- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Annyira nem vagyok naprakész az aktuális budget kínálattal, remélem tudtok segíteni. Kollégám taktikai lámpát keres, eddigi jelöltje a Fenix PD36TAC 30e Ft körüli összegért. Van valami értelmes farokkapcsolós alternatíva a Convoy - Sofirn - Wurkkos - nemtommi tengelyen?
-
vince
őstag
PH! kiesés miatti bánatomban vettem egy Wurkkos HD03-at, jópofa kis lámpa
-
vince
őstag
válasz
Jack72 #79010 üzenetére
Pár hete vettem egy Sigma RL-80 hátsó lámpát, nekem nagyon tetszik, brutál fénye van, de nincs féklámpa funkciója - nekem szempont volt, hogy csak akkor vigátson, ha bekapcsolom. Mall.hu-n most olcsóbb, mint amennyiért én vettem
Első lámpának én valamelyik csőlámpámat használom tépőzáras rögzítéssel.
-
vince
őstag
Persze törekedjünk a vakításmentes bicajlámpákra, de tapasztalataim alapján az autók ledes fényszórói is sokkal jobban vakítanak, mint a halogén vagy xenon lámpák. Nem tudom, mennyire vágyálom a vakításmentes LED fényszóró...
-
vince
őstag
válasz
Jack72 #78209 üzenetére
Nem reagáltál a felvetésemre, miszerint érdemes lenne élőben megnézned, kipróbálnod pár lámpát. Ebben a lokációd függvényében valószínűleg tudunk segíteni, szerintem sokkal könnyebben tudnál választani. Nekem annakidején legalábbis nagy segítség lett volna, ha nem csak fotókon és videókon látom adott lámpák fényét
-
vince
őstag
válasz
benfolds #76220 üzenetére
Két bicajlámpát próbáltam (az egyikre nem emlékszem már, hogy mi volt, pedig nem valami nevenincs gyártó
), a Nitecore BR35 nagyon klassz, szuper vetítési képpel és szolgáltatásokkal. A lelkesedésem addig tartott, míg itthon meg nem láttam az árát
Kisebb lámpákból is volt rengeteg, de akkora volt a kínálat, hogy fogalmam sincs, miket próbáltam ki
-
-
vince
őstag
válasz
FBLLMAG #76194 üzenetére
Így van, a gyerekeknek a szülők/kísérők előre mondják el a szabályokat, ott helyben is figyeljenek rájuk és nem lesz gond.
Az időjárás előrejelzés érdekes. Az időkép.hu nem kecsegtet sok jóval, Bánd térségében 15:00 és 20:00 óra között 80% valószínűsége van a csapadéknak és utána sem csökken 50% alá, a köpönyeg.hu viszont csak 5-10% valószínűséggel jósol csapadékot, szóval vagy fog esni vagy nem. Hogy a klasszikust idézzem: holnap este lámpás találkozó lesz, ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz
-
vince
őstag
válasz
benfolds #76184 üzenetére
17:50 körül megy le a nap, FBLLMAG kolléga 19-20 órára saccolja az érkezésüket, szerintem találkozzunk 19:30-kor itt a parkolóban.
-
vince
őstag
-
vince
őstag
válasz
FBLLMAG #76134 üzenetére
Nagyok és drágák, kicsi és olcsó van nekünk is
Szombat délután eltekertünk az Essegvárhoz, szerintem Bánd Márkó felőli végén lévő parkolóban legyen a találkozási pont (itt), innen néhány autóval fel tudunk menni közvetlenül a vár alá jó minőségű földúton (fotó), az útvonalat narancs színnel jelöltem.
A látogatóközpont mögötti fás domboldal (kékkel jelölve, fotón) kb. 200 méterre van, a Mayer Antal kilátó (alul, piros karikában) 1500 méterre.
-
vince
őstag
Az Essegvár is jó helyszín, bár oda többet kell gyalogolni, mint a BARS-hoz. Ennek a tágabb környéke azért ki van világítva, nem tudom, ez mennyire szempont.
Szóba került korábban a tiszafás kilátó, az sem rossz, de meg kell néznünk, hogy nincs-e vadászat. Oda Szentgál felől egész sokáig el lehet menni autóval, majd egy kb. 15-20 perces séta a kilátóig.
Illetve ajánlanék még egy helyszínt, a Kis-Bükk hegyen lévő Fekete István kilátót. Márkónál elindulsz Hárskút irányába és pár percnyi autózást követően ott lesz a parkoló a jobb oldalon, a kilátóhoz vezető út meg a balon [link]. Kb. 10 perc séta a kilátóig. Fényszennyezés nincs, azt majd mi csinálunk
-
vince
őstag
válasz
balazs1956 #75177 üzenetére
Ha a lámpa egyébként működik rendben és van lehetőséged külön tölteni az akkut, a helyedben én elengedném az akku lámpában való töltését és használnám így.
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #72434 üzenetére
És még iatti kolléga is a királynék városához kötődik
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #72428 üzenetére
Akkó bizniszeljünk, a Fehérvár - Veszprém - Herend vonalon én is gyakran megfordulok
Wizard nem kell?
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #71741 üzenetére
Inkább vennél ennyiért 18 darab lidis munkalámpát, ugye?
-
vince
őstag
Vettem kedden egy elemlámpát, ezt. Hozzá való akkum van itthon néhány, gondoltam, hogy ennyi pénzért (4999) kipróbálom. Kipróbáltam, megy vissza sajnos, három ok miatt.
1.) Számomra szörnyű vetítési kép. Alapvetően egy konvex lencsés kialakítás, kis op refi tuninggal, a rá jellemző vetítési képpel: ahova világít, ott van fény, centiméterekkel arrébb szinte vaksötét. Oké, az egypálcás, csak lencsés csodáknál jobb, mert némi szórt fénye van, de nekem még mindig kevés.
2.) Bináris működési mód: vagy világít teljes fényerővel vagy sehogy, nincs köztes lépcső. Ez a szempont szintén szubjektív, tudom, a tesóm Bosch munkalámpája is ilyen, de azért visszalépésként élem meg néhány éves elemlámpázós múlttal
3.) Ez lenne a legkönnyebben orvosolható (gariztatás), valami nem kerek az én konkrét példányommal, kb. tízből egy alkalommal sikerül bekapcsolnia, a többi esetben csak villan egyet a led.
Szóval ez lyukra futás volt, szereléshez marad a H03 és a Wizard -
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #71683 üzenetére
Én is hasonlóképpen érzek (másfél éve leírtam, hogy miért), bár nekem jóval kevesebb, ~10 lámpám van már csak itthon, az idén szintén egyet vettem az érzés kedvéért (spoiler: nem volt meg az érzés). Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy a lámpázás egy ilyen remek időszakába csöppentem bele. Filléres S2+, Zanflare F1, Armytek Wizard kalandok, klassz volt
A YLP Panda nekem is csábító, de nem lesz olyanom, több okból sem
-
vince
őstag
válasz
Ereshkigal #70612 üzenetére
Ismét a fizika győzött?
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #69840 üzenetére
Amint megtaláltam a DeLorean kulcsát
-
vince
őstag
Az Armytek boltott nyitott az Aliexpressen is: https://armytek.aliexpress.com/
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #69493 üzenetére
áfamizéria miatt inkább a nem felé hajlok
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #69490 üzenetére
Egy narancsszínű lámpán kipróbáltam, eszi a
SAS15
kupont (- $1.01), de a szállítás $7.99 lenne - ma sem veszek lámpát -
vince
őstag
válasz
Gargouille #69018 üzenetére
Beneveznék egyre én is, az egyetlen s2+-unk tönkrement sajnos. Tengervíz szivárgott bele, amit csak hónapokkal később vettünk észre, de akkor már teljesen egybegyógyult a belseje, szétszedhetetlen.
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #68364 üzenetére
Értékeljük a topikért vállalt szenvedést ᐊ— ez dicséret volt ám
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #68356 üzenetére
Értékeljük a topikért vállalt szenvedést
2019 szeptemberében vettem utoljára lámpát, azóta nem volt olyan, amiről meg tudtam volna győzni magam, hogy szükségem van rá
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #68344 üzenetére
Az EA01S viszont komoly kérdés,
komoly kérdésre komoly válasz:
szabad-e,
IGEN
és ha igen, melyiket.
MINDEGYIKETAztán beszámolót kérünk ám, ha befutottak
-
vince
őstag
Urak, ha lehet, ne rontsuk el a fórum klassz hangulatát személyeskedéssel
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #68062 üzenetére
Ez az Astrolux BL02 figyelemre méltó
-
vince
őstag
válasz
Chris Kiki #67727 üzenetére
Nem sütném meg, nem az én lámpám
-
vince
őstag
Tegnap este lemértem a még nálam lévő D4SV2 melegedését egy Parkside PTIA1 típusú infravörös hőmérővel, a mérésről készült egy rövid kis videó.
-
vince
őstag
Nem, inkább messzire hord, mint terít.
Most jött hírlevélbe', van új Armytek fejlámpa, Wizard C2 Pro Max a művészneve. XHP70.2 led, 4000 lumen, 21700 akku, $100 ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest