-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ridiculous #28287 üzenetére
Ki tudja mit terveznek, de utána nem hiszem, hogy sok frissítés lesz már az MW-hez, innentől nem kell sírni hogy minek tölt le plusz adatokat.
-
válasz
ridiculous #28285 üzenetére
Nyugi 16-tól 28-ig le lesznek lőve a szerverek
-
válasz
Glaz-dozfhut #28274 üzenetére
Tuti, mert páran annyira rajtad tartják szorosan a célt, hogy azok tuti assistosak. Naná hogy ezzel minden fegyó lézer norecoil fszom
-
válasz
basaharc502 #27743 üzenetére
Verdansk mellett a kutya se játszana ezzel, max akinek a régebbi játékok okozta nosztalgia előjön, nekem ez már nem játszik.
Megszokom ezt a fost, de szeretni nem fogom annyira, mint Verdansk-ot. -
rebirth-ön eddig 2x játszottam, 2x lettem 4dik random csapattal. Az fps-em több, az új fegyók nem túl jók. Az egész furcsa, de az engem is zavar, hogy csak a vángárd tulajok kapnak "örli arcszeszt"
Fagyásom nem volt, bár a loadout állítása közben több fegyóval előfordult, hogy nincs rajta 1-1 attachment... Lyuk volt a fegyver közepén. -
válasz
viperabácsi #27639 üzenetére
Így van, Warzone alatt "minden fegyver" elérhető, ami alapszintű, illetve az idők alatt unlockoltad.
-
válasz
Viiktor1989 #27609 üzenetére
Nem, ez egy
bugFícsör. -
Tegnap és a hétvégén szoszo adta, most 5 playben is tök szarul lő minden fegyver és csak csodagyerekekkel akadok össze... Minden szuper...
-
válasz
nyul105 #27453 üzenetére
Nekem PC-n igazából nem laggol a játék. Most az volt a furcsa, hogy a menüben az operátoroknál baromira belassul-beszaggat, mintha küzdene a betöltésükkel, pedig játék alatt a konfigommal megvan a 100 fps környéke FHD-ban.
Tény persze hogy CPU limites vagyok de ezt nem írnám annak a számlájára, eddig ez a jelenség nem volt meg. -
válasz
CptAdamica #27192 üzenetére
Egy szebb jövőben
-
Az a gond hogy kvasok az aimassisstos kis **** ******** ******* **** ******* *******
-
válasz
kill_switch #27066 üzenetére
Plunderben meg a lerakónál vagy a pénzes doboznál kempelnek a sniperek, mi a difi?
Oh bocs, meg a reptéri torony, de azt én is szoktam -
válasz
hitchins #27033 üzenetére
Sok ilyen ember van manapság, nem az eszköz számít, csak a cél, és a kicsinyes érzése, hogy most kicseszik másokkal, és ő lövi le őket, tökmind1, hogy milyen módon. Neki ebből is sikerélménye származik, csak épp a rossz nevelés miatt ez fals.
Az ilyenek szoktak csoportba-bandákba verődve balhékat keresni, mert egyedül nyuszik hozzá. -
válasz
gordonfreemN #26731 üzenetére
PC-n is csak bizonyos esetekben ha jól emlékszem.
-
válasz
jozefgucci1 #26641 üzenetére
Az illetőnek szólt a neve miatt, azt hittem van kapcsolat a kettő között, de a síri csendből arra következtetek, hogy nincs.
Annyi hasznos infó van itt, gondoltam nem szúr szemet. -
-
válasz
Viiktor1989 #26576 üzenetére
Ha azonnal meghal Plunderben, akkor egyedül van, vagy a társa is halott vagy down-olva van, illetve nincs self revive-ja. Ha 2en vannak, és csak az egyiket down-olod akkor nem hal meg azonnal.
Ugyanez van BR-ben is, majd figyeld meg.
Ilyen esetben ha azonnal hal, kiírja azt is hogy Team Wipe. -
válasz
Viiktor1989 #26477 üzenetére
Na jól van szuper!
-
válasz
Viiktor1989 #26473 üzenetére
"DLSS is only available on GeForce RTX 20 and GeForce RTX 30 series GPUs, in dedicated AI accelerators called Tensor Cores."
Felbontás, antiali, reder res rendben van? -
válasz
craftsman01 #26357 üzenetére
Nem kevered az ak47u-val? Mert most van a CWAK47 és az AK47u, plusz a régi AK47.
Az u is poén, jó kis smg. -
válasz
jozefgucci1 #26341 üzenetére
1-2 jutúber mondta csak, hogy ér valamit, a többség szerint 1080-nál pl. semmit se ér, ugyananyi az fps quality-ben mint DLSS nélkül, ha meg max performance-ra teszi vállalhatatlanul randa lesz
Gondolom a nagyobb felbontásnál is hasonló lehet. -
válasz
geckowize #26295 üzenetére
Mindent elhiszünk, amint az internet kiköp magából?
Mai példa: néztem BennyCentral videóját, rácsodálkozott mennyire norecoil az amax enigma [link]
Összeraktam gyorsan ugyanazt a loadout-ot ami az enigmán van. Hát... Közelsem norecoil... nekem sokkal jobban ugrál a célkereszt mint neki. Most vagy leköveti és korrigál, vagy ezek megint csak hangzatos dumák, nemtudom.
Én nagyon jókat ölök a PPSh-val is, minden gond nélkül, legalább annyira élvezem, mintha egy LC-10 vagy mac-10 lenne nálam, sőt. -
válasz
CptAdamica #26254 üzenetére
Nálam is, plusz sok épület belül meg kék, vagy az a fos 80-as évekbeli neon?
Vagy a nuke miatt ilyen hülye a fény -
válasz
CptAdamica #26241 üzenetére
Nekem a fegyók, töltények, felvehető cuccok pl. kockásak lettek amik a földön vannak...
több fps-t nem vettem észre. -
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Félek egyre inkább az lesz a mérvadó/elterjedt, hogy neten veszed meg a játékokat. Javaslom állj át erre te is. Bankodtól könnyen és olcsón lehet kérni webkártyát amivel tudsz a neten vásárolni probléma és veszély nélkül (mindig annyit teszel rá amennyit elköltessz).
-
Nem sikerült durván nerfelni a sykovot.
-
válasz
Kapcsitomi #25973 üzenetére
Kicsit olvass vissza nyugodtan.
-
Tier sale van, ha valakit érint a dolog.
(én behúztam 100-ig, nem volt/lesz sok időm játszani mostanában
)
-
Tegnap este 10-12 között is jó laggos volt a legtöbb szeró
Viszont köszönöm én is az fps tanácsokat, sikerült 10-30fps-t nyerni a korábbihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest