- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #22499 üzenetére
Na jo de itt az Activisionrol beszelunk...
Es ezzel el is mondtam mident
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #22496 üzenetére
"Adnák töredékéért, sokkal többen vennének."
Igy is veszik csomoan, felesleges olcsobban adniuk
-
prokxy
veterán
válasz
kill_switch #22496 üzenetére
20 eur a 2400CP emlékeim szerint, nem a magyar piacra van tervezve, maradjunk ennyiben.
-
kill_switch
senior tag
válasz
prokxy #22495 üzenetére
Nem tudom amúgy miért ilyen retek drágák ezek a packok... 2400cp most, a forint esés után több mint 7000pénz. Adnák töredékéért, sokkal többen vennének. Van egy csomó ami tetszik nekem is, de nem vagyok hajlandó ennyi pénzt adni értük. Gyakorlatilag megveszel 3 ilyet és már túl vagy a játék megjelenési árán is. Egyedül az arany tracer-es Mace amit megvettem annó, de azt is csak azért mert 1800cp már volt farmolva, csak 600-at kellett vennem mellé. Pedig a mostani Mace bundle is tetszik ezzel a sivatagos feelinggel, a 3 horror pack is bejön, meg Ghost-nak is az új Azrael skin-je, de hát nem kell nekik a pénzem.
-
prokxy
veterán
válasz
kill_switch #22494 üzenetére
Van egy másik, ami hasonlóan piros skines, fura maszkos fickó, nagyon bejön a kinézete, 2400cp, de 2 olyan fegyver is van benne, amit nem használok, mert nem az én stílusom. Az meg úgy drága.
Pontosabban a shotit igen, de akkor nincs tracer, ha a dragonos lőszer van benne.
szerk, ez:
https://codmwstore.com/operators-identity/velikan-operator-bundle/ -
Vikus
tag
Tölthető PS4-en az új combat pack.. :
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0002-CUSA15277_00-CODMWPLUSPACK005
Bár nem ez volt "beharangozva"... -
BandiHUN
veterán
válasz
nanorambo #22481 üzenetére
Én meg is vettem,marhajó az effektje,BÁR éjjel azért,hogy villámlik a fegyó is+ahova lősz is,annyira nem jó,tapasztalat,alig látni tőle,nekem kicsit a fejem is belefájdult ebbe az éjjellátósdiba.
Egyébként szemétség,hogy warzone csak az event,multiban mindössze néha éjjeli a map,néha nem és kész.
-
Na, ez az éjszakai BR nagyon adja.
4 meccsből 2 első hely, egy második, egy meg tizenvalahanyadik.
Sikerült kiunlockolni egy számomra elég nehéz calling card-ot is.Dream Team - WZ trio vagy quad meccset nyerjetek meg úgy, hogy senki sem kerül a csapatatotokból gulagra és senki sem hal meg a csapatból.
A fűrészes figurának is meglett az odúja. Metróban felfelé csöpögő vér is kibaszott beteg.
Tök olyan érzésem van, hohy ebbe a halloween-i sztoriba több effortot toltak bele a srácok, mint az eddigi seasonökbe.
A Farmlanden meg hallani ahogy a texasi láncfűrészes berregteti a szarját.
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #22484 üzenetére
Akartam írni monitor ügyben, de aztán vettem anélkül egy ugyanolyat, mint neked van.
-
KaitouP
nagyúr
Annyira mondjátok hogy para hogy most már meg kellett nézem, hogy az én, horroron edzett agyamnak mennyire para.
De elkezdett 9 GB frissítést letölteni még korábbról, szóval ebből ma nem lesz semmi.
-
Előny itt most az éjjellátó vagy a thermal szenzoros scope vagy ne reménykedjek?
-
Laraxior
titán
Hat nem egyszeri alkalom ez a felpattanó fej...
A Hospitalban meg durvabb a helyzet... Csak eros idegzettel menjetek be -
Ez nagyon beteg, sötét van mint a pokolban, alig látni valamit, a Zombi royal meg parás, plusz azt sem tudom mit lehet csinálni a zombival
-
FaTHI
őstag
Srácok ez a Zombi royal qrva jó! Végre valami frappáns dolog. Még agyalok eddig nem vettem a store ban semmit, de ezek az uj skinek nem semmik fegyó szinten a hasfelmetsző, skin alapján a fűrészed tetszik a plusz fegyó löszer meg a harmadik dr karlov tracere nem semmi .Mit is vegyek nem tudom de itt az idő
-
Laraxior
titán
Azért most megéri ládákat nyitogatni, elég sok mindent dobál, kulcstartót, kis emblémát, fegyverskint...
Meg van 16 összeszednivaló motyó az egész térképen
Mondjuk a házban való kummantásnak lőttek ezzel a díszkivilágítással -
oriic
HÁZIGAZDA
A láda nyitásnál a scare jump-ért azért a durva anyjukat.
-
-
nanorambo
őstag
Hú ez a uombie royal óriási káosz
Viszont a sima éjjeli trio baromi hangulatos. Elsőre sikerült kilootolnom a karórát a gátnál. -
Annak aki játszott a CW-vel kapott Tier Skipet? Vagy azt mikor érvényesítik?
-
Laraxior
titán
Nekem lement egy zombi royal...
-
sayCet
aktív tag
Első warzone 3 percig tartott, majd kirakott.
-
KaitouP
nagyúr
-
Laraxior
titán
Hany orakor kezdodik a moka? Elvileg ma jon a halloween nem?
-
Tom456
tag
Hali. Valakinek van tapasztalata 2700x + 5700xt comboval? néha érdekes akadások jönnek elő mind low/normal/high/ 1080/1440p beállításokon. minden driver a legfrissebb (gtx 1070ti-vel ilyeneket nem tapasztaltam)
-
Doki16
addikt
válasz
Evil Snowman #22450 üzenetére
Az már kb. egy hónapja hallható. De nagyon komoly, kíváncsi vagyok lesz-e köze hozzá
-
-
nyinya
tag
Sziasztok! A zombie royale miatt lesz vajon "ápdét"? vagy csak egy play list frissítés és kész?
Köszi! -
pulffy
őstag
Zombie Royale játékmód :
Itt egyrészt éjszaka játhatjuk be Verdansk városát, másrészt pedig ha elhalálozunk, nem a gulágra kerülünk, hanem zombiként támadunk fel. Ebben az állapotunkban gyorsabbak és halálosabbak lehetünk, ráadásul hőlátást is kapunk, ha azonban mégis visszaalakulnánk (a meccset ugyanis csak emberként tudjuk megnyerni), szükségünk lesz két fecskendőre, amit a halott játékosok hagynak maguk után.
Izgi lesz -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ridiculous #22444 üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy november 3-ig tart az esemény.
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #22437 üzenetére
Szerintem még annyi sem volt.
oriic
Köszi!nanorambo
Először örültem, mert amikor beadja a listát mindenki 1-es szintű.
Aztán kezdett furcsa lenni, mert néha úgy legyaktak, hogy csak pislogtam.
Jó, gondoltam, nem csak kezdők vannak, mert már játszottak eddig is fps-t, csak itt még alacsony szintűek.
Utána már néztem a listát, és akkor láttam, hogy csak az elején amikor beadja a listát 1-es szintűek a többiek, utána már kiírja a valós szintet.
Akkor láttam, hogy volt ott 30-astól 120-140-esig mindenféle szintű emberke. -
nanorambo
őstag
Megint kezdem kicsit elveszteni a fonoalat, hogy mi alapjan dobalja össze a csapatokat a matchmaking. Olyan durván unbalanced csapatok vannak, higy ha direktbe alarnam nem tudam így összevalogatni az embereket :D
Az sbmm algoritmusa felzárkózhat a google és facebook algoritmusa mellé. Soha senki nem fogja megfejteni :D
-
prokxy
veterán
Jó ez a játék még mindig, gondoltam megcsinálom az új shotit, 1. kör oké, 2-ban meg bejött hozzánk egy cheater, végig super kill-ek, minden szar, 1 KS-et nem hívott le, csak a fegyót húzta. Petrov Oil-on ment az enemy mögé végig. Nevetséges ez az egész szar már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a trailer rohadt jó lett.
The Haunting of Verdansk Trailer | Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone™
-
s.bala31
őstag
Nem tudom hányadik patch után a wheelson néhol még mindig elsüllyed a talajban.... Röhej hogy ezt a bugot képtelenek kigyomlálni
-
x_pnK
tag
válasz
Block01 #22423 üzenetére
Nem sok DZ-t játszottam életemben, de azt hiszem akkor tudod gyorsabban felvenni a dobozokat, hogyha a te csapatod foglalta a DZ-t amikor leesett az a bizonyos doboz.
Ha az ellenfél foglalta, amikor ledobta a játék a dobozt, akkor ők fogják tudni gyorsan felvenni.De javítson ki valaki, hogyha tévednék.
-
Gáboromm
tag
Ki az aki meg tudta szerezni 8.000 Ft vagy azalatt? Ha igen, hol?
-
Laby
őstag
Van valakinél elfekvőben egy Dualshock 4 Back Button Attachment kiegészítő?
Ha nem használná esetleg valaki, és megválna tőle akkor beszélhetnénk róla.
Bocs az offért, de korábban volt róla szó, és már nem tudom hogy ki említette. -
Block01
csendes tag
sziasztok.drop zone játékmódnál, odarohanok a dobozhoz(mormolom az imát. ne lőj le ne lőj le) nyomva tartom a négyzetgombot(ps) látom ,hogy megy le a fehér csík,valaki közben odajön és pillanatok alatt ki nyillik neki a doboz.azt hogy csinálja?
-
Acheron
őstag
válasz
AAntii #22415 üzenetére
Az SP-R - Warzone szitut ebben a magyarázatban teljesen értem, így már a railgun hasonlat is világos. Tény. én nem tolom a WZ -t, és multiban ez közel sem ilyen éles (legalábbis számomra), de így világos az ellenérzés.
Valahol a shotis példát is értem, és a sarokban gubbasztó prédavárókat magam sem feltétlenül kedvelem - bár őszintétlen lennék, ha azt mondanám, sohasem vártam már be fedezékben megbújva felém csörtető ellen(eke)t.
De azért icipicit legyünk realisták. Nem tudom, lőttél e -már már sörétes fegyverrel, de a lőszer típustól és csőhossztól függően ezek szépen terítik a teret. Nomost ezt kombinálva egy automata (sorozatlövő) üzemmóddal kapunk egy "ólom" permetezőt (már ha a lőszer csak ólomból lenne), ami bizony a valóságban is képes legyakni egy ajtón berontó triót néhány méteren belül, akár célzás nélkül is - mocskos egy fegyver, igen. De ezek ilyenek, a fegyverfejlesztés sosem a lovagiasságról szólt, hanem az ellenfél gyors és hatékony kiiktatásáról. -
AAntii
őstag
válasz
Acheron #22412 üzenetére
Az előnye az sp-r-nek nem multiban jött ki, hanem warzoneban. Hiába szaladt az ember, hiába csúszott be, hiába volt 400 méterre, amikor egy kicsit várni kell, hogy becsapódjon a lövedék, az sp-r lővedéke az a megnyomás pillanatában ott volt és aratott. A shotikkal szintén nem az a baj, hogy 1 v 1-ben lehozol vele egy közelharci szitut függetlenül attól, hogy mennyire vagy jó játékos és mennyire tudsz gyorsan és pontosan célozni, hanem hogy egy ajtón berontó triot is simán legyaksz vele, míg ők köpni-nyelni nem tudnak. A könnyen elérhető sikerélményért pedig szívesen gubbasztanak ám egy-egy sarokban, ami egy assaulttal is undorító, de egy olyan fegyver ellen, ami ellen esélyed sincs, pláne. De megy a ládákon, polcokon, asztalokon gubbasztás a multiban is. Az úgynevezett pumpálós shoti az előző codban két lövésre ölt, ha rajta volt a dragon breath és nem volt páncél az emberen, akkor elsőre. Kb. azt mondanám kiegyensúlyozottnak, bár almát körtével a dolog, mert azzal bizony célozni kellett.
Egyébként nem sajnálom tőletek egyik shotit sem, csak legyen olyan mód is, amiben nem elérhetőek -
Most 2x vágott ki minden nélkül a játék, BR pre match alatt egyszer csak pikk windowsban voltam, majd reconnect után ahogy vettek volna vissza partyba ugyanaz...
-
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #22391 üzenetére
Nekem így nem adta be, hiába volt meg 4 - 5 hipfire, ha kiléptem a meccsből, ment a levesbe. Csak ha végigtoltam a meccset, akkor adta be a +1 hármast. Négyet begyűjtöttem kb öt meccs alatt, me még bezsákolom a maradék hármat. Kíváncsi vagyok erre az új shotira, annyian szidják, hogy csak jó lehet
Ámbár az AS-Val és az SP-R körül is nagy a hype, de én egyiknél sem éreztem, hogy bármivel jobbak lennének, mint némely korábban is elérhető modell (Az AS -Val -t pl kifejezetten nehéz volt aranyozni, cseréltem is egy RAM -ra azonnal, amint meglett, sokkal élhetőbb fegyver abban a kategóriában)
A Shoot the Ship kérdésben teljesen egyetértek, jöhetne már vissza végre, piszkosul bosszantó, hogy minden új szezonnál száműzik hetekre a két legélhetőbb pályát holmi félig - meddig sikerült új pályák bemutatása miatt.
(#22312) Ed3r_X_: Kinek mi jön beA G-403 hasonló volt, mint a Tiéd, remek egér, de nekem ott kevés volt a gomb, az 502 -t sokkal jobban ki tudom használni. Egy sima 3+2 gombos egérrel már nem nagyon tudnék mit kezdeni, sajnos.
(#22393) Laraxior: Szűk, falakkal tagolt pályán, tegyük hozzá. Nagy, nyílt terű pályákon semmire nem mész a shotival, kiszednek, mielőtt lőtávolba érnél (vagy kempelsz orrvérzésig). Erről hajlamosak megfeledkezni a T. kollégák, amikor a shotit szapulják. A shoti közelharci fegyver, arra van kitalálva, saját terepén persze hogy jobb, mint egy AR (Egy automata shoti meg pláne) Szép is lenne, ha nem.
(#22399) Laraxior: Igen, amikor kvázi olyan közel vagy, hogy "bicskával" is intézhetnéd a killt. -
venom8888
őstag
tapasztaltatok a mai nap,hogy FPS droppok voltak nagyon, 40 el kevesebb fps kb.
-
Formaster
addikt
Járt már valaki hasonló cipőben, hogy minden port nyitva a COD-hoz, minden Firewall lelőve, mégis Moderate marad a NAT?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest