- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
az frankó. lehet letesztelem majd őket kíváncsiságból.
olvasom, hogy a kínaiak fejlesztésben hogy élre törtek, a CATL-nek és a BYD-nek is vannak olyan szilárdtest akksijaik, amiket át lehet fúrni, nem robbannak fel, nagyobb az energiasűrűségük stb. azt mondjuk nem tudom, hogy a töltési ciklusok számának növelésére ráfeküdtek-e. ezek autó akksik, de pár éve még azokban is 18650-ek voltak, később 21-esek, nem tudom, hogy most mi lehet a helyzet. meglepne, ha még mindig ilyen kis cellákat hegesztenének össze.
-
benfolds
őstag
használ itt valaki rajtam kívül 8 éves vagy annál öregebb li-ion akksikat? 8 évesek már a sanyo ur18650nsx akksijaim, mondjuk csak 67 ciklus van bennük, de nem igazán veszem észre, hogy lassabban merülnének, mint az elején. 2600 mAh a kapacitásuk, 20A-t tudnak folyamatosban. azt gondoltam, hogy ennyi idő után már el fognak öregedni, de nem. most néztem utána, 2013-as a konstrukció, azóta a gondolom a kínaiak már sokkal jobbakat is gyártanak.
-
benfolds
őstag
válasz
FBLLMAG #78701 üzenetére
Nálam is kerti munkáról volt szó, és elég lett volna kevesebb fény, de egy könnyebb lámpa. Csak sajnos a h03 az egyetlen fejlámpám. Amúgy nagyon szeretem, de amikor elég a kevesebb fény, akkor a kényelemre jobban rá lehetne menni.
Néha olyan is van, hogy még több fény (nagyobb táv) lenne jó. -
benfolds
őstag
válasz
FBLLMAG #78698 üzenetére
igen, hajlamos vagyok jobban meghúzni, mert hamar kilazul. az utóbbi időben rengeteget volt a fejemen, végül is nem csoda, hogy nyomot hagyott. még tavasszal ilyen napi 6-7 órát folyamatosan dolgoztam vele egy hónapon keresztül. lehet, hogy majd mindig változtatgatom a pozíciót. igazából azt sem tudom, hogy a homlokon milyen magasan kell hordani, ma feljebb toltam és szerintem kényelmesebb volt, mint ahogy eddig hordtam.
-
benfolds
őstag
na, ez a téma még biztos nem merült itt fel.
mostanában naponta több órát (4-5-6) használom a skilhunt h03 fejlámpát, a pántjának a gumi része meg szokta nyomni a homlokom, normálisnak vettem egy ideig, de az előbb vettem észre, hogy bár tegnap éjfél óta nincs rajtam a lámpa, a nyoma még mindig ott van a homlokom közepén, két 0,5x0,5 cm-es ponton. eléggé ledöbbentem, amikor megláttam. más is tapasztalt ilyet? lehet, hogy ez most már így marad?arra gondolok, hogy tegnap ugye nagyon meleg volt, olyankor jobban dagadnak az erek a homlokon is, és lehet, hogy azért hagyott nyomot a lámpa, mert ezek sokáig voltak elszorítva.
-
benfolds
őstag
Convoy C8-nak van valami budget alternatívája mostanában? Sofirn-től esetleg? Barátom elhagyta az övét, kéne valami helyette.
-
benfolds
őstag
az sp33s-hez és az sp33v3-hoz adnak 18650 akksi adaptert, vagy csak 26650-nel megy?
-
benfolds
őstag
szerintetek mekkora fényre lehet számítani egy ilyen 3w-osnak mondott led-es olvasólámpától? elég lehet a fénye? bezzeg a háttérvilágítás 10w-os...
-
benfolds
őstag
köszi a tippeket a hangulatvilágítással kapcsolatban. igazából fényfűzérre gondoltam, de lámpa is jó lehet. ikeában találtam elég nagy választékot fűzérre, de fontolóra veszem a lámpát is.
-
benfolds
őstag
egyszínű, sárgás hangulatvilágításra lenne tippetek? semmi villogás, rgb stb nem kell. meleg, sárgás fénye legyen. nem kell nagy fényerő, csak valami szolid. az elemes talán jobb lenne, mint a hálózati, de nem ez az elsődleges szempont.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
sajnálom, hogy féltem elindulni, amikor láttam, hogy egy rohadt nagy tömb közelít vp. megye felé. biciklivel mentem volna, csak emiatt lett volna gáz. aztán láttam a térképen, hogy csak 1 mm-ek estek azon a részen, csalóka volt a radar, de akkor már késő lett volna elindulni. remélem, hogy a következő is ezen a környéken lesz.
-
benfolds
őstag
hát igen, két nagy modell van, a gfs szerint nem lesz (az 1 mm-ek inkább azt szokták jelenteni, hogy van 10% esély), az ecm szerint 13 mm várható. általában a kettő között van az igazság, szóval most esélyesnek tűnik, hogy lesz eső. holnap reggel 6-kor és délben fog frissülni, mindenképpen nézzenek rá indulás előtt erre a két linkre azok, akik több 100 km-ről jönnének.
-
benfolds
őstag
válasz
z123456z #76188 üzenetére
én itt voltam a hajagban 2 éve. nem veszélyes olyan szempontból, amit írtál, mert messze van lakott területtől. csak ukrán vagy orosz nemzetiségű fiatal vendégmunkásokkal találkoztam. kicsit hülye érzés volt, mert úgy tűnt, mintha az egykor volt nagy "birodalmuk" mementóit keresnék és azokon nosztalgiáznának.
-
benfolds
őstag
hánykor lesz a találkozó?
-
benfolds
őstag
válasz
FBLLMAG #76070 üzenetére
nincs ember, aki most megmondaná, hogy lesz-e eső 21-én, ne viccelj.
most vasárnap várhatóan lesz eső, durva hidegbetörés jön, ami tartósnak ígérkezik.
-
-
benfolds
őstag
válasz
bedvóter #75899 üzenetére
igazából a mayer antal-kilátó esetében nem sokat kell az erdőben jönni-menni, az essegvárnál meg ugye semennyit. az essegvár olyan szempontból egyébként tényleg jó, hogy mindenféle távolságra vannak megvilágítható objektumok, míg a kab-hegy tetőről bár jó messzire el lehet világítani, akár a balatonig is, csak közelebbi dolgokat...nem tudom. bár ugye ott a torony, ami elég jó "célpont".
vadászfűggő amúgy, hogy mennyire problémáznak, én voltam erdőben mostanában párszor 4 után, egyszer találkoztam pickuppal, rajta a szarvassal, de nem szóltak. de más években volt olyan, aki azt mondta, hogy azonnal tűnjek el. -
benfolds
őstag
én is elmennék a találkozóra, jó az essegvár is, de talán még jobb a mayer antal kilátó, tőle nem messze, a tiszafás fölött, mindkettőt ismerem. de a legjobb szerintem a kab-hegy lenne, akár a hegytető, akár a molnár gábor kilátó.
azt tudjátok, hogy október 15-ig erdőlátogatási tilalom van du. 4 és reggel 9 között? -
benfolds
őstag
bocs, nem ide akartam.
-
benfolds
őstag
válasz
Cyborg #73671 üzenetére
köszi szépen. ez az xml2-es s2+? picit hotspotosnak tűnik ahhoz képest.
nem rossz ez a BL03, de ezektól a műanyag konzoloktól nagyon ódzkodom. eddig minden ilyen eltört nálam 1-2 éven belül.
a faék egyszerűségű filléres, gumis bepattintósnak meg 6 év alatt semmi baja nem lett. -
benfolds
őstag
mondjuk elég fura, hogy 3 év garanciát adnak egy akksira, amikor intenzív használat mellett max. kb. annyit bírnak. nem az én világom, hogy legyilkolok egy terméket, aztán viszem garanciáztatni, de biztos én vagyok a hülye. megpróbálok vigyázni a dolgaimra, amennyire lehet.
egyébként ha megtehetném, akkor nem lenne kérdés, hogy kisebb áramon töltsem-e az akksikat, de a dilemmát az okozza, hogy famászáshoz, fűrészbe kellene az akksi. az talán működhet, hogy mondjuk 40%-ra lemerítek két akksit (kettővel működik a fűrész), csere a feltöltöttekre, 30 perc gyorstöltés, csere stb. a két órás lassú töltés nem igazán fér bele akkor sem, ha 40%-ról kell feltölteni az akksit, és meglenne kb. 1 óra alatt (de lehet rosszul saccolom meg.) az a baj, hogy még nincs gyakorlati tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy mennyit lehet dolgozni a két 4 Ah-s akksival. a másik, hogy sokszor nyári melegben kellene tölteni a szabadban, nagyobb áramon töltve meg gondolom, hogy igencsak tudna melegedni. most egy másik rendszeren vagyok és annál azt tapasztaltam, hogy még 12 fokban is várnom kellett kb. 20 percet, mire annyira visszahűlt az akksi, hogy elkezdje tölteni a töltő.
nem tudom, hogy melyik megoldással járnék jobban (egye fene kivehetjük a képletből a lidl érdekeit)
-
benfolds
őstag
azzal kapcsolatban tudnátok segíteni, hogy a 4,5 A-es lidlis parkside dupla gyorstöltő vajon mennyivel gyepálja jobban az akksit, mint a szimpla, 2,4 A-es? nem lenne baj, ha nem két óra, hanem egy egy óra alatt töltődnének fel az akksik, de ha mittudomén kétszer hamarabb tönkremennek a nagyobb áramtól, akkor inkább a kisebb teljesítményű töltőből veszek kettőt.
-
benfolds
őstag
válasz
xcsabo #72126 üzenetére
köszi. elég szép ára lett, plusz még ott a posta is. látszik, hogy régen vettem már lámpát. amúgy nem ragaszkodnék az s1-hez, lehet, hogy az újabb convoy-ok is hasonlóak, nem tudom. hirtelen nem tudtam kiigazodni az alis convoy shop kínálatán. már a lumeneket sem merik kiírni. amúgy van s2+-om is, a legerősebb, de biciklin nem valami jó a kiosztása. merthogy oda kell a lámpa. a középső fokozat nem olyan erős, mint az s1-en a 3/4, max-on meg nagyon hamar leszívja az akksit. ha lenne xpl-es s2+ 4 fokozatú, épeszű kiosztással, az is megtenné. de lehet vannak még jobb alternatívák, nem tudom, mondom, régen rendeltem lámpát. az fontos, hogy ugyanaz az átmérője legyen, mint az s1-nek és az s2+-nak, mert azzal kompatibilis a konzolom.
a mostani s1-em még nem halt be teljesen, de a kapcsolóját nagyon sokat kell tapizni, hogy eltalálja a megfelelő fokozatot, szóval várhatóan nemsokára csereérett lesz.
előre is köszi a tippeket. -
benfolds
őstag
nem lehet már astrolux s1-et kapni? mi van helyette?
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #71738 üzenetére
ja, én azt is megfigyeltem, hogy kár megpróbálni jó szándékkal jobbat ajánlani, mert minden lidlis/aldis/berner lámpatulajdonos kétségbe vonja, hogy van jobb az ő lámpájánál.
-
benfolds
őstag
válasz
WestBam #71721 üzenetére
köszi, kíváncsian várom, hogy mennyit bírnak majd ezek az akksik. kémiai típustól is függ, az nsx-es panasonicra 500 ciklust írnak. ennek nca (lithium nickel cobalt aluminum oxide) a kémiai típusa, azt írják, hogy a teslákban is ezt használják. meglepődtem, hogy ilyen sokáig húzzák.
-
benfolds
őstag
fura, hogy a zanflare f1-re indult be a nosztalgia, vagy ez inkább a jó vételnek szól? mert amúgy szerintem nem egy túl jó lámpa, én utáltam a kapcsolóját, plusz a kategóriájában az s2+/astrolux s1 mérete is jobban kézre állt nekem. a kiosztására már nem emlékszem, de az s1-ével meg vagyok elégedve. ha próbálok elvonatkoztatni attól, hogy nálam az s2+/s1 biciklilámpaként működik nagyrészt, aminek ugye az f1 kevésbé jó a méreténél fogva...hát nem tudom, lehet, hogy elfogult vagyok emiatt a két klasszikussal kapcsolatban. a másik, hogy az f1-ből annak idején 3-4 db-ot rendeltem a tágabb családba, ismerősöknek, amiből már kettő bedöglött.
-
benfolds
őstag
általában hány töltést/évet bírnak a 18650-es akksijaitok? ma lepődtem meg, hogy a 2017 januárjában vásárolt 7 db bontott(!) UR18650nsx cellám, amikben egyenként 44 töltési ciklus van, teljesen jók még mindig. főleg astrolux s1-ben használom őket. a kapacitásukat nem méregettem, de a használat során nem vettem észre, hogy előbb merülnének, mint kellene. igaz, hogy csak nagyon ritkán, véletlenül szoktam őket addig meríteni, amíg a védelemmel ellátott lámpák hagyják, amúgy kb. 30-40% körül cserélem őket teljesen feltöltöttre. ezekkel egy időben vettem egy NCR18650B-t is, amit a skilhunt h03 fejlámpámban használok, abban már 59 ciklus van, de szintén jónak tűnik. eredetileg azzal számoltam, hogy kb. 3-4 év után el fognak öregedni az akksik, de ez nem következett be egyelőre.
-
benfolds
őstag
válasz
Lacerta #71436 üzenetére
ok, azért köszi. ezt a fogyasztásmérőt kb. 10 éve vettem, akkor megmértem vele pár dolgot, utána kb. 5 év múlva vettem elő megint, de addigra megdöglött benne az akksi. hiába tettem hálózatra 16 órákra, nem töltődött fel. megpróbáljam lii-500-zal életre kelteni? kéne valami spacer hozzá.
-
benfolds
őstag
válasz
Lacerta #71413 üzenetére
a méretre is értettem. viszont kölcsönkaptam egy másfajta lidlis fogyasztásmérőt, ami 2x1,5v-os LR44-es elemmel működik. belepróbáltam az elemeket az én lidlis fogyasztásmérőmbe, működött vele. igaz, csak egy pillanatra dugtam rá a hálózatra. vegyek bele szerinted elemet, nem lesz gond? jól sejtettem, hogy nem ajánlott az elem, a leírásban is benne van. az akksitartó fedele is ilyen iszonyatosan hülye, háromszög fejű csavarokkal van lezárva, alig tudtam kinyitni. gondolom, hogy nem véletlenül zárták le így. amúgy rohadtul nem értem, hogy miért volt szükség ilyen sehol sem kapható akksikra, miért nem volt jó az elem.
-
benfolds
őstag
éjszakai fényből mit ajánlanátok? xiaomi mijiám van 4 éve, tökéletes, de úgy látom, hogy már nem kapható. olyan kellene, ami infrás / mozgásérzékelős, nem konnektoros. bekapcsol, amikor be kell, nem kapcsol be, amikor nem kell. a mijia ilyen volt. esetleg ez?
-
benfolds
őstag
esetleg keresd meg Zozz kollégát.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #69501 üzenetére
mondjuk kár, hogy leesik a pántról, ha fel van csiptetve. meg az a műanyag sem lehet túl kénylemes a fejen...
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #69493 üzenetére
engem érdekelne két darab. ha lehet, két különböző színben, mert egy kisgyerek testvérpárnak lenne, de nem baj, ha egyformák.
-
benfolds
őstag
válasz
bbsofficial #69433 üzenetére
nem hinném, hogy az f1 nagynak számít. én úgy képzelem, hogy egy vak kézbe veszi, letapogatja a méretét, érzi a súlyát, valamennyire érzékeli a fényét, talán ezek lehetnek, amik örömet okoznak neki. de lehet, hogy rosszul gondolom. én astrolux ft03-ra tippelnék. az egy szép és nagy lámpa. fénye is van.
(gyerekkoromban sokszor azon gondolkodtam, hogy mi lehet rosszabb: vaknak, süketnek vagy némának lenni, és beleborzongtam a gondolatba, amikor elképzeltem és eljátszottam ezeket a élethelyzeteket. kb. ugyanez az érzés fogott most el.)
-
benfolds
őstag
válasz
UberMutant #69269 üzenetére
(AAA elemet akartam írni, mert nem csak alkálit lehet bele tenni, ugye) -
benfolds
őstag
mindig mondom, hogy nem forgathatót kell venni, mert egyrészt tök felesleges a forgathatóság, másrészt benne van az a hibalehetőség, ami a tiéddel történt. én a nem forgathatóba pattintgatom be az astrolux s1-et 4 éve szinte minden nap, és semmi baja. szerintem tökéletes budget kombó az a gumis tartó az s1-gyel, de s2+-szal is. tudom a szembevilágítás, de könnyen le lehet fordítani a lámpát egy kézmozdulattal a kormányon. bár városban úgyis alacsony fokozaton használom, és alapból lejjebb van fordítva, szóval nem is kell állandóan forgatni. városon kívül, erdőben meg lehet adni a lumeneknek ezerrel.
volt már több nem olcsó, pattintós konzolos lámpám, eddig mindnek eltört a tartója. nem is kell elesni hozzá, a sok ki-bepattintástól elfárad az anyag, aztán annyi neki. -
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #68182 üzenetére
Értem, köszi. Bár nem látom az appban, hogy hol van ilyen opció. Couponsnál nem jelenik meg.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #68177 üzenetére
pff, hát ennyiért vettem volna még egyet. az allowance kupon az hogy van? nálam nem jelenik meg ilyen a kuponoknál.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
rendeltem FT03-hoz aliról egy tokot. kicsit lassan jött meg (pont 2 hónap), viszont nagyon jó minőség, olcsón. hátha valaki ilyesmiben gondolkodik.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
az mitől lehet, hogy az astrolux s1-emet sokat kell kapcsolgatni, mire bekapcsol? elég bosszantó, amikor megyek biciklivel, és nyomogatni kell a gombot, vagy meg is kell állni a bekapcsoláshoz. aztán ha egyszer nagy nehezen bekapcsolt, akkor utána rövid időn belül már tudom ki-be kapcsolni, érdekes módon.
-
benfolds
őstag
mi lehet FBLLMAG kollégával? csak nem COVID-os? mondta többször is, hogy cukorbeteg...
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #65173 üzenetére
a fokozatok a tesztek alapján nem az igaziak, túl nagy az ugrás a holdfény és a low között. erről vélemény? a táv a h03-hoz képest milyen?
-
benfolds
őstag
köszi a tippet. az enyém (asszem trascend volt) akkor ment tönkre, amikor a tartalmát át akartam másolni egy vinyóra, amúgy kb. egyáltalán nem volt használva, csak pihentek rajta a fájlok. amit vennék, azt viszont egy telefonban használnám, zenéket tárolnék rajta. néha 2 órán át folyamatosan olvasva lennének róla a FLAC fájlok, hát nem tudom, hogy mennyire jó ötlet erre a célra memóriakártyát használni.
-
benfolds
őstag
egy védett ncr18650b akksin feljött a legkülső, erős fólia rész, és a pozitív végén leesett róla egy ilyen papír (?) korong + a fólia. ez már a védelem része, vagy csak a védelem védelme? ahogy nézem, az erős fólia alatt van még egy fólia, ami takarja a két pólust összekötő szálat, a pozitív felén pedig van még egy másik, nem tudom miből készült gyűrű is.
-
benfolds
őstag
most nézem, az olight is kínai? hihetetlen honnét hova jutottak a kínaiak 10 év alatt...ha ezt a fejlődést extrapolálom akár csak a következő 10 évre, akkor itt nem hogy az európai, de az amerikai cégeknek sem fog túl sok babér teremni. max a luxusmárkák meg a német prémium autók maradnak. hacsak azokat meg (mármint a német autóipart) ki nem csinálja a tesla és/vagy majd a kínai elektromos autók.
-
benfolds
őstag
válasz
istika #63225 üzenetére
ma is csak azt tudom mondani, mint tegnap. neked egy olight seeker 2 prora van szükséged.
azon legalább érezni fogod, hogy mi az a plusz, amiért kiadod a többszörös árat mondjuk egy astroluxhoz képest (ami amúgy szintén nagyon jó minőség, nem csak az árához képest). a nitecore szerintem nem akkora ugrás az olcsóbb kínai márkákhoz viszonyítva. ha 100 eurót nem sajnálsz egy lámpára, akkor a 160 sem lesz sok.
amúgy meg kuponnal, akcióval, vagy ha tudsz várni black fridayig, akkor olcsóbban, 110-120 euró körül is meg tudod venni. tavaly is volt rá group buy. most már "idősebb" a lámpa, ereszkedik az ára is lefelé, remélhetőleg.
de legjobban tényleg akkor jársz, ha élsz a FBLLMAG által felkínált lehetőséggel és kipróbálsz előbb pár lámpát.
-
benfolds
őstag
EC03 csak 6500K-s van?
-
benfolds
őstag
válasz
istika #63169 üzenetére
picit átlépi a keretedet, de szerintem erre a célra az olight seeker 2 pro-nál jobbat nem találsz.
-
benfolds
őstag
itt azt írják, hogy UV lámpával el lehet pusztítani sík felületeken a koronavírust. vajon az UV-s s2+ által kibocsájtott spektrum is jó lehet erre?
-
benfolds
őstag
az FT03s milyen a sima sst-s FT03-hoz képest? sokkal szűkebben világít?
van hozzá most 90 dolláros kupon. -
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #59613 üzenetére
a xanes a x8-as s2+-hoz vagy az astrolux s1-hez képest milyen?
-
benfolds
őstag
válasz
Gargouille #58850 üzenetére
félnék, hogy letörik a műanyag, de még nem láttam közelről ilyet, lehet, hogy jó. nekem a bujtatós gumi megoldással sincs problémám, mondjuk én nem nagyon szoktam kivenni a pántból a lámpát.
-
benfolds
őstag
höhö.
kínaiak...csak kapkodom a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest