék (elsősorban akku), amit kár lenne kihagyni ekkora kedvezménnyel?A 18350-es akukknak mi a maximális kapacitásuk? Shokli-nál reális a
1150 mAh? Mert Nitecore esetén 700 mAh.21700-as akkum sincs. Jövőre várható vmilyen nagy durranás (fej)lámpa fronton, ami miatt nem ártana ilyet beszerezni?
-
válasz
WestBam #59652 üzenetére
Én a 3 db-hoz háromféle akkut vettem az elemnagykertől, majd kiderül, hogy melyik válik be:
- Samsung INR18650-35E
- Sanyo NCR18650GA
- LG INR18650MJ1Még nem szereltem fel őket a (déli) falra. Előbb sziloplasztot is veszek és az illesztéseket "átszilózóm".
Majd 1 év múlva kiderül, hogy melyik bírta a nyarat. -
A 7végén nem volt időm a topikot olvashatni.
Lesz ma valahol akciós (jó áron kapható) 18650-es akku?Csak minőségi márka érdekel bevált, megbízható eladótól!
-
Szeretném megtudni, hogy mennyire ajánlott a NITECORE UM4 akku töltőhöz a jelenleg akciós BlitzWolf BW-S5 USB töltő?
Az utóbbi ugye nem halálfejes?
-
-
válasz
anonymus89 #57212 üzenetére
"Cool white vagy natural?"
Ez teljesen egyéni ízlés dolga. -
válasz
anonymus89 #57203 üzenetére
De lehet.
Package Contents: ...1 x USB Magnetic Charging Cable...A kapcsoló átellenes oldalán az a "bütyök" a mágneses csatlakozó. (Ld.: 2. kép.)
-
válasz
anonymus89 #57195 üzenetére
#57169:
Az egyik még akár bele is férhet a limitedbe... -
Az Astrolux nem gyárt (még) fejlámpát?
Mert nekem annyira bejött az Astrolux S43S réz fejjel, Nichia LED-el és 18350 -es akkuval, hogy szívesen venném ezt meg fejlámpa (pipa) kivitelben!
A firmware is NarsilM maradjon. (Egyedül a réz fejről tudnék lemondani, a többi dologról nem.) -
válasz
MittuDomain_ #56954 üzenetére
Elcsábultam és rendeltem egyet...
Pedig nem életbevágó és lehet, hogy nem is ezzel, hanem az SC4 -el szemeztem. -
válasz
MittuDomain_ #56952 üzenetére
Jól értelmezem a teszt alapján, hogy ez a töltő "csak" tölteni tud, akku teszte(ke)t nem?
Szerk.:
Egy D2-m van, de a 21700-as töltése miatt ez a típus már piszkálta a fantáziámat.
Alszok rá egyet... -
válasz
nemethbalazs #53278 üzenetére
Ha kikapcsolt állapotban világít a gombja, akkor miért/mikor kellene tapogatni oldalkapcsoló esetén?
-
válasz
UberMutant #52172 üzenetére
-
válasz
Gargouille #51133 üzenetére
Egyik lámpával közelre világítasz, a másikkal távolra!
-
Halkan megemlítem - mivel én nem tudok részletes tesztet írni -, hogy tegnap megérkezett a SKILHUNT M200 lámpám.
Tetszik: ugyanolyan minőségi, mint a H03. Annál kb. 5 mm-el hosszabb. -
Mi kerül ezen a
fotelonpákán 40 USD-be?
De komolyan: miért jó, hogy már a kézi forrasztó pákára is lehet firmware-t írni?
Ilyen eszközöknél nem az a lényeg, hogy a legpontosabban tartsa a beállított hőfokot?(Nincs pákám, tervezem egy minőségi darab a beszerzését - amit még nem találtam meg - , de ez, hogy már ez is "okos", alaposan meglepett.
)
-
Megrendeltem az Astrolux S43S-at.
Mivel 18350-es akkuval akarom használ, ehhez milyen akkut vegyek? Számít, hogy button top vagy flat top?
Rendeljek Nitecore IMR 18350-et? -
A BG-n az "AC18" kód 20% kedvezményt ad az elemlámpákból.
Azt hiszem, holnap elő rendelek egy Astrolux S43S-t réz fejjel és Nichia 219C LED-el, mert a leírás szerint (PDF #2) teljesen testre szabhatóak a módjai!
-
Ma megrendeltem egy SKILHUNT M200 meleg fehér lámpát. Volt valahonnan 5 USD Ali kuponom, így a vége 41,06 USD lett, ami - elvileg - 10 USD-s ÁFA határ alatt van.
Most viszont 18350/16340 -as lámpát keresek meleg fehér színárnyalattal (max: 5500K) és a SKILHUNT H03 módkiosztásával (vagy ehhez 90%-ban nagyban hasonlóval). Az M200-at is emiatt rendeltem meg, mert a leírás szerint ugyanaz a módkiosztása, mint a H03-nak. Ez utóbbi van nekem és nagyon bejött!
Van valamilyen ajánlat?
Az én kereséseim eddig csak hideg fehér találatot adtak. A keret mondjuk legyen 50 USD (de a 40 USD körüli jobban tetszene). -
válasz
MittuDomain_ #49202 üzenetére
Mi a helyzet az Utorch üzemmódjaival?
(Vagy keressek rá és nézzem meg a leírásban?) -
Egy érdekes fejlámpára figyeltem fel a mai BG spam-ban: XANES 2603 előrendelhető.
Az keltette fel a figyelmem benne, hogy a 3 lámpája 3 különböző - függőleges - irányba állítható.
(A többi paramétere gondolom nem annyira kiemelkedő/különleges.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest