Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Rég nem írtam ide. Mióta meg vannak/voltak a 6db Wizard PRO egy ideig elvoltam látva lámpákkal.
De sajnos/nem sajnos, elajándekoztam az összeset (egyet megtartottam).
Szóval ismét kellene egy fejlámpa.
Wizard PRO "abban" az akcióban nagyon jó vétel volt.
Ismerős rendelt Aliről SP40-et. Olyat nem kérek. Fény ereje sincs, a fénye is zöldes/sárgás, csak egy pontban világít.
Szerelő lámpának kell, világítson szélesen. Nem kell a Wizard turbo és moon módja.
Nem szükséges a vízállóság, de ha legalább eső álló az jó lenne.
Lehet 2 akkus is.
Voltam még anno valami orosz lámpa ha jól emlékszem ami ajánlott volt de most nem találom.
Köszi.
Egyéb: Egyik Zanflare F1-esem nem akar müködni, mintha a gomb vacakolna, de erről majd töltök fel videót, hátha ebben is tudtok segíteni. -
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Volt téma, hogy a lámpáknak a menetüket kell zsírozni.
Ez gondolom ugyanúgy érvényes akkus flexre/csavarbehajtó gépekrem, ahol a váz érintkezik az aksi kimeneteleivel.
1) Nagy kérdés, hogy ide milyen zsírt/WD40 Special kenőanyagot lehet használni?
2) Lámpákhoz és fentebbi gépekhez mehet ugyanolyan zsír vagy más?
3) Nem ilyen zsír jár az autó lámpáihoz is? Cseréltem H4-es izzót a #szarjapánban és csatlakozó televolt nyomva zsírral. -
i-sti
senior tag
Convoy S2+ megjöttek a szórólencsék. Kérdés, hogy cserekor a mostani első üveget kikell szedni, vagy az marad?
-
i-sti
senior tag
Nitecore TUBE, Banggoodon most 5,9 USD. Ez jó ár?
-
i-sti
senior tag
válasz
tigipuf #61350 üzenetére
[42*2.0mm ar-coated glass lens ,suitable for C8 flashlight]
Eredeti "Convoy flashlight Store"-ból megfelel? -
i-sti
senior tag
válasz
KicsiRossi #60787 üzenetére
olight uc töltő
-
i-sti
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #60695 üzenetére
Én nem állítottam, hogy nem tudja, azt továbbítottam amit BLF fórumon láttam
Várj, ide linkelem. -> #32
-
i-sti
senior tag
Convoy S2+ TIR lencsével.
9 perctől van az összehasonlítás
Lehet nekem rossz a szemem de a 60 fokos TIR lencse alig add több szort fényt mint az alap reflektor.
Elég gyengusz ez a 60 fokos lencse. Lehetne 80-100 fokos is. -
i-sti
senior tag
[LUMINTOP FW3A ]
Ez mennyire flood?
Leírásokban 170-200m közötti throw-t írnak.
Nem igaz, hogy fejlámpákon kívül nem találok használható flood lámpát -
i-sti
senior tag
[link]
Egy ilyen 60 fokos lencsét, én is betudok szerelni az S2+-ba?
A gyári lencse hány fokos? -
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Ugye van nekem 2 Astrolux C8-as lámpám.
1) Az egyik lámpában hibás a kapcsoló, ezt még a nyáron itt sikerült kideríteni, így az eladó küldött egy másik darabot ami tökéletesen működik. Szeretném a rosszat is életre kelteni. Tudtok erre a kapcsolóra egy linket adni ahonnan megtudom vásárolni és ahol van PayPal fizetési lehetőség?
2) A másik C8-as após vette meg. Én szoktam tölteni neki a 30Q akksit. Tegnap ide adta és a OPUS töltő azt írta, hogy 2.1V van benne.
Töltés módban alig 5~15 milliamper között ingadozott amíg annyira beindult a cella, hogy feltornázta a töltési áramot 1 Amperre. Ennyire nincs védelem ebben a lámpában, hogy engedi így lemerülni?
2.1) Mivel ez a legjobb lámpájuk, mindenre IS ezt használják. Lásd kamrában befőttet vadászni, rokákat lesni a nádásban, stb. De mivel kevés a szórt fény ezért mindig max fényerőn használják, hogy "oldalra" is lássanak valamit. Itt ragadnám meg a lehetőséget és vennék neki egy olyan lámpát amit házban, pincében, garázsban is tud használni. Nem kell fénykard legyen, ne csináljon ilyet, hogy ennyire mélymerülésbe vigye a cellákat. Gondoltam egy Zenflare F1-re, de ez is inkább középen világít, nincs annyi szórt fény mint amit szeretnék. Ötletek?
3) Mi az a mindenes töltő amit adhatnék neki, hogy ha lemerült egy akksi akkor rakja arra, de ne tudjon elcseszni semmit. Amolyan bolondbiztos kis töltő, ami ha kell AA-AAA elemeket is tud tölteni. -
i-sti
senior tag
You are an Armytek subscriber, so you get to use a special promo code and buy selected products in advance with a 40% discount.
Just follow the link below and get a promo code to take part in Secret Black Friday.
-------------
You are in!
Your Secret Black Friday promo code – SBF. -
i-sti
senior tag
Sziasztok.
Honnan lehet a legolcsobban Wizard Pro-t vásárolni garanciával BP-n? -
i-sti
senior tag
Ez jó?
[TOMO S4 $17.43] -
i-sti
senior tag
Ezekkel kb úgy vagyok mint autóba az aftermarket gumi lábtörlővel.
Két autóba is vettem aftermarketet, jó volt, de nem passzolt tökéletesen és lassacskánt csuszót be a pedálok alá mivel nem volt az igazi a "foglalat csatlakozója".
Mindkét autóba végül megvettem az eredeti gumiszőnyeget.
Háátt...
Ég és föld a minőségbeli különbség. Az illeszkedésről ne is beszéljünk.Tanulság?
Nem az eredeti volt drága, hanem az utángyártott (ami kb harmada az eredetinek) mivel most kivan dobva és amíg megvolt mindig a fejemben motoszkált, hogy megint elcsúszott, nem áll úgy ahogy kell stb-stb. Az volt a drága mivel kidobott pénz volt.Ezért szántam most magam egyből a Wizárdra.
-
i-sti
senior tag
Megérkezett a Wizárd hétfőn.
Sajnos mikor rendeltem az 5% kuponról még nem tudtam és mivel egyet rendeltem így a végösszeg 63 USD volt.
Viszont annyira megtetszett mindenkinek akiknek mutattam, hogy az előbb adtam le még egy rendelést 6db lámpára.
Kuponnal így 264 USD-re jött ki a 6 darab lámpa. -
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55785 üzenetére
Hogy szedtek ki az F1-ből azonnal a moonlight-ot?
Ahogy tudom a driver nem tudja, pedig ezt nagyon hiányolom.
Nagyon sokszor kellene, hogy abból induljon és ne vakítson el. -
i-sti
senior tag
Tudtok linkelni olyan "fejet" F1-hez, hogy szobában jobban tudjam használni gyertyaként, és ugyan erre egy rendes csuklópántot?
Amit adtak azt sikeresen elszakítottam. -
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55785 üzenetére
Kb ugyan ez különböztet meg egy Passatot egy A4-es től.
Hosszmotor vs keresztmotor
Precízebb illesztések
Jobb anyaghasználat
Több hangszigetelő anyag
Minőségibb kapcsolók, érzed amikor nyomod, hogy nem marad a kezedben
Finomabb ajtócsukódás.
Plusz kiegyenlítő tengely a motorban
Jobb hifiKis apróságok nagy felárért, de ez különbözteti meg, hogy mégiscsak 4 karika van elől.
-
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55765 üzenetére
Miért mondjam vissza?
(#55763) bwoay: Az, a kurva anyjukat Lengyelből 15 usd a szállítás és a PayPal nem is a nekem legmegfelelőbb árfolyamon váltja a dollárt
-
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55742 üzenetére
Megrendeltem.
-
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55742 üzenetére
Ez jó árnak számít?
Ér ennyit?
Mennyi a szállítás? -
i-sti
senior tag
válasz
Gargouille #55637 üzenetére
Kár.
Pedig már azt hittem, hogy a feleséged kollegina lesz, és majd tudna pár mondatot írniKöszi a feedback-et. Sajnos nem M.O. lakom
-
i-sti
senior tag
Néztem pár videót a Skilhunt H03-ról, lehet a videó nem adja vissza úgy a képet de annyira nem terítí a fényt.
Ahogyan videózták nem volt meggyőző.Akinek van az mennyire tudja használni közel a falhoz?
Mivel gáz/víz szereléshez kell fontos, hogy 30-40-50 cmről a faltól is jól terítsen.
Kád alatt stb helyeken még ennyi hely sincs, fel vagyunk tapadva a falra, azért fontos szempont, hogy nagy szögben világítson. -
i-sti
senior tag
-
i-sti
senior tag
válasz
MittuDomain_ #55608 üzenetére
Víz/gáz szereléshez kellene, szóval a távolság annyira nem kell. Sőt, nem is kell hotspotos, hogy a visszaverődő fény miatt ne lássunk.
-
i-sti
senior tag
válasz
MittuDomain_ #55604 üzenetére
Mi a különbség a Skillhunt és a Utroch között?
-
i-sti
senior tag
[Convoy C8 Xp-l Hi 7135*8]
Kupon: BGCLC8
Ára: 14 USD -
i-sti
senior tag
válasz
androklész #54154 üzenetére
+1 az F1-re
-
i-sti
senior tag
válasz
WestBam #53931 üzenetére
Előzetest kaphatunk a cikkből?
Már nagyon várom.
Valaki megrendelte már a H1-et?
Fejlámpám még nincs (vagyis van de az valami noname cucc).
Ez miért is kerül majd 2x annyiba mint egy S2? Ugyan azt tudja, csak ennek az oldalán van a reflektor. Vagy lehet én vagyok tudatlan. -
i-sti
senior tag
[Nitecore TINI CREE XP - G2 S3 LED Keychain Flashlight - Golden]
Kupon: NTINIXM0404
$16.07, ami tartalmazza a $0.48 szállítást isEz mennyire jó ár?
Lesz ennél olcsóbban is, illetve van ennél jobb termék? -
i-sti
senior tag
Végül jelentettem a BG-nál, hogy mi a helyzet, YT videót is elküldve.
Pár perce jött az email, hogy az új C8-as úton van.
Fiókomban is látszik, hogy feladták, remélem megérkezik és jó is lesz.Egyébként most vissza hozták az árat egy reálisabb értékre. Tegnap még 29 körül mozgott, ma már 21.
-
i-sti
senior tag
-
i-sti
senior tag
-
i-sti
senior tag
válasz
ZozzV6 #53725 üzenetére
Gumigomb nélkül jobb.
Így sem megy gond nélkül de könnyebben "elkapja" azt a pozíciót amiben működik és egy darabig normálisan tudom is kapcsolni, majd ismét elveszíti.
Talán azért lenne ez mert hiányzik a gumigombnak a belső pereme az a pár milliméter ami jobban ráfeszíti?
Próbáljak meg vágjak le valahogy egy nagyon kis részt a gumigomb gomb részéből?(#53726) WestBam: Igen, a multiméteres rész működik. Sípol (0 ohm) mikor bekapcsolva van a rugó és a rézgyűrű között és végtelen mikor kikapcsolóm, szóval a kapcsoló jó.
-
-
i-sti
senior tag
Tegnap megérkezett az első Zanflare F1 lámpám, még úton van a második db.
Nagyon tetszik és a két gombos kezelés. És a dupla klikkes turbó mód. Szerintem maradok ennél, nem költök több pénzt lámpáraA gondom, hogy az Astrolux C8 még mindig nem működik.
Készítsek egy részletes videót és küldjem el a banggod-nak, hogy elemezzék?
Ilyenkor mi az eljárás vissza postázom az Észtországi címre ahonnan érkezett és ők majd küldenek egy másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest