- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #77642 üzenetére
Akkor lássuk. A legtöbb hasonló méretű lámpa 600 - 700 lm fényáramot tart stabilan. A MH10S az 1000 lm fényáramról 20 perc után kezd lassan visszavenni 600 lm -ra. Az Emisar D4V2 az 1000 lm -ről kb 10 perc után visszaesik!! kb a felére. A Fenix PD35 akapból 600 lm -es magas fokozattal rendelkezik. A MH12 PRO 1200 lm -ről, lassan, 35 perc alatt veszi vissza a fényáramát a felére. Lassan!!! Nem látványosan. A 600 lm megy stabilan a végéig.
-
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #77642 üzenetére
Akkor most télen a mínusz fokokban kell használni , mindjárt javul az eredmény
Valamelyik este egy ismerősöm vitt kocsival , a Sofirn IF25A volt nállam , a kicsi méretéhez képest , nagyon sok a 3800 lumen , és a rugót is át hidaltam , normális időben elég hamar fel forrósodik , de a mínusz 7 fokban ki tartottam a kocsi ablakán és perceken át világítottam és csak ép, hogy langyos lett !! -
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #77579 üzenetére
Én 500 miliamperral csináltam a tesztet és igen időigényes volt
Nem is olyan régen posztoltam is , hogy vetem 10 darab Samsung Q30 3000 mah cellát és valóban 1900 mah lett a teszt vége
Gondoltam is , hogy ez lessz , még ide sem ,, ért már a Store nem volt elérhető, nem baj annyit így is bőven megért , majd bele teszem valamelyik akus kézi szerszám akujaba !
Most tegnap jött még több kínai akus szerszám , videók , tesztek alapján minősíthetetlen ül sz@r aksikkal , a két amperes aksi 700-800 mah , de majd én is le tesztelem -
Vlah
tag
válasz
papucsiga #77549 üzenetére
A convoy árulja a noname klónjait, lmp néven megtalálod a webshopjában. Elvileg ezek ugyanazok a ledek, csak más foszfor van rajtuk, kaphatóak alacsonyabb színhőmérsékleten. Koef tesztjei alapján nagyjából ugyanúgy viselkednek, mint az sst40, 5050esek ők is. Meg elkezték árulni az új cree xml2-ket kb ezek is ugyanazt tudják. De hogy hogy kulonbozteteted meg az újat a régitől és honnan kapod meg, nem tudom. Mielőtt megveszed bármelyiket azért nézz utána.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
papucsiga #77253 üzenetére
A "lítiumos" zsír valójában lítiumszappan sűrítőanyaggal készült kenőzsír, és önmagában nem mérgező, csak szar az íze. A kenőolaj, ami benne van, az lehet akármilyen, és ha ipari célú, akkor többnyire valóban nem használ a szervezetnek.
Maga a lítiumszappan egyébként elég jól ellenáll a víznek, de az alumíniumszappan pl. még sokkal jobban és íze sincs, ezért inkább azt használják az élelmiszeriparban, természetesen megfelelő, nem mérgező kenőolajjal átitatva.
A szilikon teljesen inert, változás nélkül megy át a szervezeten, így teljesen biztonságos, pl. az előre töltött fecskendők is szilikonozva vannak, hogy könnyebb legyen beadni, és jobban csússzon a dugattyú mikor kinyomják.
Viszont a szilikon tartós, gépészeti kenésre korlátozottan alkalmas, mert bár jól csúszik, de nem tud tartós, erős, a felületeket elválasztó filmréteget képezni. -
Treff
aktív tag
válasz
papucsiga #76984 üzenetére
Az mi? Nem láttam-olvastam erről? Mondanál róla pár szót?
Seeker 2 téma:
Íjjj, de bele trafáltál! Nálam az az etalon évek óta a fény derítését és homogenitását illetőn. Már az első lámpámnál is ahhoz hasonlót kerestem low budget kivitelben, így lett egy SP10 S, csak a gyerek valahogy betörte az üvegét játék közben (ki tudja honnan mire esett le, abba is kell üveg, 50mm-es???), csak hát az kevés volt a 800lm turbóval, hamar leesett, így nem volt elég fény helyszínelni).
Aztán már látom Seeker 4-nél jár a világ - jó az is, de annyit nem ér nekem egy lámpa; számomra ez nem hobbi, hanem egy szükséges eszköz a dicsákok miatt
Szóval hordozható autólámpa kellene reflektor funkcióval egyben -
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #76942 üzenetére
Most úgy nézem nincs nekik
van már vagy 3 éve amikor én vásároltam , na látod azzal egy kicsit át ráztak , hirdetve mágneses kupakkal volt és ide anélkül ért
rájuk írtam és ők azzal védekeztek , hogy ők a gyártótol pedig mágnessel rendelték !
Őket is át rázták de én szívtam -
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #76937 üzenetére
Köszi de most még vissza tartom magamat egy kicsit
Sportlámpatól én is több lámpát vásároltam többek között az Emisartaksikat is !
De nagyon korektek egy lámpám pár hónap után meghalt se kép se hang , vissza küldtem az vizsgálták és másik hilján vissza utalták a pénzt ! -
z123456z
őstag
válasz
papucsiga #75867 üzenetére
Meg is vettem, most már biztos, hogy elnézted. Csak a fos forint miatt nem annyira jó, picit kevesebb, mint 12000 volt. Mindegy, ilyenem még úgysincs.
Szerintem ők is benéztek.ám valamit, mert a 25 százalékot 2db-tól adják, de mivel adnak egy ajándék sörnyitót, azt már kettőnek veszi, és adja a 25-öt. Kis öröm is öröm.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
papucsiga #75486 üzenetére
Nekem van bőven lámpásom és használom is őket elég gyakran, legutóbb pl. tegnap este. Nem kapcsoltam fel a nappali világítását, hanem csak alacsony fokozaton járattam, hogy lengyen egy pici fény a szobában. A cserépkályha sarkára tettem, így pont oda jutott fény ahová kellett, nem az egész helységbe, a konyhába pl. egyáltalán nem.
Én abszolút értem amit mondasz, vagyis a plafonról visszavert fény teljesen ok, de ott iszonyat nagy a veszteség ha azt használod diffúz felületnek, legalábbis én ezt tapasztaltam. A lámpások sokkal alacsonyabb fényáramon tudják megvilágítani az adott területet, mintha egy rúdlámpával a plafonra világítok. Ez az üzemidőnek nagyon jót tesz. A Ledlenser ML sorozata egyébként elég speciális ebből a szempontból, mert annak a kialakítása miatt leginkább lefelé töri meg a fényét a beépített diffúzor henger. Ilyet a többi gyártó nem tud, ellenben azoknak a fénye jobban szóródik a szobában, és ha belenézel jobban is vakítanak. Tehát minden darabnak megvan a maga helye és felhasználási célja. Egy asztalon tök jó az ML sorozat, mert nem vakít el annyira ha oda ülsz mellé, de egy szobában a sima díffuzoros lámpások jobbak lesznek, mint ahogy nagyobb táborhelyet is 2-300 lumennel simán be lehet világítani egy sima lámpással, de pl. az ML6 arra már kevés, mert sok fény megy lefelé, sokkal magasabb fokozatban kell járatni, hamarabb lemerül.
Talán a diffúzort mondanám jó megoldásnak elemlámpára, de mindenképp az a legolcsóbb ami jó eredményt tud nyújtani (akár valaminek a kupakjából ingyen meg lehet csinálni, vagy egy pingpong labdából kivágni is pár Forint). Aki többet használja annak én viszont azt mondom érdemes pénzt tennie a lámpásba. Idén is megyünk kempingbe egy egész hétre, vadkempingezni le sem írom mennyit járunk, ott is jól jön a lámpás minden alkalommal. Nem kell nagy dolgokra gondolni, az LA10 az esetek 70%-ban elegendő, mert nem kell rengeteg fény, csak pont annyi, hogy el tudj menni pisilni, vagy lásd azt a pár négyzetmétert amit használsz.
Persze ez is csak egy vélemény és tapasztalat, ettől simán el lehet térni. Én is el tudnám őket hagyni, de miért tenném? -
lkristóf
senior tag
válasz
papucsiga #75391 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Megnézem amiket írtatok. Már néztem az fwaa -t, anduril párti vagyok, csak azt olvastam/láttam, hogy már túl pici a mérete, kényelmetlen bekapcsolni.
Tool aa -t is néztem, régen is tetszett, ott talán az tart vissza, hogy ali -n nem láttam nichia változatban.
Nem szempont, hogy olcsó legyen, inkább tartós legyen ha már edc.
-
z123456z
őstag
válasz
papucsiga #75392 üzenetére
Nagyon.
Pont annyira, hogy el sem hiszed, hogy ebből az apróságból jön. A hét elején jártam hajnalban egy honvédségi telepen, jó hosszú kivilágítatlan út vagy járda az épületek között, hát megdöbbentem.
Papíron 290m. 5-6 méterről falon összehasonlítva kb akkora a spot, mint Sofirn IF22A vagy Wurkkos TS11-nek. Abból a pici fejből! És van némi szórt fény is a spot körül. Egy dolog nem tetszik, hogy nincs módmemória, bár két módhoz nem is kell, de legalább ne a közepes lenne az alapértelmezett, hanem a magas. Szemre ugyan nincs nagy különbség, de nekem az jobban bejönne.
Acebeam E10-et mellé rakva sokkal nagyobb a spot, az egy abszolút szűk nyalábú, igazából használhatatlan poén lámpa ( talán fegyvere tudnám ezt a fajta vetítési képet elképzelni, de persze nem arra van ). Mondjuk szeretem azt is. -
-
z123456z
őstag
válasz
papucsiga #75325 üzenetére
Én véletlenül vettem észre, ez a box lent van a két első ülés között, egyáltalán nincs látótérben. És nem csak a fej, hanem teljes hosszában, a mágneses kupak is tűzforró volt, és benne az akku is. De a tűzforrót szó szerint kell érteni,.egy pillanatra sem tudtam tartani. De semmi baja, működik.
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #75258 üzenetére
Megpróbálom , régen nem linkeltem Aliról mert amit linkeltem arab lett de , hogy miért nem jöttem rá , most is az de át állítottam Angolra , hátha jó lessz , de mindég vissza al arabra
Innen rendeltem [link] minden okés vele a vissza jelzések is jók és három hét alatt jött meg !! -
Cyborg
őstag
válasz
papucsiga #74836 üzenetére
Mivel mindkettő ajándék lesz, ezért nem merem piszkálni a klipszet, nehogy megkarcolja véletlenül az eloxálást🙂, de amúgy ez egy jó ötlet, bár amelyik lámpámhoz van, azon se használtam még soha klipszet🙂
43 éves vagyok, de bevallom, az MF01 mini színjátéka még engem is megvesz, pedig nem szoktam bedőlni a paraszt vakítasnak, de az az lámpám, ami állandóan szem előtt van, kint van az asztalon, hogy kéznél legyen, vagy csak , hogy rá tudjak nézni -
Cyborg
őstag
válasz
papucsiga #74782 üzenetére
Nem az sc18 az ikre a wk03-nak, hanem fordítva, ugyanis a sofirn gyártja a wurkkos lámpákat is
Én voltam az, aki alig találja a gombot sötétben a wk03-on, mert eléggé bele simul a testbe, plusz semmi bemélyedés nincs a testben, ami vezetné a ujjad, ráadásul a másik oldalon is hasonló gumi felület van, a töltő csati fedele.
Nekem soha nem volt gondom a véletlen bekapcsolással, van lock mód rajtuk, vagy meglazítod a kupakot, de én rendszeresen viszem mindenhova az mf01 minit pl., sose lockolom, de még egyszer nem kapcsolt be a hátizsában. Persze, lehet, hogy szerencsém volt. Azt is írtam amúgy, hogy azért is fáj ez gomb a wk03-on, mert világítós gombja van egyébként, de pont kikapcsolt állapotban nem csinál semmit a gomb, ez szamomra egy kihagyott ziccer akkor is.
Nekem nem tűnik nagynak a kitüremkedés pl. az mf01 minihez viszonyítva, meg nézd meg milyen húsos gombja van
.
Tudod-tudom, nem egy kategória a kettő, és ennyiért ajándék a wk03, de én sem este hanyatt egyiktől se. Haverom hs10-e ráadasul meg is adta magát 2 hónap után, de oly módon, hogy stepless mód van csak rajta, minden más eltűnt. -
Wolfskin
őstag
válasz
papucsiga #74783 üzenetére
Értem, bár szerintem rosszul tettem föl a kérdést. Szóval nem az érdekel, hogy a tölthető akksi milyen, vagy hogy az 1.2 vagy 1.5 V ceruzaelem a jobb-e (amúgy az Aliexpressen van 1.2V verzió is, nem tudok menyire megbízható az ottani info, bár szerintem lámpához jobb az 1,5V), hanem hogy létezhet-e 1.5V-os Li-Ion akksi, akár AA vagy AAA méretben. Mert volt egy ilyen infóm, valahol olvastam, hogy a Li-Ion cella alapból 3,7V
És ha valóban létezik, próbálta-e már valaki. Az ottani grafikonok szerint az Eneloop valamivel kisebb fényerő tud és időben a 85%-t, valamint sokkal meredekebben lesz vége.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
papucsiga #73049 üzenetére
Jó megfigyelő vagy, a válasz természetesen helyes
bedvóter
Az egészben az az érdekes, hogy a TIR és a reflektor mennyire másként viselkedik.
A száraz adatok (labor adatok):
Seeker 2 Pro:
3200 lm
15600 cd
Fenix PD36 TAC:
3000 lm
18700 cdLáthatóan nem számottevő a különbség a kettő lámpa közt, A Seeker 2 Pro ~7%-al magasabb fényárammal, míg a PD36 TAC pedig ~20%-al magasabb fényerővel rendelkezik. Annyira nem nagy a különbség, de szemmel is látható hogy az egy LED + reflektor vs. 3 LED TIR lencse páros mennyire más karakter. Mindkettő jól használható, de a reflektor a nagyobb LED-del hotspotosabb, de nem sokkal kevesebb a szórt fénye. Alacsonyabb fokozatokon látszik, hogy kevesebb a szórt fény, de turbón már elhalványul a különbség, a Fenixnek is van szórt fénye rendesen. Ma reggel csak azt vittem a kutyasétára, simán láttam a cipőm orra előtt is már kb. 10cm-rel mindent. Igazán jól eltalált elemlámpa, ha tudna holdfényt is az lenne a legjobb. Az Olight egy gombos vezérlése azért még mindig király.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #73022 üzenetére
Ahogy WestBam is írta, 4000 lm -ről, vagy 20000 cd -ról 10 mp alatt 10% - 15% -ra visszalépni, mikor a szemet szinte elvakítsa, majd hirtelen szinte pislákol, na ez csak villantás. Semmire sem jó.
Amikor 50 - 250 lm fokozaton a környezetemet lesem, majd távolabb szeretnék látni, az 1800 lm boost fokozatnak értelme van (nem kell elővenni másik lámpát). Közelre meg újra visszalép, elengedem a kapcsolót.
Az 50% - 55% bármekkora fényáramból amúgy sem jelentős. Ha ezt elhúzottan műveli, az ember észre sem veszi. Viszont az 50% fényáram, 50% áramfelhasználást, 2x több üzemidőt jelent. Főleg a 3x AAA -s lámpáknál használják, így elérve a 2x AA -s lámpák üzemidejét. A 2x AA -s lámpáknál vagy stabilan alapból alacsonyabb fényáramot, pl 17 lm fényáramot használnak, így elérve az 50 órás üzemidőt (ami már a 21700 -as lámpák 50 lm fokozatának szintje). Vagy amit az EagTac D25 A2 csinál, 50 perc alatt 55% -ra vesz vissza, kb ugyanúgy az üzemidő meghosszabításához vezet. Amit kell még tudni a 18650 / 21700 -as lámpák szórt fénye 0,5 cd/lm, míg a 2x AA -s lámpáké 1 cd/lm körül van. Az EagTac D25 A2 is OP refis, szűkebb szórt fénnyel. Ezért lehet, hogy a 2x AA -s lámpák alacsonyabb fényáramon is hasonló fényes szórt fényt biztosítanak mint a Li-Ion -os társaik magasabb (akár 2x magasabb fényáramon). Ezért a PD35 V3.0 50 lm fokozatának szórt fényétől kellemesebb a LD22 V2.0 30 lm fokozatának szórt fénye, de még kellemesebb a LD22 (2015) szórt fénye.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #73011 üzenetére
A Maglite, Led Lenser (legtöbb modell) is visszalép, sőt az EagTac lámpáim is (bizonyos fokozaton). A Maglite XL200 10 perc után, lassan, 50% -ra. Az EagTac D25 A2 lámpám, a 70 lm fokozatán, 50 perc alatt 55% -ra (a 210 lm fokozata stabil). Bármikor, mikor újra van indítva az adott fokozat, újra kezdi. Hosszan használva az adott fokozatot, viszont hosszabbodik az üzemidő. Szerintem, ez nem olyan rossz dolog, ha értelmesen csinálja a lámpa (az 50% különbség nem nagyon látványos, pláne ha lassan változik).
-
válasz
Áh, így már értem a Superraptoros utalásokat; nem vágtam mi az.
Hát igen, a kevesebb több lett volna.Igen, ha már stabilizált, meg visszavesz, akkor hasonlóval kiegyeznék mint a másik lámpámnál - pedig a Skilhunt sokáig nem volt nekem bejövős, a H04en pl rekordsebességgel adtam túl.
Újfent, a T1nek sok értelmét nem látom - ok, hogy elketyeg utána egy órát 800 lumenen, de a T2 bő másfél órás bő 600 lumenje szemre nem megkülönböztethető igazából ettől. És olcsóbb akksival legalább nem kapcsol ki a T2. OK, opciós a T1, nem kell használni, csak volt hogy beszoptam, mert utoljára T1en a próbáltam, és esély nem volt azzal az akkuval átkapcsolni - hasznosabb lenne ha mindig T1en indulna emiatt a turbo. -
WestBam
Topikgazda
válasz
Köszi az infót, még jó, hogy ilyen hülyeségeket csinál a Fenix, hogy a cseheknek Amber-t, a finneknek meg Superraptort készít külön kérésre. Valóban az alapmodellt kellene frissíteni mindenki örömére, hiszen a fejlesztett modellek sokkal jobbak, mint az alapmodellek, igaz valami felár is társul a módosított kivitelhez.
Nekem alapból 99,9%-os a Mini Pro + -
H-Zol
senior tag
válasz
papucsiga #72970 üzenetére
Köszi ez jó
De közbe meg találtam , most kalibrálom !
Le írom ide nektek mert meg ölt a méreg , ki kapcsolt állapotbol 10 katt de azt sehol nem írja, hogy a tizediket tartani kell , én tartottam is csináltam lassan gyorsan volt egy csomó próba, már az asszony meg kérdezte, hogy tönkre akarom tenni a kapcsolót
Na megint 10 katt és a tizediket fel másodpercig tartani és egy villanással jelzi hogy átment Advanced módba és ugyan úgy vissza 10 katt Simple módba !! -
H-Zol
senior tag
-
Lacerta
aktív tag
válasz
papucsiga #72036 üzenetére
49 dollár rendelés alatt 6$ a szállítás, de van 6% kupon amit lehet érvényesíteni.
Valami áfát kellett rá fizetni, de töredékét a valós értéknek, nem tudom, hogy számolták. Haver is vett egy S3-asat akkor, neki is hasonlóan számolták ( valami 1.400 Ft-ot ), szóval rendszerhiba lehet, vagy ügyesen kamuznak a Skilhuntnál. -
iatti
aktív tag
válasz
papucsiga #71926 üzenetére
ez az armytek olyan mint az orosz rulett. állítólaga a tulajok is oroszok.
nekem 13pénzt megért darabja. különben egy kurva jó lámpa. évek alatt többször esett betonra, még működik. itt kb 30db jött be a fórumra, de még nem jött Vincétől infó meghibásodásról. vagy nem jelezte nekünk
-
saril
senior tag
válasz
papucsiga #71478 üzenetére
Az Amutorch-nak nincs téglatest alakú lámpája, tehát nincs ilyenjük.
Armytek Zippy pedig
előrefelé(Szerk.: ja látom oldalra világíti de csak kevés szórt fényt tud, éppen magad elé)világít nem az oldalán van a lámpa, tehát ha zsebre csiptetem felfelé világít.
Megint nem az a pontos kategória amire én kíváncsi voltam, tehát nem létezik kialakításban ugyan ilyen lámpa? -
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #71306 üzenetére
Érdekes, mert a 245 lm -es változattal nem volt gond. Most, hogy használom, már jobban működik. De még nem 100% -os. Huzamosabb üzemidőt az Olight S2A (40 óra 20 lm fokozaton), a Thrunite Archer 2A V3 (50 óra, 17 lm fokozaton) és a Nitecore MT2A (56 óra 17 lm fokozaton) lámpáim tudnak. 20+ órát 30 lm körüli fokozaton kb mindegyik 2x AA -s lámpám tud. Számomra ez az úgynevezett sétáló fény. A Maglite gyertya üzemmódja az érdekes, használható számomra. Meg, hogy 8000 cd fényerővel oda tud pirítani, 2x AA -s lámpához képest. Faék egyszerű kezelése is előny. Remélem 100% -os lesz. Bekopik mint a Leatherman multik.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #71300 üzenetére
Ha nehezen kapcsol be, akkor gyakrabban kell megengedni - behúzni a fejet. Öntisztító rendszer.
Ha egyáltalán nem kapcsol be > a rugóját kell kicsit kinyújtani.
Az eco nehezebben kapcsol be > többször indítani, 1x maxon (pl előre tartva) <> 1x eco (lefele tartva), ezt - azt. Néha a tenyeremre is szoktam ütögetni. A menet is így bejáratódik, 1 kézzel fogod tudni használni. Addigra már az eco -val sem lesz problémád. 😉
Nekem bőr tokom is van hozzá. Oldalamon kevesebb helyet foglal mint a Nitecore MH10S taktikai tokkal. Fényereje is rendben van, a kapcsolóját sem kell keresgélni, és akár a kültéren, parkban is használható gyertyaként.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #71296 üzenetére
Az 1 szériával nem volt ilyen gond. Használni kell és javulni fog az arány. Nekem a 245 lm verzióval nem volt gond. A 351 lm -es nálam is így kezdte, majd szinte 100% -ra megjavult. De fél+ év állás után visszajött a probléma. Bár kevésbé vészesen. Mostanra már ritkán kapcsolja félre az eco fokozatot. Kb 10 -ből 1x kihagyja az eco fokozatot. Olyan 1 hetes gyenge használat után. A XL200 nem hozta ezt a problémát. Sem a XPG, sem a XP-G2 sorozat sem.
Használni kell, és rendben lesz. Gondolom bejáratás után már nem lesz gond ezzel sem.
-
z123456z
őstag
válasz
papucsiga #71287 üzenetére
Próbáld ezt követni, kíváncsi leszek. Gyakorlatilag egy éjszaka alatt lezajlott. Nekem automata emaileknek tűntek, ergo nem gondolom, hogy egyedi ajánlat volt, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy előtte én rákérdeztem, hogy várható e valami kuponos akciózás mostanában, amire választ nem kaptam.
-
z123456z
őstag
válasz
papucsiga #71285 üzenetére
Egyszerűen bennehagytam a kosárban a terméket, aztán elkezdtek jönni az emailek. Először csak annyi, hogy van egy befejezetlen vásárlásom, aztán egy 5%-os kupon, azzal megnéztem, mennyi lenne, de megint nem fejeztem be, és reggel, mikor felébredtem, már várt egy utolsó ajánlat, egy 10%-os kupon. Azzal már megvettem. Úgyhogy agresszív, de adnak is, korrekt.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
papucsiga #71181 üzenetére
Most árul a FB -on, 14000 Ft -ért, Maglite MINI 2AA PRO -t az egyik tag. Mármint, ha érdekel.
-
saril
senior tag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
papucsiga #70909 üzenetére
Egészem érdekes modok születek nálad
Léteznek olyan lámpák, amikben én is cserélném szívem szerint a LED-et, pl. a Ledlenser MT14 egy normálisabb színhővel tuti élvezhetőbb lenne, bár én inkább az 5000K környékét részesítem előnyben, a 4000K nekem már túl "sárga". Az UT27 spot fényére szavakat sem találok (3000K)
-
Lacerta
aktív tag
válasz
papucsiga #70243 üzenetére
Én már mindenkivel szívtam meg.
De a KD még mindig korrekt a többiekhez képest. Náluk azt vettem észre ( ezt soká elég tartott összerakni ), hogy a bare die, az jó szokott lenni, de ha PCB-re forrasztva kéred, akkor nem mindig azt a színhőmérsékletet kapod. Sőt, néha nem is azt a ledet. Bár utóbbi esetben sikeresen reklamáltam, és szó nélkül küldték a jót.
A forrasztott lednél gondolom ott van az eb elhantolva, hogy míg a tekercs az gyárilag azonosított, de nyákra szerelést ők csinálják kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest