- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_pnK
tag
válasz
Block01 #21498 üzenetére
Hogyha a CQB vonz, akkor mindenképp a Shoot House, Shipment lehet a te pályád.
Előző héten "Shoot the Ship" playlist volt, ez a Shipment+Shoot House pályákat foglalja magában, de Petya mintha azt írta volna, hogy ezen a héten Shoot House 24/7, illetve Shipment 24/7 van. (Nem játszottam a tegnapi playlist update óta, már ha volt egyáltalán.)
A fürdő, illetve pici raktár alatt nem tudom melyik pályákra gondolsz..
A multiplayer főmenüben ezeket keresd. -
Block01
csendes tag
TDM,TDM10V10,FREE FOR ALL,FACE OFF.A többi nem nagyon jött be. Köszi az 5letet megpróbálom,Azt szoktam csinálni,csak nálam nem cold blood van beállítva,így már értem mi volt a baj
.
A másik amit nem tudok megérteni,hogy látom a messzebb lévő ellenfelet,elhajítom a semtexet ,közben lelőnek, az eldobott robbanószer meg a levegőben eltűnik.Persze ha én észreveszem az ellent ,hogy pont indítja a rakétát(nem fegyver van a kezébe,hanem babrálja az indítót),és kilövöm,na az mindig megérkezik,és a nyakamba szakad.
MÉG MINDIG ÉN VAGYOK A RAKÉTAMÁGNES.
Jó lenne ha a következő szezonban végre lenne olyan pálya ami CQB-re van kihegyezve,nekem a single játékmódban is az volt a személyes kedvenc részem,amikor éjjellátóval,szobáról szobára kellet felderíteni az épületet,vagy 30x megcsináltam,na az volt számomra a legjobb rész.
Milyen játékmódot válasszak,hogy csak a kicsi pályákat adja be(mint pl a fürdő,a pici raktár),és a saját fegyverbeállításaimat használhassam? -
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #21496 üzenetére
Ezért tettem vissza a 4-et. Ott még voltak járműves harcok. Igaziak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Block01 #21492 üzenetére
"Igazán férfias amikor úgy szednek le hogy az ellenfél egy gépszörnyben ül,amit egy tárral sem tudsz kiszedni.(Én meg aztán főleg durroghatok rá a söréttel ,ami el sem megy odáig.)Ilyenkor be a fedezékbe és látom ,hogy az ellenfél 10-20-30 killel elmegy,az idő telik,na ilyen után próbálj meg,győztes meccset összehozni. "
Gondolom a killstreakekre gondolsz. Nem tudom pontosan milyen meccseken vagy de ilyenkor halal utan azonnal atvaltasz egy cold blooded perkes loadoutra amiben van egy LMG legnagyobb tarral FMJ-vel es 10 sec sem kell leszedni a gepet.
-
lowzor
veterán
válasz
CptAdamica #21491 üzenetére
Nem csoda, ez klasszisokkal jobb játék a BF5-nél.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
CptAdamica #21491 üzenetére
A CoD játékok mind ilyenek, nagyon nagyon ritkán ad kifejezetten nagy kedvezményt a játékaira az Acti, legalábbis a CoD szériát illetően.
-
Block01
csendes tag
NA ha már mindenki dicsekszik én is beleszólok.Kedden megvolt a saját rekordom.Tizenháromszor azaz 13x haltam meg egymás után,abban a pillanatban ahogy betöltött a játékba.Ebből 12x sikerült úgy betöltenie,hogy az ellenfél pont tüzelt valakire és berak a tűz vonalba,amikor újra éledtem.Durr.Double kill.Na így ..rva könnyű.A maradék egy meg a kedvencem ,a rakétaeső.A negatív rekord is rekord
.
Kedves Lowzor.Szép eredménygratula.Ez az én igazi kedvenc játékmódom.Rakéta,helikopter, légicsapás,kicsitank,vasalódeszka,zümmödő jóisten tudja mi, az én csapatom meg mindig akkora kretén,hogy egy kibasz... radart sem tud indítani.Igazán férfias amikor úgy szednek le hogy az ellenfél egy gépszörnyben ül,amit egy tárral sem tudsz kiszedni.(Én meg aztán főleg durroghatok rá a söréttel ,ami el sem megy odáig.)Ilyenkor be a fedezékbe és látom ,hogy az ellenfél 10-20-30 killel elmegy,az idő telik,na ilyen után próbálj meg,győztes meccset összehozni. Tudom hogy ez egy szint amit el kell érni,de én nem használom,mert én a szemtől szembe híve vagyok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
CptAdamica #21488 üzenetére
Nem hinném, hogy ennél nagyobb akció mostanában, illetve az új rész megjelenése miatt lenne rá, szerintem nyugodtan veheted.
-
Zimmi91
addikt
válasz
CptAdamica #21488 üzenetére
En is gondolkozom magán a multi részén, mert az új cod engem se vonz, de a warzone meg ennek a multija igen. Jobb lenne minél olcsóbban megúszni 😁
-
CptAdamica
veterán
Tegnap előtt végre sikerült nyerni duo-ban! Kellett hozzá persze szerencse is, de 6-6 kill lett végük, meg 2600-1600 damage egy kisebb eufória volt.
Azóta valahogy jobban megy, lehet megtört a jég.
Amúgy most 35% akció van battle.net-en rá, 39€ a játék, szerintetek lesz ennél olcsóbb, ha kijön az új rész? Eddig hallottak alapján nem fog kelleni nekem az, ezt viszont szeretem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
norbertoth #21482 üzenetére
Vannak nagyobb (pl.: 10v10) játékmódok is.
-
Laraxior
titán
válasz
norbertoth #21482 üzenetére
Ground War asszem több playeres
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Friss cod-os vagyok és kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik kérdésem hogy multiban csak 12 játékos módra van lehetőség, több játékos pl 24-re nincs lehetőség?
Xbox one s konzolon játszom és ha jól tudom lehet bizonyos játékokkal bill+egér kombót használni, ezzel is lehet?
Köszi a helpet! -
Rinkasime
tag
Jó helyezkedéssel lehet az elején 7-0,10-0,12-0 statokat elérni,(+ killstreak) de ha ez után meghalsz tuti olyan helyre spawnoltat ahol beszorúlsz az ellenfél közé,esetleg ADS-elve vár valamelyik hosszú saroknál..
-
nanorambo
őstag
Tudom már mi hiányzott. A zseniális teamkill rendszer. :D
Csávó végigöli az összes csapattársát. Megkérdezzük miért, azt mondja azért mert mozogni kell...
Erre megpróbálom megölni en is direkt körbelövöm előtte, de en halok meg. Csapattársam is megpróbalja lelőni, de csapattársam hal meg. A csávó a következő körben megint végiglő három embert a sajat csapatából.
En tenyleg nem értem ezt -
Linem
senior tag
válasz
lowzor #21478 üzenetére
Bár a k/d arányom soha nem érdekelt, azért emlékszem a Cheshire parkban egyszer 21 kill mellett csak 1 death volt. Fekve senki nem vett észre, én pedig soroztam mindenkit, aki arra jött. Tudom, hogy campelve ez így nem nagy szám, de én fekve sem tudok többségben életben maradni. Szóval ehhez képest nem volt rossz egy alkalommal. Inkább maximum 3-4 k/d jön össze a jobb meccseknél.
-
Linem
senior tag
válasz
lowzor #21476 üzenetére
Én ilyen statnál szoktam magam elbízni, hogy milyen jó vagyok.
és a következő meccsekben olyan csapatokat fogok ki, akiknél 2 másodpercig nem tudok életben maradni
Szóval ez mázli kérdése, hogy kiket fogsz ki ellenfélnek, és persze a másik, hogy a saját csapattársaid mellett mennyire tudsz érvényesülni. Amikor csak assistok jönnek össze.
Egyébként ezek nem is magas számok. Shipmentnél többször láttam már 115 feletti killt, és 10 feletti k/d-t. -
nanorambo
őstag
válasz
Slavia #21473 üzenetére
Ez még battlefieldben a kemper snipernek is durva stat lenne, nem hogy egy cod backloton :D
Mostanában engem is egyre többször dob be ilyen hiperbrutális esportolók közé. Jó amikor hc sd-n két menetet egyás után lényegében ő hozza le. A harmadik menetben 12-0 stat és a csapatom a harmadik menetben egytől egyig kilép a játékból.
Csak nem tudom akkor minek van az sbmm... -
-FLY->
őstag
válasz
Pedro78 #21450 üzenetére
Nah ez bejön, lesz ám újra csalizóna, de az hagyján, még mindig lesz hova beszorulni.
Már vagy fél éve foltozgatják 2 naponta 300mb-al, de még mindig nem férek ki az ablakon és beszorulok a szalagkorlátba.
Érem én hogy ebből nem lesz verseny milló dollárokért (mert egy casual fos), de attól még, na.Slavia:
Lehet, hogy tolókocsis, akinek még sosem állt fel és ez egyetlen öröme az életében. -
csibe1
addikt
válasz
ballington #21469 üzenetére
"A másik, hogy ha elkezdenek lőni és fedezékbe megyek, akkor úgy érzem, mintha már a fedezék mögött lennék."
Ez ismerős a BF-ből, ott is előfordult ilyen érdekesség, hogy bevetődtél a fal mögé, és közben mégis kilőttek.
-
nanorambo
őstag
válasz
ballington #21469 üzenetére
A második az szinte biztos, hogy ping miatt van. A mountolás meg nagyon becsapós. Lényegében csak arra jó, hogy ne rángasson annyira a fegyver, de hiába "dőlsz" a falra, szinte az egész tested ugyan úgy kinn van. Arról nem is beszélve, hogy HC-néha akkor is beadja killnek, ha csak a kisujjadat súrolja a töltény.
-
ballington
addikt
Én azt nem értem, hogy ha falnál mount-al várom az ellenfelet, úgy kiszednek, hogy nem is látom. A killcam-ből meg azt veszem észre, hogy szinte teljesen kinn állok.
A másik, hogy ha elkezdenek lőni és fedezékbe megyek, akkor úgy érzem, mintha már a fedezék mögött lennék. Persze a killcam megint mást mutat, az egész testem kinn van. Nekem ez nagyon magas -
Cheesus
senior tag
-
Cheesus
senior tag
Hali :)
Meg lehet valahol nézni játékon belül, hogy a weapon grand master challenge hol tart? Teljesen kimaxoltam a Model680-at, de nem látom nyomát H valahol meg lehetne ennek a calling cardnak a progresset nézni. -
Dave567
addikt
válasz
nanorambo #21463 üzenetére
Most a legtöbbet Shipmenten tolom, de szerintem valamit babráltak a játékkal, mert nem ilyen volt, most a Latency is jó volt, de az ellenfelek kétszer nagyobb sebzést adtak le, gyorsabban is mozogtak, hiába húztam le magam a targoncát átlövik, meg a konténereket is.
A gránátról meg ne is beszéljünk... -
nanorambo
őstag
Matchmaking megint remekel. Valami esportoló vagy nem tudom mi volt a fazon az ellenseg csapatában. Hc sd 24-0 stat olyanokat csinalt hogy csak pislogtam. Meg sem tudtunk mozdulni.
Az egyik körben EGYEDÜL végigdarálta az egész csapatomat. Az ellenfél emberei sem igazán jutottak szóhoz :D -
Acheron
őstag
Nos, ilyen még nem volt: feltettem a legújabb nvidia drivert, és kb mintha diavetítést néznék, szaggat a kép, mintha kb 25 - 30 Hz lenne a képfrissítés
Shader -ek telepítve, gép újraindítva (többször is), semmi változás, meg kell próbálnom visszatenni az előző verziót, remélem az segít. Mi a búbánat...?
-
stuka20
senior tag
Damascushoz elég az összes alapfegyvert kihúzni goldra. Az ilyen grau és társai, amiket szezononként dobáltak be, azokat nem kell, mert ha megvan az alapra a damascus, akkor aut. megkapod ezekre is. (csak ugye ki kell húznod, hogy feltudd tenni rá)
Platinát meg csak akkor kapsz, ha kategóriánként kihúzod az alapfegyókat goldra.
Kaetgóriánként az alapok: (#21424) -
-
stuka20
senior tag
Bár már megoldódott de leírom, hát ha valakinek előjönne.
Feltettem az új nvidia drivert (gtx 1080) és hibába ütköztem, hogy játék elinditása után (első elindításnál jó, de altabolás vagy képernyőbeállítás pl.: szokásos render res. után jön is a hiba) vagy alt tabolás után a monitor kiírja, hogy "displayport no signal" és sötétség. Míg be nem zárom a játékot vagy nem teszem le tálcára, addig fekete képernyő. Letöröltem az új drivert és visszatettem a régit és ezzel helyrejött. -
Pedro78
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Hopp, ott a Farah meg a Nyikk-olaj.
"The founder and Commander of the Urzikstani Liberation Force, Farah, grew up a fighter after surviving imprisonment by Roman Barkov. She’s an exceptional soldier and leader that’s known a lifetime of war. Her skills have been further honed with additional training with the SAS, and she’s led dangerous missions to fight off Al-Qatala forces and other regimes stationed in her country. Following the events of Campaign, Farah joins the Chimera of the Allegiance reuniting with Iskra, a former scout of hers. "
"Nikolai is the leader of the Chimera, a PMC within the Allegiance. A long-time friend to Captain Price, Nikolai initially worked with Price, Kamarov, and Kate Laswell to build the Armistice to stop the rise of a new AQ. After the Armisitice collapse, Nikolai now takes the battle in his own hands to stop Zakhaev."
De most wtf, beállnak a "rossz" oldalra?(Ennyire nem fekete fehér a sztori, meg igazából Zakhaev-ék a "gonoszak", de na...)
-
prokxy
veterán
válasz
Acheron #21437 üzenetére
Én leraktam már a játékot, bár nem csak ezt, hanem mindent 2-3 hete, sztem S6 is kimarad, a S5-ből kiindulva csak szenvedés lenne az egész részemről.
A CW bétát megnézem, ha lázba hoz, akkor preorder, ha nem akkor a MW is uninstall.
Nekem kicsit sok volt így március óta kb mindenből, kis szünet lesz.
Kitartás a fegyókhoz! -
Acheron
őstag
válasz
DrTechnoid #21433 üzenetére
Meglátjuk, ha nem lelem örömöm benne, akor hagyom a csudába, maga skin nem hoz izgalomba, többnyire inkább a kihívás érdekes.
(#21434) prokxy: Háát, én sem a skin miatt csinálom, tuti nem teszem fel egyik fegyóra sem. Inkább csak szórakozás - ha adja. A kézifegyvereket, pajzsot, kést nem is terveztem megcsinálni, de meglepően szórakoztatónak bizonyultak számomra. -
-
Acheron
őstag
válasz
DrTechnoid #21361 üzenetére
Nos, ha nem is 2 - 3 óra alatt, de meglett, egy híján 430 -al több killel, mint az induláskor (4 vs 433). Végül ezt a "bicskát" választottam, erősségre nincs közöttük különbség, de ez kellőképp brutális
Érdekes mód nem is a hármas killek mentek nehezen, sokkal inkább a "gugolós", a "füstös" és főleg a "sérült" akart nehezen összejönni, persze az elsőre a becsúszás, a másodikra pedig a füstgránát volt a megoldás, úgy már gyorsabban ment, Az utolsóhoz meg egyszerűen átmentem a Core -ra, amihez a HC -n kb 15+ meccs kellett (6 kill sérülten), az egy Core meccs alatt összejött (ott ugye beléd is kell 4 - 5 golyó, mire véged, nem instant halál van, a kés meg ugye...)
De szerintem most a launcherek előtt fogok valami jófajta AR -t és lövöldözök kicsit, kissé sok volt a kézitusa, még ha sokszor kifejezetten élvezetes volt is. Ami fura, hogy egyáltalán nem éreztem, hogy kipereg tőle a hajam - igaz, ehhez lélekben el kellett engedni a K/D arányt (merthogy az azért megsínylette a mókát)
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben
- 24/7 Shipment
- 24/7 Shoot House
- Warzone Mini Royale Trios
- Double XP, Double Weapon XP, and 2X Tier Progression Szeptember 25-től az S5 végéig
- Notice Me: IV’ bundle (erre befizetek)
Nyomjátok, ez az utolsó hét az ötödik szezonból.
Szeptember 29 a hatodik szezon kezdete. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #21426 üzenetére
This Week in #ModernWarfare & #Warzone:
• Shipment 24/7 & Shoot House 24/7
• Double XP, Weapon XP, and 2X Tier Progression this weekend
• New Skin for Ghost -
Hzoltan969
tag
Van már arról infó, hogy lesz-e tripladupla hétvége a szezon vége előtt?
-
Laraxior
titán
Kilo 141, AK-47, FAL, FN Scar 17s, FR 5.56, Oden, M13 & M4A1
AUG, MP5, MP7, PP19 Bizon, P90 & Uzi
MG34, PKM, M91 & SA87
EBR-14, Kar98k & MK2 Carbine
Dragunov, AX-50, HDR & SKS
Model 680, R9-0, Origin 12 & 725
M19, X16, 1911, .357, .50 GS & Renetti
PILA, Strela-P, RPG-7 & JOKR
Combat Knife, Riot ShieldForrás: google.com, a barátod.
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #21401 üzenetére
Az Activison megerősítette már? A linkelt honlapon semmilyen forrás nincs megjelölve, csak egy streamer írt egy bejegyzést...
-
Linem
senior tag
Éppen ez nem teljesen világos, mert azt írják több helyen, hogy az összes fegyvert (37) aranyozni kell a damascushoz. Viszont a platinához csak az alapfegyverek kellettek az eddigi 4 kategóriámnál. A többi nincs aranyozva.
Tehát akkor elméletileg elég, ha aranyozva vannak csak az alapfegyverek, ami a platinához kellett? -
Linem
senior tag
A Damascus skinhez nem elég csak a fegyverosztályokat platinázni? Mind a 37 fegyvert ki kell maxolni hozzá?
-
csibe1
addikt
Én a battleneten a Connections menüpontnál néztem, ott nem volt Activisionos lehetőség.
Ez a kép a mobilos appból van?Közben mentem egy kört. A battlenet kliens kérte az új jelszót, megadom, semmi gond.
Az első indításnál miután elkezdte betölteni a játékot kérte az Activision acchoz az adatokat. Ezt most megváltoztattam, de nem problémázott rajta, nem kérte újra. Érdekes.Update az megvolt tegnap vagy tegnapelőtt, a VGA drivert meg install után frissítettem, mert problémázott. Gondoltam egyszer felteszi a 3 shaderpakkot aztán okés.
Nem tudom mi a gondja még mindig. -
-
csibe1
addikt
-
-
Laraxior
titán
válasz
Baszki, akkor érdemes lecserélnem az 1234 jelszavam?
-
-
csibe1
addikt
válasz
"Így igazából senki sincs biztonságban, érdemes mihamarabb jelszót váltani, illetve érdemes lecsatolni az Activision-felhasználót a Battle.net-ről"
Az Activisionhoz belépni se lehet a callofduty.com-on, a loading feliratig jut el a my call of duty-ra kattintva;
a battlenetes jelszót megváltoztattam, jött is róla sms, az okés.
A felhasználót hogyan lehet lecsatolni?Ezen most aggódjak vagy a napi rutin része ami az apróbetűs részben volt?
-
jozefgucci1
addikt
Erről az adatlopásról tud valaki valamit ? [link] " Fél millió jelszó került ki az Activision-tol " ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest