Hirdetés
- Poco F7
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Aki eddig hiányolta a magyar zászlót a calling cardok között az most már örülhet ...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battle.net-en előrendelhető a játék.
-
WaterWave
veterán
Így van.. Fél8-tól
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
SoulReaver #20587 üzenetére
Vannak programok és játékok, amik igénylik, sőt a windowsnak is kell egyes funkciókhoz, ha tiltva van ezen funkciók se működnek, pl kékhalál közbeni memória lementése... Régebben jártam úgy, hogy 4GB ram esetén már bezáródott az egyik játékom, mert elfogyott a memória üzenetet kaptam, miközben 1GB még szabad volt
-
SoulReaver
veterán
válasz
Dragon3000 #20579 üzenetére
De, pont ez volt a ludas. Kikapcsoltam még anno valami miatt.
Nem akarok
Nem látom értelmét...
-
Laraxior
titán
Tehát akkor ma 7 és 8 között illene játékban lenni?
-
Laraxior
titán
válasz
SoulReaver #20577 üzenetére
16GB ramnál azért ha több minden van megnyitva, vagy huzamosabb ideje megy a gép, akkor bizony be kell zárni ezt azt
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
A virtuális memória nincs kikapcsolva vagy nagyon kicsire állítva? Állíts be neki nagyobb méretett vagy autora tedd. Ha auton van, akkor van elég hely azon a partíción?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Nem feltétlen a Win 7 a ludas, de... Nem akarsz upgradelni Win 10-re?
-
Lomha 8V
addikt
Most úgy jártam plunderben, hogy 10 másodperccel a kezdés után már Overtime volt, aztán kiírta, hogy vége és első lettem 0 pénzzel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
N@idia
őstag
-
Frod
addikt
Újabb kezdő kérdés: szoktam látni youtuber-eknél, hogy úgy sprintel a karakter, hogy a fegyvert feltartja, és tempózik rendesen. Van ennek valami speckó gombkiosztása, vagy perk kell hozzá? Nekem eddig talán 3x csinálta 1-2 másodpercig.
Vagy kuka a kontroller, és vehetek újat? (Ps4) -
Ed3r_X_
nagyúr
Másodszor kaptam reportot a játékban, mert az ellenfél szerint csalok...
Hihetetlen...
-
WaterWave
veterán
Biztos volt már...
Season 6-al érkezik a Metro 7 megállóval.
Térképen: [link]
Aminek nem örülök az az éjszakai mód. Ha csak sötét módban lehet játszani a warzone-t akkor abbahagyom egy darabig. Viszont a napszak változásnak látom értelmét.
-
Acheron
őstag
Amikor az SBMM szopóágra tesz: A final kill öt másodperces videójában látszik, hogy háromszor (!) épp a sorozatot lövő "győztes" játékos tűzvonalába respawnol ez az átok szutyok semmirevaló SBMM - esély = nulla a túlélésre. Ha ez nem egy inside cheater, akkor mi az?
-
KaitouP
nagyúr
FiNN: Az újhullámos Star Wars trilógia balfék rohamosztagosáról elnevezett új LMG-nk nem a legélesebb kés a fiókban, legalábbis az elején biztos nem. Döglassú. Nagyon. Lehet én szoktam hozzá a gyors fegyverekhez, de nekem ez így nagyon nyugdíjas stílus, és nagyon nem gyere be. 15. szint környékét vittem el, és ki is fogom maxolni, mert rengeteg érdekes kiegészítő van hozzá és ez rahedli érdekes setupot jelenthet, én pedig érzem, hogy ebben a dögben több van, jóval több.
Pro tip: Az elején érdemes Cranked módban húzni A mód elsimítja a kezdeti gyengeségeit.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #20551 üzenetére
Nagy +1
Az én játékstílusomhoz is jobban megy, mint a Shipment, ráadásul már az MW2 -ben is nagy kedvencem volt, pedig ott - szerintem - hasonlóan őrült pálya volt, mint itt most a Shipment. Nagyon sajnálom, hogy alig - alig adja be a Quickplay, a 24/7 -re pedig sajnos áll a szökőéves hasonlat. -
lowzor
veterán
válasz
Acheron #20550 üzenetére
A Rust-ra valamiért vastagon pikkel az egész játék, pedig szerintem sokkal jobb, mint a Shipment, ahogy olvasom ezt mások is így gondolják. 24/7-re valamiért kb szökőévente 1x rakják be. Quick Play-ben is marha ritkán ajánlja fel mindenkinél. Ha annyiszor felajánlaná, mint az Azhir Cave-et, akkor boldog ember lennék.
-
Acheron
őstag
válasz
Tomassy00 #20464 üzenetére
Ezek a legjátszhatóbb pályák, nem véletlen, hogy külön módként mindig feltűnnek (Sajnos a Rust nem, pedig épp oly ikonikus pálya az is) Óriási közönség kedvenc lenne még a Terminal, de eddig valamiért ez nem került be a játékba
(#20469) GhostPetya: A legszebb, hogy újra van Shoothouse és Shipment (minek ezeket időről időre kivenni?) - folytatódhat a maroklőfegyverek húzása (is).
Btw húzás - A launchereknél nem teljesen világosak a küldetések. Ölök velük (spec most épp csak a PILA -val) szép számban, de a skin progress alig halad. Nem nagyon látom az esélyét, hogy ezeket goldra (platina?) húzzam
(#20470) Dragon3000: Valamit biztosan javítottak az európai szervereken, én dél körül kezdtem leszedni, de az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan 60+ MB/s sebességgel szedte le pár perc alatt a frissítést - a shaderek újraépítése majd tovább tart, mint a letöltés. Jó az irány
(#20487) oriic: Wow, ez jó hír, kicsit később engedik el az epizód kezét, ez dícséretes!Rég vettem már skint, most ez az új Velikan (Shadow company) arc nagyon bejött, brutál jól néz ki - mondhatni passzol a COD nickemhez
(#20544) oriic: Ilyen összeállításnál mik azok a Perk beállítások, amivel a leggyorsabban lehet mozogni? Tudom, volt már leírva a topicban, de - kövezzetek meg - húzós nap után vagyok, nincs lelkierőm hosszasan keresgélni
-
juve600
nagyúr
jó az új pecs
magyar zászló nálam nincs -
Frod
addikt
-
lacy86
addikt
Ezt az uj LMG-t hogy lehet megszerezni?
vagy lehet en nem ertem mit kell csinalni.
7 kulonbozo meccsen kell 1 melee kill ugy hogy LMG-vel vagyok? -
-
Lomha 8V
addikt
Akkor ezért ütött vágott ma mindenki?
-
nanorambo
őstag
Miért jó a matchmaking szerint, hogy olyan csapat ellen rak be, ami fullra egy darab klán tagjaiból áll, tehat nyilvan kommunikálnak. A mi csapatunkban meg alapból csak feleannyian vagyunk mint ők.
Ennek így nem sok ertelme van. Egyszerűbb lenne játék nelkül kiírni higy vesztettél, és nem húzná az időmet... -
oriic
HÁZIGAZDA
Az update elvette az Infinity Ward-os calling cardomat.
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20520 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20518 üzenetére
Kipróbáltam, bent a barlangban lehet vele reszelni, de amúgy semmire sem jó.
Az új módim a pajzs a hátamon... így biztonságosan szaladhatok az ellen előlAvg. Life 06m 50s
-
tupacamaru
veterán
Felvettem valakitől egy FiNN LMG-t, ugye ez nekem nem volt benne a választható listába. Most megjelent, és azt írja, hogy csapjak le LMG-vel egy embert hét meccs alatt és megkapom. Milyen fegyvereket lehet így megszerezni, vagy hogy működik ez a dolog??
-
nanorambo
őstag
Nekem is sokszor van, hogy killcamben látom, hogy nem igazán úgy történt, ahogy amúgy az en oldalamról latszódott.
Van hogy már reg benn vagyok fedezék mögött és meghalok. Killcamben még pont csak futok a fedezék mögé és úgy öl meg.
Vagy ahogy te, allok a sarokban, hogy amint jön valaki csak meghúzom a ravaszt és lelövöm erre ő öl meg. Killcamban csak allok egyhelyben ő neki meg arra is van ideje hogy rámforduljon és megöljön.Hiaba alacsonyak a pingek szinte biztos hogy a network a ludas.
-
prokxy
veterán
Azért a játék tesz róla, hogy szétbassza az embert az ideg néha...
Shoot house, hogy van az, amikor én kinézek, várom a sarkon az enemyt, ő jön és mire megjelenik halott is vagyok, időm nincs reagálni?
Nem 1x van ilyen, hanem rohadt sokszor. Killcam alapján látom azt, h én állok mint egy hülye és nem lövök, ő meg az lmg-vel (150-es tárral!) becéloz és leszed. Pingje ugyanúgy 40-50, mint nekem.
Másik kedvenc, hogy a c4 nem sebez semmit, oda dobtam mellé, megint a SBMM szívat?
4-et nem tudtam sorban ölni, nemhogy vmi értelmes KS-et összehozni, pedig a megszokott, ismert fegyveremmel mentem, nem lvlup-oltam semmit, stb... -
oriic
HÁZIGAZDA
Metro is jon
I can confirm we will be getting a subway in #Warzone 🤯
-
Laraxior
titán
Plunderbe visszakerültek a Self-Revive kitek
-
logaritmus
tag
válasz
NViktor #20475 üzenetére
Egy héten belül ki fogsz kerülni a ban poolbol. addig csak csalokkal fogsz tudni játszani, mással nem. Ha meg megy veled más is aki nincs a poolban szintén csak csalokat fog bedobni a poolbol
. Tapasztalat, várd ki az egy hetet. Semmit sem fogsz tudni tenni ellene, nem foglalkozik vele a support.
-
Dictator^
veterán
Bementem plunderezni egy kicsit, de még mindig vannak olyan játékosok akiknek fogalma sincs arról, hogy mit kell csinálni
Élvezet így a játék..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest