- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #82120 üzenetére
Azért is írtam , hogy nyugodtan írjon neki , Simon nagyon jó fej , én egyede igényekkel is szoktam piszkálni
, de ha tud segít
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #82118 üzenetére
Most , hogy írtál beugrott , hogy te voltál fizetési gondban !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81974 üzenetére
+1 , egyenlőre a Wurkkos Ts21 a mindenes lámpám ( már nem kapható több mint egy éve ) , de az S21E is van olyan jó ( nemhiába vitte el a haver i
) , de újra vásárolom , és ő lessz az utód !!
-
sarajhvh
tag
válasz
Zoli-bácsi #81915 üzenetére
Miért is ne vehetne, szuverén joga eldönteni mindenkinek, hogy mit vesz meg, vagy mit nem.
Miért kell kiutálni azokat, akik mernek drága lámpákat venni, mert megtehetik, vagy mert hónapokig gyűjtöttek rá!?
Miért nem lehet egy lámpa technikai jellemzőit vesézgetni az ára helyett, és talán
nem is szítanánk feszültséget! -
H-Zol
senior tag
válasz
Lessz abból 360 is
, még mindég azt mondom a kollégának, hogy ház körül , jönni menni a Convoy S21E Xhp50.3hi LED -el egy tökéletes választás és kompakt is , de neki nem tetszik
Most nagyon szemezek a Convoy M21F el
Xhp70.3hi LED -el [link] ! -
Jack72
aktív tag
válasz
Mert te aztán ismersz engem meg a lámpáimat...
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #81843 üzenetére
Így van.
Egy kompakt, szórtfényű lámpa még kell a ház körül és kisebb túrákra is.
Amcsi lámpások oldalán olvastam, hogy a kedves feleség hisztizett a férj sok lámpája miatt. A férj megkérdezte, hány pár cipője van a szekrényben. A kedves feleség utána már nem reklamált a sok lámpa miatt. -
bedvóter
tag
válasz
Zoli-bácsi #81807 üzenetére
Kifejtenéd részletesen, mi a problémád az Acebeam L35 V1-el ?
-
sarajhvh
tag
válasz
Ez a hiperszuper Acebeam a fél perces villantásról picivel 2000 Lumen alá szabályoz,
és ezt további 1,5 órán keresztül teszi!
Nincs még egy egycellás lámpa sem a brandok, sem az olcsóbb lámpák között,
amelyik ilyen stabilan tudja ezt produkálni, úgyhogy találó a becenév, hiperszuper! -
H-Zol
senior tag
válasz
A 2000 lument nagyon jól tartja , de szerintem a nagyítás Tir optika miatt , és kapott egy tekintélyes Xhp70.2 LED -et , ( tetszik ) , az árát nem is néztem , de gondolom két három Convoy kijönne belőle
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81800 üzenetére
Ezt mindenki döntse el magának , hogy kell neki , mert tovább nem lessz , itt egy videó [link] , ez egy érdekes lámpa ( a vetítési képe ) nagy kiömléssel de viszont elég messze is világít !!
Nekem van és tetszik is , és most 8000 Ft ba jön ki egy 18650 és 3000mAh aksival !
Ilyen sétálós , kutyasétáltatós lámpának ideális ! -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81782 üzenetére
Az egy szép Dobó ( throw ) lámpa, itt [link] a Wurkkos TS30 Próval mérik össze , de nem egy kategória , az SBT90.2 LED az egy állat tud lenni
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81754 üzenetére
Na , nagyon sárgás
, az előbb töltöttem fel két képet az XHP50.3hi LED szép fehér de az SFT25 R LED egy kicsit sárgás , pedig mindkettő 6500K , de az SFT25 - en valami nem tetszik , holnap tárgyalok Simonnal , utána meg írom , hogy mi nem tetszik ( így is használható , de valami nem okés vele ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81754 üzenetére
megjöttek ma , most töltődnek az aksik !
kétszer 8 darab optika a Convoy H4 hez , 8 klipsz , egy Xhp50.3hi LED és a két lámpa , az S8 rövid csővel és vapcell M11 V2.0 1100mAh 18350 aksival vettem ( jaj de picike és kerek az Sft25 LED) , első benyomás , lakásba tökéletesek !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81745 üzenetére
Nem tudom , hogy , hogy befojásolja az ünnepek, vízkereszt volt és itt ma indult be az élet ( idáig senki sem dolgozott
) , az asszony is rendelt valamit innen a netről, és ma hívták , hogy csak hétfőn fog ide érni ! Az is egy megoldás az eladás , mert soknak bejön a sárgás árnyalat , ( nekem se nem
) ma nem jött semmi , ha holnap sem jön , akkor legközelebb hétfőn , de nem vagyok türelmetlen , a flexre az anyák másfél hónapja jönnek
, de már itt vannak az országban !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81743 üzenetére
Ha sárga lesz , nem a legolcsóbb LED [link] 3200ft , meg kell mérni , hogy mekkora az átmérője , és a következő rendelésnél rendelsz egyet
, ha nem tudsz forasztani , úgyis találsz egy ismerőst , aki tud , és ki kell cserélni ! Az enyémet ismerős rendelte , de nem terhelem azzal is , hogy nézegesse , akkor telefonál amikor mehetek érte , de szerintem azok is ide kell érjenek , hamarosan !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81737 üzenetére
Irjál majd pár sort rólluk , hogy okosodjunkn
Nekem holnap lesz két hete , hogy rendeltem , lassan azok is ide kell, hogy érjenek !! Másfél hónapja rendeltem AliExpress ről több tételt , több eladótól ( nem lámpa
) , 10-15 nap alatt minden itt volt , kivéve flex ( sarok csiszoló ) szerszám nélküli rögzítő anyákat , na ma értek be az országba , nem kapkodtak el , mire ide érnek , szinte lessz két hónap
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81731 üzenetére
Van az asszonynak is és ha kell világít vele nekem
, van neki egy kis toll lámpája , és egy Wurkkos WK-03, azt mondja neki ezek mindenre elegek !!
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #81731 üzenetére
A mágnestalpat se felejtsük ki...
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81348 üzenetére
Arra kíváncsi leszek ( nekem már az idén nem szabad meg lámpára sem gondolni , nemhogy venni
) !! De úton van a két kis lámpa az S8 és az S21E !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81247 üzenetére
Tegnap írtam , lámpa ez is az is , LED van ebben is abban is , melegszik ez is , az is driver különbségek vannak ebben is abban is , és innen jön a tálalás , hogy meddig döcög 30 lumenon
, meg a hatás fok stb az már engem nem érdekel , van pót aksi , több lámpa és töltő, ra dugom , rá töltők és megy előről !!
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #81242 üzenetére
Tényleg szép de azért olvasd el a tesztet is róla: [link]
Főleg a grafikonok árulkodóak... -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81233 üzenetére
Igen Alin drágább , mert ott Ali is tartja a márkát
, ez a saját üzlet nem rossz , hogy Simon megcsinálta ( szerintem kurva nagy forgalmat van ) a múltkor külföldi fórumon olvastam , hogy egy pici hiba volt az egyik küldött lámpám , és még a reklamáció napján , küldött másik lámpát , és abból is egyedi , hogy rengeteg féle LED -el, optikával , driverel tudod saját magadnak össze állítani a lámpát , ( kérésre meg a nem felkínált palettán túl is tudsz kérni , ha neked más kell ) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81237 üzenetére
Akkor nem is volt olyan nagy a probléma
, ha megjön ,egy pár sort , írjál már a kollégáknak, hogy , hogy jön be ez a nem nagy Brand lámpa
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81229 üzenetére
Akkor te többet értesz a rendelesről
, én már sokszor írtam , hogy a kínai rendeléseket nem én rendelek , hosszú évek óta a szomszéd ( jó barát ) rendeli , sokszor kérdeztem már hogy nincs még tele a hócipője velem
( de nincs ) !
Nem csak lámpát rendel , hanem mindent , volt , hogy alirol jött 34 rendelésem egyszerre!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81226 üzenetére
Nekem egy szomszéd gyerek rendeli , ő jobban vágja és neki van eurós bankártyája , de odafigyeltem tegnap ahogy rendelt , mert neki is visszadobta , a bankkártya lejárási dátuma kellett , hogy meddig érvényes a bankkártya ! Szerintem ezt máskor is kérte , már vagy 5 rendelés jött innen , és gyorsan 8-12 nap alatt itt van ( lehet most az év vége be lasítja egy kicsit ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #81211 üzenetére
Itt neked is és "Vlah" kollégának is válaszolok !
Csak azért vettem a 3 voltos verziót , mert ha nem fog tetszeni , akkor a múltkor vettem ugyanitt SFT25R LED -et ( 3500ft ) és az is 3 voltos , és lessz belőle egy ütős kis throw lámpa!
A 719A és B35AM LED is flod de nem ismerem őket , de szerintem az Xhp50.3 mindegy melyiket választod jó lesz , de ha neked egész flood kel akkor a kosár előtt van egy ilyen opció
Nekem magyarra van fordítva de angolul is ott lesz a kosárba téves felett , a 60 fokos Tir optika , és ezzel lesz egy jó flood lámpád! -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #80773 üzenetére
Az első benyomás , nekem a lámpáim 6500K és ez is az , nem vakító közeli keresgélésre sem ( videó alapján egy kicsit throw benyomása van , de nagyon használható közelre is , de egy nagyobb garázsban is jól elvan ) , de itt egy videó
[link] 5:perc pár másodpercnél szétszedi a lámpát , és összerakva ahogy nyomogatja az ujjával és bekapcsol , arra mondták , hogy zsebben megnyomva világíthat , ez amit én vettem ez nem , azt amikor elcsavarom azt hiába nyomkodom az nem villan be ( de ha mégis vacakolna , akkor a fej és a test közé tennék be egy kis alátétet ezzel megnövelve a távolságot az ellem és a driver között , akkor egy fél menettel többet kellene csavarni a bekacsoláshoz , de egyenlőre így ahogy van tökéletes !! -
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #80683 üzenetére
Miért kell megvásárolni egy baromi erős sportkocsit?
Miért kockáztatják sokan az életüket a Himalája megmászásával? -
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #80289 üzenetére
Ez is egy álláspont és feltételezem, hogy tapasztalatokra épül.
Nekem 2 Convoy és egy Astrolux lámpám van de csak pár hónaposak a tapasztalatok. -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #78631 üzenetére
Köszi , igen ebben a felállásban írtam , csak a link lemaradt
de most itt [link] van
!
Szerintem én is behuzok egyet , már rég óta vágyom egy ilyen színjátszós kapcsolora!! -
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #78467 üzenetére
Ilyen társaságban valóban ez a helyzet.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #78370 üzenetére
Múlt héten még viccelődtem, hogy 200k-ig meg sem állok, eddig 80K ment ki. Egy hét egy lámpa.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #78332 üzenetére
Osram leddel: [link]
Olyan nagy különbség lenne a kettő között? -
jézusom
addikt
válasz
Zoli-bácsi #78260 üzenetére
Azt hittem, kutyázni vetted a lámpát és nincs is kutyád 😀
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #77821 üzenetére
Lehet 21mm a 26mm -el Ó gyűrűvel , elméletileg egy 21 mm de elmegy a 20 mm legyen az O gyűrű belseje és 2-2,5 mm a vastagsága , de szigetelő szallagot is lehet rá tekerni , vagy egy karton papírt körbe tekerni , de az O gyűrű a leg egyszerűbb , traktoros boltba bele is tudod ott a helyszínen próbálni
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #72541 üzenetére
Pl zsebkést 860-ért. Bicikli zárat 690-ért.
De ezek olyan pofátlan árak, hogy inkább a spórolósba valók.
-
saril
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #72474 üzenetére
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #72474 üzenetére
Nem láttad a végén a
jelet?
Egyébként, 1x Barracuda PRO, Predator PRO, Viking PRO, Prime C1 USB PRO, Prime C2 USB PRO, Prime A1 PRO, 2x Prime A2 PRO (egyiket tönkre tettem, kíváncsi voltam mit bír, és milyen belülről), 2x Tiara A1 PRO (a régebbi modell javítva volt, de azóta üzemel) Armytek lámpám van. Még azért pár termékük hiányzik.
Lehet, hogy tényleg márkabzi vagyok?
Egyébként, ami tönkrement, azt is felhasználó hibának tudom be.
-
iatti
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #72350 üzenetére
ha jól emlékszem, egy két emisar is akad a polcon
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Én egészen sok embert ismerek akiknek a munkájukhoz szükség lehet elemlámpára, ezért felkészülnek önerőből, mert az állami cég nem nyújt megfelelő felszerelést csak néhány kivételezett szolgálatnak, a magán cégek pedig hamarabb vesznek piacos elemlámpát 5e-ért, mint "rendes" munkaeszközt 10x annyiért.
Sokan hobbiból elemlámpázunk, én is többek közt, bár a gyűjtögetés nem az én világom, nem szeretem ha sok felesleges eszközöm van. Nekünk kutyasétához is több elemlámpa dukál. Kulcstartós (nekem 1x AA) ha csak a városban sétálunk, de amint kimegyünk terepre máris legalább egy keresőlámpa és egy flood lámpa vagy fejlámpa jön velünk.
Az viszont egészen meglepő tény, hogy a kutató-mentők sem használnak olyan szörnyetegeket, amiket itt többen is vesznek polcdísznek. Zsebben elférő, jó üzemidővel és fényerővel rendelkező rúdlámpákat visznek magukkal. -
Vegha
senior tag
válasz
Egyetertek. Oszinte csodalattal olvasok bele idonkent a topikba, hogy mekkora lampab**ulas megy itt (pozitiv ertelemben). Szerintem sokaknal ez inkabb hobbinak tekintheto, s ami jo benne, hogy viszonylag olcso. Nekem is 2 fej- es egy zseblampam van, de csak az egyiket hasznalom rendszeresen.
WestBam: nagyon felcsillant a szemem ez az XTAR WK18 PACER lattan. Pont ilyesmi kene a nejemnek bringara a ZanFlare F1 helyett. Csak ha jol ertem ez taskaban veletlenszeruen egeszen konnyeden be tud kapcsolodni, nem ?
-
iatti
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #70085 üzenetére
szép nagy foncsoros lámpatestben meg kimondottan kafa.
megy a barkács.
-
válasz
Zoli-bácsi #70081 üzenetére
Ha te is több mint 20 autóban próbáltál kb 15 féle ledes főfényt, és tisztában vagy az autós világítótestekkel/fényforásokkal; elhiszem.
Látod magad is galériában, van pár nem projektoros, pl a Picasso H4-el eleve nem lehet az, de akad egyéb H7-es is (Leon 1m). Amin két 4,5-5mm-es keskeny ledcsík van kis bázistávolsággal (lehetőleg kisebb mint 2mm, minél kisebb annál jobb), azok tudnak jól világítani.Az 5000es kínaizás arra, ami a Philipsek továbbfejlesztett változata, nem túl okos dolog, és nem sok ismeretre vall.
H7,H11,HIR2-esekbe használtam ilyenekből (mindkét autónkban ez van a tompítottban), és összességében elég korrekt. A régi is hasonló design volt, nem a 10000es változat, hanem akkor 25K; de ez volt jó (az olcsóbbak akkor még nem). Szempontokkal nem akarok tovább offolni itt.
-
válasz
Zoli-bácsi #69022 üzenetére
Szerintem is jobban zavarná a kutyát, mint amennyit segít a gazdának abban, hogy lássa sötétben, hogy mit szed föl a kutya.
Mi a kutya nyakhámjára kínai világítós fülbevalóból kiszedett kis világító fényforrásokat tettünk, az tud gyenge/erős/villogó fénnyel világítani, de a villogó fény nagyon zavarta a kutyát, úgyhogy maradt a gyenge fényerő, hogy legalább mi lássuk, hogy hol a kutya
Sétáltatáshoz mindig zseblámpát használunk, persze leginkább azért, hogy a gyenge közvilágítás mellett (mi is Elios Zrt. verte település vagyunk
) legalább minket lássanak az autósok és ne üssenek el bennünket.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #69022 üzenetére
Az ötlet szvsz nem halva született, de DIY megoldást kíván: én valami rugalmas bőr szíjra ragasztanék (dimmelhető) LED szalagot, jó esetben AA akksival megtápolva, ha elég neki annyi (ált. min 5V, szóval akkor 4db AA), és ez lenne a nyakörvük.
Nem tudom persze, talajradarok-e vagy belga pásztorok, az akksi tömege felől nagyon nem mindegy.
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi #69004 üzenetére
Tudom, nem is akarok olyat. Arra, hogy a körülöttünk lévő két méteres kört bevilágítsa elég valami szórt fényű 20-30 lumen is szerintem és akkor az nem vakítja el őket. Meg nyilván engem se, ha akkora fényt csinálok helyben akkor nem látok tőle én se.
-
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi #68942 üzenetére
Ezt is néztem mikor írtad és szimpatikus is, de ebben hol a csapda? Mert az Olight hasonló lámpája 25 ezer, ez meg 10. És mindkettő kínai, mindkettő normálisabb márka kínain belül. Akkor mitől van ekkora árkülönbség.
Oké, az Olight nagyobb akkuval van és ráadásul saját spéci akku + a mágneses töltője. Ez adna ekkora árkülönbséget? Az Olightnak szebb a fénye videó alapján, jobban terül. Ennyit látok különbségnek.
-
saril
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #68689 üzenetére
A Renault "jel" nagy úr!
Már csak azt nem értem ilyenkor hogy attól hogy valaki nő, és egyből segítőkészebb mindenki vele, még nem jelenti azt is hogy bombázó, vagy annak a csávónak/csávóknak az esete aki rohanna neki segíteni, tételezzük fel (A jelenlévők mindig a kivételt képezik) hogy 157cm és 84kg, akkor is így rohannának hozzá segíteni "megyek az én lámpámat is kipróbálhatod"
Ez pusztán elméleti sík, senki ne vegyen magára semmit! -
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #68397 üzenetére
Jaja... Be is halt közben.
-
didros
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #68048 üzenetére
Köszönöm szépen, valóban nagyon jó ajánlat! Innen felfelé árban és főleg Lumenben mik a lehetőségek még?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #68054 üzenetére
29,99, de közben az oldalon mindenütt hirdeti, az ott lévő kuponokkal 24,60 lesz akku nélkül.
HA gyorsan kell, akkor nem vész a mindenestől 40$ ár.
Ez 24,6*1,27, plusz az akku, szinte uott lenne acégén, jóval lassabban.
Anno a sportlámpán volt SD05 készleten, ott nem nézted?
Ps: Most is van, 13e JMF, hazai garanciával. Akkor már innen venném.Viszont a 3000lm nem igaz; fura, nem szoktak kamu adatokkal hirdetni.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #68051 üzenetére
Na, most kikerestem a saját order history-ban:
14,19$ szállítással, akku nélkül; a bank 4192,- Ft-ot vont.
2020.01.06-os rendelés volt.Az eredeti linkre kattintva még most is 24,60$ + Áfa, nem 40 (akksi nélkül).
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #68048 üzenetére
OMG
Nekem van, ezt akartam ajánlani, de én még 15$ körül vettem. Durván felment az ár.
-
Ra3
őstag
válasz
Zoli-bácsi #68029 üzenetére
Banggood expresst nem a posta hozza. BG topicban elmondják bővebben ha érdekel, de meest-es, pickpack pontra ledobós csomag ha jól tudom, alapvetően BG-n még nincs gond/extra költség az áfázás miatt.
de MittuDomain_ majd megerősit neki hogy jöttek meg az SP40-ek.
-
Avicularia
veterán
válasz
Zoli-bácsi #67987 üzenetére
Akartam én is ezt javasolni, de akksival és töltővel meg szállítási költséggel már nem férne bele egy tizesbe.
-
Beri
addikt
válasz
Zoli-bácsi #67987 üzenetére
Az XHP50.2-es verzióból szokott lenni a CZ raktárban? Gondolom, az SST40-es is vörösen izzik turbón, de "3500" lumen egy ekkora testben nagy poén lehet
Kár, hogy csak 6500k-s van. -
válasz
Zoli-bácsi #67985 üzenetére
Na most akkor jól megkavartatok
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #67378 üzenetére
Nem figyeltem igazad van, még mindig preorder a státusz...
Nekem jók a wuben-es tapasztalataim, van 3 lámpám is tőlük, de még bérencnek titulálnak, nem mondok mást.
Az Osram P9 egy jó LED, a stroboszkóp, SOS dupla-tripla gombnyomáshoz rendelt, én nem félnék tőle. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #67345 üzenetére
Nincs rá konkrét BG gyűjtés, a nemlinkelünkonnan lengyel srác tolja ezeket az akciókat, párat beteszek ide referral nélkül:
1 tuti nem sokan választják majd ezt
2 ez pl tölthető edc
3
4
5
6 na pl ehhez ha valami kicsit komolyabb ajcsi lenne, megvettem volnaSzerk:
7Ps: a szállítás nem olcsó, régen barátibb volt, 3-400,- Ft körül, nem is értem...
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #67299 üzenetére
Az már meg volt
ma áthoztam, ki akasztottam , és nemsoká kap egy fertőtlenítést !
-
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #67299 üzenetére
Nyomsz rá egy kis fertőtlenítő szprét oszt jónapot
-
sarajhvh
tag
válasz
Zoli-bácsi #66942 üzenetére
Nem igazán a bölcsesség jele mások gúnyolódásán vicsorogni!
-
Vlah
tag
válasz
Zoli-bácsi #66730 üzenetére
Szerintem ez nem feltétlenül lelkiismereti kérdés. Az egész kínai rendelgetős konstrukcinak üzleti szinten számolnia kell az elveszett csomagokkal. Ergó az benne van az árban, így vagy úgy. Ha nem veszett el, csak 4 hónap után megérkezett, akkor a helyzet nyertese vagy és nem vagyok benne biztos, hogy bárki megérdemli, hogy visszafizesd a pénzt. Akkor csak annyi lesz a különbség, h az ajándék nem nálad, hanem nála landol.
-
sarajhvh
tag
válasz
Zoli-bácsi #66730 üzenetére
Na most megkaptam a hideg vizes zuhanyt!
Nyilván nem ismerjük egymást, de olyan ember vagyok, helyesebben a barátaim úgy ismernek, akinek a másé nem kell, és nem csorgatom a nyálam esetleg irigységből más vagyontárgyaira, de a magaméhoz ragaszkodok.
A lelkiismeretet el lehet tompítani, és ki is lehet iskolázni, de igazából csak a Teremtő Isten
lát bele igazából.
Tudom, hogy a kínai forgalmazókat, nagyon nem lehet egy kalap alá venni, de most nem
szeretném részletezni egyes eladók, futárcégek korrektségét, megbízhatóságát.
Zoli bácsi,.....igaza van! Tegyen mindenki a lelkiismerete szerint! -
saril
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #66728 üzenetére
Nem biztos hogy visszafizetném, ha én lennék az eladó, és nagyértékű dolgokat árulnék, csak tracking number-el, kicsit drágább postával adnám fel, így látszik mindig, minden, problem solved... (erről ennyit)
-
zolikaDB
veterán
válasz
Zoli-bácsi #66081 üzenetére
Nekem 46$-t az XHP50.2-esre.
Az SST40-es 38$. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #66127 üzenetére
Akkor sry, most akciósnak mondták, és mindenhol $25 felett látok csak.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #66127 üzenetére
Én is kb. 16-ért akkuval.
-
bedvóter
tag
válasz
Zoli-bácsi #66094 üzenetére
Én csak egy videót láttam, de az épp elég volt.
Sötét csíkok, sávok és nem a falon, hanem terepen. Nekem rémisztő volt. -
bedvóter
tag
válasz
Zoli-bácsi #66087 üzenetére
Jól megnéztétek ennek a lámpának a vetítési képét ?
Csak aztán nehogy pofáraesés legyen a dologból. -
iatti
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #66087 üzenetére
nekem jött már 4 emisar, 60-80dodó körül. bevállaltam az orosz rulettet
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #66081 üzenetére
Ne csináld ezt, már a kosárban van, pedig kellene még rá valami overkill akció...
-
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #66019 üzenetére
Így van ezt már én is korábban be néztem
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65949 üzenetére
$52.35 mindennel együtt CZ raktárból.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65897 üzenetére
XHP50.2 6500-7000, Sand Color, BG.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65886 üzenetére
Még csak fél tapasztalataim vannak, mert nincs olyan akkum hozzá amely ki tudná hajtani.
-
sarajhvh
tag
válasz
Zoli-bácsi #65875 üzenetére
FBLLMAG kolléga, nem mint vetélytársakat hasonlította össze a Sofirn-ot a Fenix-el,
csupán a vetítési képét!!!!!!!!! -
sarajhvh
tag
válasz
Zoli-bácsi #65872 üzenetére
Lámpákat!
A topik társak megválaszolták. -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65886 üzenetére
AliExpressen látom van.
Nem tudok semmit róla, ezt a videót néztem meg. [link] -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65875 üzenetére
Csak megemlítettem, hogy koppintás, gyengébb adatokkal, felszereléssel. Persze, jóval olcsóbban. Az Anduril segítségével persze játszhatsz, hogy minél később vegyen vissza, de ezt már az Acebeam (Fenix) üzemében megoldották. Befejezték a lámpát. Nekem napi hurcolásra ez is, az is nagy. Éjjeli erdei túrára, várrom látogatásra, számomra, más problémák jelentkeznek az olcsóbb lámpák esetében. Mindezt írom úgy, hogy van Convoy, Astrolux, BLF, Sofirn lámpám is.Wuben is volt a kezemben. Nincs az az olcsóság, ami ellensúlyozza számomra a pénzkiesést, biztonságérzetet. Példa:
1.) Eset: 600 $ -os átlagos üzlet forog kockán. Az ügyfél csak ma elérhető. Kb fél év múlva jön újra haza (addig meggondolhatja magát, most a párja rábeszélte az üzletre). A közvilágítást még elfelejtették átállítani, a ház megkereséséhez lámpára van szükség. Aszfalt, beton mindenhol. Már párszor megesett, hogy ügyetlenségemben, fejmagasságból esett ki a kezemből a lámpa (legalább már 10x megtörtént a vehemencia végett). A Sofirn lámpámat, mindjárt az 1. alkalommal, ahogy velem volt, repítettem. Ha ilyenkor megadja magát, ugrott az üzlet. Ha lemerül, mert elfelejtettem feltölteni, ugrott az üzlet. Inkább viszek magammal 50 - 60 $ -os lámpát.
2., Este az erdő, várrom látogatás, egészen különleges élményekkel jár. Én nem szoktam sietni, inkább sétálok. Így az is igaz, hogy tovább tart, több időt vesz igénybe az oda - vissza út is. Út közben is szeretek leselkedni, nemcsak a lábam elé lesni. Megesik, hogy a 2 órás út, 4 órára bővül. És ez csak az odaút. Várrom körül meg azért fel van kapcsolva a lámpa. És még ott a vissza út. Sokszor valahonnan távolabbról jövök hazafelé, meglátom a táblát pl a várromról, és már irány a cél. Nincs tartalék akku. Csak azok a lámpák amikkel indultam. (Ezért van a táskámban, Nitecore NUP10 táskámban, rajtam, annyi lámpa). Volt már, hogy az olcsóbb lámpák ereje elfogyott. A végén már csak pislákoltak. Azért én is jobban szeretek látni.
A végére hagytam. Mindig van nálam lámpa, amely AA/AAA elemet is tud használni. Így nem kell lemondanom semmiről. Lámpáim táskában vannak, amit csak megfogok és viszem, pakolom a kocsiba (túrára / kirándulásra / üdülésre).
A Fenix LR35R lámpát meg a kolléga már megrendelte.
-
Ra3
őstag
válasz
Több gyártótól is vásárol az Astrolux, egy időben elég sok mindent a Manker csinált nekik.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Nem akarok hülyeséget írni, de a Mateminco -Astrolux ugyan az és úgy tudom , hogy a Mateminco a gyár.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #65290 üzenetére
Akkor jó.
-
BaLee
addikt
válasz
Zoli-bácsi #65110 üzenetére
+2.09$szállítás.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #64825 üzenetére
Megöl az asszony
-
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64441 üzenetére
Hát ez az
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #64439 üzenetére
33$ 2db fejpánttal.
-
bardi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64420 üzenetére
Köszönöm, de ezt sajnos nem tudom felrakni kerékpáros bukósisakra, van egy hasonló lámpám, nem marad meg rajta.
(#64421)Lacerta
Ha jól látom ez oldalra világít, ezt is elég nehézkes lenne rögzíteni. Valahogy így képzeltem el a rögzítést, vagyis ebben a pozícióban, aztán valami 3D nyomtatott konzolt csinálnék neki, meg tépőzár. -
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64349 üzenetére
Nincs. Nem mosta ki 90 fokon a kolléga?
Pedig kimondottan nincs ki fejem nekem sem.
És rázta frizuram sem. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #64351 üzenetére
A mini közvélemény kutatás kedvéért nekem éppen egy picit szorosabb csak a kelleténél, de volt már órákig a fejemen egyfolytában.
A H04 pánt mondjuk sokkal jobb, ez tény, de szerintem az RJ02-é például jóval rosszabb volt.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64351 üzenetére
Lehet, hogy TE szereted szorosabban hordani a fejpántot. Engem is zavart kissé.
Zebrának a pántját ha teljesen kiengedem az 60 cm hosszú +még nyúlik. Akár derékra is feltehető. Ez viszont jóval szűkebb volt.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Zoli-bácsi #64349 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy fejem lenne, de hidd el, hogy ez totál kiengedett pánttal is szorított, kellemetlenül. Nem csak az oldalsó, a felső pánt hossza sem volt megfelelő.
Ne csak az árat, az arányokat is nézd. 5000Ft-os fejlámpa árának 20%-a egy 1000Ft-os fejpánt, amire ismét csak várnod kell mire megjön. Nem mellesleg egy jobb minőségű convoy vagy skilhunt fejpánt kb 6$, ami a 20$-os fejlámpa árának már majdnem harmada. -
vaakuum
addikt
válasz
Zoli-bácsi #64328 üzenetére
...
Badarságot írtam, sry.
De a vadászlámpáknál tényleg odarakhatnák a lengőkapcsolókat azokhoz a lámpákhoz, amikhez van olyan, hogy ne külön kelljen bogarászni, hogy akkor ez most használható-e lengőkapcsolóval...Egyébként az 501 és 502-es WF lámpák között jellemzően mi a különbség?
-
janakbacsi
őstag
válasz
Zoli-bácsi #64331 üzenetére
kamus adatok vannak feltüntetve a lámpához?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64323 üzenetére
www.kronium.cz
100 € feletti vásárlást írják ingyen, de NEKTEK, bármit vesztek, benne van ez is az árban. Meg a 10% kedvezmény is. Csak szóljatok.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64321 üzenetére
10% azonnal a Krónium árakból, NEKTEK. Gondolom, nagyobb forgalom esetén még többet ki lehet harcolni. Címre szállítás az árban, DPD -n keresztül.
Csak szóljatok.😉
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64317 üzenetére
30 € alatt lett meg az E20 V2.0, és 50 € volt a gyűrűs kapcsolóval ellátott LD42. A Fenix, igen, az olcsóbbakhoz tartozik.
-
vince
őstag
válasz
Zoli-bácsi #64013 üzenetére
De az érzés, hogy okosba' ingyenes lett a szállítás, na az megfizethetetlen
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #64006 üzenetére
lvl101
Minden fillér számít. (Anyway, a termék árának 8%-a szállítás, az nem olyna kevés.)Egyébként van a kosaramban ilyen elfekvő forrasztópáka, Sonoff kapcsoló, stb., csak nem tudom még, mi legyen a vége.
vince: A csoportoson gondolkoztam, de ahhoz EU Priority line kellene, mert drágaságok. Ha hárman összeállunk, még nem elég, 4 felett kezdi megérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest