Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nanorambo
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Ez a season 6 update elég rossz lett.
Alapból volt, hogy minden platformon kifagyott a játék (azt sikerült már javítaniuk), de az új sniper túl OP lett, a broadcast pályán lassan popupolnak a textúrák, és tdm módban egy olyan épületben is van spawn hely, amiből [nem lehet kimenni] , mert az az épület csak dekoráció
Zane ujjai elég furán állnak az új skinben és akkor ott van az AS val minden falon átlövő képessége.Ebből az AS VAL és a spawn azok lényegében game breaking bugok.
SZóval van javítanivaló.
-
nanorambo
őstag
Az As VAL fegyver elég durván bugos. Vegtelen mennyiségű falon át lehet lőni vele nulla damage reductionnel.
Tegnapi meccsben olyan szinten visszaélt vele egy player hogy reportoltam. A meccs első 3 másodpercében megölt mindenkit a kezdőhelyről.
-
dantambt
tag
Sziasztok! Szívesen játszanék csapatban esetleg ha valahová beférek.
Blizzard akk.: szupi#21516 -
lacy86
addikt
Nalam az AR-nel van egy csomo olyan fegyver amihez blueprint kellene vagy megvehetem

Hogy tudom ezeket a BP-ket “megkeresni” , hogy megszerezzem a fegyokat?
( tobb is van ami tetszik de nem vennek csak azert CP-ket ) -
Laraxior
titán
Unlocking The SECRET BLUEPRINT & STATION Made EASY (WARZONE Season 6 Easter Egg)
Ezt valaki megcsinálta már?
Blueprint a nyeremény: -
Sziasztok!
Nem tudjátok az új frissitéssel a c4et butitották? Úgy értem ,sokkal lassabban robban és nem is tudom messze dobni,a napoknan nem egyszer jártam úgy én is meghaltam a robbamástól, annyira közelre dobtam. Vagy nálam a baj?Nem találok infót hogy azt is piszkálták volna..Köszi

-
Dave567
addikt
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Renettit már régebben nerfelték,én is öltem HC-n egy bursttal középtávon felpimpelve,de most elég nehéz tényleg,a match grade trigger segített valamennyit,célzót nem használok,compensator,burst cső,27-es tár,lézer.Több mint 2000 killt letoltam vele pedig a gold után is...
-
Janó75
újonc
Helló!
A Call of duty modern warfare játékkal vannak gondjaim:Ha kilépek a játékból eltűnnek a mentések,előlről kell kezdenem a játékot.Nincs célkereszt se a fegyveren csak ha zoomolok és nem mutatja ,hogy mennyi lőszer van benne.Multiplayeren van célkereszt és a lőszer mennyiségét is mutatja.És le szokott dobni a szerver időnként.Van ötletetek mi okozhatja ezeket? -
Janó75
újonc
Helló!
A Call of duty Modern warfare játékban van egy kis problémám:a single player kampányban játszok és ha kilépek az asztalra és újból belépek nincs meg a mentés.Előlről kell kezdenem a játékot.És nem mutatja a játék mennyi lőszer van a fegyverben.Nincs célkereszt se csak ha zoomolok.Ja és a szerver le szokott dobálni?Van ötletetek,mi okozhatja ezeket?
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
A megfelelő szerveren ez nem is érdekelne, de hozzám rakja be őket, ez már zavar...
Most a Killstreak confirmeden nyomom, marha jó lett, de valamiért szívat, most sokkal több kell egy emberbe mint eddig PL M4, remélem nem csak nálam van ez így..
A renetti amivel eddig toltam, max 2 lövés volt, de valamikor csak egy, erre most nézem patch után, 4-5 eszik.... DE MINDENKI.... -
BandiHUN
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Háát...az előzőre is azt hittük,erre buffot kapott a robbanó lőszer...
Szerencsére azért HC-n nem nagyon snipereznek,a többi egylövetű nagyobb élmény,nagy tár,gyors lövések,a sniper extra sebzése és range-je se kell.M13 VLK 3x szkóppal,lézer,hangtompítós cső,azzal irtom a snipereket általában,de elég egy jól felszerelt SMG is,ennyiból rossz a balansz.Egy FAL mellett vagy 5.56 tripla tűpontos sorozata mellett,nem rúg labdába sniperezni normálon se.Legunalmasabb volt a snipereket platinázni... -
nanorambo
őstag
Szerintem ez az új sniper puska nemsokára nerfelve lesz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
TaRka94
üzenetére
Nekem az 5-ös volt ilyen,be is mérgelt,volt pontom,megvettem az utolsó 9 tiert inkább annó,a 2 hét nyaralás miatt le is maradtam úgyis
De most kárpótol.Mondjuk amit nem tudok,hogy mintha egyesek írták volna,hogy kaptak ingyen tiereket is a kezdés hibák miatt...bár lehet ez csak konzolon volt.Szerencsére feljöttem,mielőtt felraktam volna az új NV drivert,és végül némi bejelentkezési gondok után nekem minden kör szépen lement,nem dobott ki,1-2 meccsen jöttr be olyan,hogy valakit tunkoltam,de akkor úgy tűnt,nem lőttem el,megyek tovább erre 5mp múlva bedobja a killt...bár ez lehetett attól,hogy épp olyat kőttem ki,aki emiatt kifagyott,és amikor kidobta,akkor adta be.
Új mapok nem tetszenek
Túlságosan ki lehet hozni kemppel vagy premade-el mindkettőt,és nem tud az ellen mit csinálni,2-3 jó posztot lehet tartani.Meghát kaptam a birka csapattársakat is szépen,legidegesítőbb,mikor gyorsan kéne a kempert leszedni,de baromkodik előttem 2 csapattárs is,nem tudok lőni(hc),és kész a triplakill az illetőnek.A tankoson meg ez a magaslati kemphelyek...felmegy 2 ember,már be nem jutni az épületbe,valami barom kitalálta,hogy kilátni az ajtókon is,addig el se jutni.Légicsapás se üt be fent,próbáltam...
Marad a sima DOM.Rögtön lett is egy 29:5
a farmos pályán,valami mill. -
TaRka94
senior tag
Én inkább a battlepasst nem érzem soha hogy duplán számolná.
-
voyi
aktív tag
Most meg olyan szinten van screen stuttering a jatekban hiaba van rendesen beallitva a G-Sync (nvidia vezerlopult g-sync, v-sync ON, jatekban v-sync off) hogy kb jatszhatatlan sz*r az egesz. Ha meg jatekban a v-syncet kapcsolom be, kb 15-20 fps-el kevesebb.
Probaltam regebbi drivert is, ugyanaz. Mas jateknal normalisan mukodik a g-sync semmi stuttering nincs.
Most ott tartok, hogy ujratelepitem az egesz jatekot.
-
SipiBcs
őstag
Én mintha azt tapasztaltam volna, hogy akkor jönnek a dupla xp-, amikor olyan fegyvert használok, ami messze nincs kimaxolva.
-
Block01
csendes tag
Sziasztok.A team defenderben nem az nyer amelyik csapat tovább birtokolja a zászlót?Nálam volt 5:32 ideig,a csapattársak is birtokolták,viszont a játék végén az ellenfél killjeit számolta,igy ők nyertek.Ezt most nem értem.
A dupla xp-t én sem érzem. -
venom8888
őstag
Jatszik valaki 1440p ben? Ha igen akkor a kerdesem neki szolna. Hiaba teszem Low-ra, meg minden kikapcs, akkor sem valtozik erdemben az FPS-em, nem novekszik. Ugyan anyi mint ultran, olyan 100-130 kozott. Ez normalis, hogy 1440p ben ezt csinalja?
-
voyi
aktív tag
Valamiert max 138fps-re korlatoz a jatek
Ezt tapasztalta mar valaki? Hiaba van bekapcsolvaa G-Sync hiaba inditom ujra a gepem, nem megy 138 fps fole a jatek.
Legfrisebb nvidia driver van fent, probaltam nvidia control panelben v-sync-on (jatekban off), es forditva. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Igazad is van!
Nem is értem, hogy miért tartják ezeket a duplás eventeket minden játékukban, hiszen még a vak is látja, hogy kétszeres gyorsaság helyett kétszer lassabban is megy a pontszerzés! Javaslom, írjunk egy petíciót és gyűjtsünk aláírásokat, hogy ezt fejezzék be gyorsan. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mobilos APP frissítése után már lehet Bundle csomagokat is ajándékozni barátoknak.
-
H14
csendes tag
-
KaitouP
nagyúr
Már valószínűleg szembesültetek vele, és egy fórumtárs is említette, de meghirezem: mindenkinek elérhető már az eddig PS4 timed exkluzív Survival mód: [link]
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Pc-n Cod warzone nem akar indulni, igazából leragad a kapcsolódásnál, jó sokáig, aztán kidobja, hogy loginnoljak be, megteszem, de akkor meg loginol sokáig
Kipróbáltam már a csodás dns frissítést, és a cmd- s ipconfig bohóckodást, de semmi, van valakinek ötlete?
-
lowzor
veterán
Ha valaki javítani akar a K/D-ján, nyomja a Killstreak Confirmed-öt.
-
huby80
senior tag
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Eddig csak warzone-t toltam néha, és ez elég is volt. Viszont két és fél hete történt egy baleset és eltört a lábam. Pár napja végre ide bírok ülni a géphez de a warzone-t már rohadtul unom játszanék mást is. Így eldöntöttem hiába másfél hónap múlva jön az új rész meg veszem a Modern Warfare-t. Az volna a kérdés, hogy ettől jelen pillantaban tudtok-e jobb vételt ?
Egyeltalán szabad megvenni ezt az új Accountos dolgot ? -
-FLY->
őstag
Tegnap mekkorákat mentünk, olyan volt az wz, mint a legelején. Konzolosok fagyiztak, velük mentek a dobozosok is, pc elvileg ban hullám volt, új csipával sem találkoztunk.
Duoban 20 killeket össze lehetett lőni, ki tudtuk mozogni a lövéseket, nem volt rajtunk lock.
Sajna a ptw tehetségtelen csalók újra el fogják lepni a csatateret, de majd legfeljebb nem ezzel játszunk. -
huby80
senior tag
Ez a coop Survival mod ami eddig exlusive volt a Ps tulajoknak egész szorakoztato

-
ridiculous
aktív tag
most hétvégén lesz free multi weekend?

-
lowzor
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Én sajnálom, hogy a Broadcast-ot hozták vissza a COD 4-ből.
Az épület belül ideális a shotisoknak (ami a 4-ben nem volt ekkora gond, mert közel sem voltak ennyire OP-k a shotik).
Plusz több ideális kempelési hely van rajta snipereknek.
Marha nehéz rajta érvényesülni számomra. -
Dave567
addikt
Jó az új patch 3 db 90 latencys emberke rohangál össze vissza, persze majd nem mindig headshoot...
Ment is a Block...A Broadcast viszont jó pálya lett, vissza hozta az 1 szépségét, viszont itt rosszabb a játék élmény...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Azt jelenti, hogy jön a Cold War.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Egyelőre még nem tudni.
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
" CP nincs sok, 300. Max azt bukom."
Nem feltétlen. Ha nem akarsz hozzá venni, akkor vegyél mondjuk két Battle Pass szintet, az talán pont 300 pont.
-
KIrály, köszönöm.
CP nincs sok, 300. Max azt bukom. Ugyanazon Acti acc alatt van mindkettő.Még a bill + egeres részre várok választ attól, aki próbálta, mert tudom, hogy te kontrollerrel nyomod.
Vagy kipróbálom, ha nem érkezik válasz mástól. 
Nagyon off, de ha eza megoldás így "bejön" akkor viszont semmi értelmét nem látom már a gamer laptopomnak, szóval lehet eladom aztán lecserélem egy Tab S6-ra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ha ugyanahhoz az Activision fiókhoz van kötve a B.net és a Live-os fiókod is, akkor XBox-on ugyanúgy meglesz minden eredményed. ÉN is így csináltam. Most jöttem vissza boxra és ott folytatom ahol abbahagytam. (Annyi, hogy a COD pontokat nem tudod áthozni, azokat csak az adott gépen tudod elkölteni vagyis vagy csak PC-n vagy xboxon)
-
Srácok két technikai kérdésem lenne:
1. Jelenleg PC-n nyomom a WZ-t ugyebár BattleNET-en keresztül. BattleNET acc hozzá van kötve az Activision acc-omhoz. Emellett az Xbox Live acc-om is hozzá van kötve az Activision acc-omhoz. Ha letöltöm a játékot Xbox One X-re és ott bejelentkezek az activision acc-ommal, akkor úgymond minden úgy lesz (szintek, megszerzett, cuccok etc.) ahogy a PC-n abba hagytam?
2. Box-on tolja valaki bill+egér párossal? Ha igen mik a tapasztalatai?
Előre is köszi a választ.
-
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
KB 200 játékosból én egyszer se kaptam, csak amelyiket blokkoltam, nem is reportolok már senkit, csak a blokk...
-
soo277
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ritka is mint , a fehér Zorro
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azért ez már pozitív dolog!
-
-
Laby
őstag
Na, akkor talán tényleg megjavították, tűzök is haza. Köszi!
-
Laby
őstag
Ez az új patch valóban megoldotta a kidobásokat?
Vagy esetleg szokásos, nem sikerül elsőre megoldás, esetleg más típusú kidobásokat eredményez?
Készüljek ma játékra vagy totál felesleges? -
oriic
HÁZIGAZDA
En ezt az uj snipert elengedtem. Instakill barki hasznalja, nalam meg sokszor kell 2 vagy 3 loves is.
AS Val viszont jo cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

?Én eldobom a semtexet ,aztán odaszaladok megnézni,hogy felrobban e