- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
heló,szia,szevasz! nálam minden a régi
-
iatti
aktív tag
ez a simon egyre szimpatikusabb. cserélhető-javítható. mi kell ennél több. a napi használatos armytek csalódás, azóta is tekergetem a kupakot kikapcs-bekapcs gomb helyett. emisarról nem tudok nyilatkozni. tartós teszten lehet az is megbukna. na de a vitrinben állnak 95%-ban. na majd ha megdöglik a wizzard, lehet befogom a d4v2-öt.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #82551 üzenetére
nálam semmi extra. fekszem két héttel leszerelés előtt az ágyon. bejön a kopasz ügyeletes, menjek ki folyosót takarítani.
majd bejött a század-ezred? ügyeletes. ennek már volt pár csontcsillagja. már nem emlékszem mennyi. na itt már keményebb volt a helyzet. parancs megtagadás. felkerültem aranycsillagos valaki elé, de korrekt volt.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #82547 üzenetére
én szombathelyen voltam aknavetős. a leszerelés majdnem fogdával zárult, de megúsztam. cimborám volt a hadtáp raktáros
még a puncsminyon is kenyeres zacskóval sétált ki a raktárból. persze ma is kellene ennek a sok táposnak egy kis sereg. tanulna egy kis tiszteletet, fegyelmet, kitartást
-
iatti
aktív tag
fiókban pihen már vagy 20-25éve pár darab energizer nimh ceruzaelem. egyet rátettem az opusra. létezik hogy ezek jók még? mintha venné a töltést.
-
iatti
aktív tag
bammeg, egyre jobban tetszik ez a konvoy.
ez még veri az emisart is. ott csak 2-3 féle lencse közül lehet választani. ha lenne benne komoly mágnes, meg fejpánt
evvel a wizzarddal meg tele a t.k.m. szerintem nem is a nyomógomb felülete a gond, hanem belül a kapcsoló. na persze 10000000ezer nyomás a garancia
-
iatti
aktív tag
délután megnyomattam 4.19-re a fekete 26650-es litokalát a 4slotos opus-al. megsétáltattam a d4sv2-őt, keresztanyám a völgy túloldalán lakik. persze úgy időzítettem, hogy sötétben jöjjek haza
szép csillagfényes az idő, lassan telihold. fagyni is fog éjjel. itt nálunk is brutál a hőingadozás tegnap még 10-12fok napközben, ma meg 2-3. ennek még lesz böjtje. na de addig is szóljon a rakendról
-
iatti
aktív tag
válasz
alexandrosz #81438 üzenetére
én mostanában bimmer exprets-et nézek, csak pillázok. persze ez minden márkára érvényes. /experts/
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #81432 üzenetére
ha nem is örökké, de szeretném ha addig menne mint a karancs t4 sütőm, a 25 éves mikróm, a 15 éves zanussi hűtőm, na meg a vasblokkos sor hatos benyás bömbim.
/ezek még használatban vannak/ beleolvasok itt a prohardveren pár topikba. szépen fel lett pörgetve ez a fogyasztói társadalom pár évtized alatt. ledöglik egy hűtő, mosógép, csoda sütő, stb. 5-8 év alatt. nincs gond, vesszük a következőt.
nézek mostanában pár autós-szerelős videót. 100-150e km széthullanak a motorok, váltók, stb. valami nagyon el lett kúrva mostanában.
-
iatti
aktív tag
válasz
Jack72 #81414 üzenetére
én nem hiszek már ezeknek a teszteknek. sok minden fent van a jutubon./más témában is/ mindenki ossza az észt. most nem mondom melyik márkában csalódtam, amelyiknél öt év átlagos felhasználás után megadta magát a nyomógomb. aki képben van, tudja.
jelenleg elvagyok, max egy másik pipa lesz helyette a mindennapokra. de legközelebb csak olyan ami szétszedhető, cserélhető. aztán jönnek a részletkérdések
színhő, vetítési kép, fokozat kiosztás/nagggyon lényeges
/ mágneses talp, na meg egy fasza fejpánt. na meg ne legyen csillió az ára.
-
iatti
aktív tag
válasz
perdator507 #81411 üzenetére
én csak egy amatőr laptop nyomogató vagyok, mind az öt lámpámat egy topiktárs rendelte. de nálam működik. keress meg egy javasasszonyt, le kell venni a rontást a gépedről
-
iatti
aktív tag
felesleges itt kardozni fiúk. múder meg szkali ügynök megmondta. az igazság odaát van
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
én tartom a véleményem
https://www.youtube.com/watch?v=dDPuKyNUn7g
-
-
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
FBLLMAG #80587 üzenetére
ebül szerzett ország
amikor jó tízen éve mentem először lengyelbe, akkor lepődtem meg, mekkora volt magyarország. trencsén, zsolna.... meglepő amikor átmegyek párkányba, talán nem is találkoztam olyannal aki ne beszélne magyarul. érdekes, ennyire megmaradt a magyar nyelv használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest