Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szükségem lenne egy kis hétköznapi lámpára, és a Wurkkos WK03 lámpát néztem ki. Ha a https://wurkkos.com-ról rendelek akkor azt milyen raktárból küldik? Kell áfára számítanom vagy nem?
Köszi!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A BLF GT lámpámnak az egyik akkutartóján belül a - pólus rugója elvált. A kérdésem az lenne hogy ez a szürke cucc mi akar lenni pontosan? Ha egy forrasztó pákával felhevítem ezt a szürke dolgot akkor a rugót vissza tudom bele nyomni ahogy a másik rugó is van?
Vagy érdemes a rugóhoz érinteni a páka hegyét és úgy belenyomni abba a szürke cuccba? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van pár db LG MJ1 3500mAh cellám amik jó pár évesek viszont nincs bennük sok ciklus. Tegnap meg ma elkezdtem őket töltögetni az Xtar VP4 Plus Dragon töltőmmel és azt vettem észre hogy 2 akkunál az utolsó 2-3% iszonyat lassan haladt. Pesten volt egy kis dolgom, indulás előtt már 98%-on volt, de mikor hazaértem 2 óra múlva akkor 99% és még mindig nem végzett.
43 volt a belső ellenállása az akkunak a töltővel mérve, tehát azt se lehet mondani hogy kukázott akkuról van szó.
Lehet szimplán az öregedés az oka hogy 5-6 éves akkukról van szó? -
jozsi252
veterán
Leitz-t megkérdeztem és ez a fehér 44 900ft lesz náluk várhatóan. Megmondom a frankót ebbe a fehér színben valami brutál módon bejön a lámpa! Plusz hát ez a tölthető tok instant get!
Igen az árát emészteni kell elég erősen.Ezért az árért már egy Seeker 2 Pro-t kapunk ami mindenben jobb, csak hát ez mégis egy vérbeli kis zseblámpa.
-
jozsi252
veterán
Azért az USB-nek is meg van a hátránya jelen esetben.
"3,6 V / 3,7 V Li-Ion – 1 db × 4,20 V / 2 A vagy 2 db × 1 A vagy 3 db × 0,65 A vagy 4 db × 0,5 A"
Szóval 4 akkunál max 0.5A-t tud. Mondjuk ha van idő akkor semmi gond, de egy 3500mAh akku feltöltése 8 óra hossza ha közel teljesen le van merülve. Ha meg esetleg 26650 vagy 21700-as akkut töltesz az meg 10-12 óra hossza kb.#68224 FBLLMAG
Köszi a válaszod. Elengedem ezt a 1.5V-os Li-ion akkut, valószínű Olight-nál nem lesz vele gond hogy csak 1.2V-os Ni-MH kerül bele.
A Dragont szombat reggeltől vasárnap reggelig teszteltem, és úgy néz ki hibátlan. Ugye múltkor írtam hogy valami nem stimm vele mert össze vissza villogott az egyik akku státuszjelző led. Viszont most lefuttattam összesen 3x4 akku tesztet. 1 eneloop pro AAA 1 sima eneloop AAA illetve 1 szett eneloop pro AA akku tesztet és sehol sem jelentkezett semmilyen hiba.
Szóval a múltkori esetet betudom kontakthibának. Tökéletesen kijelzi a töltő az értékeket, meg rendesen végbe is ment a folyamat. Úgyhogy egyelőre akkor nem veszek töltőt. De ha kell akkor maradok Opus-nál, nem feltétlen éri meg kidobni az MC3000-re annyi pénzt.
Az nekem nem gond hogy be kell mindent állítani. Na de majd még meglátom hogy döntök ha esetleg tényleg lesz valami a töltővel.
Addig meg keresgélek hogy milyen Olight kis lámpát vegyek. -
jozsi252
veterán
válasz
Lacerta #68210 üzenetére
Akarok venni egy Olight AA lámpát, aztán abba akarnám belerakni. Erről az Xtar 1.5V-os AA akkuról semmilyen tesztet nem találtam a neten hogy mégis mennyit bír egy Eneloop akkuval összehasonlítva. De még nem adom fel, kutatok.
FBLLMAG
Keresgélek még kicsit hátha találok róla tesztet, ha nem akkor nem invesztálok bele, maradnak az eneloop pro akkuim.
Jól rémlik hogy neked MC3000 töltőd van? Nem vagyok benne teljesen biztos de mintha régebben olvastam volna.
Xtar Dragon mellé kellene egy olyan ami alkalmas arra hogy 1A-el süssek ki akkukat, akár egyszerre 4db-ot. Ha épp úgy van hogy "sok" tesztelni való akku van akkor jól jönne ha nem az Xtar Dragon 500mA-es kisütésével menne az akku teszt mert nagyon hosszú idő.
Gondolkoztam hogy vagy azt megveszem vagy egy Opus-t veszek mert elvileg az is 1A-el tud kisütni.
Valami mindenképp kellene ami ennyit tud. -
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Van esetleg a topicban olyan aki AA-AAA akkus lámpájához XTAR AA vagy AAA 1.5V-os Li-ion akkut használ? Az az igazság hogy nézegetek valami jóféle AA akkus lámpát és most először látom hogy van az XTAR-nak ilyen akkuja ami 1.5V-on megy.
Érdekelne erről vélemény ha esetleg valakinek lenne.
Köszi! -
jozsi252
veterán
válasz
benfolds #68163 üzenetére
Idáig teljesen meg voltam vele elégedve, főleg mióta ez a Dragon VP4 van csak ezt használom mindenre, nagyon jó kis mindenes töltő.
Az USB-s adaptereddel minden rendben van? A kezem között nekem is fordult meg olyan ami a ráírt felét se tudta. Blitzwolfot használok azóta semmi gondom.Azért egy 3000-3500mAh akkut 100-200mA-es töltőárammal tölteni kicsit több mint óvatosság.
Ott tényleg a töltővel vagy a táppal lehet valami.
Jön jövő héten 5db új 3500mAh 35E akku majd azokkal tesztelem a töltőt. Ha szar akkor megy a levesbe, addig nem gondolkodok a töltőcserén.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Xtar Dragon VP4 Plus töltőmmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Már jó ideje meg van és ma a következő hibajelenségbe futottam bele. Jött ma 2db új Xtar 3500mAh-es védett akku amit mondom gyorsan bele is dobok hogy töltődjön fel.
Az egyik cella egyből el is indult ahogy beleraktam, viszont a másikat beleraktam és semmi. Kicsit megmozgattam és elindult, hát mondom kontakthiba. Töltődik egy órája és egyszer csak azt látom hogy amit másodjára raktam bele és nem indult el a töltése először, a státusz led zöld piros között villog, szóval megszakítja majd elindítja a töltést.
Kivettem mind a kettőt rájuk mértem és a feszültség nagyjából ugyanannyi volt. Most visszaraktam mindkettőt ugyanabba a slotba és indult a töltés először.
Hasonlót tapasztalt már valaki?Ha esetleg újra előjön a hiba akkor kénytelen leszek venni másik töltőt. Valószínű hogy SKYRC MC3000 lesz. Akinek van ilyen töltője az mondana róla véleményt? Elvileg igazi mindenes töltő.
-
jozsi252
veterán
válasz
FBLLMAG #68001 üzenetére
Igen azt tudom hogy a Magicshine terméke ez a lámpa, és az Olight úgymond átvette. Igazából a kérdésem az lenne hogy 1500 lumenen mennyit bír a lámpa valós használat mellett? Gondolom hővédelem van benne, aztán visszavesz.
Így néz ki rolleren.Majd hétvégén több időm lesz, aztán beállítom pontosan a dőlésszögét neki sötétbe.
-
jozsi252
veterán
Ma megjött a rolleremre szánt lámpa. Egy Olight RN 1500-at rendeltem. Van itt valakinek ilyen lámpája? Igazából hosszú távú tapasztalat érdekelne 1500 lumenes fokozattal kapcsolatban.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Nitecore BR35 lámpához hogy tudnék kicsit olcsóbban hozzájutni? Bár valószínű hogy a BR25 is elég lenne.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Jó rég jártam itt, de most egy kis segítségre lenne szükségem. Elektromos rolleremre kellene világítás. Jó lenne 25 környékén megúszni. Olight RN1500-at néztem ki. Van szerintetek ennél jobb vétel?
-
jozsi252
veterán
válasz
belsodavid #62109 üzenetére
Nekem a napokba 2 rendelésem is megjött, egyik UK másik USA raktárból. Ott nem volt gond, illetve a Magyar Posta is gyorsan kihozta. Kínába már nincs olyan szintű vírusveszély mint 1-2 hónapja, inkább a szállítási idő fog megnőni amíg ideér, plusz amíg a Posta kiszállítja.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #60343 üzenetére
Itt sokkal korrektebb ára van, és hamarosan elérhető lesz a készletjelzés szerint. [link] Garis ügyintézésem már volt az Akkuteile oldallal és nem volt semmi gond. Annyi volt hogy ki kellett küldenem az adott terméket hozzájuk, de a visszaküldést ők állták.
Ah értem, azt hittem hogy a belső töltéshez lehet köze. Ez azért eléggé "érdekes" megoldás. Biztos vennék inkább valamilyen hézagoló gyűrűt, mert ez elég gány megoldás azért. Viszont a lámpa szerintem ezzel a leddel nagyon jó.
-
jozsi252
veterán
Na erre tuti hogy vevő leszek, csak kell találnom valami frankó 21700-as akkut.
[link] Astrolux FT02 XHP70.2 4600LM Stepless Dimming USB Rechargeable Powerful High Lumen Military Flashlight - 6500K
(Please use it for negative way of the 18650 batter) Ezt azt akarja jelenteni hogyha a lámpába épített töltőt akarom használni akkor olyan akkut kell vennem aminek a + pólusán ki van vezetve a - pólus is mint az Olight-nál? -
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #59841 üzenetére
Azért is írtam hogy szinte ismeretlen, mert a tölthetősök Lítiumosak. Viszont ez a paletta kisebb részét teszi ki. Nagyon sok embernél számít a méret, ezért a böszme rúd lámpák ki is esnek a kosárból. Egy mondhatni 10/10-es Seeker 2 Pro-nak nagyon nehéz ellenfelet találni használhatóság, világítási időtartam, minőség terén.
Azt is megértem amit te mondasz, mert nyilván ha nincs túlhajtva akkor ők is szép eredményeket tudnak világítási idő terén elérni, viszont ha meg néha kellene a nagyobb fényáram akkor nincs. Kicsiből nem lehet sok lument csinálni, viszont sokból keveset igen. Persze ehhez kell egy nagyon jól megválasztott driver.
Elismerem teljes mértékben amit lerakott a Maglite az asztalra, volt is a kezembe, de egyszerűen a méret/súly kombó nekem nem jön be. A másik ami nem jön be, hogy meg kell venni azt a fránya C D elemet, miközben Li-ion akkut meg bármikor fel tudom tölteni, és ráadásul jó sokszor is.
Tudom hogy aki sokat használja annak tölthetős Maglite-ot érdemes vennie, de akkor már kellene valami közte állapot a C illetve D elem kiküszöbölésére hogy aki nem tölthetőset szeretne venni, annak se kelljen drága pénzért megvenni a D elemeket.
Vannak nekem 6 éves Keeppower 18650-es 3400mAh akkuim, és még mindig nagyon jól szuperálnak, nincs érezhető kapacitás csökkenés. -
jozsi252
veterán
válasz
bedvóter #59715 üzenetére
Nekem bejön a TIR lencse, szerintem fejlámpákhoz nagyon jó dolog hogy frankó szórt fénye van.
Gargouille
Köszi! Igen fehér fényű, ha csak lehet fehér fényű lámpát veszek, sárgás fényt nem szeretem.WestBam
KösziNekem ennél jobb fejlámpa nem kell, mindent tud amit tudnia kell. Nagy ritkán a turbó mód nekem is jól jön, de a 600 lumenes móddal meg igazából tökéletesen el vagyok bárhol. Azt ugye szépen tartja folyamatosan, bőven elegendő bármilyen munkához, ha meg kell a turbó 2 klikk azt meg is van oldva. Nekem nem kell kézlendítéses fícsőr meg hasonló dolgok.
Amúgy a töltőelektronika hozza a szokásos minőséget, 4.20V-ra töltötte fel, fél óra állás után 4.19V-on áll az akku. Szóval nem tudok belekötni ebbe sem, mint ahogy a minőségbe sem.
Nagyon várok X7R-ről egy tovább fejlesztett változatot.Az a legnagyobb bajom hogy az X9R-el úgy vagyok mint a BLF GT-vel. Brutál jó lámpa, nincs rá szükségem, de akkor is kell lennie egy ilyen lámpának itthon a GT mellett.
Engem az Acebeam nem vesz meg a csillió lumenekkel, mire megyek vele ha másodpercekig tudja csak tartani? Ott az X9R 10 év garival, majd 100k cd, 25 000 lumen, nagyon szép számok.
A max fokozatot le se írom, viszont a következő
12800 lumens (~6400lm);
1h30m (10m) - run-time
Azért nem rossz hogy 10 percig tudja tartani a 12 800 lument, utána meg a 6400 lument 1.5 órán át.
Vagy az 1600 lument 8 órán át.Az a baj ezzel is úgy vagyok mint a legutóbb vásárolt fúró ütvecsavarozó szettemmel hogy elvoltam az olcsóbbakkal, jött a Metabo, a mostani Milwaukee szettel meg kb imádok dolgozni, annyira jó gépek. Lámpákkal ugyanez a helyzet, ha a nagyon olcsó noname Kínai után az ember kezébe kerül egy márkás, utána le sem akarja tenni. Csak azért bakker több mint 150k a X9R.
-
jozsi252
veterán
Nekem a sok fényerő fokozat nem számít. Itt van 1-30-150-600-2300(750) lumen. Ez bőven elegendő számomra. Nem kell még ide 10 másik fokozat. Nagyon jól el vannak osztva. Ismerősöm is horgászathoz használja és azt mondta hogy soha nem válna meg tőle, annyira jó lámpa. Bedobásnál jól jön a turbó mód hogy lássa hova dobott pontosan.
5 év gari, kiváló support, minőségi lámpa, nem is kell ennél több.Illetve jó dolog még a mágneses töltés, bár ez másnál is van már. 10-20 000mAh power bankról jó párszor fel lehet tölteni a puszta közepén túrázva, vagy egy több napos horgászat alatt szintén.
-
jozsi252
veterán
Nem tudom vele összehasonlítani. 24 700ft volt, illetve a szállítás ingyenes volt. Wizard is tervbe volt véve, de sajnos túl sok jót nem olvastam magáról a gyártóról hogy milyen módon áll a garanciális ügyintézéshez, így elvetettem.
Leitz ebből a szempontból is 10/10-es. Volt már ilyen lámpám csak elkunyerálták tőlem, úgy hogy vettem egy másikat. És ehhez már az 1A-es mágneses dock jár, előzőhöz ha jól emlékszem csak a 750mA környéki járt. -
jozsi252
veterán
válasz
bbsofficial #59616 üzenetére
Innen tuti megjön ha olyat választasz ami van raktáron. [link] Drágább de legalább megkapod.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #59548 üzenetére
Köszi! Vettem még egy H2R fejlámpát, a mostanit elkunyerálták, úgyhogy vettem magamnak egy másikat. Gondolkoztam végül Armytek-en is, de a garis ügyintézés miatt elvetettem a francba.
Seeker 2 Pro-val kivárok még egy kicsit, most a fejlámpára nagyobb szükségem lesz. Igazából az alap 10%-hoz képest nincs nagy különbség, szóval azt bármikor tudok venni. Majd valószínű Karácsonyra megajándékozom magam vele.xcsabo
Szerinted nekem van igényem a BLF GT-re? Büdös életbe nem fogom kihasználni, de aki szereti a lámpát, annak egy ilyet birtokolnia kell és kész! -
jozsi252
veterán
Vásárolt valaki a LIDL-be kapható akkus munkalámpából? Nekem sikerült hozzájutnom, és így jó pár nap után azt kell hogy mondjam iszonyat jó vétel volt!! Összvissz 6000ft volt.
Van hozzá dokkoló, illetve 4000mAh Li-ion akku van benne, 2 led van benne, egy ami a képen látszik, másik meg a fejébe van, annak spotosabb fénye van, 2 erős mágnes hátul, illetve akasztója is van.
- ha flood lámpaként használjuk akkor 360lument tud 3.5 órán át, spotként használva 100lument 8 órán át
- ütésálló műanyag házba van benne
- 5V 1A-es táp jár hozzá amivel aránylag gyorsan feltölthető
- fali dokkolója falra szerelhetőAki még esetleg lát LIDL-be az nyugodtan vegye meg!
-
jozsi252
veterán
válasz
Gargouille #58367 üzenetére
Ez inkább szégyen mintsem pech. Ilyen és ehhez hasonló hozzáállás miatt el is vetettem hogy Armyteket vegyek. Maradok a jól bevált Olight H2R-nél.. És erről nem a forgalmazó tehet, hanem maga a gyártó aki ilyen szinten leszarja a garanciát.
Nemrég volt gondom egy autókozmetikát termékkel, konkrétan a kupak elrepedt de elég spéci mérete van, és nem tudtam sehonnan se venni itthonról. Átönteni szintén nem akartam, mert nem tudom pontosan milyen anyagú kanna kell, így írtam a gyártónak akinek a székhelye Angliába van. Küldtek egy csomagot ami pár nap alatt itt volt, de sajnos 1L-es flakonhoz volt nem 5L-es hez. De már itt is küldtek egy illatosítót ajándékba. írtam nekik hogy rosszat küldtek, és küldtek még egy csomagot amibe szintén volt ajándék. És nem egy 20-30 000-es termékről van szó hanem olcsóbbról. De így is hozzá lehet állni a dolgokhoz. Ilyen egy normális ügyfélbarát hozzáállás, ez az Armytekről nem mondható már el.
-
jozsi252
veterán
válasz
benfolds #58202 üzenetére
Olight UC -> [link]
Imádom ezt a töltőt. Amikor csak épp 1 akkut kell feltölteni akkor kikapom a fiókból a blitzwolfos adapterrel együtt, majd mehet is a töltés. 1 akkuért fölösleges előszedni a Dragon-t, ez hibátlan. Annyi hogy 750mA-el tölt csak, viszont ennek a 21700-as védett akku se gond.
-
jozsi252
veterán
válasz
UberMutant #58134 üzenetére
Bocs de ez sok esetben hülyeség. Épp azt mondom hogy összehasonlítok egy xy Petzl lámpát, egy Fenix vagy Olight fejlámpával, akkor a Petzl drágábban jóval kevesebbet tud mint az általam kinézett Olight. Magyarán a fejlődés ütemét közel se tartják a többi prémium gyártóval összehasonlítva.
Részemről offolom a témát mostantól, aki tisztában van az adott gyártó termékpalettájával illetve tudásával, az tudja hogy miről beszélek.Hogy On is legyek, az Armyteket végül elvetettem de ez a Fenix HM65R kezd "bejönni" elkezdek tesztek után keresgélni.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #58130 üzenetére
Persze megértem ezeknek az embereknek a hozzáállását is, de ha megnéznek egy jobb lámpát, legyen az egy Wizard Pro vagy H2R vagy Nitecore vagy teljesen mindegy milyen lámpát, rájönnek hogy milyen nagy segítség hogyha kell akkor van 1000 lumen vagy 2000 lumenes fényáram, még ha nem is olyan sokáig de van. Mellette meg a kis fényáramot sokáig bírják.
Viszont Petzl-nél ahogy láttam még le vannak ragadva sok esetben AA AAA elem/akkuknál. Értem én hogy van akinek ez elég, de hasonló áron olyan fejlámpákat lehet venni amik nagyon sokkal tovább bírják, hála a 3500mAh akkuknak pl.
Persze az is benne van amit írtál hogy sokan nem kezdenek el kutatni új gyártók után hogy milyen alternatívák vannak, inkább megveszik x összegért amit eddig használtak, de ez már lustaság. -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #58128 üzenetére
Persze érthető, ilyenkor szokott az lenni hogy pont akkor megy tönkre mikor nálad lenne. Próbáltam finoman fogalmazni, de a lényeget te is leírtad hogyha a tudását illetve az árát nézem 1-1 Petzl lámpának akkor van hogy a prémium gyártók fölé lövik be az árat amit annyira igazából nem értek, mert a terjedését lassítja.
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
bedvóter #58092 üzenetére
Működik az, csak ne a Leitz oldalára írd be hanem olightlampa.hu-n.
Fejlámpára visszatérve, tudom hogy vannak alternatívák csak a warboy baromi jó áron volt kuponozva, illetve van a családba illetve ismeretségi körben több db is és már 4 éve hibátlanul használjuk, pedig esőben fagyban van használva.
-
jozsi252
veterán
Xtar Warboy H3 fejlámpa egy iszonyat jó lámpa lett minden téren, viszont nem értem hogy az Xtar miért vezette ki ennyire. Itthon is alig lehet kapni, Kínai forrásból meg szinte lehetetlen.
-
jozsi252
veterán
válasz
Gargouille #58017 üzenetére
Jah értem, akkor itt kezdődik csak a gond hogy nincs raktáron.
(#58018) Gargouille
Olyan lehetőség van benne hogy mondjuk bekapcsolom és végigmegyek a fokozatokon? Vagy pedig ezt csak úgy lehet hogy átlépek egy másik módcsoportba, úgy tudok előhívni abba lévő fokozatot?
-
jozsi252
veterán
válasz
Gargouille #58012 üzenetére
&Westbam
Ahogy látom a 10 év gari megvan az Armyteklámpánál is, szóval akkor ők is hivatalos forrásból szerzik be. Kíváncsi vagyok hogy mennyi idő alatt fordul meg a gyártónál. Gondolom cserélni fogják, de érdekes hogy saját körbe nem bírálhatják el hogy hibás a lámpa aztán küldhetnek egy teljesen újat.
Wizard Pro-nál viszont nem látom én személy szerint értelmét ennek a sok módnak meg beállítási lehetőségnek. Biztos van aki ki is használja, de Olight-ba szeretem hogy semmi csicsa, végigmegyek a fokozatokon aztán kész. Nincs kupaktekerés meg semmi ilyesmi. Attól függetlenül szeretném ha már lenne Armytek lámpám, így valószínű hogy meg is fogom venni. -
jozsi252
veterán
Armytek lámpát a Wilcon-tól vegyek, vagy Armyteklampa.hu-ról? Utóbbira 10 másikra 5%-os kupon van. Igazából ha valami gond van, melyik cégnél könnyebb a garit intézni?
-
jozsi252
veterán
válasz
ZozzV6 #57562 üzenetére
Igen az is szintén nagyon jó akku. Mivel Akkuteile-es rendelésre nem jelentkezett senki ezért marad a Kínai rendelés. Akkuteile azért nagyon jó oldal, mert vannak olyan akkuk amik más oldalon szinte nem is elérhetőek pl. button top változatba. De azért több mint 4000ft-ot szállítási díjra nem fogok kifizetni.
-
jozsi252
veterán
válasz
BennyRay #57557 üzenetére
Ha nem nagyobb áramot kell elviselnie az akkunak mint 8-10A környéke akkor még a Sanyo NCR18650GA is ajánlott, mert 3500mAh kapacitású. Illetve az LG INR18650MJ1 is ajánlott, mert az is 3500mAh illetve 10A terhelést az is tud. Viszont legkönnyebben a 30Q-t lehet beszerezni, meg van belőle button top verzió is.
-
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #57510 üzenetére
Nekem ez általános vélemény az Xtar töltőkkel kapcsolatban, hogy nem maxolja ki a 4.20V-ot, ami végül is annyira nem nagy probléma, mert néhány(100?) mAh kapacitásról van szó.
Nem nagyon vagyok oda a nagy áramért, 99%-ban a Dragon VP4-et használom, szerintem az egyik legjobb töltő a piacon. Van azért jó pár akkum itthon, így nem szükséges hogy most SOS-be töltsek fel 4A-el akkukat. Nagyrészt 1A-el töltök, viszont ha nagyobb kapacitású akkuról van szó akkor berakom a 2 szélébe és 2A-el töltöm.Amúgy én nem értem hogy miért szükséges ennyi féle töltő Xtar-nak is. Katasztrófa elmenni a termékpalettán. Nem azt mondom hogy ne legyen választék 1-2-4 slotosból, de a mostani paletta kicsit túlzás már.
Van nekik ugye AC verzió is, töltés szempontjából az jelent valamit az akku számára? -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #57437 üzenetére
Olvastam a cikked, látom neked is megakadt a szemed azon hogy kicsit alul töltötte a 18650-es akkukat a töltő, mindenesetre érdekes jelenség. Nem tudom hogy lehet-e valami közbe a belső ellenállásnak ehhez.
Amúgy a te általad használt Xtar töltőadaptert honnan lehetne jelenleg beszerezni? -
jozsi252
veterán
válasz
tomcsi23 #57088 üzenetére
Igen tudom hogy túltölti, 4.20V fölött, de elvileg az még belefér a biztonságos határba. Ez ugye pihentetés után 4.20V környéke lesz, plusz mínusz 1 század volt. De nekem pl. amikor leáll 4.18V-nál, akkor abból 4.15V lesz kb. a végére. Tudom persze hogy ez nem sokat jelent, és inkább jót is tesz az aksinak hogy nincs fullra töltve.
De szerintem az Olight beépített töltője azért tolja fel ennyire hogy az akkuból biztosan kijöjjön minden szufla, a megadott világítási idő miatt.Illetve lenne még egy dolog. Akarok rendelni Akkuteile Német oldalról pár akkut. A szállítás 12.90 EUR, ezért gondoltam hogy van-e olyan aki benne lenne egy amolyan csoportos rendelésbe esetleg? Pest X. XVII kerületbe átvételt tudok biztosítani, illetve Rákoscsaba Pécel Isaszeg vonalon napi szinten, valamint néha Gödöllőn is járok.
Azért szeretem ezt az oldalt mert 100% hogy eredeti akkut kapsz, gyorsan ideér, valamint hatalmas választékkal rendelkeznek. Itt lenne az oldal linkje-> https://www.akkuteile.de
Ha valakit érdekel az kérem privátot írjon mindenképp, ne a topiba beszéljük meg. -
-
jozsi252
veterán
A topicban azért elég sok töltő megfordul, de titeket nem zavar pl. Xtar-nál hogy töltés után mondjuk 1 nappal az akku olyan 4.14 - 4.15V környékén van?
Olight mágneses töltőinél úgy vettem észre hogy töltés után 4.22-4.23V-ra tölti fel az akkut ami egy kis állás után 4.19-4.20V pont. Nyilván az a pár század amivel elmarad a 4.20-tól nem 1000mAh-t jelent, de kíváncsi lennék miért lövik ennyire alul a töltőket?
Olight meg gondolom ezért lövi felül kicsit hogy mindenképp hozza a gyári értéket az adott lámpa ami a runtime-ot illeti?Ha emlékezetem nem csal akkor az Olight UC-t még nem teszteltem ezen a téren, de most feltöltök egy akkut vele, egyből töltés után megmérem a feszt, majd megmérem holnap is hogy mennyire áll be a fesz.
Convoy M3-nál javított a FW-en valamit hogy 40 fok alatt ne vegyen már vissza, hanem engedje kicsit jobban melegedni a lámpát?
26650-es akkuból tudom hogy a Liitokala-nak a flat top-ja ajánlott, de button top-ból ami nem védett ti milyet vennétek most? Sajnos Keeppower IMR26650 5200mAh-t nem tudok szerezni jó áron csak drága szállítási móddal Németből, ezért jó lenne valami alternatíva. Ha az akku nem is olcsó de a szállítás legyen az.Köszi!
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #55081 üzenetére
Be akartam én is ruházni egy ilyen Seeker 2 Pro lámpára, mert az összes tulajdonsága olyan számomra ami egy olyan lámpához kell amit 90%-ban ki is használnék. De most úgy alakult hogy a régóta várt VR világba csöppenek bele egy Oculus Rift S-el, de a köv hónapba 100% hogy vevő leszek egy ilyen Seeker 2 Pro-ra.
Illetve nem adtam fel még azt sem hogy egy sokezer lumenes flood lámpát vegyek. Én várok egy amolyan XHP70.2-es X7R V2-re, vagy nem is tudom hogy nevezzem. Lényeg hogy nagyobb legyen nála, de 70.2 ledeket kapjon, mondjuk olyan 15 000 lumen környékét tudjon.Apple-re visszatérve nem értek azzal egyet hogy drága. Nálunk drága, a mi fizetésünkhöz képest drága, de úgy alapjába véve erről nem feltétlen az Apple tehet. A 400k-s Xs-en 88k adó van rajta! A kiegészítők sajnos elég húzós áron vannak, de igazából bármit veszek hozzá az működik, és nem szívok vele hogy hol működik hol nem, nem ismeri fel, stb.. Nyilván a zárt rendszer egyik előnye ez. Sokan fikázzák, de már 9 éve használok iPhone-t már a 6. van, de soha az életbe nem térnék vissza másra, droidon annyi minden komplikáltabb, nehezebb megtalálni, meg nem úgy megy ahogy én szeretném.
Itt meg összvissz annyi "gondom" van vele hogy alvás előtt rárakom a vezeték nélküli töltőre és kész. Kocsiba a BT-s kihangosítóhoz akkor kellett párosítani mikor megvettem, és azóta hibátlanul működik. -
jozsi252
veterán
Annyira nem vagy kénytelen megvenni, mert tudod használni sima akkuval is, csak akkor tölteni nem fogod tudni őket. De aki kiad érte ennyi pénzt, az nyilván a kényelem miatt is veszi hogy nem kell külön töltőbe töltögetni az akkukat, hanem kényelmesen a mágneses töltővel feltöltöd és kész. Ha meg van mondjuk 50k-d egy lámpára, akkor legyen 8-9k is egy tartalék akkura.
Szóval aki nem sajnálja a pénzt egy jó lámpára, az a hozzávalóra se sajnálja. Nyilván nagy haszon van az Olight-nak ebből is. -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #55030 üzenetére
Igen 1-5%-al lépett lefele. Annál nem ugrált össze vissza, mert addig lépett lefele ameddig az adott hőfokot már tartani tudja huzamosabb ideig. És mivel ilyen 1-200 lumenről van kb szó, én nem vettem észre az ugrálásokat hanem szép lassan csökkent annyira a fényerő amennyire be volt lőve a hővédelem.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #55028 üzenetére
Hibátlan lámpa, nem nagyon lehet bele kötni semmibe sem ami a lámpát illeti. Nagyon nagy + hogy 21700-as akku van benne, így a runtime is baromi jó neki. PIcit árából faraghattak volna, de a lámpa így is 10/10.
Visszalépéshez annyi hogy nekem volt Fenix TK75 2015 lámpám, és az előző verzióhoz képest annyit javítottak rajta hogy amikor elérte a 65 fokot a lámpa, akkor nem egy bizonyos lumenszámra lépett vissza, hanem 1-5%-al csökkentette a fényerőt ameddig a hőfok a megadott tartomány alá nem csökkent. Ezt a megoldást kár hogy nem találtam meg még egyetlen egy lámpába sem azon a lámpán kívül.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54998 üzenetére
Egyszerűen ha nem speciális célra kell, akkor teljesen fölösleges egy 15-20k lumen fölötti lámpa. Én bőven megelégednék egy Olight X9R lámpával, no nem azért mert 25 000 lumenre szükségem van, hanem azért mert 12 800 lument 10 percig tart, majd 90-100 percig meg 6400 lument.
0 értelme van egy olyan lámpának ami másodpercekig tudja tartani a 30-50-100k lument. Szimplán ezért nincsen a nagy neveknek olyan lámpája ami sok tízezer lument tud, mert nevetséges ráírni hogy x másodpercig tudja a 50 000 lument pl. Így inkább megelégednek kisebb értékekkel de azokat kicsit tovább tudja.
Nekem ha lenne fölösleges 180k-m tuti hogy az X9R-t venném meg! -
jozsi252
veterán
Convoy M3-ról lehet tudni esetleg valamit hogy hány cd-t fog tudni?
-
-
jozsi252
veterán
Közbe elég sokat gondolkoztam rajta hogy a Convoy M3-ba milyen akkut vegyek, és az általam preferált Keeppower IMR 26650 akkut már nem nagyon lehet kapni kintről jó áron, ezért úgy voltam vele hogy BG-ről veszek Basen típusú 26650-es akkut. De nemrég ráakadtam Aliexpressen a Liitokala Store-ra ahonnan elég sokan vásároltak 26650-es 5000mAh Liitokala akkut.
Valaki esetleg olvasott arról infót hogy milyen hosszú akku ajánlott az M3-ba? Kell-e esetleg mágnest rendeltem hozzá, mert mondjuk ez a védetlen rövid lenne bele? Bár gondolom ez védelem nélküli akkukhoz lett tervezve így talán a Simon gondolt rá hogy az emberek nagy része olyan akkuval fogja használni ami a nagy áramfelvétel miatt védetlen, ezáltal rövid? -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54537 üzenetére
Nagy kár érte, pedig tényleg kiváló kis lámpa. Az X9R-t elengedtem hogy valaha hozzá fogok jutni jó áron, viszont az X7R még mindig szimpatikus..lenne ha XHP70.2 leddel lenne. Bár ha meg jobban meg lenne hajtva akkor hamarabb venne vissza.
Fogalmam sincs hogy most melyik az a lámpa ami 15 000 lumen környékén van és érdemes rááldozni pár 10k-t. Talán az Acebeam X45 XHP70.2 verzióba.
-
jozsi252
veterán
Titkon reménykedtem hogy a Seeker 2 Pro itthon olyan 43-45 környéke lesz, de így hogy 52 így valószínű marad egy kis várakozás még.
-
jozsi252
veterán
"nekem mindenképpen megérte 200km-t utazni az akksikért"
Nekem inkább megért volna 1500ft-ot a Postázás minthogy 200km-t utazzak érte. Én ezzel a postázási költséggel úgy vagyok hogy inkább kifizetem azt a 1000-1500ft közötti árat, minthogy elmenjen rá 1-2 órám hogy az adott termékért elmenjek.WestBam
Felejtsük el, thx a warnt.
-
jozsi252
veterán
Nem fogsz találni szerintem Aliexpressen egy db-ot sem ebből. Én még mindig azt tartom hogyha van valami ismerősöd aki IKEA fele jár akkor küldess vele. Vagy pedig valamelyik nagyobb áruházláncnál vegyék mondjuk Vartát. Legyen az Edigital, vagy Media Markt. De ha netről rendelsz eneloop-ot, azzal se jössz ki olcsóbban mintha küldetnél valakivel IKEA-ból.
-
jozsi252
veterán
Itthon nem fogsz hozzájutni sehol máshol az IKEA-n kívül. Esetleg valamilyen aprós oldalon böngéssz hátha valaki árul. Külföldről meg hiába rendelsz mert 1500-nál több a szállítás, szóval azzal sem vagy előrébb.
Én régebben volt hogy segítettem pár topiclakónak hogy mikor IKEA-ba jártam akkor vettem nekik és elpostáztam ajánlottan, de sajnos mostanában én se fogok arra járni.MPL Csomagautomatába amúgy 890ft a küldés, Foxpost automatába pedig 700ft, szóval ha esetleg találsz valakit aki tud neked venni, akkor ez a kettő legolcsóbb megoldás a postázásra.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54341 üzenetére
Jó lenne ha lenne belőle olyan verzió aminek az áramerősségét lehetne állítani, mondjuk 500-1000-1500mA. Az USB HUB-ok illetve jobb powerbank miatt ahol lehetőség van 2A fölött tölteni, simán ki lehetne használni. De nyilván akkor drágább lenne, meg nagyobb lenne picivel, kompromisszumokkal járna.
Nekem a drónok miatt van itthon li-po töltőm. Van aki esetleg ilyen töltővel tölti a Li-ion akkuit? Nemrég láttam olyan kis foglalatot amibe bele lehet pattintani 1 vagy 2 akkut, és deans t csatival csatlakozik a lipo töltőhöz.
-
jozsi252
veterán
Rendelhető az FW3A. Minőségre szerintem nem lesz vele gond, Lumintop jónak mondható. Viszont a Neal féle lebonyolítás miatt várok ameddig valamelyik nagyobb webshopba elérhető lesz. Pedig nagyon szimpatikus a lámpa..
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54141 üzenetére
Van kompatibilitás.De pl. a PL széria csak a PL szériával kompatibilis, az R50-hez amit adnak az csak az R50-hez jó. A mostani L Dock pl. R50 meg PL szériával nem kompatibilis. Nem is annyira a kompatibilitás zavar, mert ha veszek egy lámpát akkor jár hozzá. A fő gondom hogy miért kell ennyi félét kiadni? Most ha Pl-t akarom tölteni akkor azt szedjem elő, ha az S1R-t akkor a hozzá valót, ha lenne R50-em akkor ahhoz valót szedjem elő..
Ezt úgy kellett volna megcsinálni hogy 1 félét kiadni 1A-el, és az kompatibilis legyen mindegyikkel.Maglite témához annyi még hogy van nekem itthon olyan adapterem hogy D akku méret, és a közepébe egy AA akkut lehet beletolni. Nyilván olyan hosszú ideig közel sem világítana az eneloop pro akkuimmal, de a súlyra viszont jótékony hatásra lenne, illetve a tölthetőségre. Esetleg hasonló megoldással próbáltál Maglite lámpát?
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54136 üzenetére
Ha jól tudom akkor kábellel együtt árulják csak 30$ környéki áron, szóval itthon olyan 8990ft környéki árra kell számítani úgy gondolom!
Elején nagyon jó ötletnek nézett ki ez a mágneses töltési megoldás, de most már kicsit elszaladt velük a ló. Konkrétan a fegyverre szerelhető lámpához külön verzió van, S1R-hez amit kaptam az egy másik nagyobb verzió, S30RIII-hoz dockot kaptam, kijött egy olyan ami MCC II nevű ennek fekete az egyik oldala és 1A tud, illetve most kijött egy másik az L-Dock-hoz ami nem fekete de szintén 1A tud, illetve az R50-hez egy külön verzió van.
Ez a L Dock legalább olyan hogy R50-en kívül mindent tud tölteni ha jól tudom, ami azért jó dolog.Más: Kínáltak Maglite rúdlámpát megvételre, nem voltam nagyon tisztában a termékpalettával de kizárt dolog hogy én 2019-ben D vagy C elemmel használható lámpát vegyek 10-20-30k-s áron.. Elhiszem hogy hatalmas neve van a lámpák között, ráadásul ez évtizedek óta tart, de azért elég vicces 2019-be 3D elemet betolni egy lámpába ami még 700 lument sem tud, a súlya nagyobb részét meg az elem teszi ki.
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54128 üzenetére
Jó hogy végre nagyobb lámpagyártók kezdenek elrugaszkodni a 21700-as akkuk fele, mert ha minél kisebb méretbe bele akarnak zsúfolni minél több kapacitást, akkor ennek van értelme.
Módkiosztás alapján egyetértek abban hogy elég érdekesre sikeredett. Hogyha 1200 lument tud tartani majd 2 órán keresztül, akkor a turbó módról mikor visszalép nyugodtan belőhettek volna egy 1000 lumen környékét. Ebből a szempontból jobb az R50 Pro csak ugye abba 26650-es megy bele.
Ez az L dock meg ahogy látom jó majdnem az összes ilyen módon tölthető Olight lámpához. -
jozsi252
veterán
Van valakinek Miboxer C8 töltője? Gondolkoztam rajta hogy be kellene szerezni 1db-ot. Mert amikor tölteni kell egyszerre nagyobb mennyiségű akkut akkor jól jönne hogy egyszerre tudok 8 akkut egyetlen egy töltőbe.
Kíváncsi vagyok hogy aki vett, mennyire vált be? -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #54029 üzenetére
Ezek után akkor le is mondok róla. Jó volt ismét olvasni a mindenre kiterjedő tesztet, viszont én is nagy negatívumként hoznám fel a fejpántot illetve a hővédelmet. A mágnes annyira nem izgat, mert ha olyat akarok szerelni akkor ott vannak a mágneses Olight kézilámpák. A fejpántról tudtam is hogy ez a béna megoldás van hozzá, aminél sajnos borítékolható az hogy mozgás közben könnyebben mozog el mint a "normál". Viszont a hővédelem hiánya el is döntötte hogy ezt kihagyom.
Akkor inkább marad egy Skilhunt H03 ami nem sokkal drágább de mindenben jobb, vagy még nincs Armytek lámpám, ezért a Wizard Pro v3 jó választásnak tűnik. Kérdés megér-e annyi pluszt az Armytek. Persze itthoni gari azért nem kevés a lámpára, elviekben megéri, gyakorlatban pedig fene tudja. -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #53973 üzenetére
Lemaradt a link ha esetleg valakit érdekelne: XTAR DRAGON VP4 PLUS Smart Battery Charger Pouch Probes Adapter Car Charger Fast Charging 4 Slots Cargador 18650 Battery Charger
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #53931 üzenetére
Megtennéd majd hogy a test átmérőjét megméred ami belemegy a fejpánt részébe? Van az Xtar H3-hoz egy tartalék új fejpántom, aztán ha nem vastagabb a test a warboy-nál akkor az frankó lenne. Úgyis kellett volna egy 2. fejlámpa, aztán ez pont jó lenne.
Azt a fejpántot nem szeretem ami jár hozzá, mert nem elég stabil. Sokkal jobb ami a fejen felül is átmegy. -
jozsi252
veterán
válasz
Zola007 #53929 üzenetére
Ismerősnek amit rendeltem Ali-ról 17 000ft-ért Xtar Official Store-ból Dragon-t, még egyelőre nem jött be az országba. Viszont ha át jön a vámon akkor ennyiért jó deal szerintem. Esetleg érdemes lenne/lett volna elgondolkozni neked is ennyiért egy Dragon töltőn. És akkor lenne egy minden egybe készüléked.
A SKYRC MC3000 töltő egy még profibb töltő mint a Dragon, több beállítási lehetőség is van rajta, ezért nagyon ajánlott vétel az is, viszont az még a Dragon-nál is drágább töltő. Én is a Dragon vásárlása előtt gondolkoztam rajta hogy azt veszem, pár ezer ft-al lett volna csak drágább, de úgy voltam vele hogy a Dragon is bőven elegendő lesz nekem mindenre, nem is bántam meg.
-
jozsi252
veterán
válasz
Zola007 #53922 üzenetére
Az a baj hogy nem csak hogy olcsón nem, de drágán se fogsz olyan töltőt találni ami mindenben megfelel számodra, mindent tud, és minden jó rajta. Kompromisszumokat kell kötni sajnos. Xtar Dragon tényleg egy nagyon jó töltő, illetve ennek azért mondhatni pontosabb a belső ellenállás mérője mint az Opus-nak, régebbi akkuknál még hasznát is veszem neki, mert azokat az akkukat olyan lámpába rakom bele amelyeknek nincs nagy áramfelvétele, szóval hasznos dolog ez a belső ellenállás mérés, de nagyon ritkán használom.
Mivel a töltőt töltésen kívül nem olyan sokszor használom másra, ezért igazából egy Olight UC is megfelelne bőven nekem, mert azért általában bőven van idő hogy feltöltődjön 1-1 akku. Nyilván a 26650--es akkukhoz jól jön a Dragon 1-2A-es töltése, de mivel nem 10db akkut kell tölteni hanem mondjuk csak 2db-ot, ezért 2db Olight UC bőven eltöltögetne nekem napközben.
Ilyen kis kompakt volt régebben a Cottonpickers töltők, nem tudom ismered-e, de hasonló elven működik mint az Olight UC, csak kijelzi a feszt, áramot lehetett állítani stb.
Értem hogy fontos a belső ellenállás mérés, ahogy mondtam én is használom nagy ritkán, de ha nem lenne akkor is meg tudnék lenni nélküle. Akkor pedig úgy csoportosítanám az akkukat hogy kb. hányszor voltak töltve, illetve milyen régiek. -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #53797 üzenetére
Napokba be kell mennem hozzájuk, mert a S30R Baton III azt produkálta tegnap, hogy töltöttem fel, és a végefele kezdhette el, de a mágneses kis dock-nak a ledje zöld pirosan villogott. 4.19V-ig töltötte fel, szóval az akku nem rossz szerintem, lehet a töltővel lesz valami.
-
jozsi252
veterán
válasz
Zola007 #53738 üzenetére
Attól hogy Ni-MH is töltesz, nem feltétlenül kell meríteni. Legalábbis egy normális Ni-MH nem igényli a refresh-t mint régebben. Lehet hogy intenzív használat után jót tesz neki évente 1 refresh, de ennyi. Ami meg nincs annyira kihasználva, azt meg elég simán tölteni.
Ha az ár érték fontos akkor vedd az Opus-t. Lii-500 se tud amúgy refresh-t csak tesztet. -
jozsi252
veterán
válasz
Zola007 #53732 üzenetére
Ismerősömnek nemrég rendeltem Aliexpress-ről 17 000ft-ért. Ha átjön a vámon akkor ennyiért szerintem hibátlan vétel volt neki. Ha nem akkor sajnos ez van, de még akkor is olcsóbb mintha itthon vette volna. Én szeretem nagyon, jó hogy mindent tud tölteni, meg mindent tud amire szükségem van. Hozza az Xtar minőséget.
De ahogy írtam privibe, a Miboxer C4 is elég jó azért. -
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #53711 üzenetére
Köszi az infót, akkor lehet nem erőltetem. Akkor venni is olyat fogok ami nem gyors töltős, mondjuk valami ehhez hasonló. https://www.blitzwolf.com/40W-EU-4-Ports-USB-Charger-p-287.html
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Töltővel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Az adapterem behalt így az Olight lámpáim nem tudom tölteni USB-n. Kaptam egy ilyet kölcsönbe ameddig nem rendelek valamit. BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With Power3S Tech - Black
Szerintetek a QC3.0 gyorstöltés miatt nyugodtan tölthetem a lámpákat erről? Fel fogja ismerni hogy olyan eszközt raktam rá ami nem gyorstölhető, hanem sima 5V 1A környéke kell neki?
Van aki hasonló adapterrel tölti az USB-s lámpáit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest