Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul105
senior tag
Najo, nem úgy értettem, hogy harmadszorra meglett, de azt hittem nehezebb lesz.
Nekem elsőre 1:30, de 5 perc után 45-50ek. Összesen 20 perc volt, mert a végén nehezen adta be a szalma(vagy valami barna téglatest alakú rakások)- ra ugrást, de végül rájöttem, hogy jobb oldalra a magas rakásra ugrani könnyebb.
37.7s lett amúgy, van egy két olcsó trükk, ha gondoljátok leírom, én miken spóroltam. Ja és nem szabad gázba esni, mert az duplán rossz a bünti miatt.Amúgy bill+ egér a trükkje, controllerrel ez tényleg durva lehet, ezt elfelejtettem írni.
Szerk.: a gunfight tournament viszont bugos volt, sokszor volt, hogy megnyertem a kört, de kidobott a lobbyból, és kezdhettem újra... gondolom kilépett a mellém kisorsolt csapattárs :(
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Rég voltam itt,és játékban,részben vr,de inkább életváltás végett.
Van itt rajtam kívül,aki Ausztriából(én Graz) van?Internet témában kéne segítség priviben,mert iszonyat jönnék vissza.
-
prokxy
veterán
Ez a 2XP eléggé összefújta a szemetet megint...megjelentek a lelőhetetlen szuperhősök.
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Srácok, hogy tudom a CR-56 AMAX ot kilockolni?
Miazagunbuttkills?
Elnézést ha köztudott de nekem ez új! -
KaitouP
nagyúr
Call of Duty: Black Ops - Cold War béta kulcs szerzési lehetőség, részletek a játék topikjában: [link]
-
JSaN
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Battleneten a play gomb felett vagy egy kis foldgomb ikon, ott lehet regiot valtani.
Ez a disconnect problema nekem is elojott 2 hete, azota szar. Megjelenes ota jatszom, de ilyen disconnect problem nem volt az elmult 2 hetig, azota 10-20 percenkent szakadozik, alig tudok befejezni meccset. A fejlodesben is megrekedtem az utolso 5-10 szint keserves lassan halad.
-
Lionel
csendes tag
Alapvetően a lag kompenzáció és az SBMM is hasznos dolog lenne. Az a baj, hogy mindkettő rosszul működik. Azt végképp utálom, hogy az SBMM nem csak a lobby-k összeállításába szól bele. Szerintem az is nagy hiba, hogy nem lehet játékmódot választani. Így a "quick play"-t használva mindig új lobby-ba kerül az ember. A korábbi játékoknál, ha összeállt egy élhető lobby azzal maradhatott az ember, ha nem tetszett, keresett másikat. Azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ahol ezerféle kinézetű játékos van, miért nincs "ricochet" mód legalább HC-n.
-
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Helló
Igazság szerint mindig is FPS fan voltam anno még Cod1-el kezdtük aztán jött a MoHa AA szóval a wot csak kitekintés volt ( 5év ) .
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó napot kívánok! Átnyergeltél a wot ból? :)
-
Lionel
csendes tag
Ez az őskövület "lag comp" hatása. Mióta COD létezik mindig kaotikusan működött és borzalmas anomáliákat tud okozni. Egy időben direkt korlátozták egyes "játékosok" a hálózati kapcsolatuk sebességét, hogy előnyre tegyenek szert a játékban. MW3-ban az angolai játékosok szinte verhetetlenek voltak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vaakuum
üzenetére
Nincs konzolos lock, ezt felejtsuk mar el. Aim assist van ami inkabb zavaro mint hasznos dolog.
Sima FMJ perkkel at lehet loni a beton falon is (vekonyabb falakon meg anelkul is). Ha loves kozben jelez a hitmarker, hiaba futsz be sarkon, boven leszednek mert kovetik a mozgasod.
Tegyuk hozza, h killcam nem mindig megbizhato, sot...
-
vaakuum
addikt
Az normális dolog, hogy érzésre már rég a házfal mögött vagyok benn, mikor megkapom az utolsó 1-2 golyót? Killcamon visszanézve is az látszik ilyenkor, hogy az utlosó lövedékek már a falat/konténert/tereptárgyat lövik, de a célkereszt kb. azokon keresztül rám mutat.
Vagy ez a konzolos lock miatt van, hogy a takarásba is utánam jön a lövedék? Vagy ilyenkor mindent átüt? -
válasz
Lifer092
üzenetére
Ezek a gondok szerintem szerverproblémára vezethetőek vissza , tuti Desync van . Ezért lehetnek olyan szituk is , hogy te már fedezékben vagy ,de még kapod a találatot vagy , hogy tiszta célpontot lőnél és nem mutat semmit a marker
Multiban azt mondom annyira nem érdekel , mert na bumm -1 kill ,de warzonban emiatt bukó lehet az egész kör is .Frod : A skin az csak skin semmi másra nem jó . Nálam amíg nincs meg az arany vagy platina addig nincs is festés a fegyvereken .
-
Frod
addikt
Újabb noob kérdés: mire jó egy blueprint?
Úgy értem ha az adott fegyver eleve jó magas szinten már megvan nekem, akkor pl biztos tudok életképesebb opciót összeállítani, mint ezek a gyárilag összetett blueprint-ek, nem?
Vagy sokan csak a "skin" miatt használják, aztán az attachment-eket megvariálják rajta?
(Egyelőre más hasznukat nem láttam még azon kívül, hogy ha van egy nagyon alacsony szintű fegyverem, akkor abból jobb használni a bp-verziót.) -
Lifer092
senior tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Igen, többek között ezt én is észrevettem. Van hogy az M4 bizonyos távra akkorát üt mint az állat, de van hogy ugyanarra a távra, szintén M4-el 1 tár kell 1 játékosba (kis túlzás, de több kell bele jóval). De persze ő két pöcögtetéssel lelő. Ping mindenkinek jó volt akkor. Bár az egy dolog tudom. De ezek szerintem biztos szerver gondok.
-
atee
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
Amerikaira kell rakni a régiót! Az első 1-2 hónapot leszamítva csak így tudok én is játszani! Különben kidob ugyan evvel az üzenettel!
Minden patch után rápróbalok, de van, hogy már a menüből repülök
ha europain vagyok!
Amerikaival is volt már indítas után ilyen üzenetem, de max 2-3 alkalommal összesen, betöltés közben! -
nanorambo
őstag
válasz
Lifer092
üzenetére
Nekem ami egyre jobban feltűnik mostanában, az a killek és hitek nagyon furcsa "osztogatása". Van olyan, hogy igazából céloznom sem kell, csak lövök és mindenki meghal. Még en is szarul érzem magam, mert olyanokat is bead a játék, ami szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy nem találtam el.
Máskor meg szépen, óvatosan becelzom a gyereket, meghúzom a ravaszt és semmi. Tisztán látni, hogy testre lőttem, de még a hitmarker sem jelenik meg. Olyankor általában az ellenség észrevesz és ledarál.
-
Lifer092
senior tag
Puszilom aki kitalálta az SBMM létezését. Már 3 napja végig élvezhető volt a játék, 20+ killek legalább, semmi tryhard stb. Csodálkoztam is mondom biztos szabin van az sbmm, hát, tegnapi nap lecsapott, aztán visszakaptam az elmúlt 3 nap killjeit háromszorosan, fekvés formájában. Már azt hittem hogy a CoD Leauge-be dobott be, és valahol közvetítenek is....
A hányás elkapott attól a 4 meccstől amit tegnap mentem. Így inkább a kontroller és az én egészségem érdekében kikapcsoltam. A legtöbb játékos az enemyben úgy szedte a killeket mint ha a családja élete múlott volna rajta. Nagyon élvezetes mikor végig vérpisti lobbyba kerül az ember délutánonként.
-
pulffy
őstag
Másnak is bugos a store? Nem enged rá menni...
-
lacy86
addikt
“Know your histroy” -ra lesz még alkalom?
-
-
MasterMind
tag
Nekem is sikerült behúzni a blueprintet az NPC-től, de a stadionos "biohazard" ponthoz nem értem oda. Szerintem egyébként jól összerakták, van valami hátborzongató az egészben. A trailer készítés következő szintje volt ez.
-
csuzda
aktív tag
Ez az egész warzone "know your history" ennyi volt? Kb 1 óra volt még meg lehetett csinálni és vége? Dejó... Nézhetem meg videón...
-
KaitouP
nagyúr
Az új résszel kapcsolatos hozzászólásokkal (véleményezés, új infók, trailer, egyebek) fáradjatok át a játék saját topikjába. Íme: Call of Duty: Black Ops - Cold War
Warzone történések maradhatnak itt is. -
H14
csendes tag
sziasztok! jól látom, h se br, se plunder??
-
Kicsimix
őstag
-
WaterWave
veterán
Nagyon rendben lesz
végén a sivatagi rész multival szeptember 9... :d -
keIdor
titán
Call of Duty Black Ops Cold War Gameplay Reveal and Info! [link]
-
WaterWave
veterán
Élőben gyujtogetni kell a warzone pályán....
Nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha europain vagyok!