Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Senkinek nincs gondja az új és régi nvidia driverrel?? (gtx1080) Nálam az újnál és az ezelőttinél is "displayport no signal"- kikapcsol monitor hiba van a codnál. Kipróbáltam más játékokat is és egyiknél sem produkálja. A kettővel ezelőtti driverrel semmi gond nincsen.
-
Laby
őstag
Holnap reggel jön az új szezon, ugye?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Warzone-hoz lehet tudni előre hogy mikor milyen frissítések jönnek?
Elég koca játékos vagyok, néha tolom csak, a pörgős Rumble meg a Kingslayer jött be eddig legjobban, Battle Royal-ért annyira nem rajongok, viszont most csak az van (meg a cash de az sem vonz annyira) Jó lenne tudni mikor jön ki megint ilyen TDM stílusú verzió.Köszönöm!

-
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudjátok, a 11-es bunker küldetés már nem elérhető? Napok óta próbálkozunk a haverokkal, de sosem zöld a lámpa, mikor odaérünk.
-
Laraxior
titán
válasz
soo277
üzenetére
Tegnap nagyon ramjart a rud. Valamelyikbol ki is leptem, mert egyszeruen folyamatosan haltam.
Egyszer nem engedtek ki az egyik bunkerbol... Az is mi volt. Egy egesz squad jott be. Valami csoda folytan ledownoltam mind a 4et, de mintha ezer golyo kellett volna ahhoz h meg is oljem.
Tegnap beutott az sbmm az biztos.
-
csuzda
aktív tag
válasz
venom8888
üzenetére
Én nem tudom, hogy beleszámít-e a K/D-be a Mini Royal. Teszteld le! Új szezonig én már nem leszek. Szerintem a többiek se tudnak rá választ adni, azért nem írtak.
Én inkább a K/D rontáson vagyok, elegem van SBMM-ből. Vagyis inkább nem akarom szívatni a kevésbé jó játékos barátaimat.
-
-
csuzda
aktív tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
Én lehet megvárnám az új AMD cuccokat (Ryzen + RDNA2), illetve az nVidia 3060-at, esetleg 3050-et. Bár ki tudja hogy mikor jönnek... Meg addigra romlani fog a forint, így a várakozás se jó...
Nézd meg, hogy tudsz-e cserélni nagyobb Ryzenre. Szerintem nem szükséges, inkább ha van jó hűtőd és házad, akkor tunningolnám legalább 4,0Ghz-re. Inkább videókártyát keresnék a helyedben. A milyen videókártya topikban biztos profibb választ kaphatsz, az ottani összefoglaló alapján felteszed a kérdéseidet és kapsz megfelelő választ. Szerintem ők is ismerik a Warzone-t mint a rossz pénzt

(#21575) Csoffadalom Blueprintet? Azt nem a Lvl 155 adja, hanem a battle pass 100. szintje. Elég fura, de a lvl 55-lvl 155 és a battle pass lvl 0-100 között nem ugyan annyi XP kell így becsapós.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Hzoltan969
üzenetére
Jaaaa hogy csak akkor adja meg, így már világos. Akkor még egy kicsi kell. Köszi mindenkinek.
-
Hzoltan969
tag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy kiírta, amikor 155-ös lettem, de ténylegesen csak akkor jelent meg az armory-ban, amikor kimaxoltam a 155-ös szintet is.
-
válasz
Clapaucius
üzenetére
Ugyan így vagyok én is

VGA-t javaslom, egy 2060 Super még talán nem fut CPU limitbe, de a lapod gondolom tud fogadni 2xxx és 3xxx ryzent is. A CPU váltással csak kb. 5-10 fps-t nyernél, a VGA-val inkább 20-30-at alsó hangon. Legalábbis ahogy én olvastam. -
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Kicsit off téma, de a játék miatt mégsem annyira.
Igazából csak a warzone-al tolom és kicsit fejlesztenék hozzá gépet.Jelenleg van:
Ryzen 5 1600
GTX 1060 6gA kérdésem, hogy melyiket fejlesszem inkább?
GTX 1060-at egy 1070 OC-ra, vagy a Ryzen 5-öt egy nagyobbbra.
Köszönöm!
-
lowzor
veterán
válasz
Csoffadalom
üzenetére
-
venom8888
őstag
De jo ez a csoport, kb 7 ember megbeszeli magaval a mondandojat a tobbi meg le van szarva, miert nem mennek inkabb DC re bezyelgetni ,sajat csoportba.
-
155-ös szint után miket számol még pluszban a rendszer (contract-okat vagy miket)?
-
hcol7
senior tag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
milyen pontokra?
-
venom8888
őstag
A mini royal beleszamit a KD ba?
-
Cheesus
senior tag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Nem 100%, de asszem egy vector (nem jut eszembe az itteni neve) blueprint, es Dawn to Dusk-kent keresd.
-
Csoffadalom
tag
Hali, milyen fegyver BP-t ad ha megvan a 155-ös szint?
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Nos, akkor jó nagy bamba vagyok, mert eddig ez nem tűnt fel
Igaz, nem is az F a nyerő nálam, de én elég elfuserált billentyűbeállításokkal tolom (Pl WASD sem játszik) Este megnézem, igaz most, hogy az űtővágószúró mindenféle ki lett maxolva, egy darabig valószínűleg megint nem lesz core (bár eléggé rákattantam most erre a csihipuhira). Nem hiszem, hogy a launcherek ott jobban adnák - igaz, azokkal nincs is kedvem foglalkozni pillanatnyilag, nem adnak plusz élményt, a damascus pedig nem vonz annyira, hogy most időt öljek bele. -
nanorambo
őstag
Valami gebasz van a matchmakinggel? Vagy csak szimplan extrem szerencsétlen vagyok?
Tegnap meg ma összesen kb 20 menetet toltam. Abból 19 vesztes és csak egyet nyertünk. Es ugyan azt a harom pályát dobálja be csak. -
Dave567
addikt
És amikor nem halok meg tőle, hiába van a közelembe...?? És nincs berakva az EOD..... Gondolom cheatelek...
VAN ÉLETEM.... Még rosszabb mint az eddigi Codok voltak..
Kizárólag az Mw szériát szeretem, meg a WAW-ot, nem adok ki pénzt minden sz@rra, nem vagyok gyerek...

Szóval nem kell aggódni, nem fogom meg venni.

(#21550) Acheron : Inkább az mint az EOD....
-
Shadowfax
addikt
20.413 GB update (Version 1.27) - most csorog lefelé (PS4).
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Tegnap nagy nehezen megtaláltam a "gombot" de érdekes módon egyszer kilép a killcamból, egyszer nem, még nem jöttem rá, min múlik. Elkönyveltem, hogy bennem van a hiba
Mindenesetre tegnap core -on kiaranyoztam a Kali stick -et és a Kodachis kardokat, jó móka volt.
A TK szokható, bár kínos, ha én követem el. Ha engem lőnek le, nem is foglalkozom vele - kivéve ha direkt volt.
(#21542) Dave567: Kitárgyaltuk fentebb. Az Oriic által írt EOD is okozhat ilyet. No és ott az SBMM
(#21544) laragirl83: SMG -ket rég próbáltam, meglehet előveszek egy setupot próbaképpen, köszi a tippet. Azért HC sem mindig egy hit, de tény, hogy nem kell "pumpálni" az ólmot az ellenfélbe. Ezért szeretem a FAMAS -t ott, nehéz vele hibázni. Persze nem lehet olyan gyorsan felkapni, mint egy SMG -t, rushra nem feltétlenül ajánlható. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dave567
üzenetére
De igen. Neki van EOD, vagyis a te támadásod a rakétával vagy gránáttal túlélhető: "Take Less Explosive Damage."
(Még mindig játszol a játékkal? Ejj látom van aki sosem tanul és szereti a szenvedést!
) Remélem BO: CW-t már kihagyod majd ezek után, nem szeretnénk, hogy az is megviseljen téged, annyi jó játék van a világon
) -
lowzor
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Az MP7 szerintem nagyon gyengén sebez Core-ban. Sokszor jártam úgy vele, hogy rengeteg golyót belelőttem belőle valakibe, és még vígan futkosott, én meg meghaltam.
HC-ban tuti, hogy nem 1 hit, de még talán 2 sem. Max nagyon közelről, a test felső részére. -
boogie84
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Ha egy hit lenne HC-ben jobban orulnek. De mostanaban meg az AK es a SCAR is hit markert ad valamiert. Pingek rendben...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
prokxy
üzenetére
Source? Vagy csak azért mert Acti azt mondta?
(A bejegyzésük amúgy is ott van a hírben)Discordon amúgy is néhány fiókot megosztottak, aztán elkezdték törölni őket. [kép]
Sokat elmond arról, hogy az Acti amúgy is fellőtt "hirtelen" egy oldalt, ami az accountok biztonságáról szól. [link]
De nyilván azt hisz mindenki amit akar.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
norbertoth
üzenetére
Minden fegyvernek van olyan perkje hogy Sleight of Hand. Ha azt rakod be, akkor gyorsabb lesz kicsit a reload.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani a light machine gun fegyvernél hogy gyorsabban töltsön újra? Ha van ilyenre lehetőség
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron
üzenetére
Ha nem meggymagköpködőkkel mész, akkor nem kell sokáig sorozni senkit. Nem kötelező megnézni a killcamot, egy gombnyomással kinyomható. HC-ban a falnak megyek attól, hogy nincs, mert néha jó visszanézni azt, hogy hogy öltek meg.
Mondjuk engem a teamkill akaszt ki legjobban HC-ban, szerintem agyonvágták vele az egészet. -
Acheron
őstag
Van igazság abban amit írsz, főleg az ellenpélda rész, sajnos a negatív dolgok mindig jobban feltűnnek, a jó pedig "természetes", ilyen az emberi természet. A játék sodrában pedig nehéz objektívnek maradni, mégha ezzel a mondatoddal is egyet tudok érteni.
Ezzel együtt is maradok inkább HC vonalon, nem tudok megbarátkozni a Core lassú tempójával. És ebben csak részben van benne az, hogy mennyi ideig kell sorozni valakit, míg kifekszik, sokkal inkább zavar, hogy fele időben a killcam -ot nézegetem (OK, tudom, nem kell meghalni, és nincs killcam
). Ha kikapcsolható lenne, talán még próbálkoznék is, mert a késes meccsek igazán itt élvezhetők (éppen annak köszönhetően, hogy én sem halok egy lövéstől - hogy a pozitívumát is megemlítsem a Core módnak a másik oldalról nézve
) de így ebben a formában erre sajnálom a játékidőt (egy - két órát tudok általában este rászánni, amikor a család már elcsendesedett, nem ilyenfajta mozival akarom ezt tölteni).
(#21527) lowzor: Én mindenhol kedvelem, használom leginkább közelharcra, de hosszabb távra ritkán - a lassúsága és a korlátozott hatótáv erősen kompenzálja az erejét. De értem, miről beszélsz, HC -n valóban tud bosszúságot okozni egy hosszabb távra hangolt shoti a "sárkánylehelettel". -
nanorambo
őstag
[link]
MW ben valahogy sokkal komolyabbnak tűnnek a fegyverek. Cold Warban olyanok, mint valami játékpisztoly. -
Laby
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Jobban van összerakva a fegyvere, jobban céloz, közelebbről lő... Ha nem elfogultan nézed, mint az emberek nagy része, akkor megvan mindennek a magyarázata.
Plusz valószínűleg van, hogy Téged sem ölnek meg 1 lövésből, csak 3-4-ből, máskor meg Neked megy elsőre. Csak az ugye nem tűnik fel, így csak az ellenpélda marad meg.
-
Acheron
őstag
Vicces ez a core mód, az ellenfél egy shotgun lövéssel leterít. Nekem ehhez három lövés kell, ugyanabból a fegyverből...
Ilyenkor mi van? -
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Köszönöm az ajánlást, ki fogom próbálni
Nem tudom, rá akarok -e állni a rush -ra a saját, jól bevált (bár nem plusszos K/D - t hozó
) stílusomról, de azt látom, hogy ha nyakamba akasztok egy pajzsot, fogok egy bökőt, akkor pl Shoothouse - Shipment pályákon semmivel sem rosszabb a statom, mint bármelyik tűzfegyverrel - és még brutálisan élvezem is a játékot. De olyankor, amikor az ellenfél észrevesz, és öt méterről rámfordul, jó lenne egy gyors, da hatásos tűzfegyver, mert mire a késsel odaérek, többnyire cselekvésképtelen hulla vagyok
-
lowzor
veterán
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Ott kissé át kell értelmezni a korábbi játékstílusom, kezdem érteni a Rush stílust előnyben részesítőket. De ehhez kellene egy nagy tűzerejű (egy - két lövésből ölő), és ugyanakkor gyors mozgást lehetővé tevő fegyó. A kés nagyon jó, mert rögtön öl, de rendkívül kicsi a hatótáv, és mint látom (hallom) a killcamokból, olyan hanggal futok az ellen után, mintha legalábbis Godzillát reggeliztem volna előtte... (nyolc kilométerről hallani, hogy jövök, a Death silence meg ugye korlátozott)
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron
üzenetére
Én ezért szoktam az Amax/AK/Oden trióval nyomni a Core-t, azokból elég kevesebb golyó is. SMG-k közül a .41-es Uzival is nagyon jól lehet darálni, nem véletlenül azzal van a legtöbb killem.
Az LMG-k egy határ szart nem érnek Core-ban szerintem, egyedül az SA87-nek és az MG-nek van értelmezhető tűzereje. -
Acheron
őstag
Tegnap megint bepróbálkoztam a Core móddal, nos, tűzfegyverekkel sosem lesz a kedvencem. LMG -vel 5 - 6 lőszer kell a fickókba, hogy hulljanak, ez kb a nevetséges (és élhetetlen) kategória. Ellenben teljesen rákaptam a bicskákra, most, hogy végigvittem őket, ez core módban egy igazán élvezetes és kihívást jelentő móka. Gyorsan mozogva pl pillanat alatt meg lehet kerülni valakit egy konténernél, és amíg ő azt hiszi, épp engem cserkész be, már hátulról lehet nyiszatolni...
Ezzel együtt is nyilván gyakran kiszednek, bicska - pisztoly párbajban azért a pisztolynak jobbak átlagban az esélyei
Viszont kérdés: valahogy ki lehet kapcsolni a Killcam -ot? Ritka idegesítő, hogy mindig végig kell nézni a mozit - megy vele az idő, ami alatt inkább játszanék. -
csibe1
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Mehh, szépen meghízott a játék, anno 175GB volt a gépigényben.
Most nézem, hogy a Warzone magában 106,4GB; ez se rossz.
Ez olyan mintha nem lenne fent a játék, legalábbis a kliens nem látja, szerintem.
Ezt a BF3-4 meg bármelyik másik játék is csinálja ha rendszertelepítés előtt nem mented le a registrykulcsot.
Nálad nem volt géptelepítés, de mégis úgy csinál a kliens mintha lett volna.
A tapasztaltabbak majd megmondják mi a helyzet; hogy itt is lehet-kell-e játszani a telepítővel fájlmásolgatással-áthelyezéssel (Origin-BF) vagy felismeri-e a gépen lévő fájlokat ha folytatod a telepítést, és akkor nem kell letölteni csak ellenőrzést csinál. -
dudu5130
őstag
Mi ez az új 222 Gb telepítés???
-
-
Laraxior
titán
-
Más sem tud belépni az activison vagy callofduty.com fiókjába?
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem is fent van a BF3-al együtt.

Eszembe is jutott, hogy valamikor jó lenne megint felmenni a Grand Bazaar-ra meg Noshahr Canals-ra vagy Omanra egyet lövöldözni.
Szépszép a BF1, de veszett kevés benne a jármű, minimum dupla annyi kellene.
A BF5 meg valahogy nem jött be. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
x_pnK
tag
Hát, ebben az esetben sajnos nem tudok mit mondani.
Nagyritkán szokott lenni "Face Off Moshpit" playlist, ami azt hiszem 3v3 no killstreak, saját loadoutokkal. Ott szoktak lenni ezek a kisebb gunfightos mapok. -
Block01
csendes tag
De az a baj ,hogy egyik sem igazi cqb pálya.Valami olyan lenne jó ami igazi épületharc.Szobáról szobára ,helységről helységre lehetne ostromolni támadni vagy megvédeni azt.Talán a Vacant áll hozzá még a legközelebb.Mondjuk egy tíz perces mérkőzésben öt percig próbálj meg megtartani egy épületet,aztán csere.Így mind a két csapat lehetne védekező vagy támadó állásban is.Nagyon kedvelem például amikor Khandor Hideoutban az ellenfél befoglal egy épületet,hogyan tudom kifüstőlni onnan őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Only Shipment AA-12-vel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De amugy elerheto, meg kell csinalni a lepeseket. Minap pont raboktem egy telefonra ami pont jo volt, vigyorogtam is h milyen kaosz volt ott anno.

)