- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Azt direkt nem írtam
, az Emisar D4SV2 egy mindenre jó kis lámpa , közelre távolabbra ( a mateminkon kívül csak nagy lámpákat írtam , mert a kolléga az erdőket járja , és én legalábbis oda a nagyokat viszem ) !!
A múltheten a Sofirn SP70 volt a soros , az nem csak egy nagyon jó lámpa , hanem önvédelemre is lehet használni
kár , hogy már nem elérhető ( heileg általam 4 darab van és mindenki elégedett
, ezzel "sarajhvh" kolléga is meg lenne elégedve , Vál szíj is járt hozzá , keresztbe vágom a vállamon és elvan
) !!
-
H-Zol
senior tag
A Convoy lámpák mind javíthatók , alakíthatók , van hozzá alkatrész ellátás ( LED -ek , driverek , tükör , üveg , kapcsoló, minden ) , szinte egyedülálló a lámpa gyártók között ezen a téren , még Sofirnêknál lehet drivereket és egy pár fajta LED -et venni !!
A wizárdnál még ráadásul nem is csavarral van rögzítve a gumi a kapcsolónál ( hogy tudd javítani ) hanem bele van préselve!
-
H-Zol
senior tag
Azt én is
, mert mindég az lett a vége , hogy a beígért idő eltelt és teltek a napok a hetek és ha mertem szólni , még én voltam a rossz , és jöttek a részletek , most ennyit bírok , most csak annyit és ez szinte mindég így volt !! Én is voltam anno nehéz helyzetben és kértem kölcsön , de én nem tudtam volna aludni ha a beígért időre nem tudtam volna visszaadni ( inkább kértem volna mástól, de akkor is vissza adtam volna , de nem mindenki ilyen
) !!
-
H-Zol
senior tag
Egyszer ( még katonaság előtt ) egy motoros bukó sisakot adtam kölcsön , katonaság alatt eladtam a motoromat is ( ETZ250 ) és mikor megint vettem motort már az istenért nem emlékeztem , hogy kinek adtam kölcsön
!
Majd vagy tíz évre házi buliban voltam és a szekrény tetején megismertem a Nolan bukómat , gyalog de bukóban mentem haza -
H-Zol
senior tag
Én úgy vagyok vele , hogy kellene egy Brand lámpa , de félek , hogy nekem nem fog tudni újat mutatni se többet !!
A Convoy lámpák felé hajlok mostanában , már van elég sok állandó áramú driver ( habár engem az sosem zavart ha nem az volt ) , olcsók , alakíthatók ( több LED közül lehet egy , egy lámpához választani ) , javíthatók !!
Mostanában azon veszem magam észre , hogy a kis S8 sokat jön velem
ennél kompaktabb lámpa , és ilyen
fényerővel , és kis fényerőn is jól használható , elvagyok vele mint a gyerek
, és 8800ft volt a 18650 -es csővel és a rövid csővel kis aksival vapcell M11 V2.0 1100mAh !!
-
ronati
tag
Több jó oldala is van a történteknek: Újra elmehetsz otthonról, ha mindenképp barack kell, ha megmarad megeheted.Ha meg nem akarsz anyagbeszerző lenni, mondhatod, hogy jobban jár, ha Ö megy érte. Na persze az ok a cserére se ismeretlen, mert nem csak a polcokon van olyan amit jól megnézhet az ember fia.
-
H-Zol
senior tag
Gondolom azt mondtad , hogy nem volt barack
, és nem akartál üres kézzel hazamenni !!
Az ananász is nagyon finom , már nagyon régen nem ettem ( nállam sok a gyümölcsfa és tesz az asszony mindenféle kompótot , legjobb az őszibarack de megpucolva ( haja nélkül ) , de van cseresznye , körte , szilva is !! -
H-Zol
senior tag
Én meg pont fordítva jártam , hardveraprón , ( leptop) fog hegyről válaszolt az eladó, egyszer csak beírja , hogy nem is hiszi , hogy van már neki , esetleg egy de az se biztos , na akkor írtam neki , hogy tudod mit hagyjuk az egészet , és megköszöntem az együttműködést , erre többet nem irt
, és rögtön le is vette a hirdetést !! De találtam másikat , hát az az eladó, egy nagyon korrekt , és nyélbe is ütöttük az üzletet !!
-
H-Zol
senior tag
Dehogy világítok
, akkor eltörik bennem valami és már úgy nézek rá
, nem rossz közelre még jobb is , hogy egy kicsit sárgás , de turbón már , nem , ott szép fehér !!
Xpl-hi LED el csak a Lumintop edc18 - am van , 6500K , de ott nincs semmi beütés mint az XHP35Hi ott se nincs , azzal több lámpám van ! -
Jack72
aktív tag
Persze, én is szeretem a tartós dolgokat de sajnos magasabb árkategóriában is sok a vacak. Egy teljesen banális példa: felmosóvödör és a hozzátartozó rongykicsavaró vagy 30 évig a garázsban pihent. Most elővettem és azt használom pár éve. Az újak pár hónap alatt eltörnek.
Vagy a Varta zoomos zseblámpám, ami 3 évet nem bírt ki...ki kellett dobni...
Mondjuk ennek nagy előnye, hogy megtaláltam ezt a fórumot, a nagy hátránya meg majdnem az a 200K pénzecske off lett. -
Jack72
aktív tag
Gondolom nem az örökkévalóságig akarod használni egyik lámpádat sem...
Mindenhol lecsökkent a tervezett elavulási idő, kell a gyakori bevétel. Több külföldi lámpás fórumot olvastam az utóbbi időben és bizony a nagy márkákat is többször lehúzták. Amit hiányolok idehaza, az a szűk piac. Az USA-ban azért jóval nagyobb a választék és elérhető szinte minden. -
-
FBLLMAG
senior tag
Nyomogathatod újra a gombot
.
A hőfokra állítás (3 gyors gombnyomás + 2 gyors gombnyomás + 2 gyors gombnyomás +2 gyors gombnyomás, amíg el nem kezdi a hőfokot villogni) utánna 4 gyors gombnyomás a beállítás. Elsőre a külső hőfokot állítod be (23 °C -nál 23 gombnyomás). Második villanásnál a leszabájozást (60 °C -nál, 30 + 30 gyors gombnyomás).
Ha nem csak a fokozatmentes szabályozást használod, akkor ezt is kapcsolgathatod.
3 gyors gomnyomás a fokozatokkal való állításhoz. 4 gyors gombnyomás az állítás. (MIN, MAX, fokozatok száma). A fokozatmentes szabályozást is állíthatod (RAMP MIN, RAMP MAX).
Mindig 4 gyors gombnyomás az állítás.
Eleget nyomkodtad a gombot?
-
H-Zol
senior tag
El , azt is elviszi , minden vissza áll gyári beállításra
De ezt te tudod 3 klikk ( aku szint ) 2 klikk -2 klikk -2klik- 4 klikk rátartani első villanás hőfok beállítás , ahány fokos a lámpa , annyit nyomsz ( egy óra bent és amit mutat a hőmérő,ha ez megvan előről kezdeni és 4 klikre rátartani és a második villanásnál elengeded és 30 foktól indul , ha rá nyomsz 30-at akkor a lámpa 60 foknál lép vissza ( én 40 nyomok rá) !
Most mindjárt jön "bedvóter" kolléga és kioszt) !!
-
FBLLMAG
senior tag
Akkor kell helyette valami más, hogy ne válltozzon a darabszám.
Nálunk a jövő héten tartjuk az évzárót. Rólam tudják, hogy van 1 - 2 lámpám. Már kerestünk biztosítékszekrényt az éjjel. (A medence világítása, fűtése, levegőztetése, kevertetése áramfelvételét nem bírta a védelem. Más esetben a konyha okozott problémát. Volt, hogy kitaláltuk az esti sétát a domboldalban. És kicsit korábban sötétedett a télen. Nálatok, Budapesten, valami kazamata szerűség van a föld alatt. Én meg csaltam. Véletlen volt nálam lámpa.
)
-
H-Zol
senior tag
Ha "yana" kollégának ez tetszik , én csak linkeltem , hogy nem mindegy aksival együtt 14500ft , vagy aksi nélkül akciósan 22000ft
még egy aksi bele , és egy tizesel drágább ( kintről , hogy az itteni árát el Érd , még egy lámpát simán behuzhatsz , egy WK-03 -at )
Horgászni nem nehéz az , ez nem futás !! -
Jack72
aktív tag
-
H-Zol
senior tag
Egy próbát megér , ha szerencséd lesz menni fog !!
Lehet már nem tudjátok , nekem is rosszul ment a kis Lumintop edc18, és addig nyomkodtam hogy ez lett a végeletört a panel ről az a kisebb kukorica szemnyi kapcsoló
, de ki basztam vele oda ragasztottam pillanat ragasztóval , és vissza is forasztottam , és működik
Angol tudás híján egy Hazug ismerősöm írt a gyártónak és küldtek is posta költség árán másik gumit ( mert egyedi
) , de soha nem ért ide , már nem is kérdezem tölle , hogy , hogy állnak a gombok !
Majd keresek mást aki ír a gyártónak , vagy neki állok én a végén fordítóval !
Ez a lámpa több mint két évig volt napi használatban !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest