Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Alin ezt 9 dollárért vettem akcióban, de 10-11 usd környékén mindig van. Az a sima aminek nem dupla hanem egy feje van még olcsóbb.
Kismillió néven gyártják amúgy de nagyjából egyformák, én egy éve használom, kábé mindenre elég, azóta a Nitecore TUP-ot nem is hordom magammal.
Bónusz a mágnes meg hogy full műanyag és bevonat nélküli alu, kulccsomón se karcolódik feltűnően, plusz bármi baja lesz nem sajnálom túlzottan. -
Ra3
őstag
válasz
Cyborg #74681 üzenetére
Nem tudtam hogy a Nu33 fém házas (kinézetre is teljesen olyan mint bármelyik másik NU szériás műanyag), akkor arra nem vonatkozik amit írtam.
Annak ellenére hogy ezekről nem vagyok jó véleménnyel vannak Nitecore lámpáim amikkel teljesen elégedett vagyok és azt mondom hogy megérték az árukat.
Amúgy is ha jó árat látok néha kíváncsiságból még olyat is megveszek ami tuti hogy soha nem lesz kihasználva, most az LR40-et probálgatom, jópofa cucc, de nem biztos hogy marad mert a Sofirn lt1s nekem sokkal jobban bevált. -
Ra3
őstag
Én szeretem a Nitecore-t de ezek a műanyag fejlámpái kritikán aluliak, az utolsó amim volt a NU35, minimális használat után a zsanér ment szét amin billenteni lehet, aztán még kicsit használtam és az elemtartó fedél bepattanója is eltört. Mindez úgy hogy a lakásból ki se vittem, elemet is talan 3-4x cseréltem benne.
Ez a szakmám, egyértelműen látszik a töresek helyéből hogy a műanyag öntéshez nem értenek.
Ettől függetlenül épp most rendeltem bg-ről egy LR40-et, tesztek alapján az jónak tűnik -
-
Ra3
őstag
Ma sikerült easyboxból átvenni a két jóáras Ledlenser-t (if2r/if3r).
Árban nem sok volt az eltérés a kettő között, méretben meg minőségérzetben viszont a nagy tesó sokkal brutálisabb, de igazából a kicsire se lehet panasz, csak az egy teljesen műanyag kis könnyű filigrán cucc, a nagyobbik meg fémházas masszív dögIgazából mindegyiknek megvan a maga felhasználási területe, szereléshez amúgy a kicsi is bőven elég ha nem kell nagy terültet bevilágítani és sokkal praktikusabb cipelni.
Amúgy semmilyen formában nem lehet rájuk panasz, a töltőkábel egyforma mindegyikben, a mágnesek gumírozott felület alatt vannak, a gomb is szuper, csak a lockolás ami elsőre fura volt (5-6mp-ig kell nyomva tartani).
Módmemória nincs, de nem is kell, úgyse fogsz emlékezni milyen fokozaton hagytad, mindig lentről indul, folyamatosan kattintgatni kell úgy megy felfelé, ha abbahagyod a nyomogatást pár másodpercre akkor a következő kattintásra lekapcsol.
Mindegyik lámpához 7 év regisztrációhoz kötött gari van, ami nagyon érdekes hogy az emag a forgalmazó, de hozzájuk is a Kapacitás kft-től került, rajta van a matricájuk mint hivatalos magyar forgalmazó. -
Ra3
őstag
99% biztos vagyok benne hogy megkapjuk, azért ment fel az ára mert elfogyott az emagos készlet, a többi helyen meg vagy nincs vagy rendes áron megy.
Mostanában több ilyen rendelésem is volt emagról, félár alatt küldtek ki 70ezres routert, 50ezerért Huawei Watch GT3 pro-t, mostanában korrektek ilyen szempontból. -
Ra3
őstag
válasz
Robyka #74308 üzenetére
Helló, lantern-re vagy lámpásra a nemrég emlegetett Sofirn LT1s szerintem kiváló lehet, ha még elérhető a fenti akcióban az nagyon jó ár érte (28 usd környéke), annyi hogy egy 21700-as akksi kell hozzá, vagy átalakítóval 18650-es.
-
Ra3
őstag
válasz
Digitalpimp #74298 üzenetére
Köszi, a sima exchange coins alatt néztem de ott nem volt, így már megvan, ennyiért szerintem veszek, már van egy otthon de mindenki el akarja csaklizni aki meglátja
-
Ra3
őstag
válasz
Digitalpimp #74294 üzenetére
Ezek hol vannak, az LT1s sztem jó ennyiért, 40 dollár alatt kuponokkal se nagyon láttam még.
-
Ra3
őstag
válasz
Silentfrog #71429 üzenetére
Oda szerintem nem kempinglámpa kellene, hanem valami akksis vagy vezetékes reflektor, lild-aldiban szoktam látni elég gyakran.
Ilyesmi:
A lámpások nagyon jók amúgy kempingezésre vagy kültéren bevilágítani egy kisebb területet , de max ilyen 500 lument tudnak vagy inkább kevesebbet, ha a munkaterülettől egy kicsit távolabb tudod csak lerakni az lehet hogy kevés lesz. -
Ra3
őstag
Xanes M300 tulajok figyeljenek arra hogy a mágnes hajlamos kijönni a helyéről, én úgy látom hogy nincs beragasztva, csak körbe lett öntve, ez nem 100%-os megoldás úgy tűnik.
Nekem szerencsére nem veszett el, rátapadt a kulcscsomóra, beragasztottam pillanatragasztóval, remélem ez tartós lesz, mert amúgy nekem eléggé hasznos dolog a végén a mágnes.
Eddig mindenféle edc lámpák voltak nálam, de mióta ez megvan kiraktam mindent a táskából, ez bőven elég a legtöbb helyzetben, súlya kábé semmi..Más téma, van egy Nitecore NU35-öm aminek tavaly letört a billentős zsanérja pár hónapnyi enyhe beltéri használat után, azt terveztem hogy nyomtatok neki egy fejpántos fix tartót, addig is ilyen háztartási lámpaként üzemelt.
Ez a típus mehet AAA elemekről és a belső LiPo akksiról is, az AAA-s lehetőséget nem nagyon használtam eddig, egykétszer volt kinyitva az ajtaja, most újra kellett volna, hát az elemtartó ajtajáról is letört a bepattanó pöcök, úgyhogy mostantól folyamatosan nyitva van
Vannak jó Nitecore cuccaim több is, ezeket a műanyag fejlámpákat mindenki messziről kerülje el, kábé kidobott pénz. Ezerszer inkább valami decathlonos fejlámpa ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Tavaly gondoltam rá hogy írok a gyártónak, de aztán elmaradt, most lehet hogy felszívom magam. Igaz hogy aliról vettem olcsón, tehát gari nem játszik, ha a hazai 15k körüli árat fizettem volna most rohadt mérges lennék, főleg hogy ez az ő szempontjukból simán user errornak is beállítható. -
Ra3
őstag
válasz
Gargouille #70853 üzenetére
Aki megmondaná hogy felejtsék már el a gyászos megoldást és másoljanak le valami olyat ami működik fél évnél tovább is.
Én erről először a NU10-nél hallottam, akkor meg se vettem emiatt, a NU35-nél látszik hogy gondolkodtak csak nem eleget. -
Ra3
őstag
válasz
WestBam #70849 üzenetére
Lehet hogy egyszerűbb lenne ha simán elhagynák ezt a fajta megoldást, ezek a mini zsanérok egyszerűen nem bírják ki amit kapnak hosszabb távon, kiönteni se nagyon lehet őket úgy hogy homogén legyen és tartós, ha terhelést kap végül valahol törnie kell.
Ott van pl a decathlonos fejlámpák megoldása, az szerintem ezerszer jobb koncepció, két nagy fül közé van befogva a lámpa, az átmérős csapon sincs nagyobb nyomaték, csak az a minimális nyírás amit a lámpa súlya jelent: -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
Rendeltem egy töltőt is BG-ről (nem kimondottan lámpás, SkyRC B6 mini), semmi nem utalt arra hogy nincs raktáron, erre fizetés után látom hogy out of stock, expected shipping február 1.
Más is tapasztalt ilyet? Nincs most Kínában semmi ünnep hogy ekkorákat csússzanak, BG eddig nem szórakozott ezzel hogy raktáron nem lévő dolgokat árult... -
Ra3
őstag
Valakinek feladták már a Xanes M300-at?
3.án rendeltem amikor itt szó volt róla, utána azt írták hogy out of stock, de azóta se történt semmi, pedig most is meg lehet venni. -
Ra3
őstag
válasz
csibe1 #69756 üzenetére
SP40-ben van mágnes, a legelső verziókban nem volt 2 éve amit még a BG-n lehetett csak kapni, aztán a második eresztésbe már tettek.
Legalábis fél éve még volt benne, akkor jött az utolsó aliról, de előtte legalább 15-öt vettem és mindegyikben volt, zöldben, barnában feketében is.
Nem hiszem hogy az elmúlt fél évben elkezdtek olyat gyártani amiben nincs, de azért nézz leírást / vélmyényt, szerintem 99% hogy azzal kapod. -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #69493 üzenetére
Sztem én is skippelem így hogy nem tudjuk mi lesz a vége.
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #69490 üzenetére
Mennyi a szállítás, honnan postáz, áfa van? Nekem jó lenne a sárga is....
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #69265 üzenetére
Majd délután megnézem úgyis megyek boltba, Ajkán elég sok volt még csütörtök-péntek környékén. Veszprémben már az akciókezdet után se volt pár nappal.
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #69261 üzenetére
Szerintem teli áron is jó, ennyiért nagyon megérte, ma én is benézek, hétvégén még láttam párat hemperegni a polcokon.
-
Ra3
őstag
A végén a kupak ugye műanyag ez egyértelmű volt kibontás után egyből, viszont az csak most ütött szöget a fejembe hogy akkor hogy zárja az áramkört, hát bele van öntve egy darab vezeték aminek a vége kinéz a menet tövénél, hát ez nekem nem tűnik egy bomabiztos megoldásnak
A legjobb szerintem ha azzal a műanyaggal a végén nem babrálunk, én elemet a fej lecsavarásával fogok cserélni. -
Ra3
őstag
válasz
MC Pite #69069 üzenetére
Én egy ideig ki voltam feszülve a HC65-re, akkor utánaolvastam egy csomót aztán elengedtem, olyan egyedi (és nem a legjobb) megoldások vannak benne, meg annyi döglöttet jelntettek BLF-en.
Ez a hajlított fóliára telepített led nálam leb@szt@ az ékszíjat: (Copyright by Zozz)
Ha a HC60-nek is hasonló a bele akkor nem csoda hogy könnyen beadja a kulcsot.
Van pár Nitecore lámpám amit szeretek, de el is adtam jónéhányat, az utóbbi időben elvesztettem a bizalmam a márkában, legutóbb a nagyon ritkán használt NU35 maradt a kezemben bekapcsoláskor, olyan jól sikerült megtervezni a felfogatását. 12-13ezer környékén ez gyalázatos. -
Ra3
őstag
válasz
#89309696 #68887 üzenetére
Nem feltétlen kerülendőek, a nagyobb márkáknak is vannak usb-n tölthető lámpáik, de jellemzően az ilyen kis méretű, mindig magadnál tartható/ kulcstartó lámpák ilyenek, ha a kis méret nem feltétel akkor jobb a 18650-es vagy egyéb szabvány li-ionnal működő lámpa, és azok között is előfordulnak usb-n tölthetőek (pl Astrolux).
A beépített akksisnak az a legnagyobb hátránya ha lehasal az akksi akkor nem biztos hogy egyszerűen megoldható a csere, illetve ha le van merülve amikor épp kellene akkor nem tudsz egyszerűen dobni bele egy töltött akksit.
Ha nem sürgős és mindenképpen kell az usb-s töltés akkor én vadásznék akcióban Astrolux EC01-et, azt akksival 10k környékén ki lehet hozni. -
Ra3
őstag
Mutasd, hol írja le a gyártó, hogy melyik LED mekkora fényerőhöz hány wattot kajál.
Nem hiszem hogy ez a mi feladatunk lenne, ha ennyire kíváncsi vagy akkor férjen már bele az idődbe egy google keresés, segítek is, itt egy példa: Cree XM-L2
Azért meg a gyártónál kell hisztizni hogy mennyire részletes a táblázat, vagy méréseket végezni ha tényleg ennyire érdekel a téma.Valószínűleg ugyanez a helyzet az általad sokat emlegetett hőmennyiségekkel is, ha tudod hogy mit jelent akkor gondolom azt sem kell elmagyarázni hogy egy olyan nemhomogén rendszerben mint egy több anyagból és alkatrészből álló lámpa csak nagyon elméleti síkon lehet számolgatni, pontos eredményt csak mérés fog adni.
Ezt a gyártó a rétegigény jellege miatt biztos nem csinálja meg, ha ilyenekre vagy kíváncsi szintén magadnak kell elvégezni. -
Ra3
őstag
Sajnos a fizikát nem lehet megb@cni, van olyan lámpa ami tud 1000lm-t de mellette meg kell oldani a keletkező hő elvezetését, mert az nem tesz jót se a lednek, se az akksiknak. Plusz egy ilyen lámpának az áramfelvétele is jelentős, ehhez hosszabb távra nagyobb akksik kellenek, ez, és a hőt felvevő test együttesen már elég szép méretet és súlyt képvisel.
Hogy bringalámpában van-e ilyen azt nem tudom, a saját lámpáim közül a Convoy L6 ami ezt talán gond nélkül megugorja, ez akksikkal 700g körül van.
-
Ra3
őstag
válasz
Zoli-bácsi #68029 üzenetére
Banggood expresst nem a posta hozza. BG topicban elmondják bővebben ha érdekel, de meest-es, pickpack pontra ledobós csomag ha jól tudom, alapvetően BG-n még nincs gond/extra költség az áfázás miatt.
de MittuDomain_ majd megerősit neki hogy jöttek meg az SP40-ek.
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #68025 üzenetére
Én már rádumáltam egyik munkatársam egyre úgyhogy beleugrok, úgyse rendeltem 2 hónapja aliról se semmit a vámos kavarások miatt
Itt legalább azzal nincs gond. -
-
-
Ra3
őstag
válasz
gyuri81 #67497 üzenetére
Azért ez egy barokkos túlzás, itt elég sok embernek megfordult a keze között s2+, nekem több is van, ismerősök, baráti kör is sokat használ, senkinek nincs vele gondja, ésszel kell használni és a helyén kezelni a képességeit.
El kell fogadni hogy egy ekkora lámpatest ezer lument csak jelentős hőtermelés mellett tud kiadni magából.
Hozzátenném hogy aki zseblámpát akar általános használatra, ház körül, ide-oda bekukkantani, esetleg lakásban használni annak az ezer lumen (de még a fele is) bőven túlzás.
Ha mégis kell ekkora teljesítmény hosszú távon akkor keresni kell egy megfelelő megoldást, mert egy ekkora méretű lámpa márkától függetlenül nem alkalmas rá. -
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #67480 üzenetére
Nem rossz, de a sima fekete FT03 mar volt olcsóbb, 2 éve 23 dollár ingyen szállítással. Persze a mai inséges időkben egy ilyennek is örülni kell
-
Ra3
őstag
válasz
UberMutant #67439 üzenetére
Tegnap nem volt rá időm, de ma kicsit jobban kielemeztem, alapból az a baj hogy javítani akarták a korábbi NU szériáknál előforduló billentőláb törést ezért kitalálták ezt a feszülős megoldást.
Ennél a racsnis rész tuti nem fog tönkremenni, viszont itt meg a kialakítás miatt a két kis zsanér folyamatosan terhelés alatt van ha ki van hajtva, és szerintem sokan úgy hagyják ha nincs fejen a lámpa akkor is.
A pánton lévő rész meghajlása adja a rugalmasságot mikor hajtogatod ki-be, de ennek az erőnek folyamatosan ellentart a két kicsi zsanér, ez az állandó terhelés folyást okoz a műanyagban, és egy idő után elenged.
A fröccsöntésnél is oda kéne figyelni a hőmérsékletekre meg nyomásra, de ahogy ma jobban megnéztem ez a rész eléggé közel van a meglövéshez, szóval a tegnapi gyors öntési hibás elméletem nem állja meg a helyét, az anyag és a kialakítás egyszerűen nem bírja el amit hosszú távon kap.
A lámpa amúgy jól működik és továbbra is tetszenek a funkciók, majd nyomtatok hozzá egy normális tartót mert kidobni nem fogom. -
Ra3
őstag
A Nitecore NU sorozatot végleg feketelistára tettem, ha egyszerűen nem tudnak műanyag alkatrészt tervezni/önteni akkor engedjék el ezt a vonalat, csak a probléma van belőle.
Most a NU35 zsanérja törött el 4 hónap után úgy hogy alig használtam, külteret soha nem látott, le nem esett, AAA elem soha nem volt benne, hajtogatva is csak a teljesen felhajtott meg az eggyel előre billentett állapot között volt, a beépített 590mAh-os akksit 3x kellett eddig tölteni.
Erre ma szekrényben turkálás közben előre billentettem és a kezemben maradt.
20 év műanyagos ipari tapasztalattal a hátam mögött egyértelműen látom hogy öntési hibás.Ezt nem hagyom szó nélkül a gyártónál, bár sok mindenre nem számítok, esetleges cserealkatrésszel se mennék sokra ha az is eddig bírja.
-
Ra3
őstag
válasz
bbsofficial #67115 üzenetére
Lumintop Tool AA, értelemszerűen AA akkuval/elemmel vagy 14500-al megy.
Érdemes alin figyelni, március végén lesznek akciózások, eladói kuponok, alis kuponok is előfordulhatnak.
Én kicsit több mint egy éve 9 dollárért csíptem meg onnan, most szállítással együtt 20 dollár a normál ára, abból azért biztos lehet faragni 15 környékére. -
Ra3
őstag
válasz
FBLLMAG #67096 üzenetére
Az emberek többsége itt nem hatásfok fetisiszta, sőt még csak nem is profi lámpa felhasználó hanem hobbista, akinek a legtöbb lámpája egykét kivétellel a szekrényben áll, vagy fiókban pihen hogy néhanapján előkerüljön villantani egyet.
Magamból kiindulva eléggé biztos vagyok benne hogy a topicot olvasók nagyrésze már jó ideje átugorja a bejegyzéseidet amikor látja hogy újabb 25-30 soros bejegyzés jött arról hogy mennyivel jobban gazdálkodik az energiával egy drága lámpa.
No offense, csak annyit akartam ezzel hogy elhangzott elég sokszor a részedről, tudomásul vettük, akit sikerült úgyis meggyőztél, akit nem azt meg ezután se fog sikerülni.
-
Ra3
őstag
válasz
bbsofficial #67041 üzenetére
Amúgy semmi gond vele, csak kíváncsiságból vettem, fejlámpából van 2db Skilhunt, egy Sofirn, egy Nitecore és egy Manker itthon amit használok, ezek mellé felesleges
-
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #67039 üzenetére
Ha nem lenne a NU35 elgondolkodnék, de azzal most jól elvagyok, H1-et már el is adtam
-
Ra3
őstag
Olvasgatva itt a hsz-eket, én meg voltam győződve hogy mindenki azt csinálja amit én, nevezetesen van egy 4es csomag 18650 elöl, ha lemerül a lámpa amit használok akkor kikapom az elsőt, a sort odébbtolom eggyel, a merültet feltöltöm és megy a dobozba sor végére, így nincs meglepetés, tudom hogy mindig töltve vannak, és egyenletesen használódnak.
Nem sűrűn van, de ha mégis úgy alakul akkor megy a doboz a táskába, azzal 2-3 napot is kihúzok bárhol. -
Ra3
őstag
+1 a pótakksira, ha akkora gond ez hogy mikor merül le, és tudod hogy egész éjszaka kint leszel akkor ilyen egyszerű a megoldás, nem hiszem hogy akár 4 db 18650 is akkora plusz teher lenne, alin tök jó tároló dobozok vannak fillérekért hozzá.
Az emberek nagy többsége egész életében jól elvan mindenféle lámpa nélkül a telefon vakujával megoldva ezeket a helyzeteket, én a saját környezetemből azt látom hogy egy S2+ vagy C8 is áll-leejtős teljesítmény az emberek 99%-ának, és kábé soha nincsenek azok se rendesen kihasználva ha valaki mégis rászánja azt a 8-10ezer forintot akksival töltövel együtt.Az én ismeretségi körömben amúgy talán horgászoknál-vadászoknál jellemző ez hogy van értelme ezeknek a lámpáknak, árban sose akartak még az S2+-C8-SP40 fölé menni, most már évek óta kapom a jó visszajelzéseket, az ő ismerőseik is folyamatosan veszik utána ezeket.
Ehhez jön még hogy itt időnként eléggé igénybe vannak véve a lámpák, azért egy 7-8 ezres Convoy széttőrése-elvesztése-vízbe ejtése jóval kevésbé fájdalmas mint 4-5x ennyibe kerülő márkásabbé. -
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #66934 üzenetére
Na ezt jó hogy felemlegetted, már el is felejtettem hogy valahol lapul itthon egy kék Astrolux S1
-
Ra3
őstag
válasz
peter889 #66915 üzenetére
A Convoy S2+ is egy teljesen jó lámpa, meg pl a nagy tesója az S21a is.
Ha normális helyről veszel (ali, banggood) nem hamisat akkor nem fog szétesni, és világítani is sokáig fog.
Az meg hogy meghibásodhat bármikor benne van a pakliban 20ezres lámpánál is, csak itt a feléből veszel kettőt és ha az egyik beadja a kulcsot akkor a másikkal világítasz tovább, amit ugye a garipapírral nem tudsz megtenni.
További extra ezeknél hogy bármelyik alkatrészét megkapod elég olcsón, ha bedöglik / törik akkor is jó eséllyel javítható. -
Ra3
őstag
válasz
7Heads Drago #66613 üzenetére
Sofirn SP40, Wuben H1, esetleg ha sikerül kihozni ennyiből akkor Skulhunt H03 vagy H04.
Kínai beszerzés javasolt, ha itthonról számlával kell akkor sportlamapa.hu-n pl van SP40 pont 10k-ért, vagy decathlonban egy csomó fajta fejlámpa, azok speciel nem 18650-esek. -
Ra3
őstag
válasz
Kovács86 #66244 üzenetére
Idézet a sportlampa.hu-ról:
"Az AA jelű elemek 14,5 x50.5 mm-esek, lehet alkáli (LR6) 2700 mAh kapacitással, szén-cínk (R6) 1100 mAh kapacitással, vagy lítiumos (FR6) 3000 mAh elérhető kapacitással, amit 1,5 V-on tud leadni."Más találatokból is azt szűrtem le hogy 3000mAh körül van a teteje, de hogy valójában mennyit tudsz kivenni az nagyban függ a terheléstől, az Energizer valamelyik AA-ra azt írta hogy 2900mAh ha 25mA terhelés, de csak 1400mAh 500mA-nél.
A hőmérséklet csökkenésével ezek szintén mennek lefelé. -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
válasz
Zoli-bácsi #65872 üzenetére
Több gyártótól is vásárol az Astrolux, egy időben elég sok mindent a Manker csinált nekik.
-
Ra3
őstag
válasz
sarajhvh #65607 üzenetére
Simán lehet, csak nem hatékony. Ebből a szempontból mindegy hogy mi van a powerbankban, csak legyen kimenete ami leadja azt ami a töltőnek kell, pl usb.
A lipo-t azért szeretik mert lapos, és nem annyira kötött a formája, lehet hajtogatni is, a li-ion olcsóbb és nagyobb az energiasűrűsége. -
Ra3
őstag
válasz
zaskar #65443 üzenetére
Ilyen a mostani megoldás, a vastagabbik recés pöcök van a lámpán, a kisebbik a fejpántnál, de egyik se rugalmas, az egész alkatrész hajlik kicsit amin átfut a pánt, ez adja a rugalmasságot, ezért szerintem elég tartós megoldásnak néz ki.
Gondolom agyaltak egy darabig mire kijött, de elég robosztus megoldásnak tűnik.
Itt van két kép, az elsőn a NU35 fénye 420 lumenes maxon, a második a Wuben H1 magas fokozaton 110cm-re a faltól: -
Ra3
őstag
válasz
UberMutant #65435 üzenetére
Ez most a NU35-re vagy a NU10-re vonatkozik?
A 10es hibájáról tudtam eddig is, azért nem is vettem belőle, a 35ben meg egyeltalán nem tűnik törékenynek, mondom ezt úgy hogy 10 éve műanyag alkatrészeket tervezek. -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
Lőttem alin egy Nitecore NU35-öt 11.11-kor, ma hozta meg a posta, tetszik, már régen szerettem volna egy olyan fejlámpát ami könnyű, és megy hagyományos elemekről is.
A billentése 3 lépcsős és elég tartósnak tűnik, a gombok takarása kicsit furcsa felhajtva most még nekem, de szerintem ez megtartós lesz -
Ra3
őstag
-
Ra3
őstag
Legutóbb mikor akciós volt az S21A gb-n későn reagáltam és megrdágult, alin a hivatalos Convoy store-ban most 17.4usd ingyen szállítással, ha veszel 200 pontért 15/2-es kupont akkor el lehet hozni kicsivel 4600ft alatt.
Bónusz hogy minden színben és driverrel lehet kapni, árban is egyformák. -
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #65298 üzenetére
Mikor nem előny?
Mondjuk ma nekiálltak a szomszédban ajtókat cserélni, reggel óta fúrnak-faragnak, de én spórolok így is 1.5 órát a bejáráson, szóval még ezt is inkább elviselem néha.
A postára mászkálást a héten már 2x megspóroltam én is, kivételesen lámpa nem jött -
Ra3
őstag
Ez már valahol volt téma a C3-al kapcsolatban is, nem biztos hogy itt, lehet hogy BLFen.
Annyi rémlik hogy 4.1v környékén vált át zöldre, 4.3-ig simán felviszi ha nincs az akksin védelem.
Ha nem a gyári védett akksijával használod akkor még a Samsung 28A jöhet szóba ami 4.35v-ig vígan bírja, esetleg más védett aksit használsz ami belefér, vagy figyeled és leszeded ha zöldre vált (ez nyilván nem opció senkinek). -
Ra3
őstag
válasz
Flinter #65142 üzenetére
A videó alapján a reflektor és/vagy az üveg zörög benne, ha hiányzik a tömítés a üvegnél vagy simán a rossz gyártástechnológia / hibás méretek okozhatják, mikor össze van csavarva akkor ezeknek meg kellene szorulni.
Led típusát ember legyen a talpán aki megmondja, ez egy nyilvánvaló hamisítvány ha Astroluxnak vagy Convoynak lett eladva. A nyákon is látszik, a kapcsolónál belül rugónak kéne lennie, nem annak a bumszlinak. -
Ra3
őstag
válasz
MittuDomain_ #65119 üzenetére
Nekem az nem szimpi hogy ott a strobe mindkét körben, a led típusa is kérdéses, szóval ezt én kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest